Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm
sabah domates peynir zeytin çay serçe parmağının yarısı kadar da yağı sızdırılmıs suçlu yumurta....
3 kepekli etimek

Ara 1 bardak ılık süt

akşam 1 kase çorba birazda yağsız kavrulmuş mantar soğan biber domatesle birlikte 2 dl. Ekmek

yarım lt su içebildim...

:) sende bekarken zenginmişin maşallah

menün güzelmiş canım ayy sorma evlendim fakirleştim ehehe zengin kocayla evlenmek gerekliymiş

selam kızlar ben izmirlipinar
benim şifrem ve kullanıcı adımda sorun çıktı şifre değişikliği de talep ettim ama olmadı.bende yeni üyelik aldım.bu şekilde devam etsem sorun olurmu acaba

bu arada pazar günkü menümü yazayım .

listem çok kötü ama yazayım ki bi daha yazmaya utanıp da yemiyeyim

sabah:1 gevrek-peynir-zeytin

öğlen:2 dilik kepek ekmeği arasına hamsi (eşim karadenizli dün Hamsi festivali vardı)

akşam üzeri :7-8 yaprak sarma (annemde çayın yanında)

akşam:2 dilim kepek ekmeği-peynir-zeytin-az yağlı 1 yumurta

Merhaba kızlar herkese günaydın

pazar günkü mönümü yazıyım hemenü

sabah (10:00) 1 dilim tb ekmeği,1 yumurta,3 dilim sucuk,bı gıdımcık peynir,1 bardak çay

ara:1/2 paket etiform

akşam18:00):6 parça ızgara kanat,bol salata

ara: (20:00): 1 tane kozalak pasta(nasıl bişey olduğunu bilen varmı bilmiyorum ama pirinç patlağından yapılıyo yumurta kadar bişiy)

selam kızlar hoşgeldiniz menünleriniz güzelmiş alala pınar senin nıck nie öle oldu acaba halledersin umarım

Pınarcım bunu bildir yoneticilere ama ceza alırsın falan... Bizim için elbette sorun olmaz tabi ki...

başın sağolsun cnm kendini toparlar ve en kısa sürede aramıza dönersin inşallah
bilgileriçin sağol ececiğim ben doğru yapıyormuşum yağ ve sütolayını

böyle kabulse kalacağım ablacığım elimden geldiğince girmeye çalışıyorum ben yeterince giremiyorum sorun olmasın diye dedim ama bakıyorum zaten herkes benm kadar giriyor o yüzden burdayım

işinde evinde hayırlı olsun tatlım

menün güzel

ben çok kötü bişey göremedim pınarcım:18:

senn de menün güzelmiş

selm kızlar nasılsınız benm haftasonu çok olmasada cıslarım oldu pazartesi düzenime girdim yeni eliptik bisikletimde çarşamba kurulacak o gelsin daha güzel gidecek kilolarım

ehehe hadi hoşgeldin

teşekkür ederim Nurcancım.Sabah işyerine gelince dışarı çıkacağım diye acele ecele foruma gireyimde hafta sonunun bildirimini yapayım dedim.Boşuna dememişler acele işe şeytan karışır diye.Öğleden sonraya kadar ancak çözebildim.

kızlar bugünkü menüm
8.00:1 kuru kayısı

9.30:2 dilim çavdar ekmeği 1.5 kk peynir domates salatalık

11.00:az şekerli türk kahvesi 1 adet yuvarlak sütlü çikolata (minnacık)

13.30 : 1tabaktan tavuklu mantarlı sote yarım kase yogur

16.30:1 küçük muz(yerli)

19.00:1 kase nesfit

21.00:1 küçük elma

selam kızlar ben izmirlipinar
benim şifrem ve kullanıcı adımda sorun çıktı şifre değişikliği de talep ettim ama olmadı.bende yeni üyelik aldım.bu şekilde devam etsem sorun olurmu acaba
Ay bizim Pınarmış,bende yeni üye sanmıştımNeyse sonunda yine nickin düzelmiş,eee tekrar hoşgeldin o halde.....

Arzucum estağfurullah ne kızması böyle bişey haddim değil ben sadece takımımızın dağılmasına içerliyorum
Ececim sağol canım,sen haklısın yazdıklarında,ben takıma katkıda bulunamadım diye üzülüyorum...Takımın dağılmasını hiç istemiyorum...Yarın dr randevum var,ilaçlarım düzelsin bakalım ne olacak....
Bu arada telefondan da olsa gir seni burada görmek hoşuma gidiyor...

Ayy Canım esas biz seni ne kadar çok özledik bilemezsin,yeni işin ,evin hayırlı olsun,detaylarıyla anlat merak ediyorum...

bilgisayardan girmek gibisi var mı be nete. :) telefonda rahat yazılmıyor...
Sen şu sınavı kazan ,ondan sonra herşey serbest olacak sana....

Nurcanım oğlunun doğum gününü kutlarım,Allah hayırlı ömürler versin inşaallah,çarptığı yer iyileşti mi?

Başın sağolsun cnm. Allah rahmet eylesin. Zor günler tabii, allah yardımcınız olsun.

Hasrettt cnm, yeni,işin hayırlı olsun.

Bu haftasonu misafirim vardı kızlar bende giremedim. Bugün de kursuma gittim anca geldim. Menülerimi paylaşamadım geçen hafta. İnşallah bu hafta paylaşabilirim.

rezzan nasılsınn

İyi sayılır cnm, ne olsun. Yorgunum biraz. Kzlarım uyutmuyor gece. 3 gündürde baş ağrım vardı dün tavan yaptı. Bir sordun neler anlattım dimi cnm.
Sen nasılsın, yoğunmuşun, işler iyiymiş, ohh ohh. Olsunda iş, sonra dinlenirsin bi güzel. Allah bereket versin cnm.

sağol canım çarptıgı yer biraz morardı ama iyiyiz çok şükür canım..sen nasılsın görüşemioz denk gelemioz buaralar

geç olsunda güç olmasın canım kavuştunya üyeliğine yeniden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…