- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.921
canım noldu sana ....niye gidiyosun annenlere ..inşallah önemli bişey yoktur sorun neyse rabbim yardımcın olsun canım...Slm kızlar. Bu gün her anlamda kötü bir gündü benim için. Yarın belki annemlere gideblirim ve belki belli bir süre orada kalabilirim. Gidersem orada bilgisayar da net de yok. Ama gitmezsem gelirim yine. Haberiniz olsun canlarım. Kendinize iyi bakın...
günaydın kızlar geceyi ben kapattım sabahda açılışı ben yapayımbiraz geç uyandım kahvaltımı yapıp işe gideceğim bide kızlar sigarayı bırakma kararı aldım hem diyet hem sigara bırakma ikisi bir ararda iyi gider inş:18::18:
arkadaşlar aranızda leslie ile yürüyüşünü yapan arkdaşlar nasıl güzel sonuç aldınız mı filizciğim sende bi ara yapmışsın canım sonuç nasıldı yazarmısın bende videolarını indirdim başlayacağım sizde nasıl etkisi oldu merak ediyorum
günaydın hanımlarrrr kahvaltımı yaptım şu an işteyim bugün okulda biraz yoğunum kahvaltımı yazayım hemen
sabah
1 dilim kızarmış kepek ek
domates,salatalık
1 kk light b.peynir
sekersiz çay
şimdide çilekli yeşil çay içiyorum yarımsaat sonra kayısılı aktiva yiycem akşama görüşürüz herkese bol bol zayıflamalar
kahvaltın güzel canım benimkide senin kahvaltınla aynıgünaydın hanımlarrrr kahvaltımı yaptım şu an işteyim bugün okulda biraz yoğunum kahvaltımı yazayım hemen
sabah
domates,salatalık
1 kk light b.peynir
sekersiz çay
şimdide çilekli yeşil çay içiyorum yarımsaat sonra kayısılı aktiva yiycem akşama görüşürüz herkese bol bol zayıflamalar
ben indirdim canım googla leslie sansone yaz diyetcenter diye bi site var ona tıkla ordan indirebilirsinbence süper bi karar almışsın aslıcığım..
bende merak ediyorum leslie yi ama indiremedim bi türlü...
arkadaşlar aranızda indiren arkadaşlar nerden nasıl indirdiğinizi benim içinde yazarmısınız lütfen...
arkadaşlar aranızda leslie ile yürüyüşünü yapan arkdaşlar nasıl güzel sonuç aldınız mı filizciğim sende bi ara yapmışsın canım sonuç nasıldı yazarmısın bende videolarını indirdim başlayacağım sizde nasıl etkisi oldu merak ediyorum
cnm maalesef ayrıldık şimdi ankara ya yolcu ettim onu 1-1,5 yıl böyle olcak...
teşekkür ederim cnm
o iki dizinin (özellikle bizim yenge) takipçisiyim sen bana sor neyi ne zaman izlemeye başlayabilirsin söylerim sana dizi delisiyimdir de:) ama o kötü etkilenenlerden değil..aksine yararlanıyorum kendime bir ayat planı hazırladım kısaca bi ara anlatırım..msj 24
ececim ben de umutsuz ev kadınlarını izlemek istiyorum ama bir türlü nasip olmadı.hep unutuyorum.dizilerin bitince de sohbet ederiz.iyi çalışmalar ,öğrencilik zor iş.
bizim yenge de komik bir dizi dün öyle bir bktım.
canım benim dök içini rahatla bizler buradayız o anda olmuyosa bile geldiğimizde okuruz paylaşırız..istersen herhangi bir iletişim aracıyla da destek olmaya hazırım..offf kızlar kotuyum kotuyum kotuyumama neden oldugunu bılmıorum canm hc bısı yapmak ıstemıo sdce bırazck buralardan uzaklasmm gerektıgını bılıorum herseye herkese kızıorum annem we nısanlım harıc durup dururkn aglıorum ustume glıo snkı hersey noluo bna anlamıorum
nese bugnkı menum :
sabh 1 dılım kepek ekmegı 2 fıncan sekersız cay az peynır salatalık 2 zeytn
oglen : corba az 1 kasık pırasa yemegı
aksam: 6 kasık pırasa yemegı 1 dılım ekmek
ogleden snra acık cewz yedım ne yesl cay ıcıorum ne spor yapıorum bu yemeklerıde zorla yıorum ınanın
amaaaan salla :)slm kızlar nasılsınız?
