Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar bu haftaiçi oğlumun doğumgünü haftasonu hem evi temizlicem hemde dışarı çıkıp son şeyleri alıcam haftaiçide pasta börek şeyler hazırlamam gerekli o yüzden bu hafta beni izinli kabuledermisiniz ececim yinede gelip yazıcam kızlar buralar boş kalmaya gelmez ehehe

dün gelemedim fazla kızlar dün oğlum yatagından düştü başı morartı şişti çok ağladı yavrum akşama kadar uyutmadım gözlem altında tuttuk tamda d.günü ertesi oldu yani kafadaki morluk resimlerde güzel çıkıcak:)

teşekkür ederim canım.yeni başladı ya diyet o yüzden istikrarlı gidiyorum.
Senin mönünde güzelmiş bence,dondurmaya o kadar takılma.sadece akşamki ekmeğin keşke 1 dilim olasymış ama neyse telafi edilmeyecek şeyler değil

valla bu iş beni sıkar arkadaşlar ben söyliyim.ama yinede çoğunluğa uymaya çalışırım

ayy geçmiş olsun tatlım.kötü olmuş doğumgünü üstü
doğumgününüzde kutlu olsun bu arada.nice sağlıklı mutlu yaşlara inş.

Valla kızlar ben elimden geldiğince idare ediyorum koyduğum kurallara rağmen.bunu görüp görmemek sizin elinizde en kötü herkes dağılır istediği gibi takım kapanir. Ben herkesle ortaklaşa kural bile denmeyecek uygulamalar koyalım istiyorum.ama bazen kendimi çok kötü hissettiğimden olsa gerek sanki herşey kötüymüş hissine kapılıyorum.bu kadar tepki alacaksa tabi ki ben iptal ederim.hepinizin elinden geldiğini yaptığını biliyorum.ben tekrar elimden gen paylaşımı yapıp takımın kendiliğinden toparlanmasını bekleyeceğim...

MERHABA KIZLAR HERKESE GÜZEL HAFTASONLARI DİLİYORUM

DÜN GECE YİNE MİSAFİRLİKTEYDİM YİNE KENDİMİ TEBRİK EDİYORUM AĞZIMA LOKMA KOYMADIM
ÜMREDEN DÖNENLERE ZİYARET OLDUĞU İÇİN 2 TANE HURMA YEDİM SADECE ODA GECE MEVYESİ YERİNE SAYDIM 1 DE FALAN YATTIM BİDE ERİTMİŞİMDİR HERHALDE

BUGÜNDE KAÇAMAKSIZ DEVAM ETTİM LİSTEME
KENDİ KENDİME NAZAR DEĞDİRMEYİM

ÖPÜYORUM HERKESE İYİ HAFTA SONLARI
YARIM GİREMEM PAZAR
PAZARTESİ GÖRÜŞMEK ÜZERE

Menüyü akşam toplu yazacaktım ama dayanamadım.

Sabah çeyrek domates 2 kk peynir 1 ince dilim salam küçük ince kaşar(1 parmak kadar deyim) 1 bardak çay(şekersiz) çeyrek simit.

Ara 1 bardak tarcınlı ilik süt.

Su içemedim daha ama susadım şimdi ıceyim bari :)

kahvalti dan önce de bir bardak ılık su ictim.

begüm canım bende tebrik ederim seni bence 2 hurma da kötü sayılmaz.

hiç su içmedinmi çookk ayıppp
teşekkür ederim ayrıca

çok sıkı olmamakla birlikte kurallar olması bence güzel.hem buradaki amacımız birbirimizi motive ederek zaman zaman da yaptırım hissederek kilo vermek değil mi?

menn güzel akşamki ekmek 1 dilim olsa daha iyimiş ama sende haklısın öğlen çok az olmuş

çok geçmiş olsun

kızlar şimdi kafama takıldı.diyetisyen bana 3 öğünde 2 şer dilim kepek ekmeği verdi.ben şimdi akşamları 1 e indirsem olurmu.bu hafta bi denesem mi acaba.

bunarı bana cevp olarak yazdığını düşünüyorum ececiğim ben herzamn kurallara uymuşumdur değerlendirme yap demişsindir yapmışımdır ama şuan yeterli paylaşım yapamıyorum işlerim yoğun bana günde 2 kere gir dersin giremem o yüzden izin istedim bende.. sana tepki göstermedim ama belliki sen bana tepki göstermişsin bu sjı bile sana 2 saat önce yazmıştım ekranda kalmış yeni gönderiyorum
tebrik ederim çok güzel gidiyorsun

kızlar çok yorgunum
sabah: 1.5 dilim ekmak peynir domates bider
ara:1 elma
öğlen :1 tabk mantar yemeği, az ton balığı, 2-3 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
daha bişey yemedim 1 tane küçük muzum var onu yiyeyim de akşma ne yicem ben yaa

canım ben kimseye tepki göstermek istemedim.sadece o anda takım için ne yaparım da iyi olur diye düşünmekteydim.tepki olarak anlamış olmana da hak veriyorum biraz dikkatsiz yazmış olabilirim.ama ben burada hiç kimseyi bilerek ya da bilmeyerek kırmak istemem.son zamanlar da hep diyorum ben de artık tam destek verecem takıma diye ama sürekli bir şeyler çıkıyor. Son zamanlarda takımımızın ilk 3e girmemesine çare bulmak istiyorum.ayrıca o mesaj tepki olsaydı kişisel bir tepki olmazdi.ben de dahil olurdum.lütfen canım bunu tepki olarak algılama sana karşı yazılmış bir şey de değildi.özür istiyorsan dilerim ama ne bi ablamı ne bir dostumu kaybetmeye razı gelemem.ama o mesaj tepki değildi.......

yok ececiğim benden başkada sayma işini istemeyenler olmuş(gerçi ben sayma işine karşı değilim sadece yoğunum ve takıma yeterince destek olamıyorum) bende yanlış anlamışım kusura bak sende.. paylaşım konusunda idare edilirsem takımda kalabilirim zaten fırsat buldukça giriyorum ama sen çok yazmıyorsun derseniz iznede ayrılırım..
özüre falan gerek yok canım sadece yanlış anlama olmuş ben izne ayrılım diyince ona sandım tepkin anladım şimdi seni.. (bende çok yorgun olduğumdan beynim döndü artık gerginim)
şimdi çıkmam lazım eve gideceğim daha görüşürüz canım

anlaşabildiğimize sevindim...iyi akşamlar..

SLM KIZLAR...
Hararetli bir ortam oluşmuş. Ben de tam bugün izin almak istediğimi söyleyecektim... (Ececiğim sakın üzerine alınma).. Ben bu aralar motive olamıyorum ve bu motivasyonsuzlukla hiç yazasım gelmiyor. Benim iyice düşünüp bu diyet olayını beyinde bitirmem lazım. Yoksa 2 kilo verip 5 kilo alarak devam edeceğim...
Beni bu hafta izinli geçin ve ben kafamı toplayıp tam olarak motive olduğumda geri döneyim olur mu?

canım arkadaşlarım , sizleri çok özledim .....çok üzüntülü günler geçirdim ...amcam vefat etti . bir hafta oldu . daha kendimi toplayamadım . bu haftayı da izinli geçiririm .. haftaya inşaallah görüşürüz ....

Azminizi kaybetmeyin ...birlikte başaracağız ...sizi çooooook seviyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…