Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar geceyi ben kapattım sabahda açılışı ben yapayım biraz geç uyandım kahvaltımı yapıp işe gideceğim bide kızlar sigarayı bırakma kararı aldım hem diyet hem sigara bırakma ikisi bir ararda iyi gider inş:18::18:

arkadaşlar aranızda leslie ile yürüyüşünü yapan arkdaşlar nasıl güzel sonuç aldınız mı filizciğim sende bi ara yapmışsın canım sonuç nasıldı yazarmısın bende videolarını indirdim başlayacağım sizde nasıl etkisi oldu merak ediyorum

günaydın hanımlarrrr kahvaltımı yaptım şu an işteyim bugün okulda biraz yoğunum kahvaltımı yazayım hemen
sabah
1 dilim kızarmış kepek ek
domates,salatalık
1 kk light b.peynir
sekersiz çay

şimdide çilekli yeşil çay içiyorum yarımsaat sonra kayısılı aktiva yiycem akşama görüşürüz herkese bol bol zayıflamalar

canım noldu sana ....niye gidiyosun annenlere ..inşallah önemli bişey yoktur sorun neyse rabbim yardımcın olsun canım...

bence süper bi karar almışsın aslıcığım..

bende merak ediyorum leslie yi ama indiremedim bi türlü...

arkadaşlar aranızda indiren arkadaşlar nerden nasıl indirdiğinizi benim içinde yazarmısınız lütfen...

maaşallah sana canım motivasyon irade azim süper ...umarım cuma günü bu azim ve emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsın..:26:acaba verirsin mi deseydim:44:

kahvaltın güzel canım benimkide senin kahvaltınla aynı

ben indirdim canım googla leslie sansone yaz diyetcenter diye bi site var ona tıkla ordan indirebilirsin
1mil 2mil 3 mil 4mil 5 mil hepsi var canım orda

vayy benim eski grubum.bizden kimse kalmamış herhalde herkes mezun olmuş.bi bakıp çıkcaktım bende
çıkıyim bari.
İYi zayıflamalar kızlar.

selam kızlar sabahki menüm biraz peynir 1 domates lıght 1 dilim ekmek öğlen döner ve 1 dilim ekmek yedim hadi öptüm şimdilik

slmlarrrr nasılsınız bakalım nasıl gidiyo zayıflamalar ben bu gün spor yapmıycam yarın yapmayı düşünüyorummmm evi biraz toparlayıp akşam için yemek yapıp geri gelcemmm görüşürüzzzzzzz bu arada pırasa yapcammmm çokkkkk severimmm

iyi akşamlar kızlar kusura bakmayın bugün yeğenimle beraber dra falan gittik az önce geldik yemeğimi ocağa koydum bi bakayım dedim size pek uğrayan olmamış

canım bende leslieyi keşfettiğimde ramazan ayıydı çok fazla yapamadım ramazandan sonra düzenli 5 gün 3mil olanı yaptım ve bacağımdaki selülitlerde ciddi biçimde farketti sonra gözümden ameliyat olunca kaldı tekrardan yeni başladım yapmaya düzenli yapınca faydasını göreceğimize eminim canım..

msj18

Son düzenleme:
cnm maalesef ayrıldık şimdi ankara ya yolcu ettim onu 1-1,5 yıl böyle olcak...
teşekkür ederim cnm

o iki dizinin (özellikle bizim yenge) takipçisiyim sen bana sor neyi ne zaman izlemeye başlayabilirsin söylerim sana dizi delisiyimdir de:) ama o kötü etkilenenlerden değil..aksine yararlanıyorum kendime bir ayat planı hazırladım kısaca bi ara anlatırım..
canım benim dök içini rahatla bizler buradayız o anda olmuyosa bile geldiğimizde okuruz paylaşırız..istersen herhangi bir iletişim aracıyla da destek olmaya hazırım..
amaaaan salla :)
hadi hayırlısı bakalım...canım ayıp olmasın ama yaşın kaçtı senin?
bence iyi fikir en azından kaloriler vücutta kalmaz bence yapmalısın...
akrabalarının hepsinin orda olması senin için bi dez avantaj ... sana tek sözüm yandı gülüm keten helva olur

aa süper hayırlısı olsun canım benim.. işin zor doğrusu ama bizler yanındayız

evet pek uğrayan olmadı yine tıpı benim gibi :)yine krize doğru gidiyoruz galiba :):)

artık kendimi bunu yapıcam onu yapıcam diye zorlamıyorum hanımlar..

paralarımı evde bırakıyorum..yanıma sadece acil fotokopi gerekir de lazım olur diye 20 kr alıyorum..
böylece hem +dan bişeyler yemem hem de param birikir..

okulda süt içiyorum bizim burada bi yerde bazen kampanyaya giriyo tanesi 25 kr.tan alıyorum.kendisi 74 kalori..ve bana bugün acıktığımı hissettirmedi..

