- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.381
selam yavru kuşlar napıorsunuz kuş kadar yiyorsunuz dimi ben öle yapıyorum bugun kahvaltıda yarım dilim ekmeyi zar zor yedim ayy hiç iştahım yok
selam yavru kuşlar napıorsunuz kuş kadar yiyorsunuz dimi ben öle yapıyorum bugun kahvaltıda yarım dilim ekmeyi zar zor yedim ayy hiç iştahım yok
iyiyiz tatlım sn nasılsın? bende nurcan gibiyim bi kaç gündür kilo verme yönünden değilde normal olarak bi bezginlik bi mutsuzluk hali var sanırım yoruluyorum eve git kendine ayrı eşe ayrı 2 çeşit yemek yap. çamaşırdı ev işiydi bunalıma girdim oysaki çocukta yok oda olunca napıcaz bilmiyorumSelam kızlar nasılsınız ?
Mawaycım dün tam yazmaya çalışırken internet bağlantım koptu sonra sevdiceğimle konuşurken uyuyup kalmışım.
NAsılsınız iyi misin ?
evet o gülüyor bana her seferinde bu sefer kesin diyorsun diyo haklıda...evet betülcüğüm lütfen söz verelim 6 yı gördükten sonra 7 ye çıkmak yokHe valla kazanamadık aslı... Ya şu 69 dan aşağısına bi düşemedik. Ucundan gördük kaçırdık. Bu ne canım tövbe tövbe. E artık önümüze bakalım. Bundan sonra 69u gördükten sonra bir daha 70 e çıkmıycaz hadi söz verelim birbirimize...
tamam canımcım bendecanlarım 1 buckda okumamız baslı kacta gıderler blmıorum
ece aradı smdı onnda kuznlerı gelmıs gıremıckmıs bugun haber werıım dedım
optuuuuuuuuuuuuuuum
selam nurcan yoo kuş kadar yemedim. ben haşlanmış yumurtayı hiç sevmem ee vücudumun yumurtayada ihtiyacı var dedim az tereyağ ile 1 parça sosis 2 yumurtayla omlet yaptım 1 dilim tahıllı ekmek le yedim.. inanılmaz doydum
İyi maşallah ne güzel kahvaltı iyi ondan sonrası da iyi olur inşallah...
Nurcan maway ne demek neden maway?
Hehehe gereksiz bi soru oldu ama maksat muhabbet...
mersi şekerim iyiyim dün felaket mutsuz umutsuz bir kadındım ama bugun yine çok muhteşem uyandım pozitifim iyi günümdeyim yani:))
sen nasılsın bugun akşam baktım burda kimse yok çatkapı geldim size
iyiyiz tatlım sn nasılsın? bende nurcan gibiyim bi kaç gündür kilo verme yönünden değilde normal olarak bi bezginlik bi mutsuzluk hali var sanırım yoruluyorum eve git kendine ayrı eşe ayrı 2 çeşit yemek yap. çamaşırdı ev işiydi bunalıma girdim oysaki çocukta yok oda olunca napıcaz bilmiyorum
baya doyurucu olmuş canım 2 yumurta yumurtayı haftada bir veriyorlar genelde
Ben şahsen yumurtanın haftada 1 olmasına ya da hafta da en fazla 3 olması durumuna karşıyım Nurcan...
Kahvaltımda muhakkak 1 tane haşlanmış yumurta olur benim diyet yaptığım zamanlarda. Diğer türlü de eğer diyet yapmıyorsam bol tereyağlı sahanda yumurta üzerinde de kaşar rendesi. Yani yumurta hayatımın her devresinde var...
Yumurtayı ye rahat rahat şirinem.
Bol protein.
Kilo da aldırmaz.
Hatta öyle pazar da falan köy yumurtası bulursan ondan al ..
Yiyeyim di mi Hilalim.
Ben çok seviyorum yumurtayı. Yemekten de hiç bıkmam açıkcası.
Hoş geldin bu arada ...
bilmem öbür topikteki kızların listesinde hergün 1 haşlanmış yumurta var gayette güzel veriyorlar:18: bende haşlanmış sevmiyorum.. zaten bende ancak haftada1-2 yiyorum bu şekildebaya doyurucu olmuş canım 2 yumurta yumurtayı haftada bir veriyorlar genelde
ayran detoksu nedir hilal bize anlatırmısın? beyfendi hazrlar kahvaltıda yardımda eder ev işlerindede.. ama bunalımdayım işte
.
Ayran detoksu.
2 günde en az 1 kg gidiyor.
Ve gayet sağlıklı.
Seninkisi yoğunlukta bunalım olmuş anlaşılan.
Şöyle hafta sonu güzel bir keyif yapsan da dinlensen ne güzel oılur.
Hatta beyefendiye söyle bir de kahvaltı hazırlayıp uyandırsın seni ..
2. seçenek beni cezbetti bol tereyağlı kaşarlı olanBen şahsen yumurtanın haftada 1 olmasına ya da hafta da en fazla 3 olması durumuna karşıyım Nurcan...
