- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.501
tamam gerilme nurcancığım elbet gelir sularuyuzlar gibiyim sabahtan beri elektirik yoktu şimdi sular bi duş alamadımbakarız meyve işine belki yerim canım şimdi nescafenin yanında iki tane diet biküvi yiyorum sen napıorsun ne yicen öğlen?
demekki aramızda 1 ay var sen haziranda evlenmişsin ben temmuzdaOlur kabulün takımızın sayısı eksik hem sen eski üyeymişsinde ece normalde yeni gelenleri 1 hafta listeye almıyor öbür hafta alıyor bence seni bu hafta listeye alabilir...hadi bakalım kolay gelsin canım.. Benmde boyum 170 ismim aslı..diyetisyenin söylediklerini bizimle paylaşırsan seviniriz
tamam gerilme nurcancığım elbet gelir sularben sabah dra gittiğim için kahvaltım geç oldu... saat 2 buçukta yiyeceğim yemeğimi işyerimde dünden kalan ıspanak yemeğim var onu yiyeceğim yanında ayran ve 1 dilim ekmekle
4 nisanda evlendim ben bi sen eolucak işte 2 3 ay sonra
paylaşırım tabiki
yarın öğleden sonra gelmiş olurum doktordan
senin kilon kaç?
ben geçen hafta 74 düm yarın tartıda bakalım ne çıkacağım? ben eylülden beri burdayım canım bu topikte 69.5 kiloyu gördüm sağlıksız diyetler 2 verdirip 5 aldırdı ara verdim ameliyat oldum vs.. yine kilo aldım yine başladığım noktaya döndüm olsun acelem yok artık sağlıklı besleniyorum4 nisanda evlendim ben bi sen eolucak işte 2 3 ay sonra
paylaşırım tabiki
yarın öğleden sonra gelmiş olurum doktordan
senin kilon kaç?
gelmiş sular haydi ben gidiom şimdik ooo ıspanak demek süpersiniz hanfendii hafif besleniorsunuz afiyetolsun cnm
hadi gitte bıcı bıcını yap gelevet ıspanak şekerim hafif ve sağlıklı :)
selam begum hoşgeldin sen daha öncede vardın biara sanırım bende sizin yaşları sorim ve kaçim:)
gelmiş sular haydi ben gidiom şimdik ooo ıspanak demek süpersiniz hanfendii hafif besleniorsunuz afiyetolsun cnm
selam begum hoşgeldin sen daha öncede vardın biara sanırım bende sizin yaşları sorim ve kaçim:)
eve begüm bak bende yaşını sorcaktım unuttum yaş kaç?
ben 27.5 yaşındayım ehehehe
eve begüm bak bende yaşını sorcaktım unuttum yaş kaç?
Ben 27.5 yaşındayım ehehehe
begümcüm hoşgeldin.ben seni izinli diye hatırlıyorum bir bakayım.
elbette canım.gelebilir miyim
canım eşimle bizde çok alışveriş yaptık hepsiburadadan aldıklarımızdan memnunuz en son elektrik süpürgemi aldık. anneni nasıl atlatırsın bilmem yada bana yollasınlar :))) sende benden gelir alırsın olmaz mı?
gruba tekrar gelmek istedim kabul edildim sanırım. ececim kabul etti. kızım uyuduktan sonra gireceğin ve size herşeyi yazacağım arkadaşlar listemide yarından itibaren paylaşacağım.nurcan demişti bana emzirirken kilo vereceksin diye ama ben biraz aceleciyim ama yediğim halde veriyorum tabi dikkat de ediyorum. böyle işte kızlar aktardan arkadaşım süt arttırıcı bi karışım yaptırmış acayip faydalı.ondan içiyorum. böylece diyetede hafifden devam edeceğim.
konularada dahi,l olmaya çalışacağım hepinizi şimdilik öpüyorum. sonra görüşürüz. muhteşem yüzyıl var ona bakayım biraz :)))))
çok ciddiyim hepimiz değerli arkadaşlarım sınız.
yanlış hesapladım :) iklima zaten listedeydi :) 2 kişi :)
ama 3 aday kimler gelirse artık :)
3 adayın 3 ünüde alamazmıyız takım en fazla kaç kişi oluyor ki?? bu arada ruh haline üzüldüm ececiğim anlat paylaş bizimle
geldin geldin hoşgeldin seng evdeki bilgisayar kotasından bahsetmişkota doldu mu anlıyamadım şimdi ben geldim mi gelmedim mi :))
napıosunuz kızlar
geldin geldin hoşgeldin seng evdeki bilgisayar kotasından bahsetmişpınarcığım kendini tanıt tanışalım
oturuyorum canım işler durgun bari menümü yazayım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?