- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.441
evet malesefki yok benm kayınvalidemler köye gittiğinde getiriyorlar ımmm bir lezzetli oluyorki sorma.. bende çok severim tereyağını tereyağında irmik helavasıda güzel olur gerçi herşey tereyağı ile başka bi güzel oluyor.. neden kilolu oluduğumuz belli betülüm seviyoruz yemeyi hahahaha
Nurcana sormuşsun ama ben de cevap vereyim ben 65 ile hamile kaldım 87 ile doğum yaptım. Ama ne bulursam yedim ve hiç birşeyden kısmadım.nurcan hamilelikte kaç kilo aldın ben hamile kalınca çok kilo alırım diye korkuyorum
Aslıcığım menün çok güzel canım. Su ve bitki çayıda çok güzel ama arada o çokonat olmasa olurmuş ama olmuş ne yapalım olanla ölene çare yok...kızlar bugünkü menüm
sabah
9.30: az yağda sosisli yumurta(sosis 1 küçük parmak)1 dilim tahıllı ekmek(haşlama yumurtayı sevmiyorum yiyemiyorum yumurtayı bu şekilde tüketeyim dedim)
12.30: 2 tane havuç
15.00:1 tabak ıspanak yemeği, 1 bardak ayran, 1 dilim tahıllı ekmek
16.30 :1 tane yuvarlak çokonat (sapıttığım an)
19.30: 3 tane yağsız et köfte(kıyma),salata,1 dilim tahıllı ekmek
ayrıca 3 lt su içtim 1 yeşilçay 1 form çay içtim
Canım Hoşgeldin tekrar aramıza,dönmene sevindimgruba tekrar gelmek istedim kabul edildim sanırım. ececim kabul etti. kızım uyuduktan sonra gireceğin ve size herşeyi yazacağım arkadaşlar listemide yarından itibaren paylaşacağım.nurcan demişti bana emzirirken kilo vereceksin diye ama ben biraz aceleciyim ama yediğim halde veriyorum tabi dikkat de ediyorum. böyle işte kızlar aktardan arkadaşım süt arttırıcı bi karışım yaptırmış acayip faydalı.ondan içiyorum. böylece diyetede hafifden devam edeceğim.
.
Hoşgeldin Rabia,yeni bir gelinimiz daha oldu desene...23 yaşındayım :) yok cnm daha ne çocuğu nişanlıyım henüz :) eylülde inşallah bir problemçıkmazsa düğünüm var :)
Harikasın Aslıcım,darısı başımıza....günaydın hatunlar gününüz aydın olsun güpgüzel bi gün olur inşallah hepimize.. ben yine tartılım günden güne eriyorum yahu üstelikte hiç aç kalmıyorum musmutluyum
Deryam çok çok geçmiş olsun canım. İnşallah biyopsi sonucu temiz çıkar. Sıkma canını hastalığı veren Rabbim şifasını da verir...Arzucum merak ettim canım , oğlun nasıl oldu?
ben de bugün pek iyi değilim , amcam çok hasta , ist gitti ciğerinden biyopsi yapacaklar , biraz da ondan moralim bozuk , diyet falan düşünemiyorum hiç .Annem de duyunca üzüldü , tansiyonu çıktı , of Allahım herkese sağlıklı bir hayat versin ,inş ...
Kızlar diyet menülerini konuşacağımıza sabah yapılan mangallar ve tereyağlı yumurtalar , aranızda hamile olan olsaydı kesin canı çekerdi .
ben onları okuyunca bile kilo alırım ayol ...siz nesfitleri ve yeşil çayı yazın lütfen , belki iştaha gelirim de içerim ...
Arzucum merak ettim canım , oğlun nasıl oldu?
ben de bugün pek iyi değilim , amcam çok hasta , ist gitti ciğerinden biyopsi yapacaklar , biraz da ondan moralim bozuk , diyet falan düşünemiyorum hiç .Annem de duyunca üzüldü , tansiyonu çıktı , of Allahım herkese sağlıklı bir hayat versin ,inş ...
arzum gelmiş görüyorum geçmişi okuyor eminim arzum selam demeden sana gitmek istemem fakat çıkmam lazım görüşürüz
hee yersem ne olur bilemiyorum 30 kilo alırım herhalde sonra yine buralara gelip ağlarım hehehe ama nurcancığım soruma cvp alamamışım hamilelikte kaç kilo aldın diye sormuştum sana.. bendede göbek yok canım basenlerim var zayıfta olsam hep varlar..
menü güselmiş cokonat kötü olmus ama olcak o kadar
aa ben bi tane yedim yumurta sen gibi iki diil hem ben haftada bir kez yumurta yerim
eyy maşallah hamile kalınca sabah kahvaltıda adanada yersen neolur bilemem senin kilohamilelikte vitaminler kilo yapıyor ve ondan öncede kullanman gerekior ve bazı ılacları yani ben bi takım ilaçlar sayesinde de gereksiz kilo almıs olabilirim ve kansızlık için kullandıgım hapların da etkisi oldu canım ama hersey bünye meselesi mesela suan 76 kiloyum ama göbek yok bende
geçmiş olsun canım amcana herşeyin başı sağlık kesinlikleArzucum merak ettim canım , oğlun nasıl oldu?
haklısın deryacığım sanki kilo alma topiğiyiz menüme bak bakim beğenecekmisin?Kızlar diyet menülerini konuşacağımıza sabah yapılan mangallar ve tereyağlı yumurtalar , aranızda hamile olan olsaydı kesin canı çekerdi .
ben onları okuyunca bile kilo alırım ayol ...siz nesfitleri ve yeşil çayı yazın lütfen , belki iştaha gelirim de içerim ...
peki doğumda ne kadar gitti? ve sonrasında nasıl gitti kilolar biraz özet geçermisin?Off of çok güzel oluyor tereyağıyla yapılan herşey. sen irmik helvası demişsin ya ben de un helvasını çok seviyorum. Ufff ağzım sulandı valla...
