- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #51.441
aynı ara öğünü yapmışız tesadüfe bak:)
browni tarifi istesem ayıp olarmı:)
hüppplettimm bugun tam 2 tane
bncede kesnlıkle abartılms bır menu degılselam kızlar
ben geldim. bu güne güzel başladım çünkü kilomda 1 ibre daha inmiş gördüm tam kilo mu bilerek başlamak istedim akşam yatmadan güzel bi kalça çalıştırıcı spor yaptım.
sabah da diyete başladım. :)
kahvaltıda;
3 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
2 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
1 kupa şekersiz çay
ara öğünü kaçırdım kızımla uğraşırken:))) öğlende ise;
1 kase pazı kavurmalı yoğurt
1kase tavuk çorbası
2 yk pırasa yemeği
ara da 1 dilim kepek ekmeği
akşamıda 6 da yedim
4 yk bulgur pilavı
5-6 yk bamya ve 2-3 yk da pırasa yedim.
7 bardakda şu ana kadar su içtim benim diyet biraz yoğun ama bebeğimi emzirdiğim için çok sıkı bi diyet yapamam.
kolay gelsin canım. insan açkende çok güzel sofra hazırlıyor:))) desteğin içinde tşk ederim. yeşil çaydan ziyade ıhlamur içiyorum ama siz yeşil çaydan konuşunca aklıma elma ve papatya var evde onlardan içebilirm. diyette destek ve birlik çok önemli sizle birlikte yaza iyi başlayacağım valla. fazlalıklarım artık psikolojik baskı yapıyor.
düğünüm için 8 kilo vermiştim 49 kilo ile evlendim. ah ah inşallah o kadar olmasamda 50-55 arasını görmek istiyom.
selam kızlar
ben geldim. bu güne güzel başladım çünkü kilomda 1 ibre daha inmiş gördüm tam kilo mu bilerek başlamak istedim akşam yatmadan güzel bi kalça çalıştırıcı spor yaptım.
kahvaltıda;
3 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
2 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
1 kupa şekersiz çay
1kase tavuk çorbası
2 yk pırasa yemeği
akşamıda 6 da yedim
4 yk bulgur pilavı
7 bardakda şu ana kadar su içtim benim diyet biraz yoğun ama bebeğimi emzirdiğim için çok sıkı bi diyet yapamam.
kızlar şoka mı girdiniz yediklerimi görünce acaba :))) hiç kimse bi cevap bile dönmedirezzan hani motivasyon???
menum :
sabah corba yogurt az peynır ( 5 gn 5kılo dytnı yapmk ıcın kahwltm bole oldu )
oglen :az corba az nohut 1 dlım cawdr ekmegı
ara : yogurt
aksam balık corba salata 1 dılım cawsr ekmegı
su 3lıtre oldu
1 form cay ıctım az once yeslcay yapamamıstm smdı yapcm ıns
memnun oldum betülcüm. :))
ecenur naber nasılsın bakalım mat. sınavın nasıl geçti.?
Kaptancğm hoşgeldiiin, sınavın nasıl geçti. Umarım iyi geçmiştir.
ama bu menü süperrr..tebrik ediyorum hayatım süper başlangıçBugün kü menüm:
Sabah: 1 yumurta, 2 dilim tam buğday ekmek, 3 zeytin, 1kk beyaz peynir, 1 ç.k. bal, şekersiz çay
Ara: 1 Türk kahvesi, 1 avuç leblebi, kuru erik,badem
Öğlen: Yarım simit, 1 tk. krem peynir, şekersiz çay
Ara: 1 elma, 1 yeşilçay
Akşam: Fırında balık, bol salata,
1 yeşilçay , toplasan 1 lt su tüketmişimdir. Hiç içemiyorum suyu. Suyla aram yok
Yeni diyetime bazı kısımları uymadı inşallah yarın uydurmaya çalışacağım. Balık olduğu zaman süt ürünleri tüketmiyorum maalesef.
