Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hiç bir kız çocuğu, GÜÇLÜ KADIN olmak için doğmaz. Hepsi MASUM HAYALLER kuran, şımarık birer PRENSES'e benzerler. Kaderdir onları cadı, fettan ya da GÜÇLÜ KADIN yapan. Tutulmamış SÖZLER, yaşanmamış MUTLULUKLAR, ÖLÜMLER ve AYRILIKLAR güç verir O'nlara.. Kurulan HAYALLER, iskambil kağıtlarından KULE gibi yıkıldığında; EZİLMEMEK İÇİN o enkazın altında, GÜÇLÜ OLMAK zorundadırlar

geçmiş olsun canım baş ağrısı kadar bert bişey yok anlıyorum seni..tabi anlatacaksın burda iki laf edip birazda olsa sorunlardan uzaklasıoz sağol canım.. evet canım yoğunum rabbim iş kaygısı versin dediğin gibi akşam uyuyunca gidiyor yorgunluk..

menün güzel ama su kısmı az dememe gerek yok herhalde

limon sıkacağının altıyla yapardım ben (artık yapmıyorum yasaklı katogorisinde)ama 1 taneden bişey olmaz.afiyet olsun begümcüm

selm kızlar nasılsınız benm haftasonu çok olmasada cıslarım oldu pazartesi düzenime girdim yeni eliptik bisikletimde çarşamba kurulacak o gelsin daha güzel gidecek kilolarım

değişim mi yaptırdınız yoksa modelide mi değişti

hergün kahvenin sağlık açısından da yararlı olduğu söyleniyor.menü iyi bence .afiyet olsun
Güçlü olmak için doğmasa da bence içimizde o güç var hatta çoğu zaman biz bile bunun farkında değiliz.Başkaları yaşarken ben olsam bunları kaldıramam dayanamam deriz ama başımıza gelince ne kadar güçlü olduğumuza şaşar kalırız.

Günaydın kızlar.hepinizin Sevgililer gününü kutluyorum.Sevdiklerinizle bir ömür mutluluk diliyorum

dünkü menümü yazayım
sabah:2 dilim kepek ekmeği-1 kk peynir
öğlen:yarım tabak mantar sote-2 dilim kepek ekmeği
ara:yarım muz
akşam:2 kaşık mantar sote-1 küçük baget-2 kaşık yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara:1 küçük elma

1,5 lt su-3 fincan bitki çayı-45 dk yürüyüş

değişim mi yaptırdınız yoksa modelide mi değişti

hergün kahvenin sağlık açısından da yararlı olduğu söyleniyor.menü iyi bence .afiyet olsun

menümü beğendiğine sevindim canım bende senn menünü beğendim akşamki ekmek 1 dilim olsa daha iyi olurmuş bence..
eliptik bisikletin bozulanı iade ettik parsını verdiler başka yerden yeni bi model aldım daha güzelinden

bugünkü planlanladığım menü yazayımda dışına çıkmayayım
7.30: 2 kuru kayısı 1 ceviz 1 çay bardağı süt

8.30:2 dilim çavdar ekmeği, 1.5 kk peynir, domates

11.00:1 küçük muz(yerli)

13.00:1 tabak bezleye yemeği (içinde biraz patateste var ekmek yemeyeceğim),yarım kase yoğurt)

15.00:yarım dilim çavdar ekmeği

17.00:1 elma

19.00: 1 tbak kabak yemeği, yarım kase yoğurt

21.00 1 bardak tarçınlı süt(adetim yaklaşıyor tatlı krizine önlem hahah)

Son düzenleme:
kızlar nirelerdesinz kaçamk yapmıyorsunuz dimi bakın ben sizi görüyorum çekin elinizi cısslardan bakim

Kızlar alıntı yapıcam da tel.dan zor geliyor :) kaçamak yok bu hafta bende... Evet biliyorum su az:)
aslıcım galiba özel bir güç edindin

bu arada kim yazmıstı hatırlamıyorum ama o yazı çok güzel....

mrb kızlar sevgılıler gununuz kutlu olsn <3
menumu yazayım
sabah 1 dılım borek az peynır 2 zeytın 1 dılm salam
ara elma
oglen yarm tabak makarna azcık doner
ara elma
aksam tost cay

evet su içmiyorsun dimi onuda görmüştüm zaten yanına 500 ml lik pet şişe al suyu doldur doldur iç canm ben öyle yapıyorume

menumu yazayım
ara elma
ara elma
aksam tost cay
hoşgeldin hasretcim çok özledik seni menün fena canım hep katı şeyler akşma çorba yapamazmısın?

Sevgililer gününüz kutlu olsun kızlarrrrr

ben daha hala toplantıdayım ama,bugün çok yoğundum hiç giremedim kusura bakmayın

diyet güzel gidiyor.ama dün gece kibrit kutusu kadar kadayıf,1 avuç tuzsuz antep fıstığı yedim (

çokmu?

