Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sena ben istanbuldan kızlar kılom 85 boyumda 170 60 kılo olmak ıstıyorum ama nerden baslıcam bılmıorum hanı hareleguree bı grupla baslamak ıstıyorum zor bı kılomu sızce ıstedıklerım cunku kendımı hıc begenmemeye basladım kısacası kafama bı tuğla düştü

tekrrdan hosgeldn senacm bn bndan 1 kac yıl once 87 kıloydm suan 70 kıloym hedefm 60
zor degl mesela hemn bugun yedıklerını yazark baslayablırsn
gunde 2 fıncan yeslcay 2 3 lıtre su ıceceksn mesala saglklı beslenecksn ıste

hemmmennn yazıyorum şölekı bu sabah ceyrek kepek ekmek arası kaşar peynır koydum ve sekersız acık cayla onu yedım oglen yemegınde ısyerın corba salata bı dılım börek tatlı vardı kadayıf yemın ederım yemedımbu kadar baskada bıse yemedım zaten sonracıgıma öle sıte

Kayısılı form çayımı yaptım içiyorum şu an...
afiyet olsun canm
menn güzel canm akşamki balık kızartma değilse sorun olcağını ssanmıyorum
cnm takımızda yer dolu.. ben hem 70-79 topiğindeyim hemde burdayım istersen orayaa yaz orda yer sıkıntısı yok.. tabi burayada yazablirsin ama listeye giremezsin takımlar kişi sayısıyla oluyor..

su ıcmede problemım var zorlıcam sanırım ama hareket etmede zaman problemım var 85 ten 60 ıstıyorum bende umarım olur destegınızle ve kaptanınız benıde aranıza alır

şimdi benı yönlendırırsen cok ıyı olur cokta anlamıyorum zayıflama topıklerıne ılk defa gırıyorum

ayy kızlar bugün yemeğim varda yarın ne yapsam yesem diye kara kara düşünüyordum kayınvalidem aradı ıspanak yapmış işyerine bırakacaklar ay çok mutlu oldum
ben ıspanağı seviyorum ama çok uğraştırdığı çin yapmış düşünceli kayınvalidem benm

keske bnmde ole kaynwldem olsaydı

07.45: 2 kuru kayısı, 2 dilim tb ekmeği, 1 kk peynir, domates,salatalık,yeşilbiber

09.30: az şekerli türk kahvesi

11.00:yarım muz(yerli)

13.00:1 tabak mantar yemeği,3 kaşık yoğurt ,salata 1 tb ekmeği

15.00:1 küçük elma

17.00:1 portakal

19.00:1 tabak kabak yemeği, 3 kaşık yoğurt, salata

21.00:1 bardak süt

Beğendimmm.

Son düzenleme:

Maşallah kayınvalidene.
ALLAH BOZMASIN MUHABBETİNİZİ...
Ben de uzağım kayınvalidemle, 8 saatlik mesafede. Bayramdan bayrama görüşüyoruz. Böyle olması çok iyi. İyiyim yani ben böyle. Zaten ikimizde soğuk yapıdayız çok samimi olamıyoruz.

yok ızgara balık kızartma değil canım

keske bnmde ole kaynwldem olsaydı

ben kayınvalidemle birlikte oturuyorum kızlarrrrr
benimkide dün ıspanak yapmış normalde yemek yapmaz ama ben dün rica edince yapmış sağolsun

mönün güzel canım ama mevyevi azcık azaltsanmı sanki günde 2 porsiyon yeterli olur bence birini at gerçi biri zaten yarımmış ama aklında olsun yinede

aminn canm allah razı olsun ondan... haftalık yoğurdumuzu verir bize gelirken böreğini falan getirir..
aslında bizde çok sıkı fıkı değiliz haftada 1 görüşürüm k.validemlede, kendi annemlede böylesinin daha iyi olduğunu düşünüoyorum bide çalışıyoruz zamn yok
bazen eşime ben diyorum annenlere gidelim diye yoksa o haftada 1 bile zor gider yoruluyorum diyor ama annenler özlemiştir seni diyorum götürüyorum aslında karşılıklı birazda..
sen çok sıcağa benziyorsun betül yani yazışmada öylesinde yapı olarak soğukmusun şaşırdım açıkçası

karsılıklı mıı:26::26::26::26::26:

diyet listelerinde genelde ızgara balık ve salata oluyor diyetisyenn bişey diceğini sanmıyorum..
iyi sağolsun yapmış k.validen çalışn için ıspnk yapmk zor iş.. hergün rica et sen
evet cnm meyve bugün biraz fazla gibi gözüküyor ama değil elmam küçücüktü 3 ısırıkta bitti
sağol yinede 2 yi geçirmemeye çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…