hayırlı olsun hayatım..Bir de Allah kavuştursun..mrb kızlar sımdı nısanlım gıttııste ınsan bı sewınıo bı uzuluyo nese ıns onumzde cok guzl gunlerımz olcak
bugun gttk spor salonuna pzrtesı baslıorum haftada 3 gun ıns hayrlısı olur
ınanlmaz yedık ıctık cuma kesın artı cıkcm nese haftaya duselır ıns gecmıse bakaym ben
ehhehe :) bi fikir geldi şinci aklıma dur ama geçmiş bitsin :)bıde erkegmle ıddaya gırdk 14 subat a kadr 65 olcm oda 90 olck kaybedn supr bı 14 subt organze etck bn kaybedersm ıstnbla gelcm o kaybederse buraya geleck bakalm nolck destk cıkın bna
tamam sayın yardımcım :) :18::18:Başarılar dilerim Ececiğim...
Bu menüyü bir daha görmeyeyim kız. Sabah daha sağlıklı şeyler ye.
aynen canım epey fokurdattılar buraları..Senin menün süper canım yaa...tebrikler..Maşallah kızlar dün kaynatmışsınız epey...
Ben uyuyakalmışım sohbetinize dahil olamadım artık...
bekle hasretim bekle geliyorum bak sana bir önerim var..dun kaynwaldem aradı dıo kı bulentle konusrken hasretı ruyamda cok zyflamıs gordum zayıflamıs mı gerckten dıo ayy ne kadr moralım bozuldu dugun konusmaya geleck bır ay ıcınde ıns ozamna kadr zayflarım 5 kılo felan zaten onlarda hep bı kılo takıntısı war gorumcem nasl zayf ama bı ara 2 3 kılo almıs dıyetsyene gıtmısıns bnde ıstedıgm kıloya duserm
Bozma moralini cnm. Verirsin inşallah. Yavaş olsun ama kalıcı olsun kilo vermemiz. Benim görümcemde de vardı takıntı. Ben hamileyken o bekardı. Dalga geçerdi benimle. Şimdi o benden çok daha fazla kilolu. Bana diyo zayıfsın sen diye.
Menün güzel Hasretciğim...menum :
sabah corba yogurt az peynır ( 5 gn 5kılo dytnı yapmk ıcın kahwltm bole oldu )
oglen :az corba az nohut 1 dlım cawdr ekmegı
ara : yogurt
aksam balık corba salata 1 dılım cawsr ekmegı
su 3lıtre oldu
1 form cay ıctım az once yeslcay yapamamıstm smdı yapcm ıns
Oooo sakın ha. şimdi diyet yapıp evlenince yine kilo mu alacaksın yani?netten baktım canm bende tarıfıne aradm smdı ama aynısını bulamadım ben bayılıorum mutfakta bısıler yapmaya ewlennce 100 kılo olurm herlde
ben geeldim şimdi geçmişe dönücem de istiklal marşının gitar versionunu dinliyorum ve başka bir şeye motive olamıyorum süperr yaa...İstiklal marşının her hali güzel zaten ben severim marşımızı tabi olmayan sesimle söyleyemiyorum o ayrı :) o da olucak inş.
amaaaan benimki öyle demiyo da hiçte destek vermiyo ben ne zaman sıkı diyet yapcak olsam eve dolduruyor sucuktu sosisti tatlıydı çikolataydı helvaydı börekti kızartmaydı ne ararsan...düzgün kahvaltı yapabileceğim şeylerde sıfır üstelik...benm dıyet yne gıttı annem yaptrmıo ya yemn ettı yaparsan kuserm dıe korkuo bısı olck dıe tabı kacamk yapmadm ama yemk yedım aksama yazarm menumu ıı gıdıorum suan ama
güveniyorum iradene..off aslı nerelerdesın cbk saglıgına kaws we dooon yne sen sureklı buralrdaydın smdı kımselr yk ama dogru herkes bn gbı bos dıılkı dmı:18::18:
kuzenm tatlı bısıler ıstıo gıdıım de yapıım yne bısıler ama bn yemcım tabı kı
hayatım yani kuralı kaldır mı diyorsun:?Haklısın aslında ama o zamanda kimse gelmiyor.hiç uğramıyor.Ben uyarıncada bahanesi oluyor mutlaka e bende kıyıp diskalifiye edemiyorum...Yardım edin bana yaa...Ya kızlar 10 msj kuralınız var ya bence onu değiştirmelisiniz. Kaptan yanlış anlama sakın kurallarına karşı değilim ancak bu kural nasıl söylenir, örnek ben girerim peş peşe yazarım msj bi daha uğramam. Böyle olmaması lazım. Yani sonuçta burada dostluklar kurmuşunuz zaten herkesin gün içinde arada bir bakınması lazım. 3-4 kişi anca giriyor. Yanlış anlaşılmaz umarım düşüncem. İşte benim merak edip arada girip bakmam lazım. Ece girdimi , Nurcan nasıl, Betül nerelerde. Kişi sayısı az olunca daha az aktif olunuyor sanırım. Bizim grup kaç kişi?
