Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arzucum merak ettim canım , oğlun nasıl oldu?

ben de bugün pek iyi değilim , amcam çok hasta , ist gitti ciğerinden biyopsi yapacaklar , biraz da ondan moralim bozuk , diyet falan düşünemiyorum hiç .Annem de duyunca üzüldü , tansiyonu çıktı , of Allahım herkese sağlıklı bir hayat versin ,inş ...

Kızlar diyet menülerini konuşacağımıza sabah yapılan mangallar ve tereyağlı yumurtalar , aranızda hamile olan olsaydı kesin canı çekerdi .

ben onları okuyunca bile kilo alırım ayol ...siz nesfitleri ve yeşil çayı yazın lütfen , belki iştaha gelirim de içerim ...

Off of çok güzel oluyor tereyağıyla yapılan herşey. sen irmik helvası demişsin ya ben de un helvasını çok seviyorum. Ufff ağzım sulandı valla...
nurcan hamilelikte kaç kilo aldın ben hamile kalınca çok kilo alırım diye korkuyorum
Nurcana sormuşsun ama ben de cevap vereyim ben 65 ile hamile kaldım 87 ile doğum yaptım. Ama ne bulursam yedim ve hiç birşeyden kısmadım.
Aslıcığım menün çok güzel canım. Su ve bitki çayıda çok güzel ama arada o çokonat olmasa olurmuş ama olmuş ne yapalım olanla ölene çare yok...

Canım Hoşgeldin tekrar aramıza,dönmene sevindim
23 yaşındayım :) yok cnm daha ne çocuğu nişanlıyım henüz :) eylülde inşallah bir problemçıkmazsa düğünüm var :)
Hoşgeldin Rabia,yeni bir gelinimiz daha oldu desene...
günaydın hatunlar gününüz aydın olsun güpgüzel bi gün olur inşallah hepimize.. ben yine tartılım günden güne eriyorum yahu üstelikte hiç aç kalmıyorum musmutluyum
Harikasın Aslıcım,darısı başımıza....

Bitki çayı demişken bu gün markette ayvalı ıhlamur gördüm doğadan marka... Deneyen var mı? Ben ayva hastası biri olarak denemek istiyorum ama size de bi danışayım dedim...

Deryam çok çok geçmiş olsun canım. İnşallah biyopsi sonucu temiz çıkar. Sıkma canını hastalığı veren Rabbim şifasını da verir...

Biz bunları yazarak nefis terbiyesi yapıyoruz canım...

AMİN canım size de geçmiş olsun...Rabbim şifalar versin tüm hasta kullarına bizlere de inşaallah...
Moralim çok bozuk benimde bugün,zaten eve 5 gibi geldik,tahliller çıktı sarılık yok ,ama doktor kan hastalığı var dedi,hemotolojiye yolladı.Devletten randevu alamadım,yarın özel hastaneye götürücem bakalım tahlillerde çıkarsa sonuç alırım,çok huzursuzum...

bugün çok kötü bir gündü , hiçbirşey yapmadım , miskin miskin oturdum . tatil için ne kadar planım vardı , neden böyleyim ben , olaylardan çabuk etkileniyorum heralde , neredeyse 1 hafa bitecek , neyse geleceğe ümitle bakayım bari ....okulda daha düzenli ve saatli beslendiğimi farkettim , hem suda içiyordum . şimdi kahvaltı geç yapınca diğer öğünlerde aksıyor.

tabiiiii hepsi bahane , irade ve istek , tek çıkış yolu bu ...

hee yersem ne olur bilemiyorum 30 kilo alırım herhalde sonra yine buralara gelip ağlarım hehehe ama nurcancığım soruma cvp alamamışım hamilelikte kaç kilo aldın diye sormuştum sana.. bendede göbek yok canım basenlerim var zayıfta olsam hep varlar..
geçmiş olsun canım amcana herşeyin başı sağlık kesinlikle
haklısın deryacığım sanki kilo alma topiğiyiz menüme bak bakim beğenecekmisin?

peki doğumda ne kadar gitti? ve sonrasında nasıl gitti kilolar biraz özet geçermisin?

Bitki çayı demişken bu gün markette ayvalı ıhlamur gördüm doğadan marka... Deneyen var mı? Ben ayva hastası biri olarak denemek istiyorum ama size de bi danışayım dedim...
denemedim canım bilmiyorum ama cumartesi kayısılı form çayı aldım onu beğendim tadıda güzel bağırsaklarıda çalıştırıyor..
inş kötü bişeyler çıkmaz ablacığım kalbini ferah tut.. bende yarın konrtole gideceğim patoloji sonuçları çıkacak bendede inş bişey çıkmaz

Ablam içini ferah tut bak Allah'ın izniyle hiç bir rahatsızlığı çıkmayacak oğlunun. Dualarım seninle Allah yar ve yardımcınız olsun...
peki doğumda ne kadar gitti? ve sonrasında nasıl gitti kilolar biraz özet geçermisin?

