- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.941
o zaman şimdiden allah kavuştursun canım..
menün de gayet iyi...
ayy bncede 2 lı grup olursa supr bı rekabt olur hee ama sakın ha yanls anlamayın suandada war tabıkı
saolasın canm benım sımıt olmasaydı dha ıı olacktı sank ama ewden 7 de cıktım 4de gırdım mecbr kaldım yemeye
artık kendimi bunu yapıcam onu yapıcam diye zorlamıyorum hanımlar..
paralarımı evde bırakıyorum..yanıma sadece acil fotokopi gerekir de lazım olur diye 20 kr alıyorum..
böylece hem +dan bişeyler yemem hem de param birikir..
okulda süt içiyorum bizim burada bi yerde bazen kampanyaya giriyo tanesi 25 kr.tan alıyorum.kendisi 74 kalori..ve bana bugün acıktığımı hissettirmedi..
öğlen yemek yiyorum zaten...koca bir bardak katkısız ıhlamur içtim..çook az ekmekle biraz peynir çeyrek yumurta çeyrek domates(yumurtayla domates birlikte pişmişti.)
canım üzüm çekti günlerdir aklıma akşam geliyo diye ara olarak yiyim dedim..400ml. bardağa sığacak kadar üzüm.
akşama annem börek yapıyor yaa :2:ama ben önce pırasa yicem bi dilim onunda tadına bakarım yoksa bi taraflarım şişmesin neme lazım yanında da ıhlamur içerim..8den önce yeme işini tamamlamayı düşünüyorum..
su bu aralar tam orta halde içiyorum kızlar ne .çok az ne de çok fazla..
bu mesajıma yorum istiyorum..malum motive mi sağlayaktır..
menum
sabah: 1 dılık kepek ekmegı ustune krem peynır
oglen 1 sımıt meywe suyu
aksam bezelye yemegı az salatalk
bugun hep dıscıdeydm cnlarım annemle bırlkte ne bısı yemeye fırst oldu ne nete gırmeye bırazsnrada teyzeme gıtcz yarın almnyaya gıdıo gule gule demeye yne cıkmak zornda kalcm yanı ama ozluorum kı hemn ben sızı
bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum çıtır adaycıklarım ...mümkünse önümüzdeki hafta deneyelim bi..
ooooooooo kimler varmış burda sevgili rakibelerimmmmm veeeeeeee takım arkadaşlarımmmm hepinize iyi akşamlarrrr yemeğimi yedim sizinleyimmm
kızlar daha fazla direnemedim kalkmak zorundayım çoook çok öptüm hepinizi..
bana uyar ama ben şimdiki sayın ve sevgili rakibelerimden de çok memnunum ...maaşallah bu arada ayşeciğim de çok dişli çıktı tam da dişime göre...
iyi akşamlar tatlım bende yemeğimi yeni yedim birazdan mıtfağımı toparlayıp akşam sporumu yapacağım....ama önce bi size bakayım dedim...QUOTE]
bende bugün spor yok hergün yapmıyorum vücudum alışmasın diyee yarın yapcam inşallah biliyomusun bugün okulda herkes zayıfladığımı karnımın falan gittiğini söyledi çok şasırdım ben bile okadr farkedemedimm sadece 2.5 kilo verdimm
artık kendimi bunu yapıcam onu yapıcam diye zorlamıyorum hanımlar..
paralarımı evde bırakıyorum..yanıma sadece acil fotokopi gerekir de lazım olur diye 20 kr alıyorum..
okulda süt içiyorum bizim burada bi yerde bazen kampanyaya giriyo tanesi 25 kr.tan alıyorum.kendisi 74 kalori..ve bana bugün acıktığımı hissettirmedi..
