Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah : 2 dılım d.ekmegı 2 dılm peynır 5 6 zeytn sucuklu omlet 1 yumurtadan az domates 2 fıncan can yarım çay kasıgı ekmekustu cklata(reglı olcm dıe tatlı krızlerımı onlemek ıcın yedm hcte tatlı ıstemıo suan ııkıde yemısım :)
ara :yesıl cay 3 form bskwı
oglen 4 5 yemek kasıgı mısır yemegı ayran
ara :yesıl cay 1 elma
aksam : pancar yogurt 1 dılım d. ekmegı
ara :form cay blkı meywede yerım
su : 2 buck lıtre
spor : sabah yuruyuse cıktm ewe geldm hareker yaptım toplam 1 1buck saat arası spor yapmıs oldum

ızmırlı pınar hosgeldın ısmın pınar sanırım kızlar sızde yazın ıstersenz menunuzu

bugünkü menümü yazayım
sabah 7.30 da uyandım dr a gideceğim tahlil vs ister diye bişey yemeden çıktım
10.00 1 kase nesfit yarımyağlı sütle
12.30 2 mandalina
14.30 1tabak ıspanak, 2 kaşık patates yemeği 1 bardak ayran(iş yerimde ekmeğim kalmamış onun yerini tutsun diye patatesten yedim)
16.30 1 bardak süt
19.00 ıspanak başı yemeği(öğlenle aynı değil buun tarifi farklı) yanında salata ve 1 dilim ekmek
21.00 1 portakal
nasıl menü?
şimdiye kadar 2 lt su içtim 1 yeşilçay içtim
bugünü 3.5 lt suyla tammlarım 1 yeşilçay daha içerim

Son düzenleme:
ıspanak başı yemeği tarifi
ıspanak başlarını suda beklettim 1 avuç haşlanmış yeşil mercimek, 1 bardak kadar haşlanmış nohut, biraz domates(benm buzluğumda doğranmış yaz domatesi vardı)
soğanı kavurdum,sonra ıspanak başları salça ve yazdığım malzemeleri attım biraz pişince suyunu ekledim. içine sarımsak, limon ve nane koydum ucundan tadına baktım güzeldi akşam onu yiyeceğim. bu yemeği ilk kez yaptım ehehhe

ececım lutfen artık sıkı denetm yap kac kere soledık herkes menusunu sporunu suyunu yazsn dıe ama kımse yazmıo aslı arzu abla we ben duzenlı yazıoruz sdce artık herkes yazsın lutfen kızlar dıer takmlar ole yapıo ne kadr motıwe oluolr bzde de artık ole olsn ıns kızmassnız bna bole dedım dıe

e hoş geldim o zaman bennnnn.ben forumda yeni değilim ama diyet grublarında yeniyim.biz ne yapacağız diğer gruplardan daha mı çok zayıflamamaız gerekiyor bana kısaca anlatırmısınız.

bu arada kendşiden de biraz bahsedeyim izmirliyim 33 yaşında evliyim çocuğum yok .170 boyundayım .102,5 kg yım ve 70 olmak istiyorum

hasretciğim süper gidiyorsun.. bişey soracağım mısr yemeği kalorili bi yemek mi? gerçi ekmek yememiş dengelemişsin ama merk ettim

canım ece ilgilenemiyor yoğun herhalde biz kendimiz sıkı yönetim yapmamız lazım ece napsın kaç kez söyledi.. arkadaşlar rice ediyorum herkes düzenli menüsünü yazsın spor su ve yeşilçayla beraber..menüm kötü diye yazmamazlık yapmayın yazınki yanlışlarımızı düzeltelim
tekrardan hoşgeldin pınar ben aslı bende evliyim 27 yaşındayım çocuğum yok.. evet burda takımlar arası yarışma var pınarcığım her cuma kilo bildiriminde bulunuyoruz.. burda hergün menümüzü yazıyoruz birbirimize yorumlar yapıyoruz.. mümkün olduğunca çok paylaşım yapmaya özen göster motive açısından iyi olur

mısır yemeğide nasıl bişiymiş yahu?

bence olmuş bu mönü :))

değişik bi yemek miş tatlım,afiyet olsun.biz de ıspanak köklerinden yumurtalı ıspanak yaparız

merhaba tatlım bende eski üyelerdenim ama uzun zamandır yoktum senin gibi bende bugün katıldım aranıza
hoşgeldik o zaman :)

aslıcım bn mısır yemegıne hastaym ck ck sewerm kalorısı hakknda bı bılgm yok malesf ama bn kabzlktan doktra gtmıstm bna mısır yememı soolemıstı eet ece de napsınkı yazmayana ceza werelm bnce
kızlar sıze bı haberm wr cok sasıracksınz gelcm bırazdn

evet evet hoşgeldik tabiki
umarım güzel motive oluruz da sağlıkla kurtuluruz şu fazlalıklardan

begumcum mısır yemegı yoresl yemklerımzden bırı canm ama guzl bı yemk

mısırın yemeğini hiç duymamıştım .eşim karadenizli mısır ekmeğini biliriz de .çok da severim ama kalorili diye yapmıyorum artık.

