Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inanamıyorum ya ekmeğin tarihi geçmiş 3 gün olmuş yarım dilim filan yedim biraz peynir 2 salamla üff neyse bakalım öğlen napcam allahtan kepekli tost ekmegım var neyse sabah kahvaltıyı yarım dilim ekmekle yaptım yine arada yeşilçay sonra kahvem form bisküvi sonra et yemegı yerim büyük ihtimalle istanbulda yine kar var suları kestiler elektirik gitmese yoksam yarım beni gecen haftaki kilomla gecin listeye tırsıyorum artık elektirik kesintisinden

inşallah yemişsindir senede bir gün dğum günün yerinde olsam yerdim
Yazık olmuş Aslıcım yaa. Daha iyisini alırsın cnm.

,
evet razzancığım daha iyisini alacağım inşllh

listen toparlanmış ablacığım

3 gündür dolaptaydı helva şim bi türlü yiyemedi bende dayanamdım

günaydın hanımlar
dünkü menüm
sabah: 2 tane ıspanak böreği (D şeklinde olanlardan yağsızdı)

ara :1 küçük yerli muz

öğlen : 1 tabak ıspanak, yarım kase yoğurt, 1 dilim tm thıllı ekmek

ara : 1 elma
akşam ton balıklı salta 1 dilim tm thllı ekmek

bugun aç gezmek gerek :)

aynen öyle valla :))

mönün süpermiş tebrikler.kaçamaksız bir gün geçirmişsin

kahvemi filan içtim öğle yemegı daha yemedim akşama kuru pilav var gözüm dönmese bari

işte bazen alırken bakmıyoruz böle oluyo çek onları robottan at buzluğa köftelik kullanırsın

kahvemi filan içtim öğle yemegı daha yemedim akşama kuru pilav var gözüm dönmese bari

aman sakın dönmesin gözün falan,yarın CUMAAAAA

öğle yemegınde fırında biftek 1 bucuk dilim ekmek yanında yoğurt yedim az bişi
arada yeşilçay

listen toparlanmış ablacığım
3 gündür dolaptaydı helva şim bi türlü yiyemedi bende dayanamdım
Yavaş yavaş Aslıcım toparlanmaya başladım da yarın pek fark olmaz sanırım reglim başladı bugün...

Aman canım ne soğuk gündü gerçektende,ama kuaföre ve alışverişe gitmen iyi olmuş biraz moral olmuştur...

benim regl hala yok off..iyi geldi gercekten kuaför filan ne zamandır gidememiştim sen neler yapıon arzum iyimi çocuklar

Heeeeyy biliyorsunuz değil mi sık sık bakiyorum takıma... Yarın muhtemelen yapıcam bildirimi...pınar doğum gününde galiba iyi ki doğmuşsun...bugün sevdiğimi gördüm ama elim ayağım birbirine girdi az daha sarılıcaktım boynuna nasıl da ozlemısım :)

Günaydın kızlar.acelam var o yüzden geçmişi okuyamadım.evden çıkmadan bildirim yapayım dedim.işlerim kaçta biter de işyerine geçerim belli değil o yüzden

geçen haftaki kilo:100.9
bugünkü kilo=100.6
giden kilo:0.3 (zaten bugünlerde herşey kötü gidiyor)
% ise:% 0,29

KİLO BİLDİRİMİ

Benim kilom farklı hesaplandığı için izin dönüşü hesaplamayı ben yapmadan kilomu bildiriyorum sadece

KİLOM : 81,4

Herkese günaydınn arkadaşlarrrr

dün gece arkadaşlara gittik

ağzıma gram bişey koymadım tebrik ediyorum kendimi
sabahta güzel bi rakam aldım tartıda çok şükür
haftaya cumartesi doktor kontrolüm var en çok orda çıkacak kilomu merak ediyorum aslında
bu haftada kaçamaksız geçirmem lazım

Dünkü mönümü yazıyım hemen

sabah:1 dilim ekmek+peynir+maydonoz+yeşil çay
ara:5 tane etiform
öğlem:2 tekerlek kereviz
ara:3 kuru kayısı+1 ceviz
ara:2 dilim tb ekmek arası peynirli maydonozlu sandiviç
akşam:bol salata+1 yağsız göğüs (salatamın içine 1 kaşık kısır karıştırdım evde vardı canım çekti.bitsede kurtulsam)
gece:hiçbişey :)

Pınarcığım moralini bozma. Gidecek bu kilolar ve hayatında ne kötüyse düzelecek olumlu düşün olurmu?

başlangıç:74
geçen hafta:71.4
bu hafta :71.7
gelen :0.3
hedef :60
Aslıcığım regl dönemin falan yakın mı? Bu hafta bayağı dikkatliyliydin aslında.Ama üzülmek yok değil mi ben de bir türlü kendimi toparlayamıyorum. Gr gr verip kilo kilo almaktan çok bıktım açıkcası...

chosen1234 (71,4/71,7/-0,3/-0,42)
sirine35 (71/70,8/0,2/%0,28)
maway (76///%)
begümD (82,6/81.4/1.2/%1,45).
samanyolu (66,2///%)
bahayk (64,4///%)
rezzan784 (69,1///%)
izmirlipinar (100,9/100,6/0,3/%0,30)

Bu haftanın taslağı kızlar.Bildirim yapanları hesapladım...

1,2 ayyy çok sevindimmmmm

gitsin kilocuklarımda özeniyorum artık iyice bebişlere yaaa
ben hiç böle değildim
3 4 ay öncesine kadar
çevremdeki arkadaşlar doğurdukça özencim arttı valla
3 4 aya 70 olsam hemen yapcam hadi inşallah kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…