- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.181
inşallah yemişsindir senede bir gün dğum günün yerinde olsam yerdimbugün kendime ne kadar hakim olabilirim bilmiyorum ki.akşam annemler bana gelecekmiş.kesin pasta vs getirirler.kızlar 1 dilim yesem doğum günümün hatırına affedilebilir mi ki?
cumadan beri her sabah tartıldığımda hep ya aynı yada 200-300 gr fazla çıkıyorum tartıda.o yüzden bu hafta kilo kaybı olursa çok sevineceğim.
evet razzancığım daha iyisini alacağım inşllhYazık olmuş Aslıcım yaa. Daha iyisini alırsın cnm.
,
listen toparlanmış ablacığımHepinize merhabaönce menümü yazayım sonra geçmişi okuyayım...
Bugün diyete biraz daha alıştım,hatta acıkmadım diyebilirim...
SABAH 4 kaşık müsli,yy süt,portakal
ÖĞLEN kereviz yemeği,yoğurt
İKİNDİ yağsız tost,şekersiz neskafe,ayva
AKŞAM 5 tane bulgurla yapılmış etli lahana dolması,yoğurt,salata
Bol su,
1 saat tempolu yürüyüş
Valla ne diyeyim şimdi,helva deyince akan sular durur bende,dayanamadığım yiyeceklerden biridir...Yani anlayacağın kelin ilacı olsa başına sürermiş
Bu arada bisiklete üzüldüm ama iade almış olmaları güzel...Daha iyi bir marka alırsın...
sabah tartıldım ben bu hafta hiç kilo verememişim.bugün daha özenli olayımda inşallah yarına kadar bişeyler olur
bugun aç gezmek gerek :)
günaydın hanımlar
dünkü menüm
sabah: 2 tane ıspanak böreği (d şeklinde olanlardan yağsızdı)
ara :1 küçük yerli muz
öğlen : 1 tabak ıspanak, yarım kase yoğurt, 1 dilim tm thıllı ekmek
ara : 1 elma
akşam ton balıklı salta 1 dilim tm thllı ekmek
inanamıyorum ya ekmeğin tarihi geçmiş 3 gün olmuş yarım dilim filan yedim biraz peynir 2 salamla üff neyse bakalım öğlen napcam allahtan kepekli tost ekmegım var neyse sabah kahvaltıyı yarım dilim ekmekle yaptım yine arada yeşilçay sonra kahvem form bisküvi sonra et yemegı yerim büyük ihtimalle istanbulda yine kar var suları kestiler elektirik gitmese yoksam yarım beni gecen haftaki kilomla gecin listeye tırsıyorum artık elektirik kesintisinden
kahvemi filan içtim öğle yemegı daha yemedim akşama kuru pilav var gözüm dönmese bari
Yavaş yavaş Aslıcım toparlanmaya başladım da yarın pek fark olmaz sanırım reglim başladı bugün...listen toparlanmış ablacığım
3 gündür dolaptaydı helva şim bi türlü yiyemedi bende dayanamdım
Aman canım ne soğuk gündü gerçektende,ama kuaföre ve alışverişe gitmen iyi olmuş biraz moral olmuştur...iyi akşamlar kızlar kuaföre gittim tabi bu soğukta çıkışta soğuk hava çarptı biraz boğazıma gıcık yaptı haftaya benim çocugun dogumgunu sıkı diete giriom yarın bakalım bi haftada ne kaa gitcek
Yavaş yavaş Aslıcım toparlanmaya başladım da yarın pek fark olmaz sanırım reglim başladı bugün...
Aman canım ne soğuk gündü gerçektende,ama kuaföre ve alışverişe gitmen iyi olmuş biraz moral olmuştur...
Pınarcığım moralini bozma. Gidecek bu kilolar ve hayatında ne kötüyse düzelecek olumlu düşün olurmu?Günaydın kızlar.acelam var o yüzden geçmişi okuyamadım.evden çıkmadan bildirim yapayım dedim.işlerim kaçta biter de işyerine geçerim belli değil o yüzden
geçen haftaki kilo:100.9
bugünkü kilo=100.6
giden kilo:0.3 (zaten bugünlerde herşey kötü gidiyor)
% ise:% 0,29
Aslıcığım regl dönemin falan yakın mı? Bu hafta bayağı dikkatliyliydin aslında.Ama üzülmek yok değil mi ben de bir türlü kendimi toparlayamıyorum. Gr gr verip kilo kilo almaktan çok bıktım açıkcası...başlangıç:74
geçen hafta:71.4
bu hafta :71.7
gelen :0.3
hedef :60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?