Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oo çok müsait deryacığım ben şuan 90 kilo değilsem sürekli bi frenleme halimden kaynaklanıyor ben en fazla 76 yı gördüm hep böyle oluyor 76 yı görünce hopp nereye böyle diyorum önüne geçiyorum ama 76 olmadan aklın nerde diyorsan onu bende bilmiyorum ortaokuldan beri 60-70 arası gidip gelirim 3 ay yiyorsam 3 ay rejimdeyimdir.. haliyle hamilelik dönemindede dikkat etmem gerekecek...
deryacığım evdede spor yapabilirsin bence hatırladığım kadarıyla koşu bandında vardı hergün kendini şartlasan şu saatler arası yapacağım desen olmazmı?

kıxlar markfonıde bı tane topuklu ayakkabı gordm tam ıstedıgm ayakabı 80 lıra ck almak ıstıorum karrsız kaldım bırıkmde yapmm gerk aslında ceyz muhabbetne cok d a harcama yaptm bu ay ama almassmda yenı aldıgım elbısenn altına uygn ayakkbm pek yok gbı:26:

Aslıcım pazartesi başladım , koşu bandında 50 dk yürüdüm , sonra da step tahtasında hareket yaptım . akşam ayağım çok ağrıdı , yerimde duramadım . salı günü misafir gelince yapamadım .

bugün de moralim bozuktu . işte böylece günler geçiyor . inş yarın tekrar başlarım da korkuyorum ayağımın ağrısı artar diye . dizimde kist varmış . nasıl geçecek onu da bilmiyorum .

yapabilirsem yaparım deryacığım aslında bağırsak problemim yok bu sıralar kayısılı form hoşuma gitti ondan içiyorum

sürekli isyan ediyorsun ben niye veremiyorum ben veremeyecekmiyim vs.. üzülüyorsun anlıyorum bende veremeyince üzülüyorum biliyorsun ameliyattan sonra 4.5 kilo aldım diye nasıl üzüldüğümü.. hasretciğim kilo veremiyor değilsin bu takıma 76 ile başladın 5 kilo verdin bu bile başarıdır.. anlıyorum hızlandırmak istiyorsun o zaman dengesiz ve az beslenmeyeceksin.. senn menün çok az oluyor ondan veremiyorsun aç kalınarak kilo verilmiyor
sabah1-2 dilim ekmekle kahvaltını yapacaksın
ara öğünde 1 meyva
öğlen sebze salata yoğurt 1 dilim ekmem
ara yine meyve
akşam et salata 1 dilim ekmek
tabi et salata değil çorba yemek yoğurtta olur onu sen ayarlayacaksın
yeme araların 2.5-3 saati geçmesin
bu şeklde beslenirsen acıkmazsın ve kilo verirsin

çok ihtiyacın var mı o ayakkabıya?

sımdı senn yazını okuyunca hungur hungur aglamk ıstedm we ne kadr aptal oldugumu anladm eet bncede sureklı ısyan edıorum we hc bısı yapmıorum zayflamak ıcın ama emın ol a slıcm SANA SOZ WERIORUM artık bıttı o yemeler senn bu yazını okuyunca ınan cok kotu oldm cnku bırazsnra spr yapcm yarnda super beslncem sdce yarın dııl hep dedıgn gbı yapcm aslında bnlar bnm bıldıgım seler ama ne bılm yapamıodum ıste

birden çok yüklendiğin için dizin ağrımış olabilir bence 30 dkdan başla gün gün arttır..dizin için bi fikrim yok

:))) istediğim gibi demişsin hasretcim bence al. beğendiğin bir ayakkabı madem. acelesiyoksa tabi daha uygunda bulabilirsin. ben derim biraz çarşıya pazara bir bakın.

kızlar hepinize iyi geceler , ben çıkıyorum , inş yarın görüşürüz.

iyi geceler arkadaşım görüşürüz :)

ayy kıyamam sana ağlatmak için yazmadım sen kötü oasın diyede yazmadım:26: sanki ben hep yazdığım gibimi beslendim? bende 5 günde 5 i de yaptım.. bende çok az ve dengesiz yedim.. neymiş öyle gitmiyormuş kilolar gitsede geliyormuş gelmesede metobolizmamızı bozuyormuş ve aç kaldığımız için sinir sistemimizide bozuyormuş..
biz anca kendimize yaptık artık ben aç kalmıyorum istiyorumki sende aç kalma.. bende sana söz veriyorum artık sağlıklı besleneceğim saçma sapan diyetler yapmayacağım..

bılıorum canm aglatmak ıcıın yazmadıgını ama olsn ders oldu bn 1 bucuk 2 yıl once feln 87 yı gordugum gunler oldu tartıda suan 70 felnm bak kac kılo gtmıs artık haftada 1 kg gtcek saglklı beslencm yaparm blıorum guwenıorum kndıme

işte bunuda düşünüp sana kızdım hasretciğim 87 kilodan bu kiloya gelmişsin ben veremiyorum çok zor veriyorum diyorsun.. beynine veremiyorum sinyalini gönderme sen gayette güzel kilo veriyorsun biz çok güzel kiloda alan istediğimizdede çok güzel kilolar veren kişileriz

hoşbulduk aslıcım nasılsınızbakalım??? senin 2 tane çocuğun vardı dimi? senin tecrübelerine ihtiyacım var benim :)

yok canım karıştırdın ehehe beni hatırlamaman normal çünkü ben ameliyattan dolayı izinliyken sen gelmiştin bu takıma..
ben 1.5 yıllık evliyim henüz çocuğum yok önce yaza kadar kilo verip sonra allah nasip ederse çocuk düşünüyoruz.. tecrübe yok canım

Son düzenleme:
kusura bakma aslı yaaaa hatlar karıştı nurcanın mıydı o zaman yada hasretin birinin vardı??? benden sana bi tavsiye o zaman düşebildiğin kadar düşük kiloda hamile kalmalısın sonradan zor oluyor benim gidiyor ama kafayı yedirecek bana bu kilolar. :))) orantısız bide benim basende toplandı hepsi.

nurcanın 1 oğlu var hasret nişanlı sen samanyolu(arzu abladan bahsediyorsun canım)..bende öyle yapmaya çalışıyorum canım boyum 170 60-65 arası bi kiloda hamile kalsam iyi olacak diye düşünüyorum.. inş gönlüme göre olur.. sende verirsin emziriyorsun daha 2 sayfa önce bunun muhabetini yaprık emzirirken çok güzel kilo veriliyormuş

baharcığım burda kalıp senle sohbet etmek isterdim ama sabah 6 buçukta kalkacağım tabi nasıl uyanacaksam:26:.. eşim şehirdışına gitti diye sapıttım bu saate kadar pc başında oturdum :18:

demek ben akşamları topiğimizde takılabilsem bayağı hareketlenecek topik geleni yakaladım eheheh
neyse hatunlarım iyi geceler yarın yine güzel bir gün olur inşallah hepimize

Ayy kusura bakmayın kızlar izmirde hava kötü gö gürültüsü şiddetli ben de öyle olunca pc yi kapatmak zorunda kaldım... Maşallah iyi kaynatmışsınız ben yokken. Aslıcım yakalayamadım seni gidiyormuşsun. İyi geceler canım...

Selam kızlar takıma geri dönmek için yazdım paylaşıma,eğer münkünse aynı takımda tekrar başlamak isterim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…