- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.861
aminn canmallah razı olsun ondan... haftalık yoğurdumuzu verir bize gelirken böreğini falan getirir..
aslında bizde çok sıkı fıkı değiliz haftada 1 görüşürüm k.validemlede, kendi annemlede böylesinin daha iyi olduğunu düşünüoyorum bide çalışıyoruz zamn yok
bazen eşime ben diyorum annenlere gidelim diye yoksa o haftada 1 bile zor gider yoruluyorum diyor ama annenler özlemiştir seni diyorum götürüyorum aslında karşılıklı birazda..
sen çok sıcağa benziyorsun betül yani yazışmada öylesinde yapı olarak soğukmusun şaşırdım açıkçası
Ya sıcak olana sıcal oluyorum elbette. Mesela burada o kadar çok arkadaşım oldukş 3.5 sene de hepsi de senin düşündüğün gibi düşünürler sağolsunlar. Sıcak kanlısın derler. Yani karşımdaki nasıl davranırsa ben de öyle davranıyorum. Kayınvalidem soğuk olunca ben de baya bi soğuk oluyorum ister istemez. Yoksa daha bekarken hep derdim kayınvalidemle çok samimi olacağım, annecim diycem sürekli diye ama o bana bir kere bile kızım demedi ki ben ona nasıl annecim diyeyim.
Rabbim istediğiniz zamanda size hayırlı, sağlıklı bir bebiş ihsan eylesin inşallah.bende kilo vermem böle güzel giderse 70 e düşünce inşallah ramazan öncesi yada sonrası benimde niyetim var allah kısmet ederse inşallah
takma kafana boşverrr
evet cnm belli sevdiğin ben akşam gittiğimde şu mutfakta işim bitsede içeri gidip spor yapem diyorumevet diyette öle oluyo bazen malesef
bizde de öle oluyo ama benim yediklerim yapması zor şeyler değil çok problem olmuyo
ben ciddi ciddi seviyorum mutfak işinin o yüzden sorun oluyo
sen 70 le kal ben 60 la:13:inşallah tatlım inş
benim 60 inmeme için çokkk beklemem lazım :))
anladım canım tabiki öyledir.. bende öyleyim sıcağa sıcak soğuğada zaten sıcak olamıyorsun..Ya sıcak olana sıcal oluyorum elbette. Mesela burada o kadar çok arkadaşım oldukş 3.5 sene de hepsi de senin düşündüğün gibi düşünürler sağolsunlar. Sıcak kanlısın derler. Yani karşımdaki nasıl davranırsa ben de öyle davranıyorum. Kayınvalidem soğuk olunca ben de baya bi soğuk oluyorum ister istemez. Yoksa daha bekarken hep derdim kayınvalidemle çok samimi olacağım, annecim diycem sürekli diye ama o bana bir kere bile kızım demedi ki ben ona nasıl annecim diyeyim.
ben yoktum ya ondan oleymısınız sız anladım ben
Kayısılı form çayımı yaptım içiyorum şu an...
Mehaba kızlar maşallah güzel kaynatmışsınız.
