- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.841
aminn canmallah razı olsun ondan... haftalık yoğurdumuzu verir bize gelirken böreğini falan getirir..
aslında bizde çok sıkı fıkı değiliz haftada 1 görüşürüm k.validemlede, kendi annemlede böylesinin daha iyi olduğunu düşünüoyorum bide çalışıyoruz zamn yok
bazen eşime ben diyorum annenlere gidelim diye yoksa o haftada 1 bile zor gider yoruluyorum diyor ama annenler özlemiştir seni diyorum götürüyorum aslında karşılıklı birazda..
sen çok sıcağa benziyorsun betül yani yazışmada öylesinde yapı olarak soğukmusun şaşırdım açıkçası
karsılıklı mıı:26::26::26::26::26:
pardon genelleme gibi olmuş
yani bnm k.validemle ilişkimde karşılıklı olarak birbirimize iyiyiz demek istedim
ne ben oğlunu ondan kıskanırım nede o oğlunu benden kıskanır.. etraftan böyle saçma şeyler duyuyorum kıskanmak ne acayip:26:
düğer durumlardada öyle hiç saygısızlık etmedim şimdiye kadar kendi annene yeri geliyor bağırıyorsunama k.valideye olmuyor
aynn aslıcm nese ben bu konulara hc gırmıım
teşekkürler kızlar bence pazar gününde yazmalıyız ve kaçamak yapmamalıyız fazla
meyveli yoğurt nasıl? bir izahedermisin canım onlar çok kalorili markası ne
ikinizin menüsünüde beğendim güzel gidiyorsunuz kızlar
i
Bu söz ilham verdi bana :) Tabi o anlık ilhamdan bu çıktı:
bugün yağmurla uyandı aşk şehri 'İSTANBUL'...Ne güzel şarkıdır o.
Senin sesini hatırlattı bana.Yine nefesime nefes kattı.
canım hala takımdasın elbette.Umarım aksilikler bir an önce hepimizin peşini bırakır...Geçmiş olsun.
canım onaylamamam için hiç bir durum yok.not düşüyorum.
Aslında bu takımımızın kuralları arasında.Dilersen hasretcim hazır bu konuyu açmışken menüsünü yazmayanın cezası için oylamayı sen başlat takımda...(O anda görev vermezsem birine kalıyor sonra)
bence gayet güze..De..O tavuk dürüm cıssssssssss olmuş
canım psikolojinin çok etkisi oluyor kesinlikle.menüde gayet iyi.Tatlı için yeşilçay önerebilirim :)
bak ya...
benimde annemin o güzel dolmalarında..
Tabi takımın kaptanı var amaaa nasıl olsa kızmam di mi :) Aşk olsun :)Ben kızamıyorsam birileri kızmak zorunda...Aslıya ödül vermem lazım :)
bence çok iyi canım.Ama sana özel listeyle ilgili bişey diyemem..
ayyyy canım istedi şimdi..
Amaaa senin böyle yazdığını okuyunca acıkasım tuttu.
hmm genel hatlarıyla çok iyi canım.
Doyuyormusun bari canım yaa...
Allah kolaylık versin canım.Menünde çok iyi...
iyi hem de çook iyi...
menum
sabah 2 dılım kepek ekmegı cokcok azcık beyaz petnır cok ınce 2 dılm kasar peynırı 4 sıyah 1 yesıl zeytın 2 dlm salam cay azcık ckulata
ara form bskuwı yeslcay
oglen 5 6 kasık pırasa yemegı yogurt 1 dılm ekmk
ara portakal yeslcay
aksam sehrıye corbası yogurt salata pırasa yemegı
2 lıtre su
mönün güzel tatlım.tabiki sabahları o accık çikulata ve salam olmasa daha süper olurmuş ama napalım arada olur öle şeyler
o aralarıda pazarlara sakla benden sana tavsiye :))
oldumu yorumum tatlımm :))
kız cocugum olursa ecrın melek koycam ısmını eer karr degstırmessem tabı :)))) bnde ewlenmedn cocuk konusmaya basladm
diyet listelerinde genelde ızgara balık ve salata oluyor diyetisyenn bişey diceğini sanmıyorum..