Nurcana sormuşsun ama ben de cevap vereyim ben 65 ile hamile kaldım 87 ile doğum yaptım. Ama ne bulursam yedim ve hiç birşeyden kısmadım.
Aslıcığım menün çok güzel canım. Su ve bitki çayıda çok güzel ama arada o çokonat olmasa olurmuş ama olmuş ne yapalım olanla ölene çare yok...
denemedim canım bilmiyorum ama cumartesi kayısılı form çayı aldım onu beğendim tadıda güzel bağırsaklarıda çalıştırıyor..Bitki çayı demişken bu gün markette ayvalı ıhlamur gördüm doğadan marka... Deneyen var mı? Ben ayva hastası biri olarak denemek istiyorum ama size de bi danışayım dedim...
inş kötü bişeyler çıkmaz ablacığım kalbini ferah tut.. bende yarın konrtole gideceğim patoloji sonuçları çıkacak bendede inş bişey çıkmazAMİN canım size de geçmiş olsun...Rabbim şifalar versin tüm hasta kullarına bizlere de inşaallah...
Moralim çok bozuk benimde bugün,zaten eve 5 gibi geldik,tahliller çıktı sarılık yok ,ama doktor kan hastalığı var dedi,hemotolojiye yolladı.Devletten randevu alamadım,yarın özel hastaneye götürücem bakalım tahlillerde çıkarsa sonuç alırım,çok huzursuzum...
Ablam içini ferah tut bak Allah'ın izniyle hiç bir rahatsızlığı çıkmayacak oğlunun. Dualarım seninle Allah yar ve yardımcınız olsun...AMİN canım size de geçmiş olsun...Rabbim şifalar versin tüm hasta kullarına bizlere de inşaallah...
Moralim çok bozuk benimde bugün,zaten eve 5 gibi geldik,tahliller çıktı sarılık yok ,ama doktor kan hastalığı var dedi,hemotolojiye yolladı.Devletten randevu alamadım,yarın özel hastaneye götürücem bakalım tahlillerde çıkarsa sonuç alırım,çok huzursuzum...
peki doğumda ne kadar gitti? ve sonrasında nasıl gitti kilolar biraz özet geçermisin?
Ben almıştım o form çayından ama 2-3 tane içtim gerisi öyle duruyor. Tadı çok güzel ama bağırsakta tembellik yaptığını duydum bir daha da içmedim.denemedim canım bilmiyorum ama cumartesi kayısılı form çayı aldım onu beğendim tadıda güzel bağırsaklarıda çalıştırıyor..
inş kötü bişeyler çıkmaz ablacığım kalbini ferah tut.. bende yarın konrtole gideceğim patoloji sonuçları çıkacak bendede inş bişey çıkmaz
Doğumdan sonra eve geldiğimde 78 kiloydum 9 kilo gitmişti yani. Daha sonra emzirirken 72 ye kadar düştüm hiç bir diyet yapmadan... Ama 72 den sonrası hep ver al şeklinde geçti. 2010 nisan başında 74 kiloyla diyete başladım 4 ayda 14 kilo verdim. 60 kilo aldum ama sonra dikkat etmediğim için ayda bir bir derken geri geldi sonra kızım 2 yaşını doldurunca emzirmeyi de bıraktım emzirmeyince kilolar da gitmez oldu haliyle.. Ama emzirirken diyet adı altında bir şeyler yaparsan çok çok güzel kilo veriyorsun bu da bir gerçek...
AMİN canım size de geçmiş olsun...Rabbim şifalar versin tüm hasta kullarına bizlere de inşaallah...
kalbimiz birmiş betülüm.. ben gece pek nette olamam ama eşim ist gitti iş için bende yalnızım evde. diyet bahane sizle olmak şahane hehehe bende acaba tembellik yaparmı diye düşünüyorum aslında tadı hoşuma gittiği için içiyorumBen almıştım o form çayından ama 2-3 tane içtim gerisi öyle duruyor. Tadı çok güzel ama bağırsakta tembellik yaptığını duydum bir daha da içmedim.
Bilmeden aynı şeyleri yazmışız neredeyse...
tşk ederim canım anlattığın için.. emzirirken biraz dikkat edilirse çok güzel kilo verileceği söyleniyor.. 4 ayda 60 kiloya düşmen büyük başarı tebrik ettim vallahiyine düşebilirsin betülcüğüm beraber başaracağız inşallah.. benm düğünümde temmuz 2010da oldu o sıralarda senle hemen hemen aynı kilolardaymışız bende 63-64 arasındaydım 1.5 yılda 12 ilo aldım ve 60-65 arası bi rakamda hamile kalmak istiyorum
kalbimiz birmiş betülüm.. ben gece pek nette olamam ama eşim ist gitti iş için bende yalnızım evde. diyet bahane sizle olmak şahane hehehe bende acaba tembellik yaparmı diye düşünüyorum aslında tadı hoşuma gittiği için içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?