- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #48.621
hoşgeldin...bekliyoruz canım ama lütfen biraz sıkı davran...malum takım böyle devam ederse kapanma tehlikesine geri dönecek..Kızlar bu gece itibariyle gelmiş bulumuyorum evime ve takıma... Yarın sabahtan itibaren buradayım inşallah.
sen gel de artıları yollarız beraberslm kızlarrrr bende geldim ama artılarlaaaa foruma girmezsem olacağı buydun 2-3 gün elma diyeti yapayım aldıklarımı vereyim bu cumaya gittiğim kiloya dönebilirsem ne mutluuu
nurcan? hatırlayamadım canım rumuzu nedir onun :)msj 16
Ah Ayşecim artıları hiç sorma .....
Nasıl vereceğiz yaaaaa...
Siz de yoktunuz bir türlü toplanamadık zaten ...
kimler geldi,Ayşe ,Betül, Ece ve ben ...Hasret geldi sonra uğramadı ...nurcan uğruyor ,Aslı,Fatma ve Alevden ses yok
msj 17
Sayın kaptanım ciddi tedbirler almak gerekiyor,
çok dağıldık ve toplanamıyoruz bir türlü.
msj 22
Ayşecim sen de hoşgeldin ,,,,hırslı çalışmalarını özledik ...
biliyorum sen bir hızla verirsin o kiloları değil mi ....
Ben de tatilde bir ara 67.7 oldum .gözlerime inanamadım,sonra bğrs problemlerim sayesinde 69.2 oldum ....
neyse bugün 68.8 dim .artık cumaya kadar tartılmam...inş 68 olurum cuma günü.....
zaten başladığımdan beri 69 - 68 arasında gidip geliyorum , bir deviremedik 68 i ....offfffff offffffffff
iyi akşamla kızlar uğrıyım dedim bii bakim napıosunuz
hoşgeldin canım çırpınıyorum valla ne yapayım..:)sen ne yapıyorsun..
yoruldum bütüngün cocukla ilgilendim sonuna doğru börek yaptım ama yemedim uğraş dur ev işleri işte sen nasılsın?okul nasıl?
kızlar hepimizin farklı durumları var diye elimden geldiğince diskalifiye konusunu açmamaya çalışıyorum.
ama lütfen biraz duyarlı olalım.paylaşım yetersizliği bir diskalifiye sebebidir.Ve diskalifiye edilen kişi bir daha cuma yarışmalarına katılamaz diye bir kural var.Betülcüm hala yardımcımsın.bilgin olsun.
arkadaşlar çok rica ediyorum dikkatli olalım biraz..açığımızı kapatmamız lazım.ve eğer takım kapanma tehlikesiyle karşılaşırsa bu kez eskisi gibi direnemeyebilirim.dersler ağırlaştı..ama destek olursanız elimden gelenin fazlasını yaparım..
bu arada bilmenizi istiyorum.sizler benim ailem gibi oldunuz ben burada herşeyimi paylaşıyorum sevinçlerimi paylaşıp artırmaya enerjimi artırıp sizlere de yardımcı olmaya çalışıyorum.üzüntülerimi paylaşıyorum sayenizde biraz olsun hafifleyip sizin dışınızda çevremde bulunan ve hiçbir şekilde desteğini hissetmediğim insanlara meydan okuyorum..unutmayın ki her türlü sorununuzda yannınızda olmaya çalışacağım.
bu yazıyı özel mesaj olarak tüm takım üyelerimize atacağım.Ki herkes okusun..
umarım yanlış anladığınız birşey yoktur..
evet insan resmen bağlanıyor :)umarım dönerler..
seni anlıyorum canım paylaşım ve motivasyon burda çok önemli benim içinde burası çok farklı belki bazen az paylasımda bulunuyorum ama nebilim burası olmadan buraya yazmadan dietime sanki sadık kalamam gibime gelior iyiki varsınız inş arkadaslar da hızlı bişekilde geri dönerler ve yola birlikte devamederiz..
iyi geceler inşallah yarın herkes gelir görüşmek üzere
msj 23
kızlar nasılsınız....
kaptanım nasılsın,sen derslerine iyi çalış biz de elimizden geldiğince sana yardımcı oluruz...
gerçekten buraya yazınca insan kendini daha iyi hissediyor.diyete bağlı kalıyorsunuz , kilo almamak için dikkat ediyorsunuz..
onun için paylaşım çok önemli
bence hiçbirimizin girmemesi gerekiyo hatta evlerimizde mutfakta olmamalı :)msj 25
Ececim birlikte yazar , birlikte zayıflarız inş ...
sana yetişmeme imkan yok ...
6 dan sonra birşey yemedim ama salep içtim , bir de meyve yedim ....
benim kesinlikle mutfağa girmemem gerekiyor.
msj 26
evet bugünlük bu kadar ...
yarın nöbet var , gidip biraz kitap okuyup uyuyayım .....
hepinize iyi gecelerrrrrrr
İyi geceler arkadaşlar... Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?