Doğumdan sonra eve geldiğimde 78 kiloydum 9 kilo gitmişti yani. Daha sonra emzirirken 72 ye kadar düştüm hiç bir diyet yapmadan... Ama 72 den sonrası hep ver al şeklinde geçti. 2010 nisan başında 74 kiloyla diyete başladım 4 ayda 14 kilo verdim. 60 kilo aldum ama sonra dikkat etmediğim için ayda bir bir derken geri geldi sonra kızım 2 yaşını doldurunca emzirmeyi de bıraktım emzirmeyince kilolar da gitmez oldu haliyle.. Ama emzirirken diyet adı altında bir şeyler yaparsan çok çok güzel kilo veriyorsun bu da bir gerçek...

denemedim canım bilmiyorum ama cumartesi kayısılı form çayı aldım onu beğendim tadıda güzel bağırsaklarıda çalıştırıyor..
Ben almıştım o form çayından ama 2-3 tane içtim gerisi öyle duruyor. Tadı çok güzel ama bağırsakta tembellik yaptığını duydum bir daha da içmedim.
inş kötü bişeyler çıkmaz ablacığım kalbini ferah tut.. bende yarın konrtole gideceğim patoloji sonuçları çıkacak bendede inş bişey çıkmaz

Bilmeden aynı şeyleri yazmışız neredeyse...

tşk ederim canım anlattığın için.. emzirirken biraz dikkat edilirse çok güzel kilo verileceği söyleniyor.. 4 ayda 60 kiloya düşmen büyük başarı tebrik ettim vallahi yine düşebilirsin betülcüğüm beraber başaracağız inşallah.. benm düğünümde temmuz 2010da oldu o sıralarda senle hemen hemen aynı kilolardaymışız bende 63-64 arasındaydım 1.5 yılda 12 ilo aldım ve 60-65 arası bi rakamda hamile kalmak istiyorum

Arzucum moralini bozma ,inş iyi çıkar sonuçlar , bazen bir doktorun dediğine güvenemiyor insan . iyi bir hastaneye götür. güvenilir olsun . sen iyi olacaksın ki koşturasın , sen ailenin herşeyisin canım .Rabbim hepimize öncelikle sağlıklı bir hayat versin inş.

kalbimiz birmiş betülüm.. ben gece pek nette olamam ama eşim ist gitti iş için bende yalnızım evde. diyet bahane sizle olmak şahane hehehe bende acaba tembellik yaparmı diye düşünüyorum aslında tadı hoşuma gittiği için içiyorum

Aslıcım vücudun kilo almaya müsaitse hamileyken daha çok alırsın . onun için hamilelik döneminde de bilinçli yemek gerekiyor. süt , yoğurt çok önemli . ben evlendiğimde 48 kiloydum.

ilk bebekte 20 kilo aldım . o zaman çalışmıyordum . durmadan yedim , uyudum . sonra onları vermeden tekrar 3 ay sonra bir daha hamile olunca kilolar kaldı. 2. bebekte 13 kilo aldım .

sonra sıkı bir diyetle , (yemin etmiştim ) 58 e kadar indim . tabi çocuklar 4-5 yaşlarındaydılar . spor salonuna gidiyordum . salon kapandı ve ben hiç spor yapmayınca yavaş yavaş kilo aldım .

ve sonuç 69 .....sihirli rakamlar , bir türlü ayrılmıyorlar benden ....

ben de form çayı aldım ama hiç işe yaramadı , hatta iyice tembellik faktörü arttı. onun yerine elma , limon , kabuk tarçın , karabiber ve karanfil karışımı demleyip içebilirsiniz. tadı da güzel ve metabolizmayı hızlandırıyor. veya maydanoz suyu , ben de yarın bunları yapayım . cumadan pek ümitli değilim , inş geçen hafta ki kiloma dönerim . şu an 700 gr fazla gözüküyorum . bir gün de de bir şey olmaz ama bakalım.

aslıcm eet cok kotuydu bugn menum ama artık yarn yuruyuse baslıorum sabh 9 da kalkıp yurucm ewe gelcm hareketlerımı yapcm we snra kahwaltımı bole olmıck artık hızlandrmm gerek bn kndımı blıorum mayıs oldumu tammdır ıstnbla gelgt derken bn rejm feln yapmm mayısa kadr gıttı gıttı yanı bu arada bnde kayısılı form cay ıcıorum ıı normlde ama o dıyt maf ettı bnı be canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…