- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.981
kızlar hala reglı olmadım 9 gun gectı napcm blmıorum cok sıs hıssedıorum kndımı
reglin düzenlimidir canım her ay gününde olurmusun?
rejimden olabilir diye düşünüyorum ama çok geçmiş ya:18: benim düzenlidir ama rejimdeyim diye gecikiyor geçen ay 3 gün geç oldum bu ayda dün olmam gerekiyordu bugün yarın olurum diye düşünüyorum2 aydır duzenlı oluodum ama bu ay bole oldu bıkere 3 ay olmamıstım
rejimden olabilir diye düşünüyorum ama çok geçmiş ya:18: benim düzenlidir ama rejimdeyim diye gecikiyor geçen ay 3 gün geç oldum bu ayda dün olmam gerekiyordu bugün yarın olurum diye düşünüyorumbende kendimi şiş hissediyorum sen daha çok şiş hissediyorsundur bennce bugünde bekle olmasan dr a git adet söktürücü bişeyler verir belkide
canım bende dün akşam 1 mil olanla başladım çünkü dün sabahda 40 dk iş yerime yürmüştüm bugün yürüyüş yapmadım akşam lelie ile 3 mil yapmayı düşünüyorum hadi her gün düzenli leslie ile yürüyüş yapalım sevgili rakibem ne dersin?
biz bu hafta tarfillle yarışıyoruz ama dediğin neyse onada uyarım canım mantıklı gözüküyor herkes boyunu kilosunu yazsın birbirine boy ve kilo olarak yakın olanlar yarışsın yanlış anlaşılmasın filizciğimdende çok memnunum ben
evet bende katılmak isterdim ama benmde eşim kızıyor pcde oturunca gel bnle otur diyo o yüzden akşam sohbetlerinize katılamıyorum. kahvaltın güzel filizciğim bende bugün kahvaltıda nesfit süt yedim.
sabah uyandım 2 tatlı kaşığı çekilmiş keten tohumunu suyla içtim(bağırsakları çalıştırıyor) 2 siyah erik 1 tabak nesfit yedim
katılıyorum filizciğim biz şuan rakibiz ama farklı bi rekabetede uyarız. sen kaç yaşındasın filiz?
gelıyoooooooooooooooooooooooooor gelıyoooooooooooooooooooooooooooooooor o gelıyoooooooooooooooor
hasret gelıyor
kızlar kendımı cok ıı toparladım tekrr baglandım rejımıme menum
sabah : 1 dılım cawdar ekmek az peynır zeytın domates salatalık ıncır recelınden aldım cok azcık 1 fıncanda yesılcay nasıl sızce
kızlar hala regl olmayı bekliyorum ve canım tatlı istiyor:84::84: sabah dolabı açtım eşim dün marketten kendine 5-6 tane albeni almıştı elime aldım arkasına kalorisine baktım 194 cal. müş ama ben naptım yinede yemedimgeri dolaba koydum kendimle mücadele ettim resmen ve yemedim filizciğim duyurulur rakbem sen aklıma geldin ve takımım aklıma geldi böyle kaçamaklar yapacağın zaman bende senin aklına geleyim
mrhaba canım evet hergün yapalım leslieyi ben 5 mil olanı yaptım şimdi...yanlış anlaşılacak bişey yok canım sen rahat ol amaç kilo vermek değilmi nasıl daha fazla motive olacaksa öyle olsun gerçi sen her msjında bana gönderme yapıp beni dahada azimlendiriyosun .....faydası oluyomu canım keten tohumu bende kullanayım
tebrik ederim canım ben olsam yerdim o albeniyi hatta dün bi gofret kaçamağım oldune zamandır canım istiyodu valla ama bidaha olmayacak seni getircem aklıma
msj 32
hasretcim enerjine kavuşmana sevindim....hoşgeldin ......
msj 30
kızlar ben geldim. sabah kahvaltı yetişmedi.ben de çorba içtim.
öğlene kadar yarım lt su.birkaç çubuk yedim.
öğlen
çorba
ıspanak
yoğurt
indir deryacığım indir hepimiz leslie ile yürüyelimmsj 31
geçmişi okudum.sabah ders olunca bilg giremiyorum.ancak öğlen ve akşam.
öğleden sonra 6 gibi evde olurum.leslie indireyim bugün.
şimdilik gidiyorum.ben de bir rakibe istiyorum kaptanım..ilgililere duyurulur....
hepinize öpücükler ....iyi kalori yakmalar ........
oo süper 5 mil olanı yapmışsın o 1 sat 10 dk sürüyordu değil mi? bende akşam 3 mil olanı yapacağım. evet gönderme yapıyorum çünkü senin 15 aralığa kadar kilo vermen gerekiyor ee araya bayramda girecek en azından bayrama kadar biraz kilo vermiş olursun keten tohumunu düzenli hergün kullanırsan faydasını görürsün ben 3-4 haftadır kullanıyorum ve afedersiniz kahvaltıdan 2 saat sonra wcde oluyorum sabah uyanır uyanmaz 2 tatlı kaşığı çekilmiş keten tohumunu suyla içiyorum hap gibi yanihaftasonu yediğim tatlılardan sonra utandım o albeniyi yemeye ayp dedim utanmıyormusun haftasonu zaten yedin doymadınmı dedim hahaha kendi kendime kızdım ve yemedim.filizciğin bu yaptığın son kaçamak olsun bak şurda cumaya ne kaldı öpüyorum seni tatlım sen ne yediklerini neden yazmıyorsun
evet leslie yormuyo güzel oluyo pardon ya kahvaltını yazmıştın bende yorum yapmıştım kafam durdu işteevet canım 5mil olan 70dk sürüyo ama severek yapıyorum.....evet canım 15 aralığa kadar ne kadar verirsem o kadar iyi olacak benim için aşılama yaptırıcımya tutmasını kilo vermek olumlu etkiliyormuş .....keten tohumunuda en kısa zamanda alıp deneyeceğim canım....kahvaltımı yazmıştım canım ara olarak bişey yemedim yeşil çay içtim birazdan akşamdan kalan çok bezelye ve pilav var ekmeksiz onları yiycem...tamam canım kaçamak yok artık....
yaşım 30 canım
şimdi çıkıyorum görüşmek üzere
evet leslie yormuyo güzel oluyo pardon ya kahvaltını yazmıştın bende yorum yapmıştım kafam durdu işteafiyet olsun canıım keten tohumunun çekilmiş olanından al toz halinde biz susam gibi alıp evde çekme makinası var her sabah taze çekip içiyorum. inş aşılamada tutar dua edeceğim senin içn görüşürüz
kızlar hala reglı olmadım 9 gun gectı napcm blmıorum cok sıs hıssedıorum kndımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?