- 16 Ağustos 2010
- 848
- 259
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.541
canm su yesılcay sporunda yazarsan dha ıı olur menunu begndm ama hc yogurt salata yok bn neredyse her yemegn yannda yogrt tuketıorum bnce sende ole yap htta aksam yemegıne dhı ekleyeblırsn bu aksm
neresnden karadenızın bnde karadenzlıyımdeayy smdı sızler bole kalrılı dıınce pısman oldum bı an
aslında diyet listemde var ama ben her gün yemiyorum.bugün öğlen yemedim mesela.ama akşam yiyebilirin . ayrıca bugün hava yağmurlu 20 dk yürüyebildim ama normalde 75 dakika yürüyorum.ve yeşil çayda günde 3-4 fincan içiyorum
canm yeslcay gunde 3 4 tane fazla degl mı bz zarrlı dye blıorz fazlasını ama ynede sen blırsın tabı
eşim giresunlu.sen neresindensin.bayramda giresudaydık ve o mısır unlarını kendim değermene gidip öğüttüm.
evet şimdi oldu aslıcım benim hatlarda bayağı kRIŞIKLIK OLMUŞ :))) arzuyla konuşayım gelince biraz bari deneyimli çünkü :)))nurcanın 1 oğlu var hasret nişanlı sen samanyolu(arzu abladan bahsediyorsun canım)..bende öyle yapmaya çalışıyorum canım boyum 170 60-65 arası bi kiloda hamile kalsam iyi olacak diye düşünüyorum.. inş gönlüme göre olur.. sende verirsin emziriyorsun daha 2 sayfa önce bunun muhabetini yaprık emzirirken çok güzel kilo veriliyormuş
baharcığım burda kalıp senle sohbet etmek isterdim ama sabah 6 buçukta kalkacağım tabi nasıl uyanacaksam:26:.. eşim şehirdışına gitti diye sapıttım bu saate kadar pc başında oturdum :18:
günaydın kızlar nerdesiniz ? gelinde sohbet edelim.. ben dr a gittim patoloji sonuçlarımda iyi çıkmış çok şükür
gunaydıın super bı gunu basladm sukurler olsn kı 9da kalkıp yuruys yaptm 45 dk feln ewe geldm hareker yaptm kemerımıde calıstrdım snrada guzl bır kahwltı yaptm
evet canım önceleri yani yaklaşık bi sene olmuştur belkide daimi üyeydim.yazın işlerin yoğunluğundan dolayı ara verdim.şimdi yine aranıza katılmak istedim
canım hoşgeldin benim adım bahar 2 yılı aşkın evliyim 4 aylık bi kızım var
evliyim 1,5 seneyi geçti evlilğim
muhasebeciyim
oturarak çalışmak zorunda olduğum bi işim var
tekrar kilo verme işlemine başlamamın nedeni de hamilelik olayı nedeniyle
işte böle
canım arada ağlemek işe yarıyor bazen de gezmek boşboş bende çok yaparım :)) hiç birşeyi kafana takmahemen çıkıcam diye geçmişe bile dönemiyorum
barim ben de derslerimi tamamlayım 6 günde hem zaman geçer hem de bilgisayarqa dadanmamış olurum :) içim çoook sıkılıyor çok kötüyüm ben yaa.Dün gece gittim banyoda sessizce ağladım ağladım ağladım hiçbir neden yok.Aslınad var da neyş nasıl anlatıcam kime anlatıcam.
elbette canım.
saol canım yardımın için olmadı öyle yaparız sen nerede oturuyordun.
Bu hafta alırız artık seni listeye...
ececım lutfen artık sıkı denetm yap kac kere soledık herkes menusunu sporunu suyunu yazsn dıe ama kımse yazmıo aslı arzu abla we ben duzenlı yazıoruz sdce artık herkes yazsın lutfen kızlar dıer takmlar ole yapıo ne kadr motıwe oluolr bzde de artık ole olsn ıns kızmassnız bna bole dedım dıe
e hoş geldim o zaman bennnnn.ben forumda yeni değilim ama diyet grublarında yeniyim.biz ne yapacağız diğer gruplardan daha mı çok zayıflamamaız gerekiyor bana kısaca anlatırmısınız.
bu arada kendşiden de biraz bahsedeyim izmirliyim 33 yaşında evliyim çocuğum yok .170 boyundayım .102,5 kg yım ve 70 olmak istiyorum
Slm kızlar benim hastalık geçmedi bir türlü. Bu gün bütün gün yattım. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz...
İyi akşamlar kızlar. Bugün giremedim nete yaa. Temizlik yaptım. Benim kursta tatil. Fırsattan istifade edeyim dedim. Çocukların odasını yaptım. En sevmediğim yer. Çünküüüüü oyuncak falan çok sıkılıyorum. Yarında dolaplarını yapmam lazım. Daha bütün eve lazım dip temizlik ama çocuklarla olmuyor ki. Birde kociş işe gitmedi, üşütmüş 2 gün rapor almış. Yarında evde. Artık net başında görse hemen laf sokar. Böyle kızlar işte. Bugünkü menümü yazayım birde,
Sabah: Klasik kahvaltı
Ara: 1 yeşil çay
1 saat sonra 2si bir arada
Öğlen yemek yok. Geç kahvaltı etmiştik.
