Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok güzel maşallah

evet diyetisyen bu şekilde veriyor.Ben hem şeker hemde troid hastasıyım .belkide bana özel bu şekilde yapıyordur.İlk amacımız şekeri dengede tutmak çünkü.yavaş yavaş kilo vermek.bende bunun dışına çıkmaya korkuyorum.geçen sene çok hastalandım çok sorunlar yaşadım evde kendi kendime bayıldım.ani şeker düşmeleri nedeniyle.yakında kontrole gideceğim belki o zaman menüyü değiştirip ekmeği azaltır.

gunaydnnnn ben geldım

günaydın Hasretcim.Nasılsın?

Çok geçmiş olsun Rezzancım.Şuan önceliğin zaten sağlığın olmalı.Kilo vermsende o kadar sorun olmaz yeter ki bu arada kilo alma.allah acil şifa verir inşallah

Maşallah, maşallah, maşallah... Çok güzel bir menü. Devamının hep böyle olması dileğiyle....

begenmene cok sevındım canım

Günaydın 5. Takımın Güzelleri...

Şimdi Kahvaltı Zamanı...

Ardından da Spora......

uhhh evet bende müzik açıp salla salla yaparım belki:)

gecmıs olsun rezzancım cocuklar da varmı senın alerji canım benım eşimde var hep ust hem alt solunum alerji ve astım var

Günaydın kızlar fazla yazamıcam şimdi oğlum huysuz yanımda:)

hasret,rezzan,şirine,pınar,aslı daha gelmemiş günaydın kızlar güzel birgün diliyorum

ıyıyım pınarcm sen nasılsn napıosun

bende iyiyim teşekkürler hasretcim.sabah kahvaltımı ve 1,5 saatlik yürüyüşümü yapıp işe geldim.az sonra yeşil çayımı içeceğim.

hasret,rezzan,şirine,pınar,aslı daha gelmemiş günaydın kızlar güzel birgün diliyorum

teşekkür ederim.o huysuzu da öpersin bizim yerimize

aslı hala gelmedı hayrdır ıns

müşteri falan vardır belki de

kahvaltısını yapıyordur daha o :) gelir birazdan

o da olabilir yada uyuya kalmıştır :))

bnde yeslcayımı ıcıcem smdı acıkmaya basladm kahwltımı 7 buckta yaptm ondan sanırım hemn senaryo yazıorz ya :)))

İyi öğlenler kızlar ,

Sün spordan 10.30 da geldim . yorgunluktan uyuyakaldım . 7.30-9.30 akşam gidiyorum .

Sabah 1 eti form , peynir ve çay

yarım lt su , bir elma

öğlen çorba ve eti form yiyeceğim . okulda kalıyorum öğlen , çıkışta toplantı var .bakalım akşam evde ne varsa yerim .

oglende haff gecr deryacm bu hafta dusute olacaksn bnce hem spor yapıosun hm de guzl beslenıosun ama sabahları bırazdaha ıı kahwltı etmelısın bnce

oglende haff gecr deryacm bu hafta dusute olacaksn bnce hem spor yapıosun hm de guzl beslenıosun ama sabahları bırazdaha ıı kahwltı etmelısın bnce

Geçmiş olsun canım , ilaçlarını düzenli kullan çabucak iyileşirsin .

süper canm
ama kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş öyle duydum ben unonun 100 de yüz tam buğday ekmeğinden alıyorum çok beğeniyorum tavsiye ederim

ne güzel bi menüdür bu böyle

Günaydın 5. Takımın Güzelleri...

Şimdi Kahvaltı Zamanı...

Ardından da Spora......
günaydınlar

çok geçmiş olsun canm havalardan herkes hasta bie bu sene grip olanlar hep zor atlatıyorlar
umarım en kısa zamnda iyileşirsin
burun yarasıda kötü oluyor yaa bende grip olduğumda hep burnum yara oluyor

geldim tatlım günaydın
aslı hala gelmedı hayrdır ıns

kahvaltısını yapıyordur daha o :) gelir birazdan
evet tahmiler doğru geç kalktım 9 buçukta uyandım kahvaltımı yaptım ondan sonra
markete gittim ekmeğim az kalmıştı ekmek aldım
marul aldım, peynir aldım
tekrardan herkese tünaydınlar olsun canlarım

merhaba deryacğım sporun fadasını göreceksin bence..
ama eti form yerine ekmek yesen daha iyi olur diye düşünüyorum

kızlarcığım tartılmıcaktım güya ay ne tutarsızım tutamadım kendimi tartıldım bugün
evet pazar günü su tutmuş vücudum yalancı kiloymuş o
hala 69 lardayım mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…