Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bismillah başladım bugün kızlar

sabah

2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
1 çatal havuç kavurma
1 çatalda lor peyniri
2 kupa çay

sonra evde temizlik yaptım oynadım müzükle :))) hemde iş yaptım koltukların altını falan da sildim.

arada 1 portakal

iş yaptığım için öğle yemeği kaçtı sonrada hava güzeldi bebişimle yürüyüşe çıktım. 1 saat durmadan yürüdük kızımda bebek arabasında uyudu

akşam yemeği

2 kase mercimek çorbası birde tavuklu pilav yedim.

şu ama kadar da 2 litre su içtim. yatana kadar 1 litre daha içerim kesin.

birde kondisyon bisikletini de oturma odasına aldık bisiklette bineceğin ne kadar yol yaptığımı yazarım size.

Hep öyle cnm. Anca yaza dediğin gibi. Evi bitirene kadar yine kirleniyor.
Kahveyle ilgili olumsuz bişey duymadım cnm. Günde 1 taneden bişey olmaz sanırım. Zaten arada içiyorum bende. Kapsül kahve ne ki cnm?

aslı çay tarifi dün sen mi yazmıştın limon elma çubuk tarçın birde karanfil diye yazılarda bulamadım yaptım tadi harika. şu an içiyom :)))

ayy hee bende seni takipteyim sonunda karşılaştık dambıl ne ben bilmiyorum google amcaya sorayım hemen hehehe bencede ufaktan başlasan daha iyi olurmuş 2 çocuk var bide sende bugün bayağı kalori yakmışsındır ev temizliğide yaptın... yarına bomba gibi geliyorsun desene bakalım hangimiz daha fazla vermişiz ama bende spor yok

menün güzl beğendim canım öğlende olsa daha iyi olurmuş... 3 ana öğün ve 3 ara öğün şeklinde daha güzel kilo vereceğini düşünüyorum

Aslım ağırlık dambıl. Bayağı kas yapar 1kg. olsa daha iyiydi. Marketten alayım 1lt. su 2 tane. Onlarla yapayımm. Ayy bilmiyorum yarın için çok ümitli değilim. Hafta başında iyiydim. Bu gün eehh. Yarı ne olacak bilmiyorum. Yavaş veriyorum ben ya. Sen tartıldın mı? İç açıcı mı durumlar.

rezzancığım saçınla ilgili konu açmışsın şuan ne durumda bilmiyorum ama boya boyayı açmaz canım.. ben kuaförüm kafana takılan bişey olursa sorabilirsin

iç acıcı gözüküyor canım akşamıda hafif yedim malum yarın tartı günü çabuk gelen kilo çabuk gitsinde sonra kalanları vereyim

rezzancığım saçınla ilgili konu açmışsın şuan ne durumda bilmiyorum ama boya boyayı açmaz canım.. ben kuaförüm kafana takılan bişey olursa sorabilirsin

Annaaaaa, ayyy sen nerelerdeydin Aslıı yaa. Sen canımsınnn. Yanlış anlama seviyordum zaten seni de daha bi arttı sevgimm.

Canım olmayacağını anladım zaten. bizim burada bi kuaföre gittim. Pahalı geldi. Kapalıyım ben. dedim zaten kimse görmüyo yavaş yavaş hallederim kendim. bana da meşgale işte. Sonra palettenin açıcısını aldım, açtım. üstüne de papatya sarısı yaptım. Şimdi iyi oldu. Açıldı da rengi doğal olarak. Ama tam sarı yapamadım. Hafif bi turunculuk var. Bakırlık mı denir bilemedim. Ya beyazlarım olmasa uğraşmazdım hiç saçlarımla da işte erken başladı.

bende senii seviyorum hayatım aldığın papatya sarısının numarasını hatırlyormusun canım? saçını küllü boyayla bayarsan kızıllığını alır.. yani bu 10.1 olabilir

şimdi baktım netten sen palettenin açık apaptya sarısına boyamışsın canım onun numarasıda 10.0
şimdi sana tavsiyem 10.1 yani küllü açık sarı boya alman bu senin saçındaki turunculuğu bayağı alır

bende senii seviyorum hayatım aldığın papatya sarısının numarasını hatırlyormusun canım? saçını küllü boyayla bayarsan kızıllığını alır.. yani bu 10.1 olabilir

Evet cnm hatırlıyorum. 10.4 tü. Yeşerme olur diye korktum. Konumda gördün mü bilmiyorum Gülben ergenin saçını çok beğeniyorum. Doğal bir sarı tonu istiyorum. Tavsiye edeceğin renk var mı?

Yanlış yazmışım cnm. Alacaktım onu da çok açık olur belki diye almamıştım. Sadece papatya sarısıydı. Tamam bi daha ki boyamı öyle alayım.

