- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.201
tebrikler cnm 200 gramda kilo sonuçtaGeçen hafta:71
Bu hafta: 70.8
Giden: 0.2
Hesaplama:
sirine35(71/70.8/0.2/%0,28)
menün güzelDünkü mönümü yazıyım hemen
sabah:1 dilim ekmek+peynir+maydonoz+yeşil çay
ara:5 tane etiform
öğlem:2 tekerlek kereviz
ara:3 kuru kayısı+1 ceviz
ara:2 dilim tb ekmek arası peynirli maydonozlu sandiviç
akşam:bol salata+1 yağsız göğüs (salatamın içine 1 kaşık kısır karıştırdım evde vardı canım çekti.bitsede kurtulsam)
gece:hiçbişey :)
betülcüğüm bu hafta pek dikkat edemedim haftasonundan çıktığımda 72.3 ü bile gördüm bu hafta pasta börek yedim diğer günler toparladım ama çok yemştim + 300 e şükürler olsunAslıcığım regl dönemin falan yakın mı? Bu hafta bayağı dikkatliyliydin aslında.Ama üzülmek yok değil mi ben de bir türlü kendimi toparlayamıyorum. Gr gr verip kilo kilo almaktan çok bıktım açıkcası...
senide tebrik ederim çok güzel verişsin1,2 ayyy çok sevindimmmmm
gitsin kilocuklarımda özeniyorum artık iyice bebişlere yaaa
ben hiç böle değildim
3 4 ay öncesine kadar
çevremdeki arkadaşlar doğurdukça özencim arttı valla
3 4 aya 70 olsam hemen yapcam hadi inşallah kızlarr
tebrikler cnm 200 gramda kilo sonuçtaaramızda 1 kilo var
menün güzel
betülcüğüm bu hafta pek dikkat edemedim haftasonundan çıktığımda 72.3 ü bile gördüm bu hafta pasta börek yedim diğer günler toparladım ama çok yemştim + 300 e şükürler olsunreglim 20 sinde daha var.. haftaya daha iyi olacak inşallah spor yapsam verirdim ama bisikletimde bozuldu yensini alacağız.. sende üzüle şöyle düşün iyiki diyetteyiz yoksa 80 kilo olmuştuk haksızmıyım?
senide tebrik ederim çok güzel verişsinbiraz sabır begümcüğüm bende 60 olduğumda yapacağım ama acelem yok yaz sonuna kadar 60 olurum inşallah
bende öyle diyorum tatlım.yaz sonuna kadar veririm inş.inş maşallahı yok aslında vericem mecbur.kararlıyım
en azından hamilelikte aldığım kilolarla bu halim gibi olurum da moralmanda çok çökmem doğum sonrası :))
bende böyle hamile kalamam kalırsam hayatımda görmediğim kiloyu görürüm ve moralmen çökerim.. eylüle kadar ayda 2 kg versem bile 14 kg eder yavaş olsun ama istediğim sonuca ulaşım yeterki
Heeeeyy biliyorsunuz değil mi sık sık bakiyorum takıma... Yarın muhtemelen yapıcam bildirimi...pınar doğum gününde galiba iyi ki doğmuşsun...bugün sevdiğimi gördüm ama elim ayağım birbirine girdi az daha sarılıcaktım boynuna nasıl da ozlemısım :)
Herkese günaydınn arkadaşlarrrr
dün gece arkadaşlara gittik
ağzıma gram bişey koymadım tebrik ediyorum kendimi
sabahta güzel bi rakam aldım tartıda çok şükür
haftaya cumartesi doktor kontrolüm var en çok orda çıkacak kilomu merak ediyorum aslında
bu haftada kaçamaksız geçirmem lazım
1,2 ayyy çok sevindimmmmm
gitsin kilocuklarımda özeniyorum artık iyice bebişlere yaaa
ben hiç böle değildim
3 4 ay öncesine kadar
çevremdeki arkadaşlar doğurdukça özencim arttı valla
3 4 aya 70 olsam hemen yapcam hadi inşallah kızlarr
evet öyleydi.teşekkür ederim
iradenden dolayı seni çok tebrik ediyorum
bu hafta ne güzel sonuç aldın.hakettin arkadaşım tebrikler.Sağlıklı olmak kilolardan kurtulmak istememin ilk sebebi benimde çocuk sahibi olma hayalim.Allah inşallah tüm isteyenleri evlat sahibi yapsın.
