- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.561
betülcüm çok geçmiş olsun.
bende temizlik yaptım valla sadece oturma odasını ama bebiş izin vermiyor diğer Virüsodalara ağlıyo yanından çıkınca. Virüs :)))) Virüsaman yaza yapıcaz artık kış şimdi Virüsbende bizim beyden fırsat buldukça giriyom hemen Virüs Virüs kahve selülit yapıyo diye biliyom. diyette içiyor muyuz tabi ben bebiş sebebiyle çok arada içiyom bize beklerim kapsül kahve yaparım size :))) Virüsmenünüde ben beğendim tebrik ederim canım
Ayy bende seni takipteyim. iki laf edemedik.
Bende indireli bayağı oluyor. Ama tembellikten yapamamıştım. Aslıcım dambıllarla falan yapılıyor. Bende de eşimin vardı idareten onlarla yaptım. 2,5 kg. ağırda geldi.Bayağı terletiyor. Her yerini çalıştırıyo. Ama ben hiç spor yapmayan biriydim. her yerim kaskatı olmuş. Esnetmek lazım biraz.
aslı çay tarifi dün sen mi yazmıştın limon elma çubuk tarçın birde karanfil diye yazılarda bulamadım yaptım tadi harika. şu an içiyom :)))
bismillah başladım bugün kızlar
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
1 çatal havuç kavurma
1 çatalda lor peyniri
2 kupa çay
sonra evde temizlik yaptım oynadım müzükle :))) hemde iş yaptım koltukların altını falan da sildim.
arada 1 portakal
iş yaptığım için öğle yemeği kaçtı sonrada hava güzeldi bebişimle yürüyüşe çıktım. 1 saat durmadan yürüdük kızımda bebek arabasında uyudu
akşam yemeği
2 kase mercimek çorbası birde tavuklu pilav yedim.
şu ama kadar da 2 litre su içtim. yatana kadar 1 litre daha içerim kesin.
birde kondisyon bisikletini de oturma odasına aldık bisiklette bineceğin ne kadar yol yaptığımı yazarım size.
ayy hee bende seni takipteyim sonunda karşılaştık dambıl ne ben bilmiyorum google amcaya sorayım hemen hehehe bencede ufaktan başlasan daha iyi olurmuş 2 çocuk var bide sende bugün bayağı kalori yakmışsındır ev temizliğide yaptın... yarına bomba gibi geliyorsun desene bakalım hangimiz daha fazla vermişiz ama bende spor yok
iç acıcı gözüküyor canımAslım ağırlık dambıl. Bayağı kas yapar 1kg. olsa daha iyiydi. Marketten alayım 1lt. su 2 tane. Onlarla yapayımm. Ayy bilmiyorum yarın için çok ümitli değilim. Hafta başında iyiydim. Bu gün eehh. Yarı ne olacak bilmiyorum. Yavaş veriyorum ben ya. Sen tartıldın mı? İç açıcı mı durumlar.
rezzancığım saçınla ilgili konu açmışsın şuan ne durumda bilmiyorum ama boya boyayı açmaz canım.. ben kuaförüm kafana takılan bişey olursa sorabilirsin
Annaaaaa, ayyy sen nerelerdeydin Aslıı yaa. Sen canımsınnn.Yanlış anlama seviyordum zaten seni de daha bi arttı sevgimm.
Canım olmayacağını anladım zaten. bizim burada bi kuaföre gittim. Pahalı geldi. Kapalıyım ben. dedim zaten kimse görmüyo yavaş yavaş hallederim kendim. bana da meşgale işte. Sonra palettenin açıcısını aldım, açtım. üstüne de papatya sarısı yaptım. Şimdi iyi oldu. Açıldı da rengi doğal olarak. Ama tam sarı yapamadım. Hafif bi turunculuk var. Bakırlık mı denir bilemedim. Ya beyazlarım olmasa uğraşmazdım hiç saçlarımla da işte erken başladı.
bende senii seviyorum hayatımaldığın papatya sarısının numarasını hatırlyormusun canım? saçını küllü boyayla bayarsan kızıllığını alır.. yani bu 10.1 olabilir
şimdi baktım netten sen palettenin açık apaptya sarısına boyamışsın canım onun numarasıda 10.0
şimdi sana tavsiyem 10.1 yani küllü açık sarı boya alman bu senin saçındaki turunculuğu bayağı alır
Evet cnm hatırlıyorum. 10.4 tü. Yeşerme olur diye korktum. Konumda gördün mü bilmiyorum Gülben ergenin saçını çok beğeniyorum. Doğal bir sarı tonu istiyorum. Tavsiye edeceğin renk var mı?
evet yeşerme yapabilir ama turunculuğunu alır sonra istediğin rengeboyarsın diye düşündüm.. gülbenimn o saçındada hafif turunculuk var ve dikkat ettiysen aralarına sarı atılmış o saçın.. saç rengini tam anlatırmısın şuan rengi nasıl ona göre fikir vereyim bide konu dışı olacak umarım bunu sorduğum için kızmazsın kız kardeşini sevdiğine verdi mi ailen?
Hep öyle cnm. Anca yaza dediğin gibi. Evi bitirene kadar yine kirleniyor.
Kahveyle ilgili olumsuz bişey duymadım cnm. Günde 1 taneden bişey olmaz sanırım. Zaten arada içiyorum bende. Kapsül kahve ne ki cnm?
Hürremin saçını düşün ona benziyo ama daha sarımsıı öyle turuncumsu değil. Memnunum gibi aslında. Ama böyle tam sarı istiyorum. Hollywood sarısından çok bahsediyorlar. Çok mu açık acaba? Kutulardaki resme bakıpta yapılmıyor ki çok farklı çıkıyor.
O konuda şimdilik kapandı. aslında babamlar ciddi değillermiş evlendirme konusunda. Ben konuştum o istemiyorsa evlenmez tabiki dedi. aslında o kadar baskıcı değiller. Ama kardeşim o dönemde hassas olduğu için çok tepki verdi. Gençleri de anlamıyorum ya neyse. ( Yaşlılar gibi konuştum ) Zaten babam hala tam olarak bilmiyor sevdiği olduğunu. Ablam biri isteyecekmiş falan diye bahsetmiş. Çıkıyor seviyor dememiş allahtan. Hala görüşüyor annem şimdilik ses çıkarmıyor.
Ya onunla çıkarım bu evden diyo ya da cenazem çıkar diyor. Tövbe tövbe. Bu kadarını ummazdım ondan. Arkadaşlar kızmasın burası yeri mi diye? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?