Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canm su yesılcay sporunda yazarsan dha ıı olur menunu begndm ama hc yogurt salata yok bn neredyse her yemegn yannda yogrt tuketıorum bnce sende ole yap htta aksam yemegıne dhı ekleyeblırsn bu aksm

aslında diyet listemde var ama ben her gün yemiyorum.bugün öğlen yemedim mesela.ama akşam yiyebilirin . ayrıca bugün hava yağmurlu 20 dk yürüyebildim ama normalde 75 dakika yürüyorum.ve yeşil çayda günde 3-4 fincan içiyorum

neresnden karadenızın bnde karadenzlıyımdeayy smdı sızler bole kalrılı dıınce pısman oldum bı an

eşim giresunlu.sen neresindensin.bayramda giresudaydık ve o mısır unlarını kendim değermene gidip öğüttüm.

bnde bartınlıyım ama bn hc ole ogutme feln bılmm nasıl yapıldıgını annmler blır mutlakada

evet şimdi oldu aslıcım benim hatlarda bayağı kRIŞIKLIK OLMUŞ :))) arzuyla konuşayım gelince biraz bari deneyimli çünkü :)))

baharcığım burda kalıp senle sohbet etmek isterdim ama sabah 6 buçukta kalkacağım tabi nasıl uyanacaksam:26:.. eşim şehirdışına gitti diye sapıttım bu saate kadar pc başında oturdum :18:

canım akşam ben senden önce çıktım eşim hadi artık yat deyince çıkmak zorunda kaldım :)))

günaydın kızlar nerdesiniz ? gelinde sohbet edelim.. ben dr a gittim patoloji sonuçlarımda iyi çıkmış çok şükür

canım ben gündüzleri giremiyom pc akşamları evde oluyo eşim işe götürüyor çünkü çok geçmiş olsun Allah bütün kötülüklerden korusun bizi hepimizi inşallah

gunaydıın super bı gunu basladm sukurler olsn kı 9da kalkıp yuruys yaptm 45 dk feln ewe geldm hareker yaptm kemerımıde calıstrdım snrada guzl bır kahwltı yaptm

:)) benimde bu günüm güzeldi valla hiç kaçamak yok aferin bizlere :))

canım arada ağlemek işe yarıyor bazen de gezmek boşboş bende çok yaparım :)) hiç birşeyi kafana takma
elbette canım.

saol canım yardımın için olmadı öyle yaparız sen nerede oturuyordun.
Bu hafta alırız artık seni listeye...

kavacıktayım canım. tamam canım listede ve sizlerle olmakistiyom

canım haklısın kendim için şunları söyleyeyim. bizim evde diz üstü pc var eşimin iş pc si akşamları eve getiriyor ece falan biliyor zaten konuyu akşamları girebiliyorum düzenli olmaya çalışırım kendi adıma.

canım hoşgeldin aramıza. benim adım da bahar 27 yaşındayım 2 yılı aşkın evliyim 4 aytlık bi kızım var

Slm kızlar benim hastalık geçmedi bir türlü. Bu gün bütün gün yattım. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz...

İyi akşamlar kızlar. Bugün giremedim nete yaa. Temizlik yaptım. Benim kursta tatil. Fırsattan istifade edeyim dedim. Çocukların odasını yaptım. En sevmediğim yer. Çünküüüüü oyuncak falan çok sıkılıyorum. Yarında dolaplarını yapmam lazım. Daha bütün eve lazım dip temizlik ama çocuklarla olmuyor ki. Birde kociş işe gitmedi, üşütmüş 2 gün rapor almış. Yarında evde. Artık net başında görse hemen laf sokar. Böyle kızlar işte. Bugünkü menümü yazayım birde,

Sabah: Klasik kahvaltı
Ara: 1 yeşil çay
1 saat sonra 2si bir arada
Öğlen yemek yok. Geç kahvaltı etmiştik.
Akşam: saat 18de yedim çok açtım.
1 tabak çorba,
1 tabak pırasa yemeği
havuç salata, 1 kase keten tohumlu yoğurt
Suyumu tamamlamaya çalışıyorum az içtim sanki bugün.

masllah kıscememasllh bıze heheh:))

mısır yemeğide nasıl bişiymiş yahu?

bence olmuş bu mönü :))
tşk ederim canım... hasret şu mısır yemeğinizin tarifini yazarmısın? merak ettim

mısırda kalori çoktur ama pişman olma yediğine zaten öğlen yemişsn
aa ertelendimi neyse hayırlısı olsun hasretciğim ee sen ne zaman gideceksinki istanbula ayy bende üzülürüm ama senn için ne iyiyse onu yap canım.. tabi aileler çok önemli yüzyüze bakacksınız sonra herkesin gönlü olmasına sevindim
benm söyleyeceğimi zaten hasret söylemiş menün kötü değil canım ama yoğurt ve salata eklemelisin ben mesela salata yapmaya üşenirim ama diyetim için yapıyorum.. bide yoğurt ve süt ürünleri yağ yakımını hızlandırıyormuş...

hoşgeldin canım mümkün olduğunca paylaşım yapmaya özen göster.. hergün menünü yeşilçayını ne kadar su içtiğini yazki bizde yorum yapalım motive olalım.. inş istediğin kiloya düşersin.. 10 haftada istikrarlı yaparsan düşersin istediğin kiloya haftada 700 gram gitse 10 haftada 60 olursun..
14. takımda uymayan kural neydi?

hc blmıorum tarıfını ama anneme sorarım :)
eet aslıcm ertelndı ınan okdr haffledım kı bı an uzuldm sadce okadr suan uzulmuorum bole dha ıı olacagna emınım en azındn ıstedıgm hersey olck kıra odemıcm dha bı suru sey ıste hyrlısı boleymıs demkkı

Hasretcim hayırlısı olsun cnm. Düğünün ertelenmesi insanı üzer ama geç olsun güç olmasın. Önemli olan senin mutluluğun ve huzurun. Böyle daha rahat hissedeceksin. Abinin gelmemesi kötü olur. Benim görümcemde eşim askerdi o zaman beklemedi. Hala söyler eşim abisinin hiç önemi yokmuş onun için diye. İstanbula geliyor olman da süpper. Menünde güzel canım. Bende gidip leslie yapsam iyi olacak. Zayıfladım ya etlerim yumoş yumoş. Börsüyormuyum neyim. Sıkılaşmam lazımm. Acilllll. Kocam beğenmez sonra.

abım benım ck onmlıdır uzakta olmasına ragmen ona sormadn hc bısı yapmm ben hadı sen sporunu yap

bende zaten senden hemen sonra çıktım bende normalde akşamları giremiyorum eşim kızıyor ancak işyerinde giriyorum eşim şuan şehirdışında bende takılıyorum işte

Slm kızlar benim hastalık geçmedi bir türlü. Bu gün bütün gün yattım. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz...
geçmiş olsun canım dikkat et havalr kötü c vitamini al bolbol bide ıhlamur iç iyi gelir
kolay gelsin canım çocuklarla iş zor olur yarın eşinde evde iyice zor olur... menün işlerinden dolayı düzensiz olmuş ama yinede kötü değil

Ayyyyy kızlarr öldüüm yaaa. Ne zormuşş bu jillian. Resmen terler şıpır şıpır oldu Vücüt o kadar ham ki çok zorlandım. Dilim çıktı bi karış. Lesslie yapıyordum arada. Ama bu çok zor bir o kadar da faydalı bence. Devam edersem iyi olacak. Kızlar nasıl esner vücut. Spor yapmaya yapmaya kaskatı olmuşum yaa. 30 dak. sürdü. 1. level.

ben obür topikte julian lafını duyuyorum hep bu julian kimdir neyin nesidir nasıl bi spor yaptırıyor rezzancığım?

ben obür topikte julian lafını duyuyorum hep bu julian kimdir neyin nesidir nasıl bi spor yaptırıyor rezzancığım?

Ayy bende seni takipteyim. iki laf edemedik.
Bende indireli bayağı oluyor. Ama tembellikten yapamamıştım. Aslıcım dambıllarla falan yapılıyor. Bende de eşimin vardı idareten onlarla yaptım. 2,5 kg. ağırda geldi.Bayağı terletiyor. Her yerini çalıştırıyo. Ama ben hiç spor yapmayan biriydim. her yerim kaskatı olmuş. Esnetmek lazım biraz.

betülcüm çok geçmiş olsun.

bende temizlik yaptım valla sadece oturma odasını ama bebiş izin vermiyor diğer Virüsodalara ağlıyo yanından çıkınca. Virüs :)))) Virüsaman yaza yapıcaz artık kış şimdi Virüs bende bizim beyden fırsat buldukça giriyom hemen Virüs Virüs kahve selülit yapıyo diye biliyom. diyette içiyor muyuz tabi ben bebiş sebebiyle çok arada içiyom bize beklerim kapsül kahve yaparım size :))) Virüsmenünüde ben beğendim tebrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…