Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım bence bu kadar acele etme onlarada hak ver güzel bi düğün yapmak istiyolar maddi sıkıntılar yüzünden erteliyolar

cumadan berı hıc ekmek surmedım agzıma zor doyuyorum ama dunaksam da 3 sarma yarım dılmden az kek patats saltası bıde bı ısırım pıdeden aldm cok mu kacrmısım bu aksm yemegmdı

kalorisi fazla olan şeyleri aynı anda yediysen çok olur canım öğünlere bölseydin çok güzel olurdu bide akşam yemişsin biraz fazla olmus oysa ne kadar az görünüyor dimi :)

nasıl etmıım canm yaa temmzdan berı beklıorz zaten

2 yıl gerçekten fazla ama bizde ev aldık onun borcunun bitmesini beklicez ben istedim beklemeyi hem evlenince rahat rahat yaşicaz düşünsene bişey oldu ikimizde çalışamadım borçlar kaldı öyle en iyisi borcu harcı bitirip evlenmek

kalorisi fazla olan şeyleri aynı anda yediysen çok olur canım öğünlere bölseydin çok güzel olurdu bide akşam yemişsin biraz fazla olmus oysa ne kadar az görünüyor dimi :)

off bk smdı sen bole dıınce nasılda pısman oldm ben smdı oysa dedıgn gbı ıı kurtardm cok yemedm dıe dusunuodum

nısanlm ıstnblda tek yasıo sureklı dısardan yıo ıcım gıdıo bı erkegn tek yasaması cok zor canm yaa beklemek ıstemıorz daha fazla temmzda dugn mutlaka olmalı
ayrıca kaynwaldemın edrnede 2 tane ewı war tabı bnde ısterm ıstnbldada ewımz olsn ama bız zatn edrnedekı ewın kırasını alıp ıstnbldakı ewe wercktk ama smdı herseı degstırıolar anlamadm bnde bulent dıokı hep ablam dıo bnları

bence o kasenin yarısını ye canım çünkü hem doğal şeker var hem meyvenin şekeri tabi nişasta da var içindekilerde
üzgünüm yedim yaaa

kızlar bızım mahalleden 2 kısının ewı soymuslar sok oldum duyunca bızım buaralrda bole seler olmaz aslında ıkısınıde cok ıı tanıoruz ayy korktum bıran walla
ayy insan tedirgin olur bu hırsızların nerede olacağı belli olmuyor heryre dadandılar allah korusun
yaa deryam bende seninle aynıyım haftasonu kaçıyor haftaiçide onu toparlamakla geçiyor allahtan toparlıyoruz yoksa kilo alacağız
ama ama ama ben kilo vermek istiyorum yaaa

şaka yapıyorsun herhalde çokmu kaçırmışım derken

Harika gidiyorsun aslıcım,bu hafta iyi kilo vereceksin bence....
haftaiçi iyide hafta sonu battığı için kilo veremiyorum... bence bu haftda veremeyeceğim

çok üzüldüm canım tartışmanıza.. bence nişanlının aiilesi saygısızca davranıyor abinin yurtdışından bu düğün için geleceğini biliyorlar..... nişanlın ne diyor sizin orda düğün kına yapıp ist yerleşmeye? hem niye ablasını bekleyeceksiniz o ne saçmalık... bidaha onlarla görüşmyeceğiz demişsin ya peki nişanlın ailesinden kopabilecekmi?
bence nişanlının ailesiyle konuşması gerekiyor biz bu sene düğün istiyoruz sizden evde istemiyoruz çok eşyada istemiyoruz sadece yanımızda olun yeter desin

cumadan berı hıc ekmek surmedım agzıma zor doyuyorum ama dunaksam da 3 sarma yarım dılmden az kek patats saltası bıde bı ısırım pıdeden aldm cok mu kacrmısım bu aksm yemegmdı
patates saltaını çok kaçırmamışsan sorun yok

yok canm cok yemedm patats salatasını cok gecde dııldı yedıgm saat 5de yedm dahada bısı yememıstm

yok canm cok yemedm patats salatasını cok gecde dııldı yedıgm saat 5de yedm dahada bısı yememıstm

bence hiçte çok kaçmamış canım 3 dilim sarma yarım dilim kek bi ısırım pide ve az bi patates salatasının neresi kaçmış anlamadım ben hepsini toplasan en fazla 300 cal eder
ee bi öğünde saten ortalama 400-500 cal olması gerekiyor

ıcımı rahatladı smdı

aslıcıgm senden ole bı alıntı yapmısım kı anlamadım nasl yaptıgımı sennkılerle bnm yazdklarım ıc ıce grmısler alla alla

aslıcıgm senden ole bı alıntı yapmısım kı anlamadım nasl yaptıgımı sennkılerle bnm yazdklarım ıc ıce grmısler alla alla

wevet ya hepsi iç içe girmiş hasrretciğim
nişanlınla ilgili durumunada şu yorumu yazmıştım

çok üzüldüm canım tartışmanıza.. bence nişanlının aiilesi saygısızca davranıyor abinin yurtdışından bu düğün için geleceğini biliyorlar..... nişanlın ne diyor sizin orda düğün kına yapıp ist yerleşmeye? hem niye ablasını bekleyeceksiniz o ne saçmalık... bidaha onlarla görüşmyeceğiz demişsin ya peki nişanlın ailesinden kopabilecekmi?
bence nişanlının ailesiyle konuşması gerekiyor biz bu sene düğün istiyoruz sizden evde istemiyoruz çok eşyada istemiyoruz sadece yanımızda olun yeter desin

nısanlm aılesını kesnlıkle haksız goruo bugun 14 temmz ıcın dugun salnlarını arastracak kıralıck ıster yapsnlar ıster yapmasnlar bı seklde yapcm dugunu dıo eer yne hayr yaptrmayz derlerse gelırz dedıgn gbı kına dugun yaparz dıo nısanlm aılesnden wazgecer cnku bnm onlara karsı hc bı saygıszlıgm yok ama onlarn yaptıgı buyuk saygıszlık dedı nısanlm ew ıstemıorz dıe ama onlar takmıslar sureklı erteleyn dıolarmıs anlamadım neden
bnde bunu yazmıstım canım

hımm şimdi anladım biraz önce görmemiştim bende 15 temmuz 2010 da evlendim sen evlendiğinde 2 yıl dolacak ayy ne çabuk geçiyor zaman..
neyse konumuza dönelim inş ailesinin rızasıyla olur düğününüz bende ertelemenizden yana değilim eğer uzarsa allah korusun tartışmalar yüzünden birbirinizden soğuyabilirsiniz çünkü siz flört etmiyorsunuz nişanlısınız ee ailelerde işin içinde o onu dedi bu bunu dedi başınız ağrır sonra.. hayırlısıyla inş yaza düğünün olur

ahh ıns ıns ınan cok korkuorm herseydn dua edın bnm ıcın

kızlar hafif diyet yemekleri önerebilir misiniz yemek yapıcam da öğlene ne yapsam bilemedim

elinde ne malzemeleri var canım?
ton balıklı salata yiyebilirsin
et yanında salata yiyebilirsin
tavuk(gögüs) yanında salata yiyebilirsin
kabak yemeği-taze fasulye aklıma bunlar geliyor tabi elindeki malzemeyide bilmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…