- 16 Ağustos 2010
- 848
- 259
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.161
aynen 3 dklık haz için kendimize ediyoruz bendede bu hafta kilo gitmez artıda çıkabilirim tartı benle kafa buluyor çünkü dünden 1 kg fazla çıktım
ama bence senden gider sen daha düzenli beslendin bu hafta
menün güzel
seni gidi kova burcu seni fazla sorgulama canım herşeyi senin ruhun asi:)
iyi doğdun canım..benim oğlumda bir kova:)çok zor oluyorsunuz
selam kızlar dün menüm berbattı akşam makarna ve et yedim mahvettim gün sonu dieti..dün mercimek köftesi yaptım ilk defa süper oldu çok begendi herkez
adet olucam olamıorum off sinir katsayım tavan yaptı artık nie bu kadar sinir yapıor bende bilmiyorum napsam bilemedim annem dior sana çay alalım boynerden filan sinirlere iyi gelen bir çay alsam hiçte fena olmaz gibi sadece kendimi yıpratıyorum herşeyi kafaya takıp büyütüp istanbulda havalar yine berbat o da içimi bunalttı iyice dışarı adım attırmıyor ama bugun kuaföre filan gitmeyi çok istiorum bakalım
NİCE SENELERE TATLIM.İYKİ DOĞMUŞSUN.YAŞAMAK GÜZEL
bende dünkü mönümü yazıyım hemen:
sabah:1 dilm tb ekmek 1 dilim peynir 3 zetin 1 bardak çay
ara:5 etiform
öğlen:6 kaşık kadar kereviz
ara:3 kuru kayısı+1 ceviz
ara:2 dilim tb ekmeği arası peynir
akşam:6 kaşık mercimek yemeği+bol salata
ara:1 elmeydı ama ben 2 çatal baklava yiyince elmaya dokunmadım tabii
gece gece çok oldu 2 çatada olsa baklava sonuçta.saat 8 falandı bide
bugünde öğle yemeğiden sonra 1 tane nişastalı kurabiye yedimirademi kaybediyorummu ne
ben yapmıştım kurabiyeleri ofise getirmiştim öğlen yemeğinde de ekmeğim yoktu yanımda tam doyamdım diyemidir nediryedim bile
canım paptya çayını öneririm sinirleri yatıştırıyor ama sen alışverişi çok seviyorsun bi çık alışveriş yap bişiciğin kalmaz
bugün kendime ne kadar hakim olabilirim bilmiyorum ki.akşam annemler bana gelecekmiş.kesin pasta vs getirirler.kızlar 1 dilim yesem doğum günümün hatırına affedilebilir mi ki?
Cumadan beri her sabah tartıldığımda hep ya aynı yada 200-300 gr fazla çıkıyorum tartıda.o yüzden bu hafta kilo kaybı olursa çok sevineceğim.
Beni anlayan birilerinin olmasına inan çok memnun oldum :))
melissa çayı yada anoson çayı nı öneririm.melissanın kokusu ağırdır ama oldukça işe yarıyor.
çok teşekkürler
akşama kadar iyi de akşamları neden irademiz zayıflıyor ki( hem toplum içinde olup hemde diyet yapmak çok zor oluyor.hele ki aman ölmezsin ya bundan bi tane yiyiver laflarıyla beraber.başaracağız kızlarrrr pes etmek yokkk.
Alışveriş önerisi güzelmiş yaaa
günaydın kızlar
Bugün benim doğum günüm.. Yani doğduğum gün... Geriye dönüp baktığımda 33 senelik bir film görüyorum. Her doğum günümde aslında çok garip hissederim. Bazen sorgularım kendimi neden geldim dünyaya diye ama iyi ki gelmişim diye düşünürüm sonra. İyi ki varım...
Mutlu yıllar bana...
hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız?
eliptik bisikletim bozuldu iade ettik araştırıp yeni bi bisiklet alacağım ya 5 gün kullanabildim hevesim kursağımda kldı
günaydın kızlar
Bugün benim doğum günüm.. Yani doğduğum gün... Geriye dönüp baktığımda 33 senelik bir film görüyorum. Her doğum günümde aslında çok garip hissederim. Bazen sorgularım kendimi neden geldim dünyaya diye ama iyi ki gelmişim diye düşünürüm sonra. İyi ki varım...
