- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.281
geçmiş olsun canım baş ağrısı kadar bert bişey yok anlıyorum seni..tabi anlatacaksın burda iki laf edip birazda olsa sorunlardan uzaklasıozİyi sayılır cnm, ne olsun. Yorgunum biraz. Kzlarım uyutmuyor gece. 3 gündürde baş ağrım vardı dün tavan yaptı. Bir sordun neler anlattım dimi cnm.
Sen nasılsın, yoğunmuşun, işler iyiymiş, ohh ohh. Olsunda iş, sonra dinlenirsin bi güzel. Allah bereket versin cnm.
Menüm
sabah domates peynir zeytin çay serçe parmağının yarısı kadar da yağı sızdırılmıs suçlu yumurta....
3 kepekli etimek
Ara 1 bardak ılık süt
akşam 1 kase çorba birazda yağsız kavrulmuş mantar soğan biber domatesle birlikte 2 dl. Ekmek
yarım lt su içebildim...
Merhaba kızlar herkese günaydın
pazar günkü mönümü yazıyım hemenü
sabah (10:00) 1 dilim tb ekmeği,1 yumurta,3 dilim sucuk,bı gıdımcık peynir,1 bardak çay
ara:1/2 paket etiform
akşam18:00):6 parça ızgara kanat,bol salata
ara: (20:00): 1 tane kozalak pasta(nasıl bişey olduğunu bilen varmı bilmiyorum ama pirinç patlağından yapılıyo yumurta kadar bişiy)
selm kızlar nasılsınız benm haftasonu çok olmasada cıslarım oldu pazartesi düzenime girdim yeni eliptik bisikletimde çarşamba kurulacak o gelsin daha güzel gidecek kilolarım
kızlar bugünkü menüm
8.00:1 kuru kayısı
9.30:2 dilim çavdar ekmeği 1.5 kk peynir domates salatalık
11.00:az şekerli türk kahvesi 1 adet yuvarlak sütlü çikolata (minnacık)
13.30 : 1tabaktan tavuklu mantarlı sote yarım kase yogur
16.30:1 küçük muz(yerli)
19.00:1 kase nesfit
21.00:1 küçük elma
Güçlü olmak için doğmasa da bence içimizde o güç var hatta çoğu zaman biz bile bunun farkında değiliz.Başkaları yaşarken ben olsam bunları kaldıramam dayanamam deriz ama başımıza gelince ne kadar güçlü olduğumuza şaşar kalırız.Hiç bir kız çocuğu, GÜÇLÜ KADIN olmak için doğmaz. Hepsi MASUM HAYALLER kuran, şımarık birer PRENSES'e benzerler. Kaderdir onları cadı, fettan ya da GÜÇLÜ KADIN yapan. Tutulmamış SÖZLER, yaşanmamış MUTLULUKLAR, ÖLÜMLER ve AYRILIKLAR güç verir O'nlara.. Kurulan HAYALLER, iskambil kağıtlarından KULE gibi yıkıldığında; EZİLMEMEK İÇİN o enkazın altında, GÜÇLÜ OLMAK zorundadırlar
değişim mi yaptırdınız yoksa modelide mi değişti
hergün kahvenin sağlık açısından da yararlı olduğu söyleniyor.menü iyi bence .afiyet olsun
menümü beğendiğine sevindim canım bende senn menünü beğendimGünaydın kızlar.hepinizin Sevgililer gününü kutluyorum.Sevdiklerinizle bir ömür mutluluk diliyorum
dünkü menümü yazayım
sabah:2 dilim kepek ekmeği-1 kk peynir
öğlen:yarım tabak mantar sote-2 dilim kepek ekmeği
ara:yarım muz
akşam:2 kaşık mantar sote-1 küçük baget-2 kaşık yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara:1 küçük elma
1,5 lt su-3 fincan bitki çayı-45 dk yürüyüş
evet su içmiyorsun dimi onuda görmüştüm zatenKızlar alıntı yapıcam da tel.dan zor geliyor :) kaçamak yok bu hafta bende... Evet biliyorum su az:)
aslıcım galiba özel bir güç edindin
bu arada kim yazmıstı hatırlamıyorum ama o yazı çok güzel....
hoşgeldin hasretcim çok özledik seni menün fena canım hep katı şeylermrb kızlar sevgılıler gununuz kutlu olsn <3
menumu yazayım
sabah 1 dılım borek az peynır 2 zeytın 1 dılm salam
ara elma
oglen yarm tabak makarna azcık doner
ara elma
aksam tost cay
Harikasın Begümcüm,çok da iradelisin doğrusuSevgililer gününüz kutlu olsun kızlarrrrr
ben daha hala toplantıdayım ama,bugün çok yoğundum hiç giremedim kusura bakmayın
diyet güzel gidiyor.ama dün gece kibrit kutusu kadar kadayıf,1 avuç tuzsuz antep fıstığı yedim(
çokmu?