öğlen yemek yiyorum zaten...koca bir bardak katkısız ıhlamur içtim..çook az ekmekle biraz peynir çeyrek yumurta çeyrek domates(yumurtayla domates birlikte pişmişti.)
canım üzüm çekti günlerdir aklıma akşam geliyo diye ara olarak yiyim dedim..400ml. bardağa sığacak kadar üzüm.
akşama annem börek yapıyor yaa :2:ama ben önce pırasa yicem bi dilim onunda tadına bakarım yoksa bi taraflarım şişmesin neme lazım yanında da ıhlamur içerim..8den önce yeme işini tamamlamayı düşünüyorum..
ooooooooo kimler varmış burda sevgili rakibelerimmmmm veeeeeeee takım arkadaşlarımmmm hepinize iyi akşamlarrrr yemeğimi yedim sizinleyimmm
bende bugün spor yok hergün yapmıyorum vücudum alışmasın diyee yarın yapcam inşallah biliyomusun bugün okulda herkes zayıfladığımı karnımın falan gittiğini söyledi çok şasırdım ben bile okadr farkedemedimm sadece 2.5 kilo verdimm
bana uyar ama ben şimdiki sayın ve sevgili rakibelerimden de çok memnunum ...maaşallah bu arada ayşeciğim de çok dişli çıktı tam da dişime göre...
iyi akşamlar tatlım bende yemeğimi yeni yedim birazdan mıtfağımı toparlayıp akşam sporumu yapacağım....ama önce bi size bakayım dedim...QUOTE]
msj 28
Ayşe ,Alev ve Hasrete yetişmenin imkanı var mı ,,,,,,2-3 derken kilolar gidiyor...bu arada bizi de coşturuyorsunuz...2 kilo bile insanda çok farkediyor...spor da yaptığın için vücudun çabuk sıkılaşır.
afiyet olsun cnm çok yeme sakınnnnmsj 27
selam Ayşecim....ben de yeni geldim.salonu temizlemiştim.perdelerini ütüledim ve taktım.çok yoruldum...şimdi yemek yiyeceğim...
canım gözün aydın hadi bakalım inşallah devamını da görürsün benimde göbeğim ve mide kısmımdaki fazlıklarda gözle farkedilir derecede azalma var ...böyle olunca motive de artıyor ...
kızlar ben bugün tartıldım ve kilomda artış gördüm hafta sonu yediğim serumdan oldu sanırım inşallah cumaya kadar düzelir kilom...
bu arada bende bugün leslie ye bakındım ve yaklaşık 15 dk denedim belki devam edebilirim...
msj 28
Ayşe ,Alev ve Hasrete yetişmenin imkanı var mı ,,,,,,2-3 derken kilolar gidiyor...bu arada bizi de coşturuyorsunuz...2 kilo bile insanda çok farkediyor...spor da yaptığın için vücudun çabuk sıkılaşır.
çok sağol canım yaa ama benim bu hafta pek gitmeyecek sanırım kilolar ama olsun inşallah sizlerin kilolar uçar gider....
ewet canım ayşe ve hasret bence çok güzel gidiyolar bence bu rekabet takım içinde ayrı bi motivasyon kaynağı hem kaynaşıp hemde dikkatimizi odaklamamızı sağlıyor..ben önceki haftalarda da betülcüğümle denemiştim bunu ve sağolsun betülcüğümün çok desteğini ve arkadaşlığını gördüm...
afiyet olsun cnm çok yeme sakınnnn
evet motive oldum bende inşallah nazar değdirmezleerbiliyosun bende hergün tartılıyorum ona göre yediklerimi ayarlıyorum bende azalma varrr
sen artışı takma halledersin sen hem özel bi neden seninki nefsinle alakalı değillll
inşallah bakalım serumun şişliği inince belki fazla artış olmaz kilomda..
Sabah da kahvaltı yapıyor musun Ececiğim. bu şekilde gerçekten güzel olmuş. Süt de zaten çok yararlı, e senin yaşında olan birinin de içmesi gerekli. daha ne olsun. Güzel böyle devam...artık kendimi bunu yapıcam onu yapıcam diye zorlamıyorum hanımlar..
Hangi dersler onlar? Ben lisedeyken felsefeyi hiç sevmezdim...ayy yarın hiç sevmediğim 3 ders peş peşe öff...şimdiden sıkıldım valla..neyse şimdilik aklımdan çıkarayım da gözümde dağlar kadar olmasın..
ayy ben bişey dicem ama ne dicetim unuttum aklıma gelie yazarım..
ben şu leslie neymiş onu bi araştırayım...
Sabah da kahvaltı yapıyor musun Ececiğim. bu şekilde gerçekten güzel olmuş. Süt de zaten çok yararlı, e senin yaşında olan birinin de içmesi gerekli. daha ne olsun. Güzel böyle devam...
Hangi dersler onlar? Ben lisedeyken felsefeyi hiç sevmezdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?