Merhaba arkadaşlar,sevgililer gününüz kutlu olsun,Allah sizi sevdiklerinizden ayırmasın....
bugün doktora gittim,hormon tedavisine başla dedi,ben bitkisel ürünleri tercih ediyordum,göğsümde de fibrokist olduğu için çok dikkatli olmam gerekiyormuş,6 ayda bir ultrason falan,ayrıca kilo da alırmışım...Şaşrdım kaldım ...Gece uykusuzluk ve ateş basması şikayetim var sadece,bitkisel ürün ve basit bir söktürücüyle adet olabiliyorum,sanırım bu şekilde devam edicem.Kilo almak istemiyorum,zaten menopozdan dolayı kilo artışım var,bir de kanser riski var...

Neyse kafanızı şişirdim,bugünkü menüm
SABAH 1 dilim ekmek,peynir,1 bardak kefir
ÖĞLEN, çorba,balık,biraz tahin helvası
İKİNDİ 1 elma ve ayva
AKŞAM çorba,zeytinyağlı dolma,yoğurt

SPOR 1 saat hızlı tempoda yürüyüş,bol su

Harikasın Begümcüm,çok da iradelisin doğrusuBen olsam kadayıf o kadar az olmazdı....

Canım hayırlı kazançlar olsun inşaallah...
Çok güzel bir söz teşekkürler,aslında kızlar güçlü doğmasa da hayat onları güçlü yapıyor ister istemez..

kızlar böyle bir durum var.Size bir sorayım dedim.Sizce evet mi diyelim hayır mı?

Son düzenleme:
KADIN GİTTİĞİNDE

Kadınlar gittiklerinde arkalarında daha büyük boşluklar bırakırlar.Onlar bir gün çekip gittiklerinde, peşlerinde &#8220;yetim-öksüz&#8221; kalan çok olurMutfaktaki dolap, perdeler, kavanozun içindeki eski düğmeler,
özenle saklanmış küçülmüş giysiler,, dolap diplerindeki kurdeleler&#8230;

Sabah karanlığında mutfaktan gelen tıkırtılar susar, yetim kalmıştır tabaklar.Bir kadın gittiğinde hep suyu unutulur saksıların.Sık sık boynunu büker &#8220;sarıkız&#8221;.

O teki kalmış eski bardağın anlamını bilen olmaz. Değerini kimse anlayamaz krom hac tasının. Balkon artık sessizdir. Koridor kimsesiz. Bir kadın gittiğinde&#8230;

Bir kadın gittiğinde ne çok kişi gider aslında;
Bir ağır işçi,
bir temizlikçi,
bir bakıcı,
bir bahçıvan,
bir muhasebeci&#8230;
Bir anne gider&#8230;
Bir dost&#8230;
Bir arkadaş&#8230;
Bir sevgili&#8230;
Ne çok kişi yok olur bir kadın gittiğinde.

Hep böyle olur; bir kadın gittiğinde;övgüler,uyarılar,yakınmalar,dualar yetim kalır. Kapı eşiğindeki &#8220;Dikkat et&#8230;&#8221; duyulmaz, annesi gitmiştir &#8220;geç kalma&#8221;nın. Kadınlar,arkalarında büyük boşluklar bırakarak
giderler.

Bir kadın gittiğinde pek çok kişi gitmiştir aslında. Ve bir kadın gittiğinde pek çok &#8220;yetim&#8221; bırakmıştır arkasında...

ben yazdım ben

canım bir haaftalık kaçamğın buysa o kaaadadan bişe olmaz çok azimli gidiyorsun

geçmiş olsun ablacığım inş bizimle iyi olursun.. menün güzel dikkat edersen kilo almazsın ablacığım belki ozr verirsin ama en azından almamış olursun.. banada ameliyattan sonra metobolizmam yavaşlayacağı için kilo alacağım söylenmişti ama diyet yapınca kilo bile veriyorum belki zor gidiyor ama kendimi bıraksaydım kiilo alırdım kesin

kızlar böyle bir durum var.Size bir sorayım dedim.Sizce evet mi diyelim hayır mı?
bence evet de çünkü takım olark kabul etmişler

güzel yazıymış..

Çokk duygulandım. Ağlattı beni yazın. Çok doğru kim yazmışsa yüreğine sağlık.

Günaydın kızlar.mutlu günler.Umarım sevgililer gününüz güzel geçmiştir

menün güzelmiş.umarım uymuşsundur

menumu yazayım
ara elma
ara elma
aksam tost cay

hasretcim listende abartı yok ama tek yönlü beslenmişsin bile.bunların hepsi kuru ve hamur işleri.

çok değil.her doğal besinin kendine ait şifası var.Şifa niyetine tatmak lazım :))

Canım çok çok geçmiş olsun.Allah en kısa zamanda şifa versin.Doktorlar hemen kanser riski demekden zevk mi alıyorlar ne.Sakın kendi kendini üzme.Benimde troidlerimde nodül vardı doktor hemen kanser şüphesi vs vs bir sürü stres yaotı.İnşallah sende de birşey çıkmayacak.

bence evet diyelim.Şimdi grupda uyumsuzluk yokmuş ki

Çok güzelmiş :26::26::26::26::26: Allahım lütfen beni annemden ayırma .amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…