- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.881
İnşallah canım. Baya bir artıdadydım son bildirdiğim kilodan İnşallah cumaya eksi olacak...
[/COLOR][/FONT][/B]
sabah:1 dilim ekmek,peynir 2 zeytin 2 diet sala 2 çeri domates
ara:8 badem,yeşilçay,şekersiz nesacafe 3 diet bisküvi
öğle:3 köfte 1 bucuk dilim ekmek,3 kaşık diet yoğurt,biraz kıvırcık
akşam:1 ince dilim biftek fırında,1 kepçe yoğurt çorbası,1 dilim ekmek
bol su içmeye özen gösterdim
Pınarcığım sen diyetisyene gidiyordun değil mi? Bu kadar ekmek bana biraz fazla geldi ama uzmanı böyle verdiyse birşey diyemem tabiki...
Aslında bir yandan da düşünüyorum normal diyorum, çünkü az yersen kilo verdikçe kalori kısman gerektiğinde ne kısacaksın. Böyle en azından bir dilim bir dilim ekmekleri kısarsın.
gunaydnnnn ben geldım
Günaydıııın kızlar. Bizimkilerin ahımı tuttu ne vakit bulup giremiyorum. Çok hastayım kızlar, grip olmuşum. Doktora gittim alerjik rinit dedi. Zaten vardı alerjimde toza ve akarlara da . Kaç gündür çok fenayım. Gözler şırıl şırıl, burunda tabii. Silmekten yara oldu. Bende pek ilaç kullanmayı sevmiyorum geçer dedim ama dayanamadım gittim sonuçta dr. ilaç verdi çok şükür azaldı akıntılar. Daha iyiyim bugün. Diyette tabi bekleme durumunda. Dikkat ediyorum ama çok sıkmıyorum kendimi. Bu hafta gram gitmez herhalde. Gerçi çok yediğimde yok hastalıktan. Bakalım tartılmıyorum cumadan beri. Umarım herkes iyidir. Geçmişi okuyamadım kızlar.
Maşallah, maşallah, maşallah...Çok güzel bir menü. Devamının hep böyle olması dileğiyle....
Günaydın 5. Takımın Güzelleri...
Şimdi Kahvaltı Zamanı...
Ardından da Spora......
gecmıs olsun rezzancım cocuklar da varmı senın alerji canım benım eşimde var hep ust hem alt solunum alerji ve astım varGünaydıııın kızlar. Bizimkilerin ahımı tuttu ne vakit bulup giremiyorum. Çok hastayım kızlar, grip olmuşum. Doktora gittim alerjik rinit dedi. Zaten vardı alerjimde toza ve akarlara da . Kaç gündür çok fenayım. Gözler şırıl şırıl, burunda tabii. Silmekten yara oldu. Bende pek ilaç kullanmayı sevmiyorum geçer dedim ama dayanamadım gittim sonuçta dr. ilaç verdi çok şükür azaldı akıntılar. Daha iyiyim bugün. Diyette tabi bekleme durumunda. Dikkat ediyorum ama çok sıkmıyorum kendimi. Bu hafta gram gitmez herhalde. Gerçi çok yediğimde yok hastalıktan. Bakalım tartılmıyorum cumadan beri. Umarım herkes iyidir. Geçmişi okuyamadım kızlar.
günaydın Hasretcim.Nasılsın?
Günaydın kızlar fazla yazamıcam şimdi oğlum huysuz yanımda:)
hasret,rezzan,şirine,pınar,aslı daha gelmemiş günaydın kızlar güzel birgün diliyorum
ıyıyım pınarcm sen nasılsn napıosun
Günaydın kızlar fazla yazamıcam şimdi oğlum huysuz yanımda:)
hasret,rezzan,şirine,pınar,aslı daha gelmemiş günaydın kızlar güzel birgün diliyorum
aslı hala gelmedı hayrdır ıns
kahvaltısını yapıyordur daha o :) gelir birazdan
bnde yeslcayımı ıcıcem smdı acıkmaya basladmbende iyiyim teşekkürler hasretcim.sabah kahvaltımı ve 1,5 saatlik yürüyüşümü yapıp işe geldim.az sonra yeşil çayımı içeceğim.
teşekkür ederim.o huysuzu da öpersin bizim yerimize
müşteri falan vardır belki de
o da olabilir yada uyuya kalmıştır :))
İyi öğlenler kızlar ,
Sün spordan 10.30 da geldim . yorgunluktan uyuyakaldım . 7.30-9.30 akşam gidiyorum .
