Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

uyuzlar gibiyim sabahtan beri elektirik yoktu şimdi sular bi duş alamadım bakarız meyve işine belki yerim canım şimdi nescafenin yanında iki tane diet biküvi yiyorum sen napıorsun ne yicen öğlen?
tamam gerilme nurcancığım elbet gelir sular ben sabah dra gittiğim için kahvaltım geç oldu... saat 2 buçukta yiyeceğim yemeğimi işyerimde dünden kalan ıspanak yemeğim var onu yiyeceğim yanında ayran ve 1 dilim ekmekle

4 nisanda evlendim ben bi sen eolucak işte 2 3 ay sonra
paylaşırım tabiki
yarın öğleden sonra gelmiş olurum doktordan
senin kilon kaç?

gelmiş sular haydi ben gidiom şimdik ooo ıspanak demek süpersiniz hanfendii hafif besleniorsunuz afiyetolsun cnm

paylaşırım tabiki
senin kilon kaç?

selam begum hoşgeldin sen daha öncede vardın biara sanırım bende sizin yaşları sorim ve kaçim:)

bn bu agda ısını tek basıma yapamadm
smdı ara ogunumu yapıorum we sızlere yazıorum

paylaşırım tabiki
senin kilon kaç?
ben geçen hafta 74 düm yarın tartıda bakalım ne çıkacağım? ben eylülden beri burdayım canım bu topikte 69.5 kiloyu gördüm sağlıksız diyetler 2 verdirip 5 aldırdı ara verdim ameliyat oldum vs.. yine kilo aldım yine başladığım noktaya döndüm olsun acelem yok artık sağlıklı besleniyorum

eve begüm bak bende yaşını sorcaktım unuttum yaş kaç?
ben 27.5 yaşındayım ehehehe

ben 27.5 yaşındayım ehehehe

ben 26 yaşındayım tatlılar

allah allah ben seni kayıt altına almamışım.neyse artık geçen etaplardan buluruz...

tüm takıma kızlar babam kotayı doldurmuş saolsun giricem ama az giricem daha 6 gün var yaa...halbuki tam da size ihtiyacım olduğu bir zamandayım.Çok sıkılıyorum.Artık bir ara müsait olunca hasreti arar dert anlatırım ehehehhe :)

hemen çıkıcam diye geçmişe bile dönemiyorum
barim ben de derslerimi tamamlayım 6 günde hem zaman geçer hem de bilgisayarqa dadanmamış olurum :) içim çoook sıkılıyor çok kötüyüm ben yaa.Dün gece gittim banyoda sessizce ağladım ağladım ağladım hiçbir neden yok.Aslınad var da neyş nasıl anlatıcam kime anlatıcam.

Ben 27.5 yaşındayım ehehehe

begümcüm hoşgeldin.ben seni izinli diye hatırlıyorum bir bakayım.

evet canım o şekilde ayrılmıştım ben

elbette canım.

saol canım yardımın için olmadı öyle yaparız sen nerede oturuyordun.
Bu hafta alırız artık seni listeye...

üstten bakabildim gözden kaçırdığım olabilir.Kızlar en son liste 8 kişilikti

begüm
bahar
10 oldu.
iklima haftaya çektirecekmiş neti
11 2 aday var birini seçeceğiz.

yanlış hesapladım :) iklima zaten listedeydi :) 2 kişi :)
ama 3 aday kimler gelirse artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…