Evet cnm hatırlıyorum. 10.4 tü. Yeşerme olur diye korktum. Konumda gördün mü bilmiyorum Gülben ergenin saçını çok beğeniyorum. Doğal bir sarı tonu istiyorum. Tavsiye edeceğin renk var mı?

evet yeşerme yapabilir ama turunculuğunu alır sonra istediğin rengeboyarsın diye düşündüm.. gülbenimn o saçındada hafif turunculuk var ve dikkat ettiysen aralarına sarı atılmış o saçın.. saç rengini tam anlatırmısın şuan rengi nasıl ona göre fikir vereyim bide konu dışı olacak umarım bunu sorduğum için kızmazsın kız kardeşini sevdiğine verdi mi ailen?

Hürremin saçını düşün ona benziyo ama daha sarımsıı öyle turuncumsu değil. Memnunum gibi aslında. Ama böyle tam sarı istiyorum. Hollywood sarısından çok bahsediyorlar. Çok mu açık acaba? Kutulardaki resme bakıpta yapılmıyor ki çok farklı çıkıyor.
O konuda şimdilik kapandı. aslında babamlar ciddi değillermiş evlendirme konusunda. Ben konuştum o istemiyorsa evlenmez tabiki dedi. aslında o kadar baskıcı değiller. Ama kardeşim o dönemde hassas olduğu için çok tepki verdi. Gençleri de anlamıyorum ya neyse. ( Yaşlılar gibi konuştum ) Zaten babam hala tam olarak bilmiyor sevdiği olduğunu. Ablam biri isteyecekmiş falan diye bahsetmiş. Çıkıyor seviyor dememiş allahtan. Hala görüşüyor annem şimdilik ses çıkarmıyor.
Ya onunla çıkarım bu evden diyo ya da cenazem çıkar diyor. Tövbe tövbe. Bu kadarını ummazdım ondan. Arkadaşlar kızmasın burası yeri mi diye? :26:

Hep öyle cnm. Anca yaza dediğin gibi. Evi bitirene kadar yine kirleniyor.
Kahveyle ilgili olumsuz bişey duymadım cnm. Günde 1 taneden bişey olmaz sanırım. Zaten arada içiyorum bende. Kapsül kahve ne ki cnm?

italyan kahvesi canım. makina ile yapılıyor.çok güzel kahve oluyor.

kızlar 15 dk. bisiklete bindin 104 cal gitti sabah akşam yani günde 2 defa 15 dk. bineceğim bisiklete çok kilo vermek istiyom yaaaa. birde içimdeki konuları konuşuyorsunuz valla bende saçımı boyamak istiyom iyicene sarı ama sanki beyaza dönük oluyor ya ondan istiyom ama cesaret edemiyom bide diyom röflemi yapsam saçımda şu an hiçbir boya yok kendi rengi.

canım saçını daha sarı istiyorsan açıcıyla bir kez daha açmalısın saçını saç diplerinden 1-2 santim bırak uclarına sür açıcıyı baktın bayağı açıldı en 5 dk içinde son diplerine uygulama yap yıka dikkat et yaparken saç açmak ciddi bi iştir.... aslında o hollwad sarısı boydığından daha koyu bir renk saçın sarı olsa onu boyasan o rengi elde edersin bu rengin üstüne olmaz..evet kutuya aldanma kesinlikle..
sana şöyle söyleyeyim belki boya renkleri kafanda daha net oturur
saç boyalarında numaraların anlamları
1-10 arasındaki değerlerle ölçülür.
1 en koyu değer, 10 ise en açık değerdir.
1-2 en koyu değer (siyah ve kahve)
3-7 orta tondaki değerler
8, 9-10 en açık renklerdir.
senin boyadığın renk 10 numara hollwd sarısı 9 numara yani sen zaten en açık renge boyamışsın senin yapmn gerek saçını biraz daha açmak
arkadaşların bişey diceğini sanmıyorum burda hep diyet konuşacak halimiz yok neyse durumların eskisinden iyi olmasına sevindim tmm konuyu kapattım
saç mevsunda anlamadığın yer varsa sorabilirsin
ANA RENKLER

10-----PLATİN SARI

9------ÇOK AÇIK SARI

8------AÇIK SARI

7------SARI

6------KOYU SARI

5------AÇIK KAHVERENGİ

4------KAHVERENGİ

3------KOYU KAHVERENGİ

2------ÇOK KOYU KAHVERENGİ

1------SİYAH

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar

sabah kalasık kahvaltı
ara yeşilçay
sekersiz kahve 2 diet büsküvi
ara yeşilçay
akşam 1 tabak nohut yemegı 2 dilim ekmek 1 kırmızı biber
belki süt içip yatarım boğazlarım hafif şiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…