- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.241
tamam canım.SLM KIZLAR...
Hararetli bir ortam oluşmuş. Ben de tam bugün izin almak istediğimi söyleyecektim... (Ececiğim sakın üzerine alınma).. Ben bu aralar motive olamıyorum ve bu motivasyonsuzlukla hiç yazasım gelmiyor. Benim iyice düşünüp bu diyet olayını beyinde bitirmem lazım. Yoksa 2 kilo verip 5 kilo alarak devam edeceğim...
Beni bu hafta izinli geçin ve ben kafamı toplayıp tam olarak motive olduğumda geri döneyim olur mu?
canım arkadaşlarım , sizleri çok özledim .....çok üzüntülü günler geçirdim ...amcam vefat etti . bir hafta oldu . daha kendimi toplayamadım . bu haftayı da izinli geçiririm .. haftaya inşaallah görüşürüz ....
Azminizi kaybetmeyin ...birlikte başaracağız ...sizi çooooook seviyorum ....
kızlar 31 martta olcağım ameliyat perşembeye alındı üç gündür onunla uğraşıyorum. benim prş den sonra iki haftalık dinlenme sürecim olacak umarım o zaman dönmemi kabul edersiniz. ben grubumdan çokk memnunumm çünküsizle zayıflamak istiyorum :)
canım arkadaşlarım , sizleri çok özledim .....çok üzüntülü günler geçirdim ...amcam vefat etti . bir hafta oldu . daha kendimi toplayamadım . bu haftayı da izinli geçiririm .. haftaya inşaallah görüşürüz ....
BETÜLCÜM motive olup geri dönmeni bekliyoruz,aslında hepimiz aynı durumdayız,bir alıp bir veriyoruz,bumerang gibi kilolar geri geliyor...SLM KIZLAR...
Hararetli bir ortam oluşmuş. Ben de tam bugün izin almak istediğimi söyleyecektim... (Ececiğim sakın üzerine alınma).. Ben bu aralar motive olamıyorum ve bu motivasyonsuzlukla hiç yazasım gelmiyor. Benim iyice düşünüp bu diyet olayını beyinde bitirmem lazım. Yoksa 2 kilo verip 5 kilo alarak devam edeceğim...
Beni bu hafta izinli geçin ve ben kafamı toplayıp tam olarak motive olduğumda geri döneyim olur mu?
Canım geçmiş olsun,umarım önemli bir şey değildir,ben ameliyat olacağını bilmiyordum,kızlar 31 martta olcağım ameliyat perşembeye alındı üç gündür onunla uğraşıyorum. benim prş den sonra iki haftalık dinlenme sürecim olacak umarım o zaman dönmemi kabul edersiniz. ben grubumdan çokk memnunumm çünküsizle zayıflamak istiyorum :)
Ne desen,ne kadar kızsan da haklısın,iyice dağıldık yine,ben katkıda bulunamadığım için üzgünüm,bu hafta şu dr ilaç işini halletsem daha bir düzene giricem inşaallah...Kızlar dün bir sürü şey yazdım ama elim tuşa değdi hepsi gitti...
Bu hafta sıkı yönetim ilan edecem.mesaj saymaya başlayalım bence yine.bununla motive olanlar vardı.en önemlisi de günde en az 2 kere girme zorunluluğu koyalım.raporlara ve yorumlara devam herkes kendi menüsüne yapılan mesajlari saysın bütün üyelerin yapmış olması lazım.bu hafta ben de sizle diyet yapıcam ama listeye girmeyecem çünkü o zaman klom 3e bolunecek.alfabetik sıraya göre hergün yeni bir bilgi edinicez ve bunun üzerinde tartısıcaz...
Geçen haftayi değerlendireyim..
Paylaşımlar fenaydı.menülere dikkat edilmeye çalışıldı ancak takımımız tam bir uyum sağlayamadı.takımdan ben dahil 4 kişi izinde.bir kişi de bildirim yapmadığı için ve paylaşım sinirinin epey altında olması sebebiyle henüz liste dışı.
ayy ablacığım hepimiz burda alıp veriyoruz böyle düşünme lütfen
izinli sayısı çok olacak sanırsam son durum nedir yaw ben bu hafta izindemiyim nerdeyim bişi yazmamışın net olarak ece izinli sayımız çok dersen izne çıkarma
ama yalnız şunu sölim ben 2 ayı geçti hiç bir hafta izin almadım bu hafta işlerim olur die izne çıkmak istedim yoksa ben hep netteyim:)zaten gelicemde foruma yazmaya sadece kilo bildirimde bulunmak istemedim 1.cisi hala adet olmadım şişim biraz 2.cisi pasta yicem bu hafta:)
nurcancım ben senin izin istediğini unutmuşum bildirim günü mü söylemiştin?ben onu unuttum bu hafta çıkarırım izne canım. Bu arada yeğenimi op benim için iyi ki doğmuş :)
canımmm seni arıycam ama bir türlü müsait olamadım gitti...olsun canım ne zaman uygun olursan o zaman dönersin...gunaydın canlar <3 nasıl ozledım sızı muhabbet etmeyı dertlesmeyı...
bugun de tam paxar kımse gırmez smdı ben bugn hatta artk hergn buralardaym ama suan tartım yok cuma gunu bıldırım yapamıcm bu durumda sanırım hala ızınlı olarak kabl edılcm 1 ay feln baskul alablcegımı sanmıorum cnku bu ay cok gıderımz oldu cok zormus yenı ew acmak cokkkkk nese kı duzenımı kurdum kızlar yarın ısede baslıorum ıns sızler nasılsınz ıısınız bı aksılık yok dımı
ay sağol izne çıkıyorum die buraya yazmıcam anlamına gelmior yada dieti bırakıcagım yalnız persembe ve cuma günü evde olmayabilirim die izne cıkmak istedim canım öpüom hemen :)görüşürüz
bilgisayardan girmek gibisi var mı be nete. :) telefonda rahat yazılmıyor...
menümü akşam yazayım diyorum...
tlf da neymiş ya iki saat uğraş en güzeli masaüstü pc ahaha bende bekarken hep masaüstü hem laptop vardı genelde masaüstünden girerdim ama şimdi hep laptoptayım ötekini eski eve yolladım depoda ama dışardan nete girmek süper olur yaz bakalım akşama menünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?