- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.821
Bende çok beğendim teşekkürlerr
sena ben istanbuldan kızlar kılom 85 boyumda 170 60 kılo olmak ıstıyorum ama nerden baslıcam bılmıorum hanı hareleguree bı grupla baslamak ıstıyorum zor bı kılomu sızce ıstedıklerım cunku kendımı hıc begenmemeye basladım kısacası kafama bı tuğla düştü
afiyet olsun canmKayısılı form çayımı yaptım içiyorum şu an...
menn güzel canm akşamki balık kızartma değilse sorun olcağını ssanmıyorumMehaba kızlar maşallah güzel kaynatmışsınız.
Ama benim herkese tek tek cevap yazacak enerjim yook napcaz
dün akşam balık yaptım demiştim zaten bol salatayla ekmeksiz yedik güzeldi ama diyetimde olmayan bişey yediğim için acık pişmanın.neyse
bu sabahta 1 dilim ekmek az light peynirle kahvaltımı yaptım
ara:1 portakal yedim
öğle:6 kaşık ıspanak+az yoğurt+1 dilim tb ekmek yedim
ara:1 bardak çay+4 tane çörek otlu 3 tane karışık meyveli form biskivi
ara:1 mevyeli yoğudum var 5 te yicem
akşam:bugün anneme gidicem tavuk sote sipariş ettim :)) diyet listeme uyayayım artık yani dimi ama
cnm takımızda yer dolu.. ben hem 70-79 topiğindeyim hemde burdayım istersen orayaa yaz orda yer sıkıntısı yok.. tabi burayada yazablirsin ama listeye giremezsin takımlar kişi sayısıyla oluyor..arkadaslar benıde aranıza alırmısınız kılo vermem lazım 29 mayısa kadar artık guzel gorunmek ve kaybettıgım özgüvenımı yenıden kazanmak ıstıyorum önerılerınız neler nereden baslamalıyım sureklı oturarak calısıyorum kpss yede calısıyorum bı yandan yemek konusunda kendımı artık durdurabılırım moralmen ıyıyım nerden baslamalıyım
tekrrdan hosgeldn senacm bn bndan 1 kac yıl once 87 kıloydm suan 70 kıloym hedefm 60
zor degl mesela hemn bugun yedıklerını yazark baslayablırsn
gunde 2 fıncan yeslcay 2 3 lıtre su ıceceksn mesala saglklı beslenecksn ıste
afiyet olsun canm
menn güzel canm akşamki balık kızartma değilse sorun olcağını ssanmıyorum
cnm takımızda yer dolu.. ben hem 70-79 topiğindeyim hemde burdayım istersen orayaa yaz orda yer sıkıntısı yok.. tabi burayada yazablirsin ama listeye giremezsin takımlar kişi sayısıyla oluyor..
şimdi benı yönlendırırsen cok ıyı olur cokta anlamıyorum zayıflama topıklerıne ılk defa gırıyorum
ayy kızlar bugün yemeğim varda yarın ne yapsam yesem diye kara kara düşünüyordum kayınvalidem aradı ıspanak yapmış işyerine bırakacaklar ay çok mutlu oldum
Ben ıspanağı seviyorum ama çok uğraştırdığı çin yapmış düşünceli kayınvalidem benm
keske bnmde ole kaynwldem olsaydı
aman boşver hasretim sennkide uzakta öyle düşün ya çok yakın olsaydınız..
belkide uzak olduğunuz için aranız mesafelidr olamazmı?
07.45: 2 kuru kayısı, 2 dilim tb ekmeği, 1 kk peynir, domates,salatalık,yeşilbiber
09.30: az şekerli türk kahvesi
11.00:yarım muz(yerli)
13.00:1 tabak mantar yemeği,3 kaşık yoğurt ,salata 1 tb ekmeği
15.00:1 küçük elma
17.00:1 portakal
19.00:1 tabak kabak yemeği, 3 kaşık yoğurt, salata
21.00:1 bardak süt
ayy kızlar bugün yemeğim varda yarın ne yapsam yesem diye kara kara düşünüyordum kayınvalidem aradı ıspanak yapmış işyerine bırakacaklar ay çok mutlu oldum
ben ıspanağı seviyorum ama çok uğraştırdığı çin yapmış düşünceli kayınvalidem benm
afiyet olsun canm
Menn güzel canm akşamki balık kızartma değilse sorun olcağını ssanmıyorum
cnm takımızda yer dolu.. Ben hem 70-79 topiğindeyim hemde burdayım istersen orayaa yaz orda yer sıkıntısı yok.. Tabi burayada yazablirsin ama listeye giremezsin takımlar kişi sayısıyla oluyor..
keske bnmde ole kaynwldem olsaydı
07.45: 2 kuru kayısı, 2 dilim tb ekmeği, 1 kk peynir, domates,salatalık,yeşilbiber
09.30: Az şekerli türk kahvesi
11.00:yarım muz(yerli)
13.00:1 tabak mantar yemeği,3 kaşık yoğurt ,salata 1 tb ekmeği
15.00:1 küçük elma
17.00:1 portakal
19.00:1 tabak kabak yemeği, 3 kaşık yoğurt, salata
21.00:1 bardak süt
Maşallah kayınvalidene.
ALLAH BOZMASIN MUHABBETİNİZİ...
Ben de uzağım kayınvalidemle, 8 saatlik mesafede. Bayramdan bayrama görüşüyoruz. Böyle olması çok iyi. İyiyim yani ben böyle. Zaten ikimizde soğuk yapıdayız çok samimi olamıyoruz.
aminn canmallah razı olsun ondan... haftalık yoğurdumuzu verir bize gelirken böreğini falan getirir..
aslında bizde çok sıkı fıkı değiliz haftada 1 görüşürüm k.validemlede, kendi annemlede böylesinin daha iyi olduğunu düşünüoyorum bide çalışıyoruz zamn yok
bazen eşime ben diyorum annenlere gidelim diye yoksa o haftada 1 bile zor gider yoruluyorum diyor ama annenler özlemiştir seni diyorum götürüyorum aslında karşılıklı birazda..
sen çok sıcağa benziyorsun betül yani yazışmada öylesinde yapı olarak soğukmusun şaşırdım açıkçası
yok ızgara balık kızartma değil canım
ben kayınvalidemle birlikte oturuyorum kızlarrrrr
benimkide dün ıspanak yapmış normalde yemek yapmaz ama ben dün rica edince yapmış sağolsun
mönün güzel canım ama mevyevi azcık azaltsanmı sanki günde 2 porsiyon yeterli olur bence birini at gerçi biri zaten yarımmış ama aklında olsun yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?