Mutlu yıllar bana...
selam kızlar dün menüm berbattı akşam makarna ve et yedim mahvettim gün sonu dieti..dün mercimek köftesi yaptım ilk defa süper oldu çok begendi herkez
adet olucam olamıorum off sinir katsayım tavan yaptı artık nie bu kadar sinir yapıor bende bilmiyorum napsam bilemedim annem dior sana çay alalım boynerden filan sinirlere iyi gelen bir çay alsam hiçte fena olmaz gibi sadece kendimi yıpratıyorum herşeyi kafaya takıp büyütüp istanbulda havalar yine berbat o da içimi bunalttı iyice dışarı adım attırmıyor ama bugun kuaföre filan gitmeyi çok istiorum bakalım
bende dünkü mönümü yazıyım hemen:
sabah:1 dilm tb ekmek 1 dilim peynir 3 zetin 1 bardak çay
ara:5 etiform
öğlen:6 kaşık kadar kereviz
ara:3 kuru kayısı+1 ceviz
ara:2 dilim tb ekmeği arası peynir
akşam:6 kaşık mercimek yemeği+bol salata
ara:1 elmeydı ama ben 2 çatal baklava yiyince elmaya dokunmadım tabii
gece gece çok oldu 2 çatada olsa baklava sonuçta.saat 8 falandı bide
bugünde öğle yemeğiden sonra 1 tane nişastalı kurabiye yedimirademi kaybediyorummu ne
ben yapmıştım kurabiyeleri ofise getirmiştim öğlen yemeğinde de ekmeğim yoktu yanımda tam doyamdım diyemidir nediryedim bile
Canım mutlu yıllar,sevdiklerinle beraber geçireceğin nice mutlu yıllar dilerim....günaydın kızlar
Mutlu yıllar bana...
Valla ne diyeyim şimdi,helva deyince akan sular durur bende,dayanamadığım yiyeceklerden biridir...21.00 3 kaşık irmik helvası
evet fırça kayabilirsiniz:26:
Sanırım havaların etkisi büyük,çoğu kişi aynı sorundan rahatsız,kardan soğuktan dışarı çıkılmaz oldu,sonuç gerginlik,bitki çayları işe yarar bence de...
zorluk değil de menüler olmuyor aslında...İftarda gözüm dönüyor resmen...Allah kabul etsin cnm. Oruçluyken çok zor oluyo diyet.
gün sonunda olunca kötü hissediyo gerçekten insan kendini.geçmiş olsun diyelim sana
bende dün gece yemekten sonra eşime baklava koydum
2 çatal aldım bende.sonrasında tabiki pişman oldum çünkü 2 dklık hazza değermiydi diye
ama olan oldu işte bi kere
canım paptya çayını öneririm sinirleri yatıştırıyor ama sen alışverişi çok seviyorsun bi çık alışveriş yap bişiciğin kalmaz
bugün kendime ne kadar hakim olabilirim bilmiyorum ki.akşam annemler bana gelecekmiş.kesin pasta vs getirirler.kızlar 1 dilim yesem doğum günümün hatırına affedilebilir mi ki?
cumadan beri her sabah tartıldığımda hep ya aynı yada 200-300 gr fazla çıkıyorum tartıda.o yüzden bu hafta kilo kaybı olursa çok sevineceğim.
beni anlayan birilerinin olmasına inan çok memnun oldum :))
melissa çayı yada anoson çayı nı öneririm.melissanın kokusu ağırdır ama oldukça işe yarıyor.
çok teşekkürler
akşama kadar iyi de akşamları neden irademiz zayıflıyor ki( hem toplum içinde olup hemde diyet yapmak çok zor oluyor.hele ki aman ölmezsin ya bundan bi tane yiyiver laflarıyla beraber.Başaracağız kızlarrrr pes etmek yokkk.
alışveriş önerisi güzelmiş yaaa
ay vitaminlerden korkuyorum kilo yapar filan dieYazık olmuş Aslıcım yaa. Daha iyisini alırsın cnm.
