Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün Aydında bir işimiz vardı o yüzden benim yemek düzenim altüst oldu işleri yetiştirelim de dönelim diye bütün gün aç kaldım.

saat 9:yarım simit-1 kk peynir
saat 5:cağ kebabından 2 şiş-1 kaşık yoğurt-1 adet çiğköfte
saat 9:1 un kurabiyesi
saat 11:1 küçük elma

bitki çayı 2 fincan-2,5 lt su-1 saat yürüyüş

uyamadım pınarcım sevgililer günü sebebiyle akşam yemeğe gittik ve ben iskender kebap yedim çok üzgünüm

bu arada pıarcım benimde troit bezlerim ve nodülde varmış hepsi alındı drlar öyle malesef bişey yoktur sen içinii ferh tut

dünkü menümü değiştiriyorum planladığım gibi olmadı sevgililer günü dye akşam yemeğe gittik
7.30: 2 kuru kayısı 1 ceviz 1 çay bardağı süt

8.30:2 dilim çavdar ekmeği, 1.5 kk peynir, domates

11.00:1 küçük muz(yerli)

14.30:1 tabak bezleye yemeği (içinde biraz patateste var ekmek yemeyeceğim),yarım kase yoğurt)

17.00:1 elma,1 küçük portakal(burdan sonrası fana)

19.00: 1 porsiyon iskender kbap ve kola ve dövün beni

bizim kızlar nerdeler acep durun sizle yeni aldığım eliptik bisikletimi paylaşayım daha bgün kuruldu akşam yapacağım

bu arada pıarcım benimde troit bezlerim ve nodülde varmış hepsi alındı drlar öyle malesef bişey yoktur sen içinii ferh tut

birkaç yıldır gözlen altındayım zaten.ne ufalıyor ne büyüyor.İlk tetkiklerde doktorlar çok abartmışlardı.genel tutumları böyle galiba

yağ döktürmedin dimi üzerine.İskenderin etinden zarar gelmez de sosu ve ekmeği işte tehlikeli kısmı.bisiklentinde gelmiş nasıl olsa biraz telafiyle hallolur giderr.

yeni eliptik bisikletimm

güle güle kullan canım.

ayyy çok sağol rahatladım azcık

yeni eliptik bisikletimm

akşama kadar süpermiş ama akşam

Bugünkü mönümü yazıyım bende

sabah:1 dilim ekmek az peynir koydum üstüne bir tane marulla yedim hemen ayak üstü

öğlen:6 kaşık kapıska+1 dilim ekmek

ara:3 kuru kayısı+1 ceviz

az önce:2 dilim ekmek arası sadiç peynir ve marulla

akşama bakalım ne yicem bamya pişiricem ama yememem lazım bakalım

sağol canım.. iskendere gelince evet döktürdüm yağsızda hiç yemem daha iyi tatsız oluyor hadi gwelin dünü unutalım hepberaber

afiyet olsun güzel canım

evet ta ta taaam bugünkü menüm

7.30: 2 kuru kayısı çok azcık(yarım dilim) ıspanak börek yağsız

8.00:1 kase nesfit

11.00:1 muz (yerli küçük) şükür muz bitti bende kurtuldum

13.00: 1 tabk kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt, yarım dilim çav ekmeği

15.00:5 adet siyah kuru üzüm

17.00:1 küçük elma

19.00:1 tabak kabak ymeği, 2kaşık yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği

21.00:tarçınlı süt

selam kızlar dünden beri pek yazamadım evdeyim işlerim var onlarla uğraşıyorum hasta gibiyim adetim hala gelmedi karnım filan şişti hiç tartılmıorum bile tartılsam kafayı yerim herhalde şu doğumgununu atlatımda hızlanıcam yine diet işinde

uyamadım pınarcım sevgililer günü sebebiyle akşam yemeğe gittik ve ben iskender kebap yedim çok üzgünüm
Arasıra olur böyle şeyler,heleki özel günlerde...Afiyet bal şeker olsun,kilo olmasın...
canım erken menopoz benimkisi,38 yaşında girdim,bitkisel ilaç kullanırsam sorun yok,ama hormon alırsam göğsümdeki kitleler hemen büyüyor ve artıyor,maalesef böyle idare etmeliyim,ama çok sıkıntım var...Sana da çok geçmiş olsun,kontrollerini ihmal etme arkadaşım....