heh gelelım asıl konuya DUGUNUM ERTELENDI ...
abım yurt dısında yasıo we ıs yernden ızın alamamıs az once konustk o yapın dugunu dıo ama onsuz kesnlkle olmaz aılemde de prblemler war cnku e bıde bulentn aılesıde olmıck dugun hepten karısır dugun ıcın dugun yapmak ıstemıorum sozumde bıle bı suru olay oldu dugnmun kesnlkle ole gecmesını ıstemıorum ben hersy guzl olsn ıstıorum hem bulentn aılesnnde gonlu olms olck sanırım bole en ıısı bnde ıstnbla calısmaya gtcm ıs bulcm ıı mı etmısız sızce

bu arada bugünkü menümü yazayım.

sabah :1 dilim kepek ekmeği peynir ve zeytin

ara öğün:3-4 bisküvi

öğlen:1 porsiyon mantar yemeği-2 dilim kepek ekmeği

ara öğün:1 elma

akşam yemeği:sebzeli tavuk yemeği-2 dilim kepek ekmeği

ara öğün:1 meyve

doktorum yatmadan önce mutlaka bır bardak süt iç dedi ama sütle pek aram olmadığından onu es geçiyorum

merhaba kızlar
kısaca kendimden bahsedeyim 25 yaşımdayım, boyum 173 kilom maalesef 68 bundan iki yıl öncesine kadar 58 kiloydum. düzenli olarak leslie 3 mile yapıp yediklerime dikkat ediyordum. sonra ne oldu bilmiyorum bütün azmim iradem gitti yerine doymak bilmeyen bir iştah geldi, iki yıl yiye yiye yata yata 10 kilo aldım :/ şimdi boyuna göre kilon çok değil diyebilirsiniz ama maalesef öyle. geçen ay ölçümlerimi yaptırdım vücut yağ oranım üst sınırın üstünde çıktı. şuan vücudumda 17kg yağ var :s 58 kiloyken mutluydum aslında amacım rahatça 36 beden bi kot giyebilmek onun içinde sanırım 57 yada 56 olmam lazım.. ama şimdilik 58 diyelim...
kızlar yıllardır olmayı beklediğim estetik ameliyatımı olcam sanırım. bi aksilik çıkmazsa on hafta var.. ve ben bu ameliyattan önce en azından 60 kiloya düşmek istiyorum. şuan vücudumdan tiksiniyorum geçen gün kalın hırkanın altından bile fışkıran yanlarımı görünce aynada yıkıldım :/
şimdilik yaptığım diyet planı şöyle :

-haftada iki gün 650 kcal lik protein günleri (bunu gazetede okudum meme kanserini önleyici etkisi bile varmış bu yöntemin, bi araştırıp okumanızı tavsiye ederim)

-geri kalan beş gün normal dengeli bir diyet programı

birinci haftamda 3 mile leslie sanone ile başlicam daha sonraki haftalarda ise 5 mile e geçmeyi planlıyorum. ayrıca sporun faydasını arttırmak adına yağ yakmaya yardımcı cla ve carnitin besin desteği kullanicam.

işte böyle kızlar.. grubun mantığını kısaca banada açıklarsanız çokk memnun olurum. ve lütfen desteğinizi esirgemeyin. birdaha vazgeçmek istemiyorum. hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım. 40 beden olmak istemiyorumm

slm kızlar bu mesajı dün 14. takıma yazmıştım ama uymayan kurallardan dolayı kendimi 5. takıma transfer ettim =) yrndan itibaren bende sizlerleyim. kilo alma geçmişim, planlarım kısaca böyle görüşmek üzere :)

canm su yesılcay sporunda yazarsan dha ıı olur menunu begndm ama hc yogurt salata yok bn neredyse her yemegn yannda yogrt tuketıorum bnce sende ole yap htta aksam yemegıne dhı ekleyeblırsn bu aksm

herkesn mutlu oldugu bır kılo wrdır ıns dusersn ıstedıgn kıloya dııp hosgldın demek ıstıorum grubumuzn bazı sartları war hergn burada menu bıldırımı yaplıo bırbırımzn menusu hakknda yormlar yapıouz we cuma gnlerıde bldırım gunu kaptanımz ece o gelnce yardmcı olur zatn sna

neresnden karadenızın bnde karadenzlıyımdeayy smdı sızler bole kalrılı dıınce pısman oldum bı an

we ben ıstanbula calısmaya gıdersem buradn ayrılmak zorunda kalcm cnku uzun sure gıremem ama ınanın cok uzulurum cnku ben cok alıstm sıze gormedn cok sewdm sızı herseyımı sıznle paylastm aylardır dha smdı bellı oldu dugun erteleme olayı hemn geldm sıze yazdım mesela ooff kotu oldm smdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…