Doğum günü kutlu olsun, yeni yaşın hayırlar getirsin sana cnm.Aynı yaştaymışız seninle.
Ayy bende de aynı sorun ne yapcaz bu sinirleri. Şimdi biraz iyide, 3-4 ay önce çok kötüydüm bende. Aslında diyet falanda sinirleri zayıflatıyormuş. Vitamin falan alsan. B1 ve B12 vitamini eksikliklerinde sinir zayıflaması olurmuş. Yanlış hatırlamıyorumdur umarım. Araştır bi istersen cnm.
Menün güzel olmuş cnm. Ama bence öğle ile akşamı yer değiştirsen daha güzel olurdu bencee.
Hepinize merhabaönce menümü yazayım sonra geçmişi okuyayım...
Bugün diyete biraz daha alıştım,hatta acıkmadım diyebilirim...
SABAH 4 kaşık müsli,yy süt,portakal
ÖĞLEN kereviz yemeği,yoğurt
İKİNDİ yağsız tost,şekersiz neskafe,ayva
AKŞAM 5 tane bulgurla yapılmış etli lahana dolması,yoğurt,salata
Bol su,
1 saat tempolu yürüyüş
Canım mutlu yıllar,sevdiklerinle beraber geçireceğin nice mutlu yıllar dilerim....
Bugünkü menün çok güzel,bu hafta gayet iyisin....
Valla ne diyeyim şimdi,helva deyince akan sular durur bende,dayanamadığım yiyeceklerden biridir...Yani anlayacağın kelin ilacı olsa başına sürermiş
Bu arada bisiklete üzüldüm ama iade almış olmaları güzel...Daha iyi bir marka alırsın...
Sanırım havaların etkisi büyük,çoğu kişi aynı sorundan rahatsız,kardan soğuktan dışarı çıkılmaz oldu,sonuç gerginlik,bitki çayları işe yarar bence de...
zorluk değil de menüler olmuyor aslında...İftarda gözüm dönüyor resmen...
Ben Sülümanı izlemeye gidiyorum....
Hoş geldin Elif... Bizden de size aynı güzel dilekler...
Hep beraber verelim kilolarımızı... Kadınlar kuiübünde kilolu kimse kalmasın inşallah...
Günaydın kardes takım :) 13. Takımdan sevgiler.. Bol bol sağlıklı zayıflamalar..
Günaydın 5. takımın çıtır kızları.....
Yarın cuma. Bu günü azami dikkatle geçirmemiz lazım...
Doğum günün kutlu olsun Pınarcım...
Ben de kova burcuyum. Burçdaşız seninle...
çok teşekkür ederimDoğum günü kutlu olsun, yeni yaşın hayırlar getirsin sana cnm.Aynı yaştaymışız seninle.
Canım mutlu yıllar,sevdiklerinle beraber geçireceğin nice mutlu yıllar dilerim....
Bugünkü menün çok güzel,bu hafta gayet iyisin....
Günaydın kardes takım :) 13. Takımdan sevgiler.. Bol bol sağlıklı zayıflamalar..
geçmiş olsun canım.ıhlamur iç istersen boğazını yumuşatır.iyi akşamlar kızlar kuaföre gittim tabi bu soğukta çıkışta soğuk hava çarptı biraz boğazıma gıcık yaptı haftaya benim çocugun dogumgunu sıkı diete giriom yarın bakalım bi haftada ne kaa gitcek
Günaydın 5. takımın çıtır kızları.....
Yarın cuma. Bu günü azami dikkatle geçirmemiz lazım...
bugun aç gezmek gerek :)herkese günaydın tatlılar;
dün arkadaşıma gittim bebişi 1 aylık oldu
çok tatlıııı çok özendimmmm
ikramlardan hiçç almadım
2 kuru kayısı yedim sadece o kadar meyve yerine oda
sabahta klasik kahvaltımı yaptım yeşil çayımla geldim çok şükür bugün hele hiç kaçamak yapmamak lazım kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?