bizim kızlar nerdeler acep durun sizle yeni aldığım eliptik bisikletimi paylaşayım daha bgün kuruldu akşam yapacağım
Hele şükür kavuştun bisikletine Aslıcım,güle güle kullan...

kızlar böyle bir durum var.Size bir sorayım dedim.Sizce evet mi diyelim hayır mı?
Bence de EVET diyelim,nasılsa takımda sorun olmamış....

KADIN GİTTİĞİNDE

bir bakıcı,
bir bahçıvan,
bir muhasebeci…
Bir anne gider…
Bir dost…
Bir arkadaş…
Bir sevgili…
Ne çok kişi yok olur bir kadın gittiğinde.
..
ECECİM süper bir yazı,emeğine sağlık,gerçekten de doğru,evi çekip çeviren aslında kadın....

Aslıcım bırakmıyorum direniyorum,ama öyle bir ödem var ki,gün içinde bile 1-2 kilo fark ediyor,sabah fazla çıkıyorum,akşam az,anlamadım gitti....yeşilçay da içiyorum,ne yapacağımı şaşırdim....

sağol canım.. iskendere gelince evet döktürdüm yağsızda hiç yemem daha iyi tatsız oluyor hadi gwelin dünü unutalım hepberaber

unuttuk bile

akşamı hafif geçirdiyse gayet güzel arkadaşım

afiyet olsun.bugünler benimde şekerim dengesiz bende akşamları tarçınlı süt içeyim bari canımı çektirdin :))

stres yok bekliyoruz

saolasın ilgin için.ihmal etmemeye çalışıyorum çünkü troidler gebelik içinde sorun çıkartıyor.bizde bebek istediğimizden kontrollerimi aksatmamaya çalışıyorum.

oğlişinin doğum günü kutlu olsun canım bence bu hafta hiç tartılıp morlini bozma
inş kilo olmaz dicemde bugün tartıldım tartı üzdü ben
evet kavuştum sonunda dün akşam 30 dk bindim
bol suyunuda iç ablacığım ne dicemi bilmedim

Günaydın kızlarrr

burası neden hareketli değil ( daha önceden de böylemiydniz yoksa ben gelince mi dağıldınız :)) alınacam artık

dünkü menüme geçeyim.dün hem şekerim hem de tansyonum düşüktü.menüm biraz karışık o sebeple

sabah:1 gevrek-1 kk peynir
öğlen:1 tabak mantar sote-2 dilim kepek ekmeği
ara:1 paket eti form bisküvi
ara:2 küçük boy portakal
akşam:2 kepçe mercimek çorbası-2 kaşık barbunya-1 dilim kepek ekmeği
ara:1 topkek -1 avuç kadar da bonibon (yemek yememe rağmen şekerim yükselmeyince bunları mecburen yedim)

1,5 saat yürüyüş-3-3,5 lt su (suya kanamadım bir türlü)5 fincan bitki çayı

Eyüp Can 1 Yaşında bugun oğlumun doğumgünü kızlar tarifedilmesi imkansız bir duygu Allah olmayan herkeze nasipetsin bu duyguyu,olanlarada Allah uzun ömürler versin sizleri çok çok öpüyoruz oğlumla:)

buarada arkadaşlar benim adetim 10 gün oldu gelmedi ve karnımda ağrım var hergün sanıorum adet olucam olamıyorum hamile filan değilim aklınıza gelmesin napsam bilemedim doktoramı gitsem 1 hafta daha gelmese gitsemmi napsam ağrım olmasa sorun yokta ağrım var tartıldım bugun 77 çıktım :)2 kilo fazlayım anlıcagınız atın kovun beni burdan of alam şu doğumgunu pastasından hüpletim sonra sahalara dönüom :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…