öğlen yemek yiyorum zaten...koca bir bardak katkısız ıhlamur içtim..çook az ekmekle biraz peynir çeyrek yumurta çeyrek domates(yumurtayla domates birlikte pişmişti.)

canım üzüm çekti günlerdir aklıma akşam geliyo diye ara olarak yiyim dedim..400ml. bardağa sığacak kadar üzüm.

akşama annem börek yapıyor yaa :2: ama ben önce pırasa yicem bi dilim onunda tadına bakarım yoksa bi taraflarım şişmesin neme lazım yanında da ıhlamur içerim..8den önce yeme işini tamamlamayı düşünüyorum..

su bu aralar tam orta halde içiyorum kızlar ne .çok az ne de çok fazla..

bu mesajıma yorum istiyorum..malum motive mi sağlayaktır..

ayy yarın hiç sevmediğim 3 ders peş peşe öff...şimdiden sıkıldım valla..neyse şimdilik aklımdan çıkarayım da gözümde dağlar kadar olmasın..

ayy ben bişey dicem ama ne dicetim unuttum aklıma gelie yazarım..

ben şu leslie neymiş onu bi araştırayım...

hasretçiğim profiline baktımda o resimdeki güzel hatun senmisin canım...
maaşallah sana güzelim yaa allah seni sevdiceğine bağışlasın....
çok beğendim çooookkkkk

eet alevcıgım benım cok cook tsk ederım hayatım o senn guzellıgın allahm herkesı sewdıgıne bagıslasın <3

üzüldüm bak şimdi inş kötü bişeyler yoktur betülcüğüm ve en kısa zamanda aramıza gelirsin
TŞEKKÜRLER CANIM. önemli değil, biz kadınlar duygusal varlıklar olduğumuz için bazı küçük şeyler bizi fazlasıyla müteessir edebiliyor. Gitmedim annemlere problemimi de çözdük elhamdülillah.
İyi akşamlar sana da Ayşeciğim. Menün gayet güzel maşallah.
canım noldu sana ....niye gidiyosun annenlere ..inşallah önemli bişey yoktur sorun neyse rabbim yardımcın olsun canım...
İlgin için sağol canım. Artık bir problem kalmadı şükür.

selam kızlar sabahki menüm biraz peynir 1 domates lıght 1 dilim ekmek öğlen döner ve 1 dilim ekmek yedim hadi öptüm şimdilik
Perfect...

Kendi adıma artık iyiyim canım. Sen nasılsın? Kolay gelsin sana...

24 cnmm 2,5 yıllık evliyimm

hmm allah tamamına erdirsin canım inş.

kızlar bu arada şu lislienin 500 adımlık versiyonuna başlamayı düşünüyorum kaç kalori yakılır ki öyle...

bu akşam o ses türkiye var onu izliycem :) erkenden yatağımı hazırlarım zaten..elimden geldiğince burdayım canlarım..

bu arada diyorum ki yaş, kilo vs. uygun olanları 2li grup yapalım takım içi yarış olsun diyorum..en azından 2 haftada bir..

hakan peker karamela dinliyorum ve coştum

menum
sabah: 1 dılık kepek ekmegı ustune krem peynır
oglen 1 sımıt meywe suyu
aksam bezelye yemegı az salatalk
bugun hep dıscıdeydm cnlarım annemle bırlkte ne bısı yemeye fırst oldu ne nete gırmeye bırazsnrada teyzeme gıtcz yarın almnyaya gıdıo gule gule demeye yne cıkmak zornda kalcm yanı ama ozluorum kı hemn ben sızı

ayy bncede 2 lı grup olursa supr bı rekabt olur hee ama sakın ha yanls anlamayın suandada war tabıkı

o zaman şimdiden allah kavuştursun canım..

menün de gayet iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…