Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

karsılıklı mıı:26::26::26::26::26:

karsılıklı mıı:26::26::26::26::26:

pardon genelleme gibi olmuş
yani bnm k.validemle ilişkimde karşılıklı olarak birbirimize iyiyiz demek istedim
ne ben oğlunu ondan kıskanırım nede o oğlunu benden kıskanır.. etraftan böyle saçma şeyler duyuyorum kıskanmak ne acayip:26:
düğer durumlardada öyle hiç saygısızlık etmedim şimdiye kadar kendi annene yeri geliyor bağırıyorsunama k.valideye olmuyor

aynn aslıcm nese ben bu konulara hc gırmıım

aynn aslıcm nese ben bu konulara hc gırmıım

yani yaran tuz basmak gibi oldu pardon
ama daha yenisiniz belki zamnla herşey daha iyi olur mesela k.validenii hiç arıyormusun hal hatır soruyormusun?
tlfda bülentle konuşup seni hiç istemiyor olabilir sen ara ertesi gün anne nasılsın vs de hoşuna gidecektir..

kız cocugum olursa ecrın melek koycam ısmını eer karr degstırmessem tabı :)))) bnde ewlenmedn cocuk konusmaya basladm

meyveli yoğurt tatlım bildğin 100 grlık dışarıda satılanlar varya ondan verdi doktor

aslında yediğim gayet iyide işte listeme uymayınca huzursuz oluyorum tek sorun o .teşekkürler tatlım

mönün güzel tatlım.tabiki sabahları o accık çikulata ve salam olmasa daha süper olurmuş ama napalım arada olur öle şeyler
o aralarıda pazarlara sakla benden sana tavsiye :))
oldumu yorumum tatlımm :))

mönün güzel tatlım.tabiki sabahları o accık çikulata ve salam olmasa daha süper olurmuş ama napalım arada olur öle şeyler
o aralarıda pazarlara sakla benden sana tavsiye :))
oldumu yorumum tatlımm :))

kıkıkıkı :)))))) tamnm tskler araları yemessm olurum aclıktan olunce de bu sefer onume gelenı yerım ben suan bu seklde yapark cumadan berı 2 kg gttı

ben yemek yapmayı çok seviyorum.misafir eksik olmaz benden.o yüzden hep yemeklerimi kendim yaparım.anca yetiştiremiycek gibi olduğumda rica ediyorum işte arada oda yapıyo sağolsun.

kayınvalidelerle iyi geçinmek lazım bence :))

nişanlımısınız hasret tatlım siz?

kıkıkıkı :)))))) tamnm tskler araları yemessm olurum aclıktan olunce de bu sefer onume gelenı yerım ben suan bu seklde yapark cumadan berı 2 kg gttı

ara yapma demedim kızzz arada yediğin çukuların araları pazar olsun dedim. :))

ben daha ne koyacağımı düşümedim
asya ismi nasıl peki?

güzelmiş.hamilelik varmı sende yoksa
mercan nasıl peki kız ismi olarak ?

ara yapma demedim kızzz arada yediğin çukuların araları pazar olsun dedim. :))

acıktm + uyku bastrdı = yanlıs anlamak

güzelmiş.hamilelik varmı sende yoksa
mercan nasıl peki kız ismi olarak ?
guzl bnce
kız sana ara yapma dememiş ki
demişki salam faaln arada ye o arada pazar olsun

eet canm nısalıyım
ben daha ne koyacağımı düşümedim
asya ismi nasıl peki?

asya mı hc aklıma gelmemıstı ama ck guzlmıs neden blmıorum taktm bn melek ısmıne sanırım bulentım bna hep melegım dedıgı ıcın kızımızada melegım dıe hıtap etmk ıstıorum

yok cnm hasret isim sorunca ortaya bende sorayım dedim yaz sonu düşünüyorum allah kısmet ederse..

mercan güzel eşimn kuzenn çocuğu oldu onlar koydular

bende kilo vermem böle güzel giderse 70 e düşünce inşallah ramazan öncesi yada sonrası benimde niyetim var allah kısmet ederse inşallah

nişanlıysan kaynananla aranı şimdiden güzel tut ki ileride herşey daha güzel olsun.başınız ağrımasın.evlilikte ailelerde çok önemli sakın azımsama tatlım.

melek ismide çok güzel
bende bir ara nazlı melek ismini düşünüyodum.nedenide senin dediğin gibiydi bende de :)

ben yemek yapmayı çok seviyorum.misafir eksik olmaz benden.o yüzden hep yemeklerimi kendim yaparım.anca yetiştiremiycek gibi olduğumda rica ediyorum işte arada oda yapıyo sağolsun.

bende severim ama bol zamnda seviyorum.. h.içi yemek yapmayı sevmiyorum

ama mecbur işte yapıyorum.. bide eşe ayrı kendime ayrı yapıyorum

bana asya ismini koyacaklarmış doğduğumda o zamn asya yağları varmış babam demiş yağ ismimi koyacağız sonuç olarak aslı olmuşum
bnmde hoşuma gidiyor asya ismi
bi yandanda sıla diyorum (aslının harflerinden oluşuyor)
melekte çok güzel

bende kilo vermem böle güzel giderse 70 e düşünce inşallah ramazan öncesi yada sonrası benimde niyetim var allah kısmet ederse inşallah

bende 60 ı görmeden istemiyorum inş 60 olurumda doğururum

bende severim ama bol zamnda seviyorum.. h.içi yemek yapmayı sevmiyorum

ama mecbur işte yapıyorum.. bide eşe ayrı kendime ayrı yapıyorum

evet diyette öle oluyo bazen malesef
bizde de öle oluyo ama benim yediklerim yapması zor şeyler değil çok problem olmuyo

ben ciddi ciddi seviyorum mutfak işinin o yüzden sorun oluyo

inşallah tatlım inş
benim 60 inmeme için çokkk beklemem lazım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…