ben bugün yediklerimi hiç yazmayım bana çok kızarsınız :26::26: regl olacağım iştahım açık ama ben hep pazar günleri kaçırıyorum tatil modunda olmam ve eşimle beraber olmam bunları etkiliyor sanırım
filizciğim rakibem yarışı ben kazanacağım diye hemen sevinme yediysem daha 4 gün var cumaya en az 1 kilo vermiş olacağım
hadi hayırlısı bakalım...canım ayıp olmasın ama yaşın kaçtı senin?zaten o eşler yokmu onların yüzünden alınıyo bu kiloların yarısı diyet yapınca ye bişey olmaz demezlermi benim ki allahtan hem yanımda yok hemde bebek düşündüğümüz için sesini çıkarmıyo bu kez hatta yardımcı oluyo bana
bence iyi fikir en azından kaloriler vücutta kalmaz bence yapmalısın...
akrabalarının hepsinin orda olması senin için bi dez avantaj ... sana tek sözüm yandı gülüm keten helva olur
aa süper hayırlısı olsun canım benim.. işin zor doğrusu ama bizler yanındayızgünaydın kızlar geceyi ben kapattım sabahda açılışı ben yapayımbiraz geç uyandım kahvaltımı yapıp işe gideceğim bide kızlar sigarayı bırakma kararı aldım hem diyet hem sigara bırakma ikisi bir ararda iyi gider inş:18::18:
iyi akşamlar kızlar kusura bakmayın bugün yeğenimle beraber dra falan gittik az önce geldik yemeğimi ocağa koydum bi bakayım dedim size pek uğrayan olmamış
canım bende leslieyi keşfettiğimde ramazan ayıydı çok fazla yapamadım ramazandan sonra düzenli 5 gün 3mil olanı yaptım ve bacağımdaki selülitlerde ciddi biçimde farketti sonra gözümden ameliyat olunca kaldı tekrardan yeni başladım yapmaya düzenli yapınca faydasını göreceğimize eminim canım..
msj18
hadi hayırlısı bakalım...canım ayıp olmasın ama yaşın kaçtı senin?
hasretçiğim profiline baktımda o resimdeki güzel hatun senmisin canım...
maaşallah sana güzelim yaa allah seni sevdiceğine bağışlasın....
çok beğendim çooookkkkk
TŞEKKÜRLER CANIM. önemli değil, biz kadınlar duygusal varlıklar olduğumuz için bazı küçük şeyler bizi fazlasıyla müteessir edebiliyor. Gitmedim annemlere problemimi de çözdük elhamdülillah.üzüldüm bak şimdi inş kötü bişeyler yoktur betülcüğüm ve en kısa zamanda aramıza gelirsin
İyi akşamlar sana da Ayşeciğim. Menün gayet güzel maşallah.günaydın hanımlarrrr kahvaltımı yaptım şu an işteyim bugün okulda biraz yoğunum kahvaltımı yazayım hemen
sabah
domates,salatalık
1 kk light b.peynir
sekersiz çay
İlgin için sağol canım. Artık bir problem kalmadı şükür.canım noldu sana ....niye gidiyosun annenlere ..inşallah önemli bişey yoktur sorun neyse rabbim yardımcın olsun canım...
Perfect...selam kızlar sabahki menüm biraz peynir 1 domates lıght 1 dilim ekmek öğlen döner ve 1 dilim ekmek yedim hadi öptüm şimdilik
slmlarrrr nasılsınız bakalım nasıl gidiyo zayıflamalar ben bu gün spor yapmıycam yarın yapmayı düşünüyorummmm evi biraz toparlayıp akşam için yemek yapıp geri gelcemmm görüşürüzzzzzzz bu arada pırasa yapcammmm çokkkkk severimmm
24 cnmm 2,5 yıllık evliyimm
hmm allah tamamına erdirsin canım inş.
kızlar bu arada şu lislienin 500 adımlık versiyonuna başlamayı düşünüyorum kaç kalori yakılır ki öyle...
bu akşam o ses türkiye var onu izliycem :) erkenden yatağımı hazırlarım zaten..elimden geldiğince burdayım canlarım..
bu arada diyorum ki yaş, kilo vs. uygun olanları 2li grup yapalım takım içi yarış olsun diyorum..en azından 2 haftada bir..
hakan peker karamela dinliyorum ve coştum
menum
sabah: 1 dılık kepek ekmegı ustune krem peynır
oglen 1 sımıt meywe suyu
aksam bezelye yemegı az salatalk
bugun hep dıscıdeydm cnlarım annemle bırlkte ne bısı yemeye fırst oldu ne nete gırmeye bırazsnrada teyzeme gıtcz yarın almnyaya gıdıo gule gule demeye yne cıkmak zornda kalcm yanı ama ozluorum kı hemn ben sızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?