Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugün kendime ne kadar hakim olabilirim bilmiyorum ki.akşam annemler bana gelecekmiş.kesin pasta vs getirirler.kızlar 1 dilim yesem doğum günümün hatırına affedilebilir mi ki?
cumadan beri her sabah tartıldığımda hep ya aynı yada 200-300 gr fazla çıkıyorum tartıda.o yüzden bu hafta kilo kaybı olursa çok sevineceğim.

seni gidi kova burcu seni fazla sorgulama canım herşeyi senin ruhun asi:)
iyi doğdun canım..benim oğlumda bir kova:)çok zor oluyorsunuz

beni anlayan birilerinin olmasına inan çok memnun oldum :))

melissa çayı yada anoson çayı nı öneririm.melissanın kokusu ağırdır ama oldukça işe yarıyor.

NİCE SENELERE TATLIM.İYKİ DOĞMUŞSUN.YAŞAMAK GÜZEL

çok teşekkürler

akşama kadar iyi de akşamları neden irademiz zayıflıyor ki ( hem toplum içinde olup hemde diyet yapmak çok zor oluyor.hele ki aman ölmezsin ya bundan bi tane yiyiver laflarıyla beraber.Başaracağız kızlarrrr pes etmek yokkk.

canım paptya çayını öneririm sinirleri yatıştırıyor ama sen alışverişi çok seviyorsun bi çık alışveriş yap bişiciğin kalmaz

alışveriş önerisi güzelmiş yaaa

aslında tam tersi gün içinde toplum içindeyiz akşama tekiz ama neden akşam oluyo hep bunlar bilmem

Doğum günün kutlu olsun Pınarcım...
Ben de kova burcuyum. Burçdaşız seninle...

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız?
eliptik bisikletim bozuldu iade ettik araştırıp yeni bi bisiklet alacağım ya 5 gün kullanabildim hevesim kursağımda kldı

Yazık olmuş Aslıcım yaa. Daha iyisini alırsın cnm.

Doğum günü kutlu olsun, yeni yaşın hayırlar getirsin sana cnm. Aynı yaştaymışız seninle.

Ayy bende de aynı sorun ne yapcaz bu sinirleri. Şimdi biraz iyide, 3-4 ay önce çok kötüydüm bende. Aslında diyet falanda sinirleri zayıflatıyormuş. Vitamin falan alsan. B1 ve B12 vitamini eksikliklerinde sinir zayıflaması olurmuş. Yanlış hatırlamıyorumdur umarım. Araştır bi istersen cnm.

Menün güzel olmuş cnm. Ama bence öğle ile akşamı yer değiştirsen daha güzel olurdu bencee.

Hepinize merhabaönce menümü yazayım sonra geçmişi okuyayım...

Bugün diyete biraz daha alıştım,hatta acıkmadım diyebilirim...
SABAH 4 kaşık müsli,yy süt,portakal
ÖĞLEN kereviz yemeği,yoğurt
İKİNDİ yağsız tost,şekersiz neskafe,ayva
AKŞAM 5 tane bulgurla yapılmış etli lahana dolması,yoğurt,salata
Bol su,
1 saat tempolu yürüyüş

Canım mutlu yıllar,sevdiklerinle beraber geçireceğin nice mutlu yıllar dilerim....
Bugünkü menün çok güzel,bu hafta gayet iyisin....

21.00 3 kaşık irmik helvası

evet fırça kayabilirsiniz:26:
Valla ne diyeyim şimdi,helva deyince akan sular durur bende,dayanamadığım yiyeceklerden biridir...Yani anlayacağın kelin ilacı olsa başına sürermiş
Bu arada bisiklete üzüldüm ama iade almış olmaları güzel...Daha iyi bir marka alırsın...