Sabah 1 eti form , peynir ve çay
yarım lt su , bir elma
öğlen çorba ve eti form yiyeceğim . okulda kalıyorum öğlen , çıkışta toplantı var .bakalım akşam evde ne varsa yerim .
İyi öğlenler kızlar ,
Sün spordan 10.30 da geldim . yorgunluktan uyuyakaldım . 7.30-9.30 akşam gidiyorum .
yarım lt su , bir elma
öğlen çorba ve eti form yiyeceğim . okulda kalıyorum öğlen , çıkışta toplantı var .bakalım akşam evde ne varsa yerim .
Günaydıııın kızlar. Bizimkilerin ahımı tuttu ne vakit bulup giremiyorum. Çok hastayım kızlar, grip olmuşum. Doktora gittim alerjik rinit dedi. Zaten vardı alerjimde toza ve akarlara da . Kaç gündür çok fenayım. Gözler şırıl şırıl, burunda tabii. Silmekten yara oldu. Bende pek ilaç kullanmayı sevmiyorum geçer dedim ama dayanamadım gittim sonuçta dr. ilaç verdi çok şükür azaldı akıntılar. Daha iyiyim bugün. Diyette tabi bekleme durumunda. Dikkat ediyorum ama çok sıkmıyorum kendimi. Bu hafta gram gitmez herhalde. Gerçi çok yediğimde yok hastalıktan. Bakalım tartılmıyorum cumadan beri. Umarım herkes iyidir. Geçmişi okuyamadım kızlar.
oglende haff gecr deryacm bu hafta dusute olacaksn bnce hem spor yapıosun hm de guzl beslenıosun ama sabahları bırazdaha ıı kahwltı etmelısın bnce
süper canmiyi akşamlar arkadaşlar.
karnımı doyurdum çayda demledim.aldım elime çayımı kimler var diye bakayım dedim
bugünkü menümü de yazayım
sabah:2 dilim kepek ekmeği-1 kk peynir-5 zeytin-1 tatlı kaşığı pekmez
öğlenırasa yemeği-2 dilim kepek ekmeği-3 kaşık yoğurt
akşam:1 tabak acılı prinçsiz kapuska-3 kaşık yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara:1 elma
2 lt su-1,5 saat yürüyüş-4 fincan bitki çayı-şekersiz çay
ne güzel bi menüdür bu böylesabah:1 dilim ekmek,peynir 2 zeytin 2 diet sala 2 çeri domates
ara:8 badem,yeşilçay,şekersiz nesacafe 3 diet bisküvi
öğle:3 köfte 1 bucuk dilim ekmek,3 kaşık diet yoğurt,biraz kıvırcık
akşam:1 ince dilim biftek fırında,1 kepçe yoğurt çorbası,1 dilim ekmek
bol su içmeye özen gösterdim
günaydınlarGünaydın 5. Takımın Güzelleri...
Şimdi Kahvaltı Zamanı...
Ardından da Spora......
çok geçmiş olsun canm havalardan herkes hasta bie bu sene grip olanlar hep zor atlatıyorlarGünaydıııın kızlar. Bizimkilerin ahımı tuttu ne vakit bulup giremiyorum. Çok hastayım kızlar, grip olmuşum. Doktora gittim alerjik rinit dedi. Zaten vardı alerjimde toza ve akarlara da . Kaç gündür çok fenayım. Gözler şırıl şırıl, burunda tabii. Silmekten yara oldu. Bende pek ilaç kullanmayı sevmiyorum geçer dedim ama dayanamadım gittim sonuçta dr. ilaç verdi çok şükür azaldı akıntılar. Daha iyiyim bugün. Diyette tabi bekleme durumunda. Dikkat ediyorum ama çok sıkmıyorum kendimi. Bu hafta gram gitmez herhalde. Gerçi çok yediğimde yok hastalıktan. Bakalım tartılmıyorum cumadan beri. Umarım herkes iyidir. Geçmişi okuyamadım kızlar.
geldim tatlım günaydınGünaydın kızlar fazla yazamıcam şimdi oğlum huysuz yanımda:)
aslı hala gelmedı hayrdır ıns
evet tahmiler doğru geç kalktım 9 buçukta uyandım kahvaltımı yaptım ondan sonrakahvaltısını yapıyordur daha o :) gelir birazdan
İyi öğlenler kızlar ,
yarım lt su , bir elma
Haklısın canım , sabah yorgunluktan çok geç kalktım . zaman kalmadı kahvaltıya . o kadar ki mideme birşeyler girsin dedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?