- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #50.881
aslıcıgm sadece yogurt yıyordum ama spor yaptıktan sonra cok kotu oldum halsız kaldım mıgdem bulandı annem bır yumurtadan yagsız omlet yaptı yedım haftaya yogurt gnnumde corba +yogurt yapcm ıns yada sdece corba senın nasıl gıdıyo sadce yogurt mu
ee nolcak şimdi ya özür betülcüğüm ben hala izinli sanıyorum eceyi arkadaşlar söyleyin ece döndümü izinden?ben listeyi paylaşmıştım ama...
yoğurt hep yoğurtmenum
yogurt hep yogurt1tanede yumurta
su
2 bucuk lıtre
yesılcay
2 fıncan
spor
50 sag 50 sol mekık
50 tam 50 yarım mekık
50 popo 50 sırt hareketı
50 cevız toplama hareketı
50 sag bacak 50 sol bacak hareketı
kızlar bugn cok yapamadm sadce yogrt yenldıgı ıcın bnları yapnca bıle kotu oldm
bak bende dün öyle oldum mide boş olunca sporda yapınca bulantı baş dönmesi oluyor. geçmiş olsun afiyet olsun. valla çok iyi değil kase kase yoğurt yiyorumama sabrediyorum belki bende akşam bi tabak çorba içerim mecburen kayınvalidemde yoksa dişimi sıkarımda orada mecbur yicem..ben sayfalarını okudum başta tek yenecek yaazmış ama çoğu kişi yumurta yoğurt aynı günde iyiyor kimi omlet yapıp üstüne yoğurt döküp yemiş tadı nasıl olur ki bilmiyorum
kızlar eceyi bu hafta da izinli geçelim mi?
ee nolcak şimdi ya özür betülcüğüm ben hala izinli sanıyorum eceyi arkadaşlar söyleyin ece döndümü izinden?
yoğurt hep yoğurt
spor yok
yeşilçay yok
içemicem yani
evet bildirimimi yapıyorum
geçen hafta:71.3
bu hafta :69.5
giden :1.8
aslında ben daha fazla kilo verdim çünkü haftasonu kilo almıştım listeye yansıyan bu oldu
chosen1234: 71.3/69.5/1.8/%2.52
kızlar ınanlmaz moralım bozuk aslıcıgmla beraber basladıgmz dıyette toplam 1.8 kg werdm daha fazla wermem gerekıodu aslında 5 gndur tuwalete cıkmıorum karnımda bır sancı war utanmasam aglıcm yanı
geçen hafta ki kilom:69.3
bu haftaki:67.6
giden kilo:1.7
verdiğim kilo oranım:2.5
ee nolcak şimdi ya özür betülcüğüm ben hala izinli sanıyorum eceyi arkadaşlar söyleyin ece döndümü izinden?
yoğurt hep yoğurt
spor yok
yeşilçay yok
içemicem yani
sabah cok kotydum deryacıgm ama suan ıyıyım pazrtesı baslıyorsun demı sende bızımlemsj 4
Canım çok iyi gidiyorsun , sakın moralini bozma ...kbızlık problemini çözünce çok daha fazla kilo vereceksin . Kıyamam sana , tatlı gelinimiz, haftaya aynı iradeyle daha iyi olacaksın...
kendini üzme , hemen vücuda yansıyor.
Kızlar sizinle bir resim paylaşacağım. Bu resimde ilk gördüğünüz 3 kelime ne paylaşın bakiyim.
Ben
1. Aşk
2. Takdir
3. Cesaret... çıktı. Bunlar 2012 yılında sizin olsun demiş resmin başında.
sabah cok kotydum deryacıgm ama suan ıyıyım pazrtesı baslıyorsun demı sende bızımle
kızlar nişanlım bizde pek giremiyorum 1. olmusuz galiba cok sevindm :)menümüde yazim öyle cıkim
sabah 1 dilim kepek ekmeği 2 dilim peynir
öğlen 2 kaşık yogurt 1 kaşık keten tohumuyla
akşama doğru 4 gibi 1 kase çorba içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?