Sanırım havaların etkisi büyük,çoğu kişi aynı sorundan rahatsız,kardan soğuktan dışarı çıkılmaz oldu,sonuç gerginlik,bitki çayları işe yarar bence de...
Allah kabul etsin cnm. Oruçluyken çok zor oluyo diyet.
zorluk değil de menüler olmuyor aslında...İftarda gözüm dönüyor resmen...

güllüoğlunun baklavası süper oluor onun üstüne baklava tanımam

canım paptya çayını öneririm sinirleri yatıştırıyor ama sen alışverişi çok seviyorsun bi çık alışveriş yap bişiciğin kalmaz

ayy kuaföre gittim çocuklar çok ilgilendiler sağolsunlar benle yine..cıkısta hopp avm aldım bişiler açıldım resmen civciv gibi sarı sarı geziom yine kaşlarda gitti:)saclarda kesildi biraz ferahladım valla

ye canım pastandan neolcak yılda bir doğumgunun ben gecen yıl aldırmadım pasta dietteyim die keşke aldırsaymısım kesseydim..
anason sanırım iştah açıyormuş amman dikkat

ay vitaminlerden korkuyorum kilo yapar filan die

Ben Sülümanı izlemeye gidiyorum....

yarın netten indirip izlicem sülümanı bende:)
bitki çayını denicem araştırcam bakalım ne neymiş kar mahvetti bizi burda elektiriği gider suyu gider iyice sinir olduk
menün güzelmiş canım

iyi akşamlar kızlar kuaföre gittim tabi bu soğukta çıkışta soğuk hava çarptı biraz boğazıma gıcık yaptı haftaya benim çocugun dogumgunu sıkı diete giriom yarın bakalım bi haftada ne kaa gitcek

:)Günaydın kızlar :) bugün sevdiğimi glrecem öğlen çok heyecanlıyım ama ben kendimde herhangi bir değişiklik yaratamadım :)ama sevecekse olduğum gibi sevmeli diye düşünüyorum ...
Diyet iyi mi kötü mü bilmiyorum dikkat ediyorum saatlere falan...

Bugün 5 ders sayisal ders var.geri kalan müzik dersi boş oluyo allahtan :) telefonu goturebilirsem girerim :):)ama annem pek göndermez gibi geliyor...

Kendinize iyi bakın...kaytarmayın

Günaydın kardes takım :) 13. Takımdan sevgiler.. Bol bol sağlıklı zayıflamalar..

Hoş geldin Elif... Bizden de size aynı güzel dilekler...
Hep beraber verelim kilolarımızı... Kadınlar kuiübünde kilolu kimse kalmasın inşallah...

Hoş geldin Elif... Bizden de size aynı güzel dilekler...
Hep beraber verelim kilolarımızı... Kadınlar kuiübünde kilolu kimse kalmasın inşallah...

Hoşbuldum :) insaallah insaallah herkes sağlıklı kilosuna insin ama hep mutlu insin :)

herkese günaydın tatlılar;

dün arkadaşıma gittim bebişi 1 aylık oldu
çok tatlıııı çok özendimmmm

ikramlardan hiçç almadım
2 kuru kayısı yedim sadece o kadar meyve yerine oda

sabahta klasik kahvaltımı yaptım yeşil çayımla geldim çok şükür bugün hele hiç kaçamak yapmamak lazım kızlarrr

Doğum günün kutlu olsun Pınarcım...
Ben de kova burcuyum. Burçdaşız seninle...

hem hemşehri hemde burçdaş çıktık ne güzel :)

Doğum günü kutlu olsun, yeni yaşın hayırlar getirsin sana cnm. Aynı yaştaymışız seninle.
çok teşekkür ederim

Canım mutlu yıllar,sevdiklerinle beraber geçireceğin nice mutlu yıllar dilerim....
Bugünkü menün çok güzel,bu hafta gayet iyisin....

teşekkürler güzel dileklerin için.

Günaydın kardes takım :) 13. Takımdan sevgiler.. Bol bol sağlıklı zayıflamalar..

bizden de size sevgiler

geçmiş olsun canım.ıhlamur iç istersen boğazını yumuşatır.

Günaydın 5. takımın çıtır kızları.....
Yarın cuma. Bu günü azami dikkatle geçirmemiz lazım...

sabah tartıldım ben bu hafta hiç kilo verememişim.bugün daha özenli olayımda inşallah yarına kadar bişeyler olur

bugun aç gezmek gerek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…