- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.461
oo çok müsait deryacığım ben şuan 90 kilo değilsem sürekli bi frenleme halimden kaynaklanıyor ben en fazla 76 yı gördüm hep böyle oluyor 76 yı görünce hopp nereye böyle diyorum önüne geçiyorum ama 76 olmadan aklın nerde diyorsan onu bende bilmiyorumAslıcım vücudun kilo almaya müsaitse hamileyken daha çok alırsın . onun için hamilelik döneminde de bilinçli yemek gerekiyor. süt , yoğurt çok önemli . ben evlendiğimde 48 kiloydum.
ilk bebekte 20 kilo aldım . o zaman çalışmıyordum . durmadan yedim , uyudum . sonra onları vermeden tekrar 3 ay sonra bir daha hamile olunca kilolar kaldı. 2. bebekte 13 kilo aldım .
sonra sıkı bir diyetle , (yemin etmiştim ) 58 e kadar indim . tabi çocuklar 4-5 yaşlarındaydılar . spor salonuna gidiyordum . salon kapandı ve ben hiç spor yapmayınca yavaş yavaş kilo aldım .
ve sonuç 69 .....sihirli rakamlar , bir türlü ayrılmıyorlar benden ....
oo çok müsait deryacığım ben şuan 90 kilo değilsem sürekli bi frenleme halimden kaynaklanıyor ben en fazla 76 yı gördüm hep böyle oluyor 76 yı görünce hopp nereye böyle diyorum önüne geçiyorum ama 76 olmadan aklın nerde diyorsan onu bende bilmiyorumortaokuldan beri 60-70 arası gidip gelirim 3 ay yiyorsam 3 ay rejimdeyimdir.. haliyle hamilelik dönemindede dikkat etmem gerekecek...
deryacığım evdede spor yapabilirsin bence hatırladığım kadarıyla koşu bandında vardı hergün kendini şartlasan şu saatler arası yapacağım desen olmazmı?
yapabilirsem yaparım deryacığım aslında bağırsak problemim yok bu sıralar kayısılı form hoşuma gitti ondan içiyorumben de form çayı aldım ama hiç işe yaramadı , hatta iyice tembellik faktörü arttı. onun yerine elma , limon , kabuk tarçın , karabiber ve karanfil karışımı demleyip içebilirsiniz. tadı da güzel ve metabolizmayı hızlandırıyor. veya maydanoz suyu , ben de yarın bunları yapayım . cumadan pek ümitli değilim , inş geçen hafta ki kiloma dönerim . şu an 700 gr fazla gözüküyorum . bir gün de de bir şey olmaz ama bakalım.
sürekli isyan ediyorsun ben niye veremiyorum ben veremeyecekmiyim vs.. üzülüyorsun anlıyorum bende veremeyince üzülüyorum biliyorsun ameliyattan sonra 4.5 kilo aldım diye nasıl üzüldüğümü.. hasretciğim kilo veremiyor değilsin bu takıma 76 ile başladın 5 kilo verdin bu bile başarıdır.. anlıyorum hızlandırmak istiyorsun o zaman dengesiz ve az beslenmeyeceksin.. senn menün çok az oluyor ondan veremiyorsun aç kalınarak kilo verilmiyoraslıcm eet cok kotuydu bugn menum ama artık yarn yuruyuse baslıorum sabh 9 da kalkıp yurucm ewe gelcm hareketlerımı yapcm we snra kahwaltımı bole olmıck artık hızlandrmm gerek bn kndımı blıorum mayıs oldumu tammdır ıstnbla gelgt derken bn rejm feln yapmm mayısa kadr gıttı gıttı yanı bu arada bnde kayısılı form cay ıcıorum ıı normlde ama o dıyt maf ettı bnı be canm
kıxlar markfonıde bı tane topuklu ayakkabı gordm tam ıstedıgm ayakabı 80 lıra ck almak ıstıorum karrsız kaldım bırıkmde yapmm gerk aslında ceyz muhabbetne cok d a harcama yaptm bu ay ama almassmda yenı aldıgım elbısenn altına uygn ayakkbm pek yok gbı:26:
yapabilirsem yaparım deryacığım aslında bağırsak problemim yok bu sıralar kayısılı form hoşuma gitti ondan içiyorum
sürekli isyan ediyorsun ben niye veremiyorum ben veremeyecekmiyim vs.. üzülüyorsun anlıyorum bende veremeyince üzülüyorum biliyorsun ameliyattan sonra 4.5 kilo aldım diye nasıl üzüldüğümü.. hasretciğim kilo veremiyor değilsin bu takıma 76 ile başladın 5 kilo verdin bu bile başarıdır.. anlıyorum hızlandırmak istiyorsun o zaman dengesiz ve az beslenmeyeceksin.. senn menün çok az oluyor ondan veremiyorsun aç kalınarak kilo verilmiyor
sabah1-2 dilim ekmekle kahvaltını yapacaksın
ara öğünde 1 meyva
öğlen sebze salata yoğurt 1 dilim ekmem
ara yine meyve
akşam et salata 1 dilim ekmek
tabi et salata değil çorba yemek yoğurtta olur onu sen ayarlayacaksın
yeme araların 2.5-3 saati geçmesin
bu şeklde beslenirsen acıkmazsın ve kilo verirsin
çok ihtiyacın var mı o ayakkabıya?