Kardeş takımın çıtırları nasılsınızz ?
Umarım hepiniz bol bol kilo vermişsinizdir.
chosen1234 (71,4/71,7/-0,3/-0,42)
sirine35 (71/70,8/0,2/%0,28)
maway (76/75/1/%1,32)
begümD (82,6/81.4/1.2/%1,45).
samanyolu (66,2/67,4/-1,2/%-1,81)
bahayk (64,4/64,4/0,0/%0,0) Bildirimde bulunmadı...
rezzan784 (69,1/69,5/-0,4/%-0,58)
izmirlipinar (100,9/100,6/0,3/%0,30)
5. takım ort:%0,06
listenin son hali kızlar. Baharı ne yapacağımızı bilemedim. Ben çokmak zorundayım. Ece gelmezse aynen bu şekilde listeyi kontrol ettirip paylaşıma verebilir misiniz?
iyiyiz sizler nasılsınız fıstıklar ?
iyiyiz biz de begümcüm cuma heyecanı işte ..
ayy ablacığım hepimiz burda alıp veriyoruz böyle düşünme lütfenArkadaşlar bu hafta yine size bir katkıda bulunamıyorum maalesef,regl dönemim balon gibiyim resmen...Kullandığım ilaçlar hormon olduğundan daha çok etkileniyorum.salı günü dr da randevum var,tüm tahlillerle bir değerlendirme yapacak...
Ayrıca insülin direncine baktırmak istiyorum hafta içi bakalım...Çok üzgünüm ...İsterseniz ayrılabilirim...
SAMANYOLU (66,2/67,4/-1,2/%-1,81)
menn güzelGünaydın kızlar.iyisiyle yada kötüsüyle bi haftayı daha bitirdik.Kilo veren arkadaşları tebrik ederim en çok da Begümcüm seni.Umarım bu hafta hepimiz daha gayretli oluruz.Havaların soğuk gitmesiyle spor yapamayışımızda buna etken olabilir.Bugün atkıyı iyice sardım kafama ne olursa olsun yürüyeceğim dedim 70 dk hızlı tempoda yürüdüm.
geleyim dünkü durumuma
sabah:1 dilim kepek ekmeği-peynir-4 zeytin
ara:1 elma
öğlen:3 kaşık yoğurt-1 paket eti form bisküvi ( sebze yemeğim yoktu)
ara:sade dondurma (arkadaşla akşam üzeri alışverişe gittik dayanamadık burgerden dondurma yedik
akşam:1 tabak tavuk sote-1 küçük kase yoğurt-2 dilim ekmek-4 zeytin
1 saat yürüyüş-2 bardak form çayı-2 bardak yeşil çay-1,5 lt su
Kızlar dün bir sürü şey yazdım ama elim tuşa değdi hepsi gitti...
Bu hafta sıkı yönetim ilan edecem.mesaj saymaya başlayalım bence yine.bununla motive olanlar vardı.en önemlisi de günde en az 2 kere girme zorunluluğu koyalım.raporlara ve yorumlara devam herkes kendi menüsüne yapılan mesajlari saysın bütün üyelerin yapmış olması lazım.bu hafta ben de sizle diyet yapıcam ama listeye girmeyecem çünkü o zaman klom 3e bolunecek.alfabetik sıraya göre hergün yeni bir bilgi edinicez ve bunun üzerinde tartısıcaz...
Geçen haftayi değerlendireyim..
Paylaşımlar fenaydı.menülere dikkat edilmeye çalışıldı ancak takımımız tam bir uyum sağlayamadı.takımdan ben dahil 4 kişi izinde.bir kişi de bildirim yapmadığı için ve paylaşım sinirinin epey altında olması sebebiyle henüz liste dışı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?