- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.021
kimse sana yazmıyorsun demiyorki kuzum sanada banada demeleri haksızlık olur zaten biz sürekli girip yazıyoruz..
kızalr ben her fırsatta bısıler yazıorum buraya yazmıodun dersenz gerckten hakkımı yemıs olursunz eet bazen gırıp cıkmak zorunda kalıorum cnku kuzenlerm sureklı pc basndalar onlar kalkar kalkmaz oturuorm we sızlere bakıorum
Hasretcim bu sözleri üzerine alınacak en son kişi sensin canım , her zaman bize destek oluyorsun .
bence mesajları günlük değil , haftalık saymaya devam etseydik kimin ne kadar yazdığı belli olurdu. sanki o zaman daha iyiydi paylaşım. Şimdi herkesin bir mazereti var , kimse yazmayınca da
birbirimize destek olamıyoruz. ben nasip olursa yarından itibaren başlıyorum . artık sabah tartılırım ve bu hafta diyet + spor yaparım . tatil benim için çok büyük bir fırsat .
Dün okuyorum , bazıları sabah aç karnına spor yaparsan olmaz diyor. diğer bir grup sabah yapılan spor daha iyi diyor. kime inanayım , anlamadım doğrusu .
evet deryacgm ıns werrsın tatlde sureklı destek olalm bırbırmze 14 subata kadr 65 olmam gerek:26:
canım ben de istiyorum 14 şubatta 65 olayım . hadi birbirimize söz verelim ve başlayalım . Allahım inşallah güzel bir tatil olur bana .
deryacığım bu msj sayma işi bana saçma geliyor girersin ardı ardına kelime kelime yazarsın hepsini numaralandırsan günde 10 msj edr..zaten günlükte sayan yok şuanda.. ne bilim ben böyle düşünüyorum tabi sayılsın derseler sayarım.. bende ciddi anlamda yarın başlıyorum.. benm sorunum akşam çok acıkmak oluyor gözüm dönüyor resmen ama artık kendimi frenleyeceğim..Hasretcim bu sözleri üzerine alınacak en son kişi sensin canım , her zaman bize destek oluyorsun .
bence mesajları günlük değil , haftalık saymaya devam etseydik kimin ne kadar yazdığı belli olurdu. sanki o zaman daha iyiydi paylaşım. Şimdi herkesin bir mazereti var , kimse yazmayınca da
birbirimize destek olamıyoruz. ben nasip olursa yarından itibaren başlıyorum . artık sabah tartılırım ve bu hafta diyet + spor yaparım . tatil benim için çok büyük bir fırsat .
ben yarın tartıda73-74 arası bişeyy geleceğim bu durumda 17 şubat cumaya hedefim:70 ama 69 da olsam fena olmazbn dun gece werdım sozumu YEMICEM ! bttı :) hadı sende hatta sızde arkadslar soz werelm
deryacığım bu msj sayma işi bana saçma geliyor girersin ardı ardına kelime kelime yazarsın hepsini numaralandırsan günde 10 msj edr..zaten günlükte sayan yok şuanda.. ne bilim ben böyle düşünüyorum tabi sayılsın derseler sayarım.. bende ciddi anlamda yarın başlıyorum.. benm sorunum akşam çok acıkmak oluyor gözüm dönüyor resmen ama artık kendimi frenleyeceğim..
ben yarın tartıda73-74 arası bişeyy geleceğim bu durumda 17 şubat cumaya hedefim:70 ama 69 da olsam fena olmaz
Aslıcım herkesin motive şekli farklı , ben sayınca daha çok paylaşım yapmak istiyorum , beni tetikliyor. tabiki niyet önemli , maksat birkaç kelime değilde günlük neler yaptığımızı yazmak olmalı .
neler yediğimizi , su miktarını ve sporu yazarız. şimdi okul olmayınca ben sabah yazarım , öğlen uğrarım , benim için daha kolay olur. gerçekten çok azimliyim .kendimden utanıyorum , kaç ay oldu buradayım , bir türlü 69 u aşağı inemedim , herkeste ne azim var 20 kg veriyorlar. habire ye ye ye , nereye kadar canım . yıllardır üzerime kıyafet almıyorum .
Evet kızlar benden de söz , 17 şubata kadar hep dikkat edeceğim . tam bir diyet uygulayacağım . sporda yapacağım . görsün beni herkes.
yapabilirz hasretciğimonumzde tam 1 ayımız war sayılır haydı kızlar yaparz bız bunu
Evet kızlar benden de söz , 17 şubata kadar hep dikkat edeceğim . tam bir diyet uygulayacağım . sporda yapacağım . görsün beni herkes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?