Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya sıcak olana sıcal oluyorum elbette. Mesela burada o kadar çok arkadaşım oldukş 3.5 sene de hepsi de senin düşündüğün gibi düşünürler sağolsunlar. Sıcak kanlısın derler. Yani karşımdaki nasıl davranırsa ben de öyle davranıyorum. Kayınvalidem soğuk olunca ben de baya bi soğuk oluyorum ister istemez. Yoksa daha bekarken hep derdim kayınvalidemle çok samimi olacağım, annecim diycem sürekli diye ama o bana bir kere bile kızım demedi ki ben ona nasıl annecim diyeyim.

takma kafana boşverrr

bende kilo vermem böle güzel giderse 70 e düşünce inşallah ramazan öncesi yada sonrası benimde niyetim var allah kısmet ederse inşallah
Rabbim istediğiniz zamanda size hayırlı, sağlıklı bir bebiş ihsan eylesin inşallah.
Aynı dileklerim tüm bebek sahibi olmak isteyenlere...

takma kafana boşverrr

Takmıyorum Begümcüğüm ama oraya gidince üzülüyorum sadece. Yalnız bu forumda kayınvalidemle ilgili ilk defa konuşuyorum.

evet diyette öle oluyo bazen malesef
bizde de öle oluyo ama benim yediklerim yapması zor şeyler değil çok problem olmuyo

ben ciddi ciddi seviyorum mutfak işinin o yüzden sorun oluyo
evet cnm belli sevdiğin ben akşam gittiğimde şu mutfakta işim bitsede içeri gidip spor yapem diyorum

inşallah tatlım inş
benim 60 inmeme için çokkk beklemem lazım :))
sen 70 le kal ben 60 la:13:
sen kilo bildirimi yapmadın ya en son kaç kgsun 80 küsürdün diye hatırlıyorum en son

anladım canım tabiki öyledir.. bende öyleyim sıcağa sıcak soğuğada zaten sıcak olamıyorsun..
bende senn gibi sıcak kanlıyım ama birini sevmedimide ona sıcak olmam imkansız oluyor..
boşver bencede önemseme sende
dediğin gibi allahtan uzaksınız yılda 2 kere anca görüşüyorsunuz

3-4 saat sayfaya giremedim.geçmişi okumakdan gözlerim kaydı :))) maşallah maşallah

ben yoktum ya ondan oleymısınız sız anladım ben

galiba öyleymiş baksana

Kayısılı form çayımı yaptım içiyorum şu an...

afiyet olsun.bende günde 1 tane içiyorum.en son çilekli aldım çok hoşuma gitti

Balık yediğin için neden pişmansın ki.Gayet yararlı ve sağlıklı.ayrıca menünde süperr

yaa ne güzelllll .bu hafta ıspanak almadım.yıkamasına üşeniyorum :)))

çok güzel gidiyor arkadaşım

kız cocugum olursa ecrın melek koycam ısmını eer karr degstırmessem tabı :)))) bnde ewlenmedn cocuk konusmaya basladm

:))) kesin kız mı olacak.erkek çocuğa arternatifin yok mu

maşallah bize hep böyle hareketli olsun topik
bende ıspanak alamıyorum yıkaması çok zor ya annem veriyor yada kayınvalidem sağolsunlar
tşk ederim sende süper gidiyorsun
ne bilim kız olacak gibi konuştuk hahahah
allah hayırlısını versin cnm

aminn canmmm
bende ilk kez konuştum herhalde kadın ıspanak getirince pek bi mutlu oldum paylaştım sizlerle

iyi akşamlar arkadaşlar.
karnımı doyurdum çayda demledim.aldım elime çayımı kimler var diye bakayım dedim
bugünkü menümü de yazayım

sabah:2 dilim kepek ekmeği-1 kk peynir-5 zeytin-1 tatlı kaşığı pekmez
öğlenırasa yemeği-2 dilim kepek ekmeği-3 kaşık yoğurt
akşam:1 tabak acılı prinçsiz kapuska-3 kaşık yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara:1 elma

2 lt su-1,5 saat yürüyüş-4 fincan bitki çayı-şekersiz çay

sabah:1 dilim ekmek,peynir 2 zeytin 2 diet sala 2 çeri domates
ara:8 badem,yeşilçay,şekersiz nesacafe 3 diet bisküvi
öğle:3 köfte 1 bucuk dilim ekmek,3 kaşık diet yoğurt,biraz kıvırcık
akşam:1 ince dilim biftek fırında,1 kepçe yoğurt çorbası,1 dilim ekmek
bol su içmeye özen gösterdim

Maşallah, maşallah, maşallah... Çok güzel bir menü. Devamının hep böyle olması dileğiyle....

Pınarcığım sen diyetisyene gidiyordun değil mi? Bu kadar ekmek bana biraz fazla geldi ama uzmanı böyle verdiyse birşey diyemem tabiki...

Aslında bir yandan da düşünüyorum normal diyorum, çünkü az yersen kilo verdikçe kalori kısman gerektiğinde ne kısacaksın. Böyle en azından bir dilim bir dilim ekmekleri kısarsın.

Günaydıııın kızlar. Bizimkilerin ahımı tuttu ne vakit bulup giremiyorum. Çok hastayım kızlar, grip olmuşum. Doktora gittim alerjik rinit dedi. Zaten vardı alerjimde toza ve akarlara da . Kaç gündür çok fenayım. Gözler şırıl şırıl, burunda tabii. Silmekten yara oldu. Bende pek ilaç kullanmayı sevmiyorum geçer dedim ama dayanamadım gittim sonuçta dr. ilaç verdi çok şükür azaldı akıntılar. Daha iyiyim bugün. Diyette tabi bekleme durumunda. Dikkat ediyorum ama çok sıkmıyorum kendimi. Bu hafta gram gitmez herhalde. Gerçi çok yediğimde yok hastalıktan. Bakalım tartılmıyorum cumadan beri. Umarım herkes iyidir. Geçmişi okuyamadım kızlar.

hadı bakalm cumaya ck azcık kaldı -lerı gorelm
İnşallah canım. Baya bir artıdadydım son bildirdiğim kilodan İnşallah cumaya eksi olacak...

Rezzancım çook geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Gerçi bahar mevsimine de giriyoruz. Alerjileri olanlara Rabbim yardım etsin.
İnşallah cuma günü istediğin sonucu görürsün tartıda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…