Canım hayırlı kazançlar olsun inşaallah...geçmiş olsun canım baş ağrısı kadar bert bişey yok anlıyorum seni..tabi anlatacaksın burda iki laf edip birazda olsa sorunlardan uzaklasıozsağol canım.. evet canım yoğunum rabbim iş kaygısı versin dediğin gibi akşam uyuyunca gidiyor yorgunluk..
Çok güzel bir söz teşekkürler,aslında kızlar güçlü doğmasa da hayat onları güçlü yapıyor ister istemez..Hiç bir kız çocuğu, GÜÇLÜ KADIN olmak için doğmaz. Hepsi MASUM HAYALLER kuran, şımarık birer PRENSES'e benzerler. Kaderdir onları cadı, fettan ya da GÜÇLÜ KADIN yapan. Tutulmamış SÖZLER, yaşanmamış MUTLULUKLAR, ÖLÜMLER ve AYRILIKLAR güç verir O'nlara.. Kurulan HAYALLER, iskambil kağıtlarından KULE gibi yıkıldığında; EZİLMEMEK İÇİN o enkazın altında, GÜÇLÜ OLMAK zorundadırlar
Neyse yanlış anlamadan kaynaklı gereksiz yazışma olmuş...Ozman izninizle oylamayı başlatıyorum...
9.takımda 2 haftadır paylaşım yapan 2 üyenmiz Doksanaltmışdoksan ve Lionesse, biri daha önce diskalifiye olmuş bir diğeride kendi isteğiyle 4 ay önce ayrılmıştı takımdan...Şuanda bizim takım içi hiç bir sorunumuz yok arkadaşların kalması yönünde ilk oyumuzu kullanıyoruzSizdende yardım rica ediyoruz.Şimdiden çok teşşekkürler
1 Takım: Evt/Hyr
2 Takım: Evt/Hyr
3 Takım : Evt/Hyr
4 Takım: Evt/Hyr
5 Takım: Evt/Hyr
6 Takım: Evt/Hyr
7 Takım: Evt/Hyr
8 Takım: Evt/Hyr
9 Takım: Evt
10 Takım: Evt/Hyr
13 Takım: Evt/Hyr
14 Takım: Evt/Hyr[/B]
Kızlar alıntı yapıcam da tel.dan zor geliyor :) kaçamak yok bu hafta bende... Evet biliyorum su az:)
aslıcım galiba özel bir güç edindin
bu arada kim yazmıstı hatırlamıyorum ama o yazı çok güzel....
canım bir haaftalık kaçamğın buysa o kaaadadan bişe olmaz çok azimli gidiyorsunSevgililer gününüz kutlu olsun kızlarrrrr
ben daha hala toplantıdayım ama,bugün çok yoğundum hiç giremedim kusura bakmayın
diyet güzel gidiyor.ama dün gece kibrit kutusu kadar kadayıf,1 avuç tuzsuz antep fıstığı yedim(
çokmu?
geçmiş olsun ablacığım inş bizimle iyi olursun.. menün güzelMerhaba arkadaşlar,sevgililer gününüz kutlu olsun,Allah sizi sevdiklerinizden ayırmasın....
bugün doktora gittim,hormon tedavisine başla dedi,ben bitkisel ürünleri tercih ediyordum,göğsümde de fibrokist olduğu için çok dikkatli olmam gerekiyormuş,6 ayda bir ultrason falan,ayrıca kilo da alırmışım...Şaşrdım kaldım ...Gece uykusuzluk ve ateş basması şikayetim var sadece,bitkisel ürün ve basit bir söktürücüyle adet olabiliyorum,sanırım bu şekilde devam edicem.Kilo almak istemiyorum,zaten menopozdan dolayı kilo artışım var,bir de kanser riski var...
Neyse kafanızı şişirdim,bugünkü menüm
SABAH 1 dilim ekmek,peynir,1 bardak kefir
ÖĞLEN, çorba,balık,biraz tahin helvası
İKİNDİ 1 elma ve ayva
AKŞAM çorba,zeytinyağlı dolma,yoğurt
SPOR 1 saat hızlı tempoda yürüyüş,bol su
bence evet de çünkü takım olark kabul etmişlerkızlar böyle bir durum var.Size bir sorayım dedim.Sizce evet mi diyelim hayır mı?
KADIN GİTTİĞİNDE
Kadınlar gittiklerinde arkalarında daha büyük boşluklar bırakırlar.Onlar bir gün çekip gittiklerinde, peşlerinde yetim-öksüz kalan çok olurMutfaktaki dolap, perdeler, kavanozun içindeki eski düğmeler,
özenle saklanmış küçülmüş giysiler,, dolap diplerindeki kurdeleler
Sabah karanlığında mutfaktan gelen tıkırtılar susar, yetim kalmıştır tabaklar.Bir kadın gittiğinde hep suyu unutulur saksıların.Sık sık boynunu büker sarıkız.
