Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 1

günaydın kızlar , nasılsınız , şimdi tartıldım . sonuç aynı ama bu haftaya bakılırsa benim için iyi , en azından üstüne gelmedi ,

geçen hafta : 68.9

bu hafta : 68.7

giden : 200 gr

bugünden itibaren başlıyorum canlarım . hedef 17 şubatta 65 kg yani 1 ayda 4 kilo diyelim ,Allahım inş olur .

msj 2

bugün karneleri veriyoruz . artık heyecan yok . herkes notunu görebiliyor. ne yapalım . sadece takdir teşekkürleri merak ediyorlar.bende bizim sonuçları merak ediyorum . özellikle arzu ve hasreti bakalım ne yaptılar.

ben senin hasrete yorumunu bile görmedim nurcan sana cevap olarak vermedim onu hasret demiş ya haksızlık yapmayın diye bende kimse haksızlık yapmıyor demek istedim yanllış anlaşılmışım

izne ayrılmadan öncki kilom:69.5
bu haftaki kilom: 74
gelen kilo :4.5
yine gelirim çok işim var kızlar

Çok utanıyorum ama yazmak zorundayım,ama haftaya kilo vereceğime kesinlikle eminim ,çünkü böyle giderse obez olucam:78::78:
Bugün diyetisyenimin verdiği listeyi uygulamaya başladım,tek besinli diyetler beni tatlıya yöneltiyor....

SAMANYOLU ( 66/66.5/-0.5/ % -0.75)

Kızlar sabah sabah kızımın bana kurduğu tuzağı anlatayım size... Benim cimcimem 1 kutu kremi almış eline yüzüne, saçına ellerine kıyafetlerine bir de ek olarak koşu bandımın muhtelif yerlerine sürmüş. Bir gördüm şok oldum resmen. Sonra doğru banyoya gittik. Banyosunu yaptırdım şimdi mis mis oturuyor. Bir de o kremden elleri öyle bir pörsümüş ki sormayın...

Canım ya bir dönem daha bitti,valla ben de oğlumun karnesini merak ediyorum takdir alır gibi geliyor....sana iyi tatiller dilerim daha çok birlikte oluruz diye de seviniyorum...

gecen hafta :71.7
bu hafta :71.7
bende war bı problem war
Ben de aynıyım valla şaşırdım kaldım dur bakalım yılmak yok daha yeni başladık diyete

izne ayrılmadan öncki kilom:69.5
bu haftaki kilom: 74
gelen kilo :4.5
yine gelirim çok işim var kızlar

Aslıcım hadi seninki gayet normal,ilaç,serum hepsi kilonu etkiledi haliyle...Asıl biz napalım...

ses sus hasretciğim hiç cevap verme nişanlın muhattap olsun onlarla..

gecen hafta :71.7
bu hafta :71.7
bende war bı problem war
bişe dicem ama kızmayasın bana.. 5 günde 5 kilo diyeti bizim bünyeyi maf etti diye düşünüyorum.. vücut 5 gün o kadar az yemeye alıştı sonrasında geldi kilocuklar bende öyle malesef.. tabi bende serum vs etkiside var

amanınnn!!! neyse gözüne falan sürmemiş neyseki.. onu öyle gördüğünde senin halini merak ediyorum heheh
Aslıcım hadi seninki gayet normal,ilaç,serum hepsi kilonu etkiledi haliyle...Asıl biz napalım...
ay ama arzu abla ben eylülde geldiğimde 74 tüm 4 ayda verdim 15 günde aldım çok sinirlerim bozuldu. ama olanları unutup bugün tekrardan başlıyorum..

aayyy sankı bız kılo alma grubu gıbı oldukaslıcm nedn kızaym be cnm olablır walla cnku sasırdm kaldım ben bugn kızlar yılmayalım aslı sende dahl rejıme dewam mecbr gtck kılolar

aayyy sankı bız kılo alma grubu gıbı oldukaslıcm nedn kızaym be cnm olablır walla cnku sasırdm kaldım ben bugn kızlar yılmayalım aslı sende dahl rejıme dewam mecbr gtck kılolar

yok canım yılmak ya vercez ya vercez dün akşam eşimle yemeğe gittik dedim bugün yiyim yarın rejime başlıcam oda bana demezmi ne zaman yemeğe gitsek sen ertesi gün rejime başlıyorsun o espiri yaptı ama ben zouldum adam haklı sürekli böle oluyor

*** 13. Takım 240. Etap ***

Aysecig: ( 56.6 / 58.6 / -2 / % -3.53 )
Balkaymak: ( 72.7 / 71.8 / 0.9 / % 1.24 )
Betüld: ( 64.8 / 65.8 / -1 / % -1.54 )
Bugungunlerdenaralik: ( 66.2 / 66.8 / -0.6 / % -0.91 ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Elisya: ( 50.2 ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Mutedeyyin: ( 72.7 / 73.7 / -1 / % -1.38 )
Ozlew_19: ( 73 / 72 / 1 / % 1.37 )
Ysfmir: ( 61.4 / 60.7 / 0.7 / % 1.14 )

13. Takım Ortalaması: % -0.45

selam kızlar

gecen hafta:76

bu hafta:75.5

gidem:500 gr

hedef:68

elektrikler yoktu şimdi geldi ayy yetiştim sanırım ece yokmu daha

haklı be canm erkkler ne zamndr dıyettyz gıden yok benmkısıde sen kadr dıyet yapsaydm ıp gbı kalmıstm dıo olsn zayflıcm ben hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…