Kahvaltımda muhakkak 1 tane haşlanmış yumurta olur benim diyet yaptığım zamanlarda. Diğer türlü de eğer diyet yapmıyorsam bol tereyağlı sahanda yumurta üzerinde de kaşar rendesi. Yani yumurta hayatımın her devresinde var...
Yumurtayı ye rahat rahat şirinem.
Bol protein.
Kilo da aldırmaz.
Hatta öyle pazar da falan köy yumurtası bulursan ondan al ..
ay kız feciii kalorili bol tereyağ kaşar rendesi filan ben sıvı yag kullanıorum herseye tereyag sadece patates püresi yaparken az bişi kullanırım:)Ben şahsen yumurtanın haftada 1 olmasına ya da hafta da en fazla 3 olması durumuna karşıyım Nurcan...
İyi yapmışsın Çıtrırcım her zaman bekleriz ..
Ohh ne güzel pozitif ol tabi.
Kilo konusunda da size şok diyet olmayan benim gördüğüm tek detoksu önereyim.
Ayran detoksu.
2 günde en az 1 kg gidiyor.
Ve gayet sağlıklı.
annemde gecen gun ayran ıc dıordu bana ayran kilo verdirir ben diet cola içerim hep ayran filan yerine senin detoksun tarifi nedir canım?
Seninkisi yoğunlukta bunalım olmuş anlaşılan.
Şöyle hafta sonu güzel bir keyif yapsan da dinlensen ne güzel oılur.
Hatta beyefendiye söyle bir de kahvaltı hazırlayıp uyandırsın seni ..
akşama kıyamalı yumurta yapayım bendeYiyeyim di mi Hilalim.
Ben çok seviyorum yumurtayı. Yemekten de hiç bıkmam açıkcası.
Hoş geldin bu arada ...
bilmem öbür topikteki kızların listesinde hergün 1 haşlanmış yumurta var gayette güzel veriyorlar:18: bende haşlanmış sevmiyorum.. zaten bende ancak haftada1-2 yiyorum bu şekilde
ayran detoksu nedir hilal bize anlatırmısın? beyfendi hazrlar kahvaltıda yardımda eder ev işlerindede.. ama bunalımdayım işte
2. seçenek beni cezbetti bol tereyağlı kaşarlı olan
bende çok seviyorum köy yumurtasını ahh bulabilsem alacağımda şehirde pek bulunmuyor
yazdığın için tşkler hilalciğim pc me not aldım kilo vermem durakladığı bi dönemde yapacağım bu detoksu.. şok diyet değil diyorsun giden kilo normal düzene geçince hemen gelmiyor değilmi?
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )
1 kg'ın altında veren hiç olmadı hem çok doyurucu çok rahat yapılıyor.
Belki biraz moral olur hem, kendine de şöyle güzel bir bakım yapsan evde kendine getirir belki.
Ben bayılıyorum çok işe yarıyor.
neyse hemen toparlarsın sen 10 küsür kilo vermiş kişisin 3 kiloda neymiş1.5 ay falan diyete ara verdim ben kızlar.
Ama bu dönemde öyle böyle yemedim.
Günde 2 burger menü kokoreç çiğköfte pizza ne bulursak yedik sevdiceğim buradayken.
Sonra o gitti bir baktım 2.7 kg almışım.
Ama moralim iyi şimdi.
Detoks yaptım üstüne de 2 gün saf protein besleneceğim, bu da aklınızda bulunsun günde 500 gram falan gidiyor.
İşte öyle normalime dönmeye çalışıyorum.
yazdığın için tşkler hilalciğim pc me not aldım kilo vermem durakladığı bi dönemde yapacağım bu detoksu.. şok diyet değil diyorsun giden kilo normal düzene geçince hemen gelmiyor değilmi?
bakıma gelince işyerindeyim kendime ait güzellik salonum var ama canım bakım yapmak istemiyor ama birazdan kalkıp yinede biraz makyaj yapacağım gelen müşteride sonuçta bakımlı görmek ister beni
neyse hemen toparlarsın sen 10 küsür kilo vermiş kişisin 3 kiloda neymiş
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )
bildiğin ayranı içicen 2 saatte birde bibucuk litre yetermi bilemedim dahamı sulandırsak napsak:)ben onu yapsam 3 kilo bile veririm herhalde de iki gün dayanamam:)
1 kg'ın altında veren hiç olmadı hem çok doyurucu çok rahat yapılıyor.
Belki biraz moral olur hem, kendine de şöyle güzel bir bakım yapsan evde kendine getirir belki.
Ben bayılıyorum çok işe yarıyor.
1.5 ay falan diyete ara verdim ben kızlar.
Ama bu dönemde öyle böyle yemedim.
Günde 2 burger menü kokoreç çiğköfte pizza ne bulursak yedik sevdiceğim buradayken.
Sonra o gitti bir baktım 2.7 kg almışım.
Ama moralim iyi şimdi.
Detoks yaptım üstüne de 2 gün saf protein besleneceğim, bu da aklınızda bulunsun günde 500 gram falan gidiyor.
İşte öyle normalime dönmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?