- 16 Ağustos 2010
- 848
- 259
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.301
menün güzelmiş.umarım uymuşsundur
Canım çok çok geçmiş olsun.Allah en kısa zamanda şifa versin.Doktorlar hemen kanser riski demekden zevk mi alıyorlar ne.Sakın kendi kendini üzme.Benimde troidlerimde nodül vardı doktor hemen kanser şüphesi vs vs bir sürü stres yaotı.İnşallah sende de birşey çıkmayacak.
bu arada pıarcım benimde troit bezlerim ve nodülde varmış hepsi alındı drlar öyle malesef bişey yoktur sen içinii ferh tut
dünkü menümü değiştiriyorum planladığım gibi olmadı sevgililer günü dye akşam yemeğe gittik
7.30: 2 kuru kayısı 1 ceviz 1 çay bardağı süt
8.30:2 dilim çavdar ekmeği, 1.5 kk peynir, domates
11.00:1 küçük muz(yerli)
14.30:1 tabak bezleye yemeği (içinde biraz patateste var ekmek yemeyeceğim),yarım kase yoğurt)
17.00:1 elma,1 küçük portakal(burdan sonrası fana)
19.00: 1 porsiyon iskender kbap ve kola ve dövün beni
yeni eliptik bisikletimm
günaydın kızlar.mutlu günler.umarım sevgililer gününüz güzel geçmiştir
menün güzelmiş.umarım uymuşsundur
hasretcim listende abartı yok ama tek yönlü beslenmişsin bile.bunların hepsi kuru ve hamur işleri.
çok değil.her doğal besinin kendine ait şifası var.şifa niyetine tatmak lazım :))
canım çok çok geçmiş olsun.allah en kısa zamanda şifa versin.doktorlar hemen kanser riski demekden zevk mi alıyorlar ne.sakın kendi kendini üzme.benimde troidlerimde nodül vardı doktor hemen kanser şüphesi vs vs bir sürü stres yaotı.inşallah sende de birşey çıkmayacak.
Bence evet diyelim.şimdi grupda uyumsuzluk yokmuş ki
çok güzelmiş :26::26::26::26::26: Allahım lütfen beni annemden ayırma .amin
dünkü menümü değiştiriyorum planladığım gibi olmadı sevgililer günü dye akşam yemeğe gittik
7.30: 2 kuru kayısı 1 ceviz 1 çay bardağı süt
8.30:2 dilim çavdar ekmeği, 1.5 kk peynir, domates
11.00:1 küçük muz(yerli)
14.30:1 tabak bezleye yemeği (içinde biraz patateste var ekmek yemeyeceğim),yarım kase yoğurt)
17.00:1 elma,1 küçük portakal(burdan sonrası fana)
19.00: 1 porsiyon iskender kbap ve kola ve dövün beni
yeni eliptik bisikletimm
sağol canım.. iskendere gelince evet döktürdümbirkaç yıldır gözlen altındayım zaten.ne ufalıyor ne büyüyor.İlk tetkiklerde doktorlar çok abartmışlardı.genel tutumları böyle galiba
yağ döktürmedin dimi üzerine.İskenderin etinden zarar gelmez de sosu ve ekmeği işte tehlikeli kısmı.bisiklentinde gelmiş nasıl olsa biraz telafiyle hallolur giderr.
güle güle kullan canım.
Bugünkü mönümü yazıyım bende
sabah:1 dilim ekmek az peynir koydum üstüne bir tane marulla yedim hemen ayak üstü
öğlen:6 kaşık kapıska+1 dilim ekmek
ara:3 kuru kayısı+1 ceviz
az önce:2 dilim ekmek arası sadiç peynir ve marulla
akşama bakalım ne yicem bamya pişiricem ama yememem lazım bakalım
Arasıra olur böyle şeyler,heleki özel günlerde...Afiyet bal şeker olsun,kilo olmasın...uyamadım pınarcımsevgililer günü sebebiyle akşam yemeğe gittik ve ben iskender kebap yedim çok üzgünüm
canım erken menopoz benimkisi,38 yaşında girdim,bitkisel ilaç kullanırsam sorun yok,ama hormon alırsam göğsümdeki kitleler hemen büyüyor ve artıyor,maalesef böyle idare etmeliyim,ama çok sıkıntım var...Canım çok çok geçmiş olsun.Allah en kısa zamanda şifa versin.Doktorlar hemen kanser riski demekden zevk mi alıyorlar ne.Sakın kendi kendini üzme.Benimde troidlerimde nodül vardı doktor hemen kanser şüphesi vs vs bir sürü stres yaotı.İnşallah sende de birşey çıkmayacak.
