Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hasretcim bu sözleri üzerine alınacak en son kişi sensin canım , her zaman bize destek oluyorsun .

bence mesajları günlük değil , haftalık saymaya devam etseydik kimin ne kadar yazdığı belli olurdu. sanki o zaman daha iyiydi paylaşım. Şimdi herkesin bir mazereti var , kimse yazmayınca da

birbirimize destek olamıyoruz. ben nasip olursa yarından itibaren başlıyorum . artık sabah tartılırım ve bu hafta diyet + spor yaparım . tatil benim için çok büyük bir fırsat .

Yarıyıl tatilinde 3 kilo versem ne güzel olur. yarın 69 gibi çıkacağım . iki haftada 3 kilo versem 66 olurum . sonra sonra haftada bir kilo gitse ,,,ay ne güzel hayaller . ama bu kez kararlıyım . işi hayal olmaktan çıkarıp gerçeğe dönüştüreceğim .

evet deryacgm ıns werrsın tatlde sureklı destek olalm bırbırmze 14 subata kadr 65 olmam gerek:26:

Dün okuyorum , bazıları sabah aç karnına spor yaparsan olmaz diyor. diğer bir grup sabah yapılan spor daha iyi diyor. kime inanayım , anlamadım doğrusu .

canım ben de istiyorum 14 şubatta 65 olayım . hadi birbirimize söz verelim ve başlayalım . Allahım inşallah güzel bir tatil olur bana .

bn dun gece werdım sozumu YEMICEM ! bttı :) hadı sende hatta sızde arkadslar soz werelm

deryacığım bu msj sayma işi bana saçma geliyor girersin ardı ardına kelime kelime yazarsın hepsini numaralandırsan günde 10 msj edr..zaten günlükte sayan yok şuanda.. ne bilim ben böyle düşünüyorum tabi sayılsın derseler sayarım.. bende ciddi anlamda yarın başlıyorum.. benm sorunum akşam çok acıkmak oluyor gözüm dönüyor resmen ama artık kendimi frenleyeceğim..

yarın sabah tartılayım da kilo çizelgemi öyle yaparım .geçen hafta 68.9 kg idi. bu hafta da değişen birşey yok , vermedim de inş almamışımdır.tekrar su içmeye başlayacağım . bu hafta çok ekmek yedim , ekmeğe paydos. sadece sabah kahvaltısında yerim . o da kepekli ya da tam buğday.

Aslıcım herkesin motive şekli farklı , ben sayınca daha çok paylaşım yapmak istiyorum , beni tetikliyor. tabiki niyet önemli , maksat birkaç kelime değilde günlük neler yaptığımızı yazmak olmalı .

neler yediğimizi , su miktarını ve sporu yazarız. şimdi okul olmayınca ben sabah yazarım , öğlen uğrarım , benim için daha kolay olur. gerçekten çok azimliyim .kendimden utanıyorum , kaç ay oldu buradayım , bir türlü 69 u aşağı inemedim , herkeste ne azim var 20 kg veriyorlar. habire ye ye ye , nereye kadar canım . yıllardır üzerime kıyafet almıyorum .

ben kısa süreli diyetlerden sonuç alamıyorum uzun vadede verim çok aç kalmadan vereyim hafta 0.5-1 bile gitsin ama gitsin..

Evet kızlar benden de söz , 17 şubata kadar hep dikkat edeceğim . tam bir diyet uygulayacağım . sporda yapacağım . görsün beni herkes.

haklısın canım herkesin motive şekli farklı canım takımızda kural konuyor msj şartı çoğunluk numaralandırmıyr. her hafta hakem olcaktı bizi kontrol edecekti oda ben yokken güme gitmiş kurallrı keşke düzgün uygulamaya koyabilsek. bende utanıyorum kaç aydır burdyım aynıyım. bi 70-79 toiğine bakmanı öneririm hemen hemen hepsi sağlıklı besleniyor şok oldum hepsinin menüsü örnek mnü yani menüsü kötü olan yok kilo çizelglerindede hep bayağı kilo vermiş duruyorlar bizde yapabiliriz..

onumzde tam 1 ayımız war sayılır haydı kızlar yaparz bız bunu
yapabilirz hasretciğim
Evet kızlar benden de söz , 17 şubata kadar hep dikkat edeceğim . tam bir diyet uygulayacağım . sporda yapacağım . görsün beni herkes.

inş uygularız tam olaarak.. 17 şubat hedef:70
aslında kendimize bundan sonra aylık hedefler koyalım mesela 17 şubat geldğindede öbür atya hedef koyalım ne dersiniz? ama uçuk hedefler değil olabilecek hedefler koyarsak sonrasında hayl kırıklığına uğramayız..

kac sattr kırak ewlere bakıorum basıma agrı gırdı ya kıralr ucuk ıstnblda war uygunada ama ewler eskı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…