O teki kalmış eski bardağın anlamını bilen olmaz. Değerini kimse anlayamaz krom hac tasının. Balkon artık sessizdir. Koridor kimsesiz. Bir kadın gittiğinde
Bir kadın gittiğinde ne çok kişi gider aslında;
Bir ağır işçi,
bir temizlikçi,
bir bakıcı,
bir bahçıvan,
bir muhasebeci
Bir anne gider
Bir dost
Bir arkadaş
Bir sevgili
Ne çok kişi yok olur bir kadın gittiğinde.
Hep böyle olur; bir kadın gittiğinde;övgüler,uyarılar,yakınmalar,dualar yetim kalır. Kapı eşiğindeki Dikkat et duyulmaz, annesi gitmiştir geç kalmanın. Kadınlar,arkalarında büyük boşluklar bırakarak
giderler.
Bir kadın gittiğinde pek çok kişi gitmiştir aslında. Ve bir kadın gittiğinde pek çok yetim bırakmıştır arkasında...
KADIN GİTTİĞİNDE
Kadınlar gittiklerinde arkalarında daha büyük boşluklar bırakırlar.Onlar bir gün çekip gittiklerinde, peşlerinde yetim-öksüz kalan çok olurMutfaktaki dolap, perdeler, kavanozun içindeki eski düğmeler,
Sabah karanlığında mutfaktan gelen tıkırtılar susar, yetim kalmıştır tabaklar.Bir kadın gittiğinde hep suyu unutulur saksıların.Sık sık boynunu büker sarıkız.
O teki kalmış eski bardağın anlamını bilen olmaz. Değerini kimse anlayamaz krom hac tasının. Balkon artık sessizdir. Koridor kimsesiz. Bir kadın gittiğinde
Bir ağır işçi,
bir temizlikçi,
bir bakıcı,
bir bahçıvan,
bir muhasebeci
Bir anne gider
Bir dost
Bir arkadaş
Bir sevgili
Hep böyle olur; bir kadın gittiğinde;övgüler,uyarılar,yakınmalar,dualar yetim kalır. Kapı eşiğindeki Dikkat et duyulmaz, annesi gitmiştir geç kalmanın. Kadınlar,arkalarında büyük boşluklar bırakarak
giderler.
Bir kadın gittiğinde pek çok kişi gitmiştir aslında. Ve bir kadın gittiğinde pek çok yetim bırakmıştır arkasında...
bugünkü planlanladığım menü yazayımda dışına çıkmayayım
7.30: 2 kuru kayısı 1 ceviz 1 çay bardağı süt
8.30:2 dilim çavdar ekmeği, 1.5 kk peynir, domates
11.00:1 küçük muz(yerli)
13.00:1 tabak bezleye yemeği (içinde biraz patateste var ekmek yemeyeceğim),yarım kase yoğurt)
15.00:yarım dilim çavdar ekmeği
17.00:1 elma
19.00: 1 tbak kabak yemeği, yarım kase yoğurt
21.00 1 bardak tarçınlı süt(adetim yaklaşıyor tatlı krizine önlem hahah)
mrb kızlar sevgılıler gununuz kutlu olsn <3
menumu yazayım
sabah 1 dılım borek az peynır 2 zeytın 1 dılm salam
ara elma
oglen yarm tabak makarna azcık doner
ara elma
aksam tost cay
Sevgililer gününüz kutlu olsun kızlarrrrr
çokmu?
Merhaba arkadaşlar,sevgililer gününüz kutlu olsun,Allah sizi sevdiklerinizden ayırmasın....
bugün doktora gittim,hormon tedavisine başla dedi,ben bitkisel ürünleri tercih ediyordum,göğsümde de fibrokist olduğu için çok dikkatli olmam gerekiyormuş,6 ayda bir ultrason falan,ayrıca kilo da alırmışım...Şaşrdım kaldım ...Gece uykusuzluk ve ateş basması şikayetim var sadece,bitkisel ürün ve basit bir söktürücüyle adet olabiliyorum,sanırım bu şekilde devam edicem.Kilo almak istemiyorum,zaten menopozdan dolayı kilo artışım var,bir de kanser riski var...
Neyse kafanızı şişirdim,bugünkü menüm
SABAH 1 dilim ekmek,peynir,1 bardak kefir
ÖĞLEN, çorba,balık,biraz tahin helvası
İKİNDİ 1 elma ve ayva
AKŞAM çorba,zeytinyağlı dolma,yoğurt
SPOR 1 saat hızlı tempoda yürüyüş,bol su
kızlar böyle bir durum var.Size bir sorayım dedim.Sizce evet mi diyelim hayır mı?
KADIN GİTTİĞİNDE
Bir ağır işçi,
bir temizlikçi,
bir bakıcı,
bir bahçıvan,
bir muhasebeci
Bir anne gider
Bir dost
Bir arkadaş
Bir sevgili
giderler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?