Hele şükür kavuştun bisikletine Aslıcım,güle güle kullan...bizim kızlar nerdeler acep durun sizle yeni aldığım eliptik bisikletimi paylaşayım daha bgün kuruldu akşam yapacağım
Bence de EVET diyelim,nasılsa takımda sorun olmamış....kızlar böyle bir durum var.Size bir sorayım dedim.Sizce evet mi diyelim hayır mı?
ECECİM süper bir yazı,emeğine sağlık,gerçekten de doğru,evi çekip çeviren aslında kadın....KADIN GİTTİĞİNDE
bir bakıcı,
bir bahçıvan,
bir muhasebeci
Bir anne gider
Bir dost
Bir arkadaş
Bir sevgili
Ne çok kişi yok olur bir kadın gittiğinde.
..
Aslıcım bırakmıyorum direniyorum,ama öyle bir ödem var ki,gün içinde bile 1-2 kilo fark ediyor,sabah fazla çıkıyorum,akşam az,anlamadım gitti....canım bir haaftalık kaçamğın buysa o kaaadadan bişe olmaz çok azimli gidiyorsun
geçmiş olsun ablacığım inş bizimle iyi olursun.. menün güzeldikkat edersen kilo almazsın ablacığım belki ozr verirsin ama en azından almamış olursun.. banada ameliyattan sonra metobolizmam yavaşlayacağı için kilo alacağım söylenmişti ama diyet yapınca kilo bile veriyorum belki zor gidiyor ama kendimi bıraksaydım kiilo alırdım kesin
.
sağol canım.. iskendere gelince evet döktürdümyağsızda hiç yemem daha iyi tatsız oluyor hadi gwelin dünü unutalım hepberaber
Bugünkü mönümü yazıyım bende
sabah:1 dilim ekmek az peynir koydum üstüne bir tane marulla yedim hemen ayak üstü
öğlen:6 kaşık kapıska+1 dilim ekmek
ara:3 kuru kayısı+1 ceviz
az önce:2 dilim ekmek arası sadiç peynir ve marulla
akşama bakalım ne yicem bamya pişiricem ama yememem lazım bakalım
evet ta ta taaam bugünkü menüm
7.30: 2 kuru kayısı çok azcık(yarım dilim) ıspanak börek yağsız
8.00:1 kase nesfit
11.00:1 muz (yerli küçük) şükür muz bitti bende kurtuldum
13.00: 1 tabk kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt, yarım dilim çav ekmeği
15.00:5 adet siyah kuru üzüm
17.00:1 küçük elma
19.00:1 tabak kabak ymeği, 2kaşık yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği
21.00:tarçınlı süt
selam kızlar dünden beri pek yazamadım evdeyim işlerim var onlarla uğraşıyorum hasta gibiyim adetim hala gelmedi karnım filan şişti hiç tartılmıorum bile tartılsam kafayı yerim herhalde şu doğumgununu atlatımda hızlanıcam yine diet işinde
canım erken menopoz benimkisi,38 yaşında girdim,bitkisel ilaç kullanırsam sorun yok,ama hormon alırsam göğsümdeki kitleler hemen büyüyor ve artıyor,maalesef böyle idare etmeliyim,ama çok sıkıntım var...Sana da çok geçmiş olsun,kontrollerini ihmal etme arkadaşım....
:
oğlişinin doğum günü kutlu olsun canım bence bu hafta hiç tartılıp morlini bozmaselam kızlar dünden beri pek yazamadım evdeyim işlerim var onlarla uğraşıyorum hasta gibiyim adetim hala gelmedi karnım filan şişti hiç tartılmıorum bile tartılsam kafayı yerim herhalde şu doğumgununu atlatımda hızlanıcam yine diet işinde
inş kilo olmaz dicemde bugün tartıldım tartı üzdü benArasıra olur böyle şeyler,heleki özel günlerde...Afiyet bal şeker olsun,kilo olmasın...
Hele şükür kavuştun bisikletine Aslıcım,güle güle kullan...
Aslıcım bırakmıyorum direniyorum,ama öyle bir ödem var ki,gün içinde bile 1-2 kilo fark ediyor,sabah fazla çıkıyorum,akşam az,anlamadım gitti....yeşilçay da içiyorum,ne yapacağımı şaşırdim....
bende regl olacağım kriz yaşamayım diye önlem alıyorumunuttuk bile
afiyet olsun.bugünler benimde şekerim dengesiz bende akşamları tarçınlı süt içeyim bari canımı çektirdin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?