- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.481
Selam kızlar takıma geri dönmek için yazdım paylaşıma,eğer münkünse aynı takımda tekrar başlamak isterim?
günaydın kızlar nerdesiniz ? gelinde sohbet edelim.. ben dr a gittim patoloji sonuçlarımda iyi çıkmış çok şükür
gel buyur canım ecede gelsin oda onaylar zaten.. Sen ara ara geliyordun seni hatırlıyorum biraz.. Kendini tanıtta tanışalım canım
süpersin hasretim ohh afiyet olsun hasretciğim akşamada menülerimizi yazarızgunaydıın super bı gunu basladm sukurler olsn kı 9da kalkıp yuruys yaptm 45 dk feln ewe geldm hareker yaptm kemerımıde calıstrdım snrada guzl bır kahwltı yaptm
ayy benziyormuşuz biz seninle benimde evliliğimde tam 1.5 sene oldu.. ve bizde yazdan sonra çocuk düşünüyoruz ve ben bu kiloyla hamiş kalmak istemiyorum gel tatlım berabercek zayıflarız seninle.. sen burda ne kadar kilo verdin? ne kadarını geri aldın? boyun kilon kaç ayy çokmu soru sordum :2:evet canım önceleri yani yaklaşık bi sene olmuştur belkide daimi üyeydim.yazın işlerin yoğunluğundan dolayı ara verdim.şimdi yine aranıza katılmak istedim
evliyim 1,5 seneyi geçti evlilğim
muhasebeciyim
oturarak çalışmak zorunda olduğum bi işim var
tekrar kilo verme işlemine başlamamın nedeni de hamilelik olayı nedeniyle
işte böle
evet aslıcm artık emın adımlarla kacamksız ılerlıorum
begm sende hosgldn cnm
yarın tartıda hoşuna gitmeyen durumlar olursa moral bozmak ve umutsuzluğa kapılmak yok anlaştıkmı? niye bunu dedim o 5 günlük diyet metobolizmayla oynuyor. ama haftaya cumaya kadar düzenli beslenirsen çok güzel kilo vereceğine inanıyorum ben
günaydın kızlar nerdesiniz ? gelinde sohbet edelim.. ben dr a gittim patoloji sonuçlarımda iyi çıkmış çok şükür
gunaydıın super bı gunu basladm sukurler olsn kı 9da kalkıp yuruys yaptm 45 dk feln ewe geldm hareker yaptm kemerımıde calıstrdım snrada guzl bır kahwltı yaptm
Hasret maşallah , nazar değmesin , hep böyle gidersen inan çok çabuk vereceksin kiloları ...sana güveniyorum ....
evet çok şükür kafam rahatladı şöyle 1 ay falan geçsin yine ip atlayacağım ip atlamak heryeri çalıştırıyor..Aslıcım çok sevindim canım , artık kafan rahat kendini diyete verebilirsin . biraz daha iyileştikten sonra da spor yaparsın canım ..
Hasret maşallah , nazar değmesin , hep böyle gidersen inan çok çabuk vereceksin kiloları ...sana güveniyorum ....
süpersin hasretim ohh afiyet olsun hasretciğim akşamada menülerimizi yazarız
Ayy benziyormuşuz biz seninle benimde evliliğimde tam 1.5 sene oldu.. Ve bizde yazdan sonra çocuk düşünüyoruz ve ben bu kiloyla hamiş kalmak istemiyorum gel tatlım berabercek zayıflarız seninle.. Sen burda ne kadar kilo verdin? Ne kadarını geri aldın? Boyun kilon kaç ayy çokmu soru sordum :2:
evet aslıcm artık emın adımlarla kacamksız ılerlıorum
begm sende hosgldn cnm
günaydın nurcan nasılsın?selam kızlar
klasık kahvaltı
ara yeşilcay
4 köfte ayran 1 dilim ekmek
ara yeşilcay sonra belki sekersız nescafe
günaydın nurcan nasılsın?
şimdiye kadarki menün güzel aralarda 1 tane meyve yesen nasıl olur?
demekki aramızda 1 ay var sen haziranda evlenmişsin ben temmuzdaayy ne güzel o zaman gerçekten benziyomuş durumlarımız.benim de tam 19 ay oldu evliliğim.
şuan 83 kiloyum
cuma listelerine girmeye başlayınca gıramıyla tartılıp yazarım
88 kiloyla başlamıştım 79 a kadar düştüm işte kışın başlamasıyla 3 kilo kadarını geri aldım yine
yarın kardeşimişn gidipte memnun kaldığı bir diyetisyene gidicem
öncesinde tahlillerimi falan yaptırdım bakalım yarın ne olcak
işte o bahaneylede tekrar buradayım
niyetim hamile kalmaya niyetlenmeye başladığım ana kadar zayıfladığım kadar zayıflayabilmek
boyum da 170
işte bu kadar tatlım
sağol canım hoşbuldum
daha tam kabulüm olmadı ama ben bi gazla girdim aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?