Aslıcım pazartesi başladım , koşu bandında 50 dk yürüdüm , sonra da step tahtasında hareket yaptım . akşam ayağım çok ağrıdı , yerimde duramadım . salı günü misafir gelince yapamadım .
bugün de moralim bozuktu . işte böylece günler geçiyor . inş yarın tekrar başlarım da korkuyorum ayağımın ağrısı artar diye . dizimde kist varmış . nasıl geçecek onu da bilmiyorum .
kıxlar markfonıde bı tane topuklu ayakkabı gordm tam ıstedıgm ayakabı 80 lıra ck almak ıstıorum karrsız kaldım bırıkmde yapmm gerk aslında ceyz muhabbetne cok d a harcama yaptm bu ay ama almassmda yenı aldıgım elbısenn altına uygn ayakkbm pek yok gbı:26:
kızlar hepinize iyi geceler , ben çıkıyorum , inş yarın görüşürüz.
sımdı senn yazını okuyunca hungur hungur aglamk ıstedm we ne kadr aptal oldugumu anladm eet bncede sureklı ısyan edıorum we hc bısı yapmıorum zayflamak ıcın ama emın ol a slıcm SANA SOZ WERIORUM artık bıttı o yemeler senn bu yazını okuyunca ınan cok kotu oldm cnku bırazsnra spr yapcm yarnda super beslncem sdce yarın dııl hep dedıgn gbı yapcm aslında bnlar bnm bıldıgım seler ama ne bılm yapamıodum ıste
hoşgeldin bahar:))) istediğim gibi demişsin hasretcim bence al. beğendiğin bir ayakkabı madem. acelesiyoksa tabi daha uygunda bulabilirsin. ben derim biraz çarşıya pazara bir bakın.
iyi geceler arkadaşım görüşürüz :)
ayy kıyamam sana ağlatmak için yazmadım sen kötü oasın diyede yazmadım:26: sanki ben hep yazdığım gibimi beslendim? bende 5 günde 5 i de yaptım.. bende çok az ve dengesiz yedim.. neymiş öyle gitmiyormuş kilolar gitsede geliyormuş gelmesede metobolizmamızı bozuyormuş ve aç kaldığımız için sinir sistemimizide bozuyormuş..
biz anca kendimize yaptık artık ben aç kalmıyorum istiyorumki sende aç kalma.. bende sana söz veriyorum artık sağlıklı besleneceğim saçma sapan diyetler yapmayacağım..
hoşgeldin bahar
bılıorum canm aglatmak ıcıın yazmadıgını ama olsn ders oldu bn 1 bucuk 2 yıl once feln 87 yı gordugum gunler oldu tartıda suan 70 felnm bak kac kılo gtmıs artık haftada 1 kg gtcek saglklı beslencm yaparm blıorum guwenıorum kndıme
hoşbulduk aslıcım nasılsınızbakalım??? senin 2 tane çocuğun vardı dimi? senin tecrübelerine ihtiyacım var benim :)
kusura bakma aslı yaaaa hatlar karıştı nurcanın mıydı o zaman yada hasretin birinin vardı??? benden sana bi tavsiye o zaman düşebildiğin kadar düşük kiloda hamile kalmalısın sonradan zor oluyor benim gidiyor ama kafayı yedirecek bana bu kilolar. :))) orantısız bide benim basende toplandı hepsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?