iradene güvendiğimi söylemişmiydim? :)ayy brownı yaptm super oldu keske yapmasaydm ama nese yemıcm ne olursa olsun
canım emziren bir anneye göre süperr....sonuçta kuzucuğun ihtiyacı var senin yedikleerine...selam kızlar
kahvaltıda;
3 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
2 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
1 kupa şekersiz çay
1kase tavuk çorbası
2 yk pırasa yemeği
akşamıda 6 da yedim
4 yk bulgur pilavı
İstiklal marşımız çok güzel her hali süper ya. Geçenlerde facede dinlemiştim mehter marşı tarzında yapmışlar o da çok güzeldi.
aynen canım çok seviyorum marşımızı yaa her hali süper..Senin face in var anladığım kadarıyla özelden yazayım da ekle..
menüm:
Sabah bir mandalina yedim sınava çalışmaktan ara da ayran içmeye fırsat bulamadım..
öğle 1,5 kase(tam dol değil) nohut yemeği 2 kaşık yoğurt bir dl. ekmek.
arayı uyuyakaldığım için kaçırdım.
akşam:1 tabak pırasa yemeği(5 yk) , 5 yk. nohut, bir kase yoğurt.Ekmekte bir parmağımın yarısı kadar yedim.
su 0,10 lt. sporda 20 dk yürüyüş.
hayatım benim aklımda süper bir fikir vardı iyi ki hatırlattın gelirim şimdi...Menün güzel ama bak yine söylüyorum sabah daha sıkı bir kahvaltı yapman lazım.
Ay kızlar maç varmış, neyse izliyor bende menümü yazayım.
Sabah: 1 yumurta, 4 zeytin, biraz beyaz peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, şekersiz çay ( bu arada 3 gün oldu şekeri bıraktığım)
Ara: 1 yeşil çay, 1 avuç leblebi, badem, 1 tane kuru erik
Öğlen: 1 kase çorba, 2 kaşık ıspanak yemeği, 2 kaşık yoğurt
Ara: Kızlar filmin koptuğu yer. Suçumu itiraf edeyim.
2 tane elmalı pay, şekersiz çay.
1 7 otlu çay
Akşam: 4-5 kaşık ıspanak yemeği
İşte kaçamağı da yaptım bugün. Yedikten sonra pişman oldum kaptan.
Kaptan bence başka bir formülmü bulsan. Yardımcı olmak isterim tabi ama aklıma başkada bir fikir gelmiyor. Tabii sen daha iyi bilirsin. Burayı benden daha iyi tanıyorsun.
Ay kızlar maç varmış, neyse izliyor bende menümü yazayım.
Sabah: 1 yumurta, 4 zeytin, biraz beyaz peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, şekersiz çay ( bu arada 3 gün oldu şekeri bıraktığım)
Ara: 1 yeşil çay, 1 avuç leblebi, badem, 1 tane kuru erik
Öğlen: 1 kase çorba, 2 kaşık ıspanak yemeği, 2 kaşık yoğurt
Ara: Kızlar filmin koptuğu yer. Suçumu itiraf edeyim.
2 tane elmalı pay, şekersiz çay.
1 7 otlu çay
Akşam: 4-5 kaşık ıspanak yemeği
İşte kaçamağı da yaptım bugün. Yedikten sonra pişman oldum kaptan.
Kaptan bence başka bir formülmü bulsan. Yardımcı olmak isterim tabi ama aklıma başkada bir fikir gelmiyor. Tabii sen daha iyi bilirsin. Burayı benden daha iyi tanıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?