Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aslııı ne guzel aldn dımı uykunu

aldım canm çok şükür dün çok uykusuzdum ayy uykuya çok düşkünüm ben okul hayatımdada hep sınıfa geç giderdim
bugün kociş sabah kahvaltı yapmıcam sen uyu dedi bende 9 da ara uyandır dedim tabi aramadı yoğunmuş ben kendiliğimn 9 buçukta uyndım
hadi bakalım bu hafta sende 6 ları göreceksin öyle düşünüyorum
marta 6 larla greceksin sonra aynı kilolarda olacağız senle yarış yapacağız

AYY GUZL ARKADSIM NASIL GUZL SELER SOLUOSUN SEN OLE ıns cnm yaa bzde dun aksm 10 gbı uyuyakaldık ohh ne guzlde almısım uykumu

AYY GUZL ARKADSIM NASIL GUZL SELER SOLUOSUN SEN OLE ıns cnm yaa bzde dun aksm 10 gbı uyuyakaldık ohh ne guzlde almısım uykumu
ohh miss sende uykunu almışsın ne güzel
bende akşam 1 saat sporumu yaptım spordan sonra uyuyorum ya bayılıyorum resmen
hiç gece uyanmıyorum

kızlar dünkü menümdeki 21.00 de olan sütü içmedim listemde hergün 21 de süt yazıyorum ama bazen içmiyorum bilginize
içim kıyılırsa içiyorum

sen hangi ayda doğum yaptın canım bazı bebeklerin kilosu çok gercekten o bebegınde cokmus

mart annesiyim canım bn işte kızcem 23 martta bir yaşında ve 7 kilo şaka gibi
neyse iyileşşinde artık kilosunu önemsemiyecem
kızllar birde bnm bebeğim oturarak yamak yamiyor illa yatarak yicek oda boğazına kaçınca öğürüyor ne yapıcