Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

2 aydır duzenlı oluodum ama bu ay bole oldu bıkere 3 ay olmamıstım
rejimden olabilir diye düşünüyorum ama çok geçmiş ya:18: benim düzenlidir ama rejimdeyim diye gecikiyor geçen ay 3 gün geç oldum bu ayda dün olmam gerekiyordu bugün yarın olurum diye düşünüyorum bende kendimi şiş hissediyorum sen daha çok şiş hissediyorsundur bennce bugünde bekle olmasan dr a git adet söktürücü bişeyler verir belkide

ole yapmayı dusunuorum artık bıde cok sınırlı duygusal oluorum en kotusude bu sanırım allahtan canm cok tatlı ıstemıo sukur

mrhaba canım evet hergün yapalım leslieyi ben 5 mil olanı yaptım şimdi...yanlış anlaşılacak bişey yok canım sen rahat ol amaç kilo vermek değilmi nasıl daha fazla motive olacaksa öyle olsun gerçi sen her msjında bana gönderme yapıp beni dahada azimlendiriyosun .....faydası oluyomu canım keten tohumu bende kullanayım

süpersin hasretciiim çok sevindim iyi olmana canım

bu aralar stresliydin çok adetin ondanda gecikmiş olabilir

tebrik ederim canım ben olsam yerdim o albeniyi hatta dün bi gofret kaçamağım oldu ne zamandır canım istiyodu valla ama bidaha olmayacak seni getircem aklıma

msj 30

kızlar ben geldim. sabah kahvaltı yetişmedi.ben de çorba içtim.

öğlene kadar yarım lt su.birkaç çubuk yedim.

öğlen
çorba
ıspanak
yoğurt

süpersin hasretciiim çok sevindim iyi olmana canım

bu aralar stresliydin çok adetin ondanda gecikmiş olabilir

bılmıorum kı bnde sasırdım artık ne derdımız war bız kadınların yaaaaaa :)))

msj 31

geçmişi okudum.sabah ders olunca bilg giremiyorum.ancak öğlen ve akşam.

öğleden sonra 6 gibi evde olurum.leslie indireyim bugün.

şimdilik gidiyorum.ben de bir rakibe istiyorum kaptanım..ilgililere duyurulur....

hepinize öpücükler ....iyi kalori yakmalar ........

oo süper 5 mil olanı yapmışsın o 1 sat 10 dk sürüyordu değil mi? bende akşam 3 mil olanı yapacağım. evet gönderme yapıyorum çünkü senin 15 aralığa kadar kilo vermen gerekiyor ee araya bayramda girecek en azından bayrama kadar biraz kilo vermiş olursun keten tohumunu düzenli hergün kullanırsan faydasını görürsün ben 3-4 haftadır kullanıyorum ve afedersiniz kahvaltıdan 2 saat sonra wcde oluyorum sabah uyanır uyanmaz 2 tatlı kaşığı çekilmiş keten tohumunu suyla içiyorum hap gibi yani haftasonu yediğim tatlılardan sonra utandım o albeniyi yemeye ayp dedim utanmıyormusun haftasonu zaten yedin doymadınmı dedim hahaha kendi kendime kızdım ve yemedim.filizciğin bu yaptığın son kaçamak olsun bak şurda cumaya ne kaldı öpüyorum seni tatlım sen ne yediklerini neden yazmıyorsun

bılmıorum kı bnde sasırdım artık ne derdımız war bız kadınların yaaaaaa :)))[/QUOTE]

evet hasretcim yaa şu adet ve kıl tüy olayları olmasa iyi aslında

msj 30

kızlar ben geldim. sabah kahvaltı yetişmedi.ben de çorba içtim.

öğlene kadar yarım lt su.birkaç çubuk yedim.

öğlen
çorba
ıspanak
yoğurt

sabahları çorbada çok güzel oluyor mideyi yumuşatıyor öğlen menünde güzel afiyet olsun :)
indir deryacığım indir hepimiz leslie ile yürüyelim oylamaya sunuldu kabul edilirse haftaya kiloları ve boyları yakın olanlar rakip olacaklar

evet canım 5mil olan 70dk sürüyo ama severek yapıyorum.....evet canım 15 aralığa kadar ne kadar verirsem o kadar iyi olacak benim için aşılama yaptırıcımya tutmasını kilo vermek olumlu etkiliyormuş .....keten tohumunuda en kısa zamanda alıp deneyeceğim canım....kahvaltımı yazmıştım canım ara olarak bişey yemedim yeşil çay içtim birazdan akşamdan kalan çok bezelye ve pilav var ekmeksiz onları yiycem...tamam canım kaçamak yok artık....

yaşım 30 canım

şimdi çıkıyorum görüşmek üzere

evet leslie yormuyo güzel oluyo pardon ya kahvaltını yazmıştın bende yorum yapmıştım kafam durdu işte afiyet olsun canıım keten tohumunun çekilmiş olanından al toz halinde biz susam gibi alıp evde çekme makinası var her sabah taze çekip içiyorum. inş aşılamada tutar dua edeceğim senin içn görüşürüz

evet canım yomuyo valla hergün yapıcam inşallah ....tamam canım çekilmiş olanı alayım..çok saol canım inşallah tutar duaya çok ihtiyacım var rabbim kabul etsin inşallah ...

öğle yemeğimi yedim birazdan dışarı çıkıcam yeğenimle dra gitcez akşama görüşürüz canım

merhaba kızlar

sabah:1 dilim lıght ekmek,labne peynir,2 zeytin,domates sekersi çay bugun yeşilcay içemedim evi sildim süpürdüm hareketoldu işte
öğlen:1 az kaşarlı 4 dilimli sucuklu tost yanına domates ve salatalık diet cola
gece rüyamda dr gidiyordum dietisyene sanırım gidicem kızlar belki burdan da ayrılırım çünkü sürekli tartılmak huy haline geldi ve motivem bozuluyor ayda bir yada 15 günde bir tartılsam kendimi daha iyi hissedicem gibime gelior sizlere de syazmak hoşuma gidiyor ama kendimi iyi hissetmiyorum sürekli sürekli tartılarak öle işte bu hafta belli olur napcagım kendinize iyi bakın belki bugün annemlere gideriz oğlumla.

slmlar nasılsınız bakalım evdeki internet bağlantısı yoktu şimdi okuldayım menümü yazayım eve gidince inşallah bağlantı gelmiş olur
sabah
1 haş. yumurta
1 dilim kızarmış kep. ekm
3 zeytin
domates,salatalık
sekersiz çay

ara
1 mandalina

öğlen
3 yk pilav
1 kepçe cacık
1 fırında baget

şimdilik bu kadar akşama pırasa yiycem yine bide leslie 5 mil yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…