Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ohh maşallah toplandık yine :) ama sanırım herkes geçmişte..birazdan ben kalkmak zorunda kalıcam ama yemek yicez..

ooooooooo kimler varmış burda sevgili rakibelerimmmmm veeeeeeee takım arkadaşlarımmmm hepinize iyi akşamlarrrr yemeğimi yedim sizinleyimmm

bence parayı ewdw bırakma fikri süper bende orta okulda öyle yapardım aksi takdirde hergün simit kola tüketmekten kendimi alamıyordum...
süt bence hem sağlıklı hemde tok tutar canım bence devam et biriken paranla da ilerde zayıflayınca yeni ciciler alırsın kendine...

bu kadarcık şeyle nasıl dayanabildin canım ya...

bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum çıtır adaycıklarım ...mümkünse önümüzdeki hafta deneyelim bi..

bana uyar ama ben şimdiki sayın ve sevgili rakibelerimden de çok memnunum ...maaşallah bu arada ayşeciğim de çok dişli çıktı tam da dişime göre...

ooooooooo kimler varmış burda sevgili rakibelerimmmmm veeeeeeee takım arkadaşlarımmmm hepinize iyi akşamlarrrr yemeğimi yedim sizinleyimmm

iyi akşamlar tatlım bende yemeğimi yeni yedim birazdan mıtfağımı toparlayıp akşam sporumu yapacağım....ama önce bi size bakayım dedim...

kızlar daha fazla direnemedim kalkmak zorundayım çoook çok öptüm hepinizi..

bende seni canım...

Son düzenleyen: Moderatör:

kızlar bugünkü menümü yazayım hemen:
sabah9:30
1.5 muz

12:00
1 dilim salam
1 kk beyaz peynir
3 tane pastane kurabiyesi
1 çay kaşığı bal
1 tane vişne reçelinin vişnesi
2 tane zeytin
4 çay bardağı çay

saat 16:30
2 tane köfte
1 lokma muz

akşam 19:30
1 kase sulu köfte yemeği
yarım kaşık pilav
2 kaşık yoğurt

gün içinde toplam 3.5 lt su tükettim

msj 26

ececim yanına para almama fikri güzel.gerçekten karnın açken markete girince daha fazla ve gereksiz abur cubur alıyoruz.akşam böreğin dilimini az al.günlük aktiviteni artır bence.leslie ile yürüyüş eğlenceli görünüyor.akşam 45 dk onu yapabilirsin .kilo vermen kolaylaşır canım.bence suyu da yavaş yavaş atırırsın.sen çok azimlisin kaptanım ,yaza istediğin kiloya inersin eminim...

msj 27

selam Ayşecim....ben de yeni geldim.salonu temizlemiştim.perdelerini ütüledim ve taktım.çok yoruldum...şimdi yemek yiyeceğim...

canım gözün aydın hadi bakalım inşallah devamını da görürsün benimde göbeğim ve mide kısmımdaki fazlıklarda gözle farkedilir derecede azalma var ...böyle olunca motive de artıyor ...

kızlar ben bugün tartıldım ve kilomda artış gördüm hafta sonu yediğim serumdan oldu sanırım inşallah cumaya kadar düzelir kilom...
bu arada bende bugün leslie ye bakındım ve yaklaşık 15 dk denedim belki devam edebilirim...

msj 27

selam Ayşecim....ben de yeni geldim.salonu temizlemiştim.perdelerini ütüledim ve taktım.çok yoruldum...şimdi yemek yiyeceğim...
afiyet olsun cnm çok yeme sakınnnn

evet motive oldum bende inşallah nazar değdirmezleer biliyosun bende hergün tartılıyorum ona göre yediklerimi ayarlıyorum bende azalma varrr
sen artışı takma halledersin sen hem özel bi neden seninki nefsinle alakalı değillll

Sabah da kahvaltı yapıyor musun Ececiğim. bu şekilde gerçekten güzel olmuş. Süt de zaten çok yararlı, e senin yaşında olan birinin de içmesi gerekli. daha ne olsun. Güzel böyle devam...
Hangi dersler onlar? Ben lisedeyken felsefeyi hiç sevmezdim...

betülcüğüm hoş geldin datluuummmm
canım yaa meseleyi hallatmişin sevindim rabbim öyle surunlardan muhafaza etsin seni canım......

msj 29

kızlar gidip yemek yiyorum ...merak etmeyin az yerim..ekmek yemem ...hepinize kocaman öpücükler...görüşürüz..

arkadaşlar haddim olmayarak sizlerle nacizane bir bilgi paylaşmak istedim bunu bana bi doktor arkadaşım söylemişti .....
biraz utanarak yazıyorum ama belki işinize yarar...
vucutta yeterli su alımı olup olmadığını anlamak için lütfen idrarınıza bakın renginin açık ,şeffaf ve berrak olmasına özen gösterin eğer rengi sarı ise kilo alıyosunuz demektir bu durumda bol su tüketin....

hanımlar menümü yazayımmm sabahı yazmıştım ama yine yazayım
sabah
1 dilim kız.kepek ekm.
1 kk light b.peynir
1 tk pekmez
domates,salatalık

ara
1 activa(kayısılı)

öğle
2 yk pilav
2.5 yk kuru fasulye
2 çatal soğan salatası

ara
2 yaş ceviz
5 kepekli çubuk

akşam
5 yk pırasa
4 yk yoğurt
1 dilim kızarmış kepek ekm
3 fincan yeşilçay 2.5 lt su o 3lt olurr(su yetiştiremiyorum tek başıma 1 damacana su 1 haftada bitiyo)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…