Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aayyy sankı bız kılo alma grubu gıbı oldukaslıcm nedn kızaym be cnm olablır walla cnku sasırdm kaldım ben bugn kızlar yılmayalım aslı sende dahl rejıme dewam mecbr gtck kılolar

msj 3

kızlar neden böyle oldu anlamadım . herkes kilo almış .bence biz yanlış diyetler yapıyoruz. hemen tek besin diyetlerini bırakın ve düzenli beslenin . herkesin elinde diyetisyenlerin listelerinden var sanırım . size uygun olan birini uygulayalım . böyle olunca bir hafta kilo verip diğer haftalar verdiklerimizin katını geri alıyoruz.ben de diyetisyenin bana önerdiği listeyi uygulayacağım.

ne olacak 2 hafta denerim. yanında sporda yapacağım .bol su ile bakalım neler değişecek .

msj 5

kızlar şu an listede 5 kişi gözüküyor. ece yi sayarsak 6 , takımın gerisi hiç yok . iklimadan ses çıkmadı , zaten taşınma sonrası çok uzun sürecek int işi. diğer arkadaşlar nerede , bizim takıma yeni gelenlerde 1 hafta sonra bırakıyor. bir türlü anlamadım .

msj 6

mavay 76 / 75.5 / 0.5 / + % 0.66

tgdg 68.9 / 68.7 / 0.2 / + % 0.30

hasrett 71.7 / 71.7 / 0 / % 0

chosen1234 69.5 / 74 / -4.5 /- %6.47

şirine 69.5 / 70.5 / -1 / - % 1.4

kontrol edersiniz , diğerlerine ne yazacağımızı bilemedim .

bende ecenın nuumarası war aslında ama kont yok arayamıorum
cok kotuyuz walla bu hafta

msj 7

Nurcancım tebrik ederim , her hafta 500 g versen ne kadar güzel ayda 2 kilo yapar . keşke hepimiz yarım kilo versek .

benim nick maway yanlış yazmışın sen versene listeyi bişiler yapın ece gelirdi ama bişi olduki giremedi kız demek.. karne günü ya bugun belki arkadaslarıyla takıldılar yada zayıf filan getirdi..teşekkürler canımda her hafta benden de gitmiyordikkatedicem artık arkadaslarım 2 haftada 2 kilo bir diğeri 3 günde 2 kilo verdi ben çok az verebiliorum

zaten ben artık sağlıklı beslenmeye karar verdim böyle olmuyor canım..

evet bu üstün performansı nasıl sergiledim :) yarım kilo çok vermişim yine
olsun 500 gram düzenli versen 5 ayda 10 kilo eder...
rezzan öbür topiğe yazmış ama buraya yazmamış isterseniz onuda ekleyin derim ama siz bilirsiniz rezzan geçen hafta:71.5 bu hafta:71
benide izinden döndü diye belirtmeyi unutmayın tabi paylzaşıma veren olursa..

rezzan ın oraya yazpta bıze yazmaması kotu bı durum bence cnku bı gruptada war aynı zmnda

5 aya kadar haftasonları ben bozuom herşeyi öff bozmasam güzel kilo giderde adet öncesi hele tam bi fiyasko
başım ağrıor baya bugun gidimde yatım biraz

msj 8

listeyi verelimde kimi nasıl yazacağız anlamadım ki , of keşke akşamdan yapsaydık ya .

msj 9

seng 62,7 /62,7/0,0/%0,0
hasretttt 71,7/71,7/0.0/%0,0
tdgd 68,9/68,7/0,2/%0,30
sirine35 69,5/70,5/-1/- %1,4
chosen1234 69,5/74/-4,5/-%6,47
maway 76/75,5/0,5/%0,66
iklimam 71.2/71,2/0,0/%0,00
samanyolu 66/66,5/-0,5/-%0,75

5.takım ortalaması - % 0.95

kızlar kontrol eder misiniz

msj 12

kızlar listeyi verdim , bu halimizle sonuncuyuz , bravo bize , Aslıcım senin için çok üzgünüm canım . öylece yazdım , izinli yazılmamış onun için kilon bölünecekmiydi , anlamadım ,

bu kadar inişli çıkışlı bir takım olmaz heralde , he he

bir hafta 1. sonra sonuncu

ama haftaya sıkı bklesnler bızı heheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…