iyi sağolsun yapmış k.validen çalışn için ıspnk yapmk zor iş.. hergün rica et sen
evet cnm meyve bugün biraz fazla gibi gözüküyor ama değil elmam küçücüktü 3 ısırıkta bitti
sağol yinede 2 yi geçirmemeye çalışırım
pardon genelleme gibi olmuş
yani bnm k.validemle ilişkimde karşılıklı olarak birbirimize iyiyiz demek istedim
ne ben oğlunu ondan kıskanırım nede o oğlunu benden kıskanır.. etraftan böyle saçma şeyler duyuyorum kıskanmak ne acayip:26:
düğer durumlardada öyle hiç saygısızlık etmedim şimdiye kadar kendi annene yeri geliyor bağırıyorsunama k.valideye olmuyor
yani yaran tuz basmak gibi oldu pardon
ama daha yenisiniz belki zamnla herşey daha iyi olur mesela k.validenii hiç arıyormusun hal hatır soruyormusun?
tlfda bülentle konuşup seni hiç istemiyor olabilir sen ara ertesi gün anne nasılsın vs de hoşuna gidecektir..
kıkıkıkı :)))))) tamnm tskler araları yemessm olurum aclıktan olunce de bu sefer onume gelenı yerım bensuan bu seklde yapark cumadan berı 2 kg gttı
kıkıkıkı :)))))) tamnm tskler araları yemessm olurum aclıktan olunce de bu sefer onume gelenı yerım bensuan bu seklde yapark cumadan berı 2 kg gttı
ben daha ne koyacağımı düşümedim
asya ismi nasıl peki?
yok cnm hasret isim sorunca ortaya bende sorayım dedimgüzelmiş.hamilelik varmı sende yoksa
mercan nasıl peki kız ismi olarak ?
guzl bnceara yapma demedim kızzz arada yediğin çukuların araları pazar olsun dedim. :))
acıktm + uyku bastrdı = yanlıs anlamak
güzelmiş.hamilelik varmı sende yoksa
mercan nasıl peki kız ismi olarak ?
kız sana ara yapma dememiş ki
demişki salam faaln arada ye o arada pazar olsun
eet canm nısalıyımben yemek yapmayı çok seviyorum.misafir eksik olmaz benden.o yüzden hep yemeklerimi kendim yaparım.anca yetiştiremiycek gibi olduğumda rica ediyorum işte arada oda yapıyo sağolsun.
bnde sewıorum ama ewe gdınce yorgn oluorm ya
kayınvalidelerle iyi geçinmek lazım bence :))
gelınlerlede ıı gecnmek lazm bnce
nişanlımısınız hasret tatlım siz?
ben daha ne koyacağımı düşümedim
asya ismi nasıl peki?
yok cnm hasret isim sorunca ortaya bende sorayım dedimyaz sonu düşünüyorum allah kısmet ederse..
mercan güzel eşimn kuzenn çocuğu oldu onlar koydular
guzl bnce
eet canm nısalıyım
asya mı hc aklıma gelmemıstı ama ck guzlmıs neden blmıorum taktm bn melek ısmıne sanırım bulentım bna hep melegım dedıgı ıcın kızımızada melegım dıe hıtap etmk ıstıorum
ben yemek yapmayı çok seviyorum.misafir eksik olmaz benden.o yüzden hep yemeklerimi kendim yaparım.anca yetiştiremiycek gibi olduğumda rica ediyorum işte arada oda yapıyo sağolsun.
bana asya ismini koyacaklarmış doğduğumda o zamn asya yağları varmış babam demiş yağ ismimi koyacağızguzl bnce
eet canm nısalıyım
asya mı hc aklıma gelmemıstı ama ck guzlmıs neden blmıorum taktm bn melek ısmıne sanırım bulentım bna hep melegım dedıgı ıcın kızımızada melegım dıe hıtap etmk ıstıorum
bende kilo vermem böle güzel giderse 70 e düşünce inşallah ramazan öncesi yada sonrası benimde niyetim var allah kısmet ederse inşallah
bende severim ama bol zamnda seviyorum.. h.içi yemek yapmayı sevmiyorum
ama mecbur işte yapıyorum.. bide eşe ayrı kendime ayrı yapıyorum
bana asya ismini koyacaklarmış doğduğumda o zamn asya yağları varmış babam demiş yağ ismimi koyacağızsonuç olarak aslı olmuşum
bnmde hoşuma gidiyor asya ismi
bi yandanda sıla diyorum (aslının harflerinden oluşuyor)
melekte çok güzel
bende 60 ı görmeden istemiyorum inş 60 olurumda doğururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?