Ama benim herkese tek tek cevap yazacak enerjim yook napcaz
dün akşam balık yaptım demiştim zaten bol salatayla ekmeksiz yedik güzeldi ama diyetimde olmayan bişey yediğim için acık pişmanın.neyse
bu sabahta 1 dilim ekmek az light peynirle kahvaltımı yaptım
ara:1 portakal yedim
öğle:6 kaşık ıspanak+az yoğurt+1 dilim tb ekmek yedim
ara:1 bardak çay+4 tane çörek otlu 3 tane karışık meyveli form biskivi
ara:1 mevyeli yoğudum var 5 te yicem
akşam:bugün anneme gidicem tavuk sote sipariş ettim :)) diyet listeme uyayayım artık yani dimi ama
ayy kızlar bugün yemeğim varda yarın ne yapsam yesem diye kara kara düşünüyordum kayınvalidem aradı ıspanak yapmış işyerine bırakacaklar ay çok mutlu oldum
ben ıspanağı seviyorum ama çok uğraştırdığı çin yapmış düşünceli kayınvalidem benm
07.45: 2 kuru kayısı, 2 dilim tb ekmeği, 1 kk peynir, domates,salatalık,yeşilbiber
09.30: az şekerli türk kahvesi
11.00:yarım muz(yerli)
13.00:1 tabak mantar yemeği,3 kaşık yoğurt ,salata 1 tb ekmeği
15.00:1 küçük elma
17.00:1 portakal
19.00:1 tabak kabak yemeği, 3 kaşık yoğurt, salata
21.00:1 bardak süt
kız cocugum olursa ecrın melek koycam ısmını eer karr degstırmessem tabı :)))) bnde ewlenmedn cocuk konusmaya basladm
maşallah bize hep böyle hareketli olsun topik3-4 saat sayfaya giremedim.geçmişi okumakdan gözlerim kaydı :))) maşallah maşallah
yaa ne güzelllll .bu hafta ıspanak almadım.yıkamasına üşeniyorum :)))
çok güzel gidiyor arkadaşım
:))) kesin kız mı olacak.erkek çocuğa arternatifin yok mu
Rabbim istediğiniz zamanda size hayırlı, sağlıklı bir bebiş ihsan eylesin inşallah.
Aynı dileklerim tüm bebek sahibi olmak isteyenlere...
Takmıyorum Begümcüğüm ama oraya gidince üzülüyorum sadece. Yalnız bu forumda kayınvalidemle ilgili ilk defa konuşuyorum.
sabah:1 dilim ekmek,peynir 2 zeytin 2 diet sala 2 çeri domates
ara:8 badem,yeşilçay,şekersiz nesacafe 3 diet bisküvi
öğle:3 köfte 1 bucuk dilim ekmek,3 kaşık diet yoğurt,biraz kıvırcık
akşam:1 ince dilim biftek fırında,1 kepçe yoğurt çorbası,1 dilim ekmek
bol su içmeye özen gösterdim
iyi akşamlar arkadaşlar.
karnımı doyurdum çayda demledim.aldım elime çayımı kimler var diye bakayım dedim
bugünkü menümü de yazayım
sabah:2 dilim kepek ekmeği-1 kk peynir-5 zeytin-1 tatlı kaşığı pekmez
öğlenırasa yemeği-2 dilim kepek ekmeği-3 kaşık yoğurt
akşam:1 tabak acılı prinçsiz kapuska-3 kaşık yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara:1 elma
2 lt su-1,5 saat yürüyüş-4 fincan bitki çayı-şekersiz çay
Hoşgeldin.Günaydın Hasretciğim...
Devam canım devam...
İnşallah canım. Baya bir artıdadydım son bildirdiğim kilodan İnşallah cumaya eksi olacak...hadı bakalm cumaya ck azcık kaldı -lerı gorelm
Günaydıııın kızlar. Bizimkilerin ahımı tuttu ne vakit bulup giremiyorum. Çok hastayım kızlar, grip olmuşum. Doktora gittim alerjik rinit dedi. Zaten vardı alerjimde toza ve akarlara da . Kaç gündür çok fenayım. Gözler şırıl şırıl, burunda tabii. Silmekten yara oldu. Bende pek ilaç kullanmayı sevmiyorum geçer dedim ama dayanamadım gittim sonuçta dr. ilaç verdi çok şükür azaldı akıntılar. Daha iyiyim bugün. Diyette tabi bekleme durumunda. Dikkat ediyorum ama çok sıkmıyorum kendimi. Bu hafta gram gitmez herhalde. Gerçi çok yediğimde yok hastalıktan. Bakalım tartılmıyorum cumadan beri. Umarım herkes iyidir. Geçmişi okuyamadım kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?