- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.041
kac sattr kırak ewlere bakıorum basıma agrı gırdı ya kıralr ucuk ıstnblda war uygunada ama ewler eskı
siz edirenedemi oturcaksınız istanbuldamı karar verdinizmi? şu düğün sorununu çözdünüzmü kayınvalidengille?
ıstanblda oturcaz aslıcm cozemedk malesf ama onlr ne kadr ıstemesede bz dugunumuzu yapcz ertelemıoruz yanı
kızalr ben her fırsatta bısıler yazıorum buraya yazmıodun dersenz gerckten hakkımı yemıs olursunz eet bazen gırıp cıkmak zorunda kalıorum cnku kuzenlerm sureklı pc basndalar onlar kalkar kalkmaz oturuorm we sızlere bakıorum
kimse sana yazmıyorsun demiyorki kuzum sanada banada demeleri haksızlık olur zaten biz sürekli girip yazıyoruz..
Canım daha yeni ameliyat oldun,sakın zorlama kendini,diyete dikkat et,birde üşütmeden yürümeye çalış...günaydın kızlar spor yapmaya daha başlayamadım boyun kaslarımı zorlamamam gerekiyor ip atlayamıyorum. klasik kahvaltı yaptım yeşil çayımı içtim yarım litrede su içtim hadi bakalım güzel bi gün olsun hepiciğimize
Hasretim ya kızda pek safmış yani,alıp gözüne sokmak lazım,,,Spor malzemesi satan yerlerde bulabilirsin,alışveriş merkezlerinde de spor reyonunda bulunuyor....:13:hahay ıp anlama dıınce aklıma ne gldı dun ıp alcktım gırdm dukkana dedım kı atlamaya ıp alcktm werdıler baktm cocuk ıpı dedım kendım ıcın kız bna demz mı sızın ıcın uretm yok dedım hasret atla sunn ustunekuzenmde yanmdaydı salk salk gulmeye basladı nasl cıkcamı bılemedm ordan salk kız yaa
Bak sevindim şimdi Nurcan ,filmi çok abartmışlar,izlediğimde hayal kırıklığı hissetmiştim...akşam yarımda yattım incir reçeli die bir film vardı duymuşsunuzdur belki herkez seyret filan diordu aman bişi bulamadım filmde ne saçma ne acıtasyon bir filmdi o öle hiç bişi bulamadım filmde msj vermek istiyor onuda verememişler
Aferin sana,böyle devam et,ya hasretim bende arkadaşa gittim valla kısır,börek,tatlı ne ararsan vardı amaaa tabiiki yemedim,geldim eve haşlanmış pirincimi yedim...mutfakta ne gulz yemkler yapılıo bense tuzsuz patates yemeye dewam
aynen Aslıcım mesaj sayma işini bende sevmiyorum,alıntı yapıyoruz çoğunlukla,unutuyorum saymayı falan....Ama karar alınırsa uyarım bende...deryacığım bu msj sayma işi bana saçma geliyor girersin ardı ardına kelime kelime yazarsın hepsini numaralandırsan günde 10 msj edr..zaten günlükte sayan yok şuanda.. ne bilim ben böyle düşünüyorum tabi sayılsın derseler sayarım.. bende ciddi anlamda yarın başlıyorum.. benm sorunum akşam çok acıkmak oluyor gözüm dönüyor resmen ama artık kendimi frenleyeceğim..
Sabırlı ol arkadaşım,görürsün sizin kararlı olduğunuzu gördüklerinde pes edecekler....sen saygını bozma..Canım benim inşaallah çok mutlu olursun....ıstanblda oturcaz aslıcm cozemedk malesf ama onlr ne kadr ıstemesede bz dugunumuzu yapcz ertelemıoruz yanı
hasretcim ben senin sık girdiğini yazdım alıntı yapmadan yazıyorsun dedim sadece.. alıntı yapmayı bilmediğini düşündüm sana yardımetmek istedim o yüzden böle bişi yazdım chossen sana herhangi bir yorumda bulunmadım şekerim sen gündüzleri ben sık girerim yazarım hep demişindir zaten..bizde bunu görüyoruz..
hasretcim ben senin sık girdiğini yazdım alıntı yapmadan yazıyorsun dedim sadece.. alıntı yapmayı bilmediğini düşündüm sana yardımetmek istedim o yüzden böle bişi yazdım chossen sana herhangi bir yorumda bulunmadım şekerim sen gündüzleri ben sık girerim yazarım hep demişindir zaten..bizde bunu görüyoruz..
Ben bugünkü menümü yazayım,
SABAH 1 bardak yarım yağlı kefir
ÖĞLEN 1 fincan haşlanmış pirinç,2 kaşık yoğurt,salata (hepsi tuzsuz)
ARA türk kahvesi
AKŞAM öğlen ile aynı
Gece de ayva yicem...
Bol bol su tüketiyorum,
Spor olarak 1 saat step yaptım,30 dk yürüyüş,100 de ip atlama...
hee tamm canım evet bu alıntı ısını yapamıorum ben dha hıc sızın gbı yazamaadm meslayanls yazıorum sureklı onn ıcın dedım en ıısı wazgec hasret sen bu sewdadan pardon sekerm
ohh ohh supersn ablammm kızlar walla cok ıı toparlandık haydı dewam bole
hee tamm canım evet bu alıntı ısını yapamıorum ben dha hıc sızın gbı yazamaadm meslayanls yazıorum sureklı onn ıcın dedım en ıısı wazgec hasret sen bu sewdadan pardon sekerm
Sanırım yazdıkların yanlış anlaşıldı Nurcanım,nasıl işlerin bitti mi?Hepimiz Hasret ve Aslının çok paylaşımda bulunduğunu biliyoruz zaten...
Ben bugünkü menümü yazayım,
SABAH 1 bardak yarım yağlı kefir
ÖĞLEN 1 fincan haşlanmış pirinç,2 kaşık yoğurt,salata (hepsi tuzsuz)
ARA türk kahvesi
AKŞAM öğlen ile aynı
Gece de ayva yicem...
Bol bol su tüketiyorum,
Spor olarak 1 saat step yaptım,30 dk yürüyüş,100 de ip atlama...
ben hamileyken pc ye cok yakından bakamıyordum hiç alıntı yapamıyordum sadece yazılanları okuyordum sonra biara hiç giremedim bebek var die sonra buraya gelince cözdüm olayı yani alıntı nerden nası yapılırmış herkez kendinden bilirya ben hasretin yazdıklarını daha iyi anlamk istiyorum birde niye sen kelimeleri eksik yazıon klavyede problemmi var yoksa yeni nesil bölemi yazıyor kız aydınlat bakem bizi laf olsun torba dolsun die soruom hee bunları kırmak üzmek için deil:)
ahanda alıntı yaparak yazdın çözdün olayı:)
İnşaallah iyi haberlerle gelir,anlaşmazlıklar son bulur,yani sendeki görümce de tam görümce yani en dişlisinden...ben sustukca ustume gelıo ablası yne msj atmıs bı suru sey yazmıs we bulent bna yne bısı yazdrmadı faceden sıl dedı sıldım ...
ama ne zmna kadr suscm blmıorum allhm bna kolaylık wersn bulent aramıs tartsmıslar telde yarn gıdıo konusmaya bakalm nolck kkorkuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?