Akşam: saat 18de yedim çok açtım.
1 tabak çorba,
1 tabak pırasa yemeği
havuç salata, 1 kase keten tohumlu yoğurt
Suyumu tamamlamaya çalışıyorum az içtim sanki bugün.
tşk ederim canım... hasret şu mısır yemeğinizin tarifini yazarmısın? merak ettimmısır yemeğide nasıl bişiymiş yahu?
bence olmuş bu mönü :))
mısırda kalori çoktur ama pişman olma yediğine zaten öğlen yemişsnaslıcım bn mısır yemegıne hastaym ck ck sewerm kalorısı hakknda bı bılgm yok malesf ama bn kabzlktan doktra gtmıstm bna mısır yememı soolemıstı eet ece de napsınkı yazmayana ceza werelm bnce
kızlar sıze bı haberm wr cok sasıracksınz gelcm bırazdn
aa ertelendimiheh gelelım asıl konuya DUGUNUM ERTELENDI ...
abım yurt dısında yasıo we ıs yernden ızın alamamıs az once konustk o yapın dugunu dıo ama onsuz kesnlkle olmaz aılemde de prblemler war cnku e bıde bulentn aılesıde olmıck dugun hepten karısır dugun ıcın dugun yapmak ıstemıorum sozumde bıle bı suru olay oldu dugnmun kesnlkle ole gecmesını ıstemıorum ben hersy guzl olsn ıstıorum hem bulentn aılesnnde gonlu olms olck sanırım bole en ıısı bnde ıstnbla calısmaya gtcm ıs bulcm ıı mı etmısız sızce
benm söyleyeceğimi zaten hasret söylemiş menün kötü değil canım ama yoğurt ve salata eklemelisin ben mesela salata yapmaya üşenirim ama diyetim için yapıyorum.. bide yoğurt ve süt ürünleri yağ yakımını hızlandırıyormuş...bu arada bugünkü menümü yazayım.
sabah :1 dilim kepek ekmeği peynir ve zeytin
ara öğün:3-4 bisküvi
öğlen:1 porsiyon mantar yemeği-2 dilim kepek ekmeği
ara öğün:1 elma
akşam yemeği:sebzeli tavuk yemeği-2 dilim kepek ekmeği
ara öğün:1 meyve
doktorum yatmadan önce mutlaka bır bardak süt iç dedi ama sütle pek aram olmadığından onu es geçiyorum
hoşgeldin canım mümkün olduğunca paylaşım yapmaya özen göster.. hergün menünü yeşilçayını ne kadar su içtiğini yazki bizde yorum yapalım motive olalım.. inş istediğin kiloya düşersin.. 10 haftada istikrarlı yaparsan düşersin istediğin kiloya haftada 700 gram gitse 10 haftada 60 olursun..merhaba kızlar
kısaca kendimden bahsedeyim 25 yaşımdayım, boyum 173 kilom maalesef 68bundan iki yıl öncesine kadar 58 kiloydum. düzenli olarak leslie 3 mile yapıp yediklerime dikkat ediyordum. sonra ne oldu bilmiyorum bütün azmim iradem gitti yerine doymak bilmeyen bir iştah geldi, iki yıl yiye yiye yata yata 10 kilo aldım :/ şimdi boyuna göre kilon çok değil diyebilirsiniz ama maalesef öyle. geçen ay ölçümlerimi yaptırdım vücut yağ oranım üst sınırın üstünde çıktı. şuan vücudumda 17kg yağ var :s 58 kiloyken mutluydum aslında amacım rahatça 36 beden bi kot giyebilmek onun içinde sanırım 57 yada 56 olmam lazım.. ama şimdilik 58 diyelim...
kızlar yıllardır olmayı beklediğim estetik ameliyatımı olcam sanırım. bi aksilik çıkmazsa on hafta var.. ve ben bu ameliyattan önce en azından 60 kiloya düşmek istiyorum. şuan vücudumdan tiksiniyorumgeçen gün kalın hırkanın altından bile fışkıran yanlarımı görünce aynada yıkıldım :/
şimdilik yaptığım diyet planı şöyle :
-haftada iki gün 650 kcal lik protein günleri (bunu gazetede okudum meme kanserini önleyici etkisi bile varmış bu yöntemin, bi araştırıp okumanızı tavsiye ederim)
-geri kalan beş gün normal dengeli bir diyet programı
birinci haftamda 3 mile leslie sanone ile başlicam daha sonraki haftalarda ise 5 mile e geçmeyi planlıyorum. ayrıca sporun faydasını arttırmak adına yağ yakmaya yardımcı cla ve carnitin besin desteği kullanicam.
işte böyle kızlar.. grubun mantığını kısaca banada açıklarsanız çokk memnun olurum. ve lütfen desteğinizi esirgemeyin. birdaha vazgeçmek istemiyorum. hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım. 40 beden olmak istemiyorumm
slm kızlar bu mesajı dün 14. takıma yazmıştım ama uymayan kurallardan dolayı kendimi 5. takıma transfer ettim =) yrndan itibaren bende sizlerleyim. kilo alma geçmişim, planlarım kısaca böyle görüşmek üzere :)
gecmıs olsn cnm benm allh sıfa wersn
we ben ıstanbula calısmaya gıdersem buradn ayrılmak zorunda kalcm cnku uzun sure gıremem ama ınanın cok uzulurum cnku ben cok alıstm sıze gormedn cok sewdm sızı herseyımı sıznle paylastm aylardır dha smdı bellı oldu dugun erteleme olayı hemn geldm sıze yazdım mesela ooff kotu oldm smdı
Betüüülll geçmiş olsun cnm. Nasıl oldun?
Hasretcim hayırlısı olsun cnm. Düğünün ertelenmesi insanı üzer ama geç olsun güç olmasın. Önemli olan senin mutluluğun ve huzurun. Böyle daha rahat hissedeceksin. Abinin gelmemesi kötü olur. Benim görümcemde eşim askerdi o zaman beklemedi. Hala söyler eşim abisinin hiç önemi yokmuş onun için diye. İstanbula geliyor olman da süpper. Menünde güzel canım. Bende gidip leslie yapsam iyi olacak. Zayıfladım ya etlerim yumoş yumoş. Börsüyormuyum neyim. Sıkılaşmam lazımm. Acilllll. Kocam beğenmez sonra.
bende zaten senden hemen sonra çıktım bende normalde akşamları giremiyorum eşim kızıyor ancak işyerinde giriyorum eşim şuan şehirdışında bende takılıyorum işteevet şimdi oldu aslıcım benim hatlarda bayağı kRIŞIKLIK OLMUŞ :))) arzuyla konuşayım gelince biraz bari deneyimli çünkü :)))
canım akşam ben senden önce çıktım eşim hadi artık yat deyince çıkmak zorunda kaldım :)))
canım ben gündüzleri giremiyom pc akşamları evde oluyo eşim işe götürüyor çünkü çok geçmiş olsun Allah bütün kötülüklerden korusun bizi hepimizi inşallah
geçmiş olsun canım dikkat et havalr kötü c vitamini al bolbol bide ıhlamur iç iyi gelirSlm kızlar benim hastalık geçmedi bir türlü. Bu gün bütün gün yattım. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz...
kolay gelsin canım çocuklarla iş zor olur yarın eşinde evde iyice zor olur... menün işlerinden dolayı düzensiz olmuş ama yinede kötü değilİyi akşamlar kızlar. Bugün giremedim nete yaa. Temizlik yaptım. Benim kursta tatil. Fırsattan istifade edeyim dedim. Çocukların odasını yaptım. En sevmediğim yer. Çünküüüüü oyuncak falan çok sıkılıyorum. Yarında dolaplarını yapmam lazım. Daha bütün eve lazım dip temizlik ama çocuklarla olmuyor ki. Birde kociş işe gitmedi, üşütmüş 2 gün rapor almış. Yarında evde. Artık net başında görse hemen laf sokar. Böyle kızlar işte. Bugünkü menümü yazayım birde,
1 tabak çorba,
1 tabak pırasa yemeği
Ayyyyy kızlarr öldüüm yaaa. Ne zormuşş bu jillian. Resmen terler şıpır şıpır oldu Vücüt o kadar ham ki çok zorlandım. Dilim çıktı bi karış. Lesslie yapıyordum arada. Ama bu çok zor bir o kadar da faydalı bence. Devam edersem iyi olacak. Kızlar nasıl esner vücut. Spor yapmaya yapmaya kaskatı olmuşum yaa. 30 dak. sürdü. 1. level.
ben obür topikte julian lafını duyuyorum hep bu julian kimdir neyin nesidirnasıl bi spor yaptırıyor rezzancığım?
Slm kızlar benim hastalık geçmedi bir türlü. Bu gün bütün gün yattım. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz...
İyi akşamlar kızlar. Bugün giremedim nete yaa. Temizlik yaptım. Benim kursta tatil. Fırsattan istifade edeyim dedim. Çocukların odasını yaptım. En sevmediğim yer. Çünküüüüü oyuncak falan çok sıkılıyorum. Yarında dolaplarını yapmam lazım. Daha bütün eve lazım dip temizlik ama çocuklarla olmuyor ki. Birde kociş işe gitmedi, üşütmüş 2 gün rapor almış. Yarında evde. Artık net başında görse hemen laf sokar. Böyle kızlar işte. Bugünkü menümü yazayım birde,
1 tabak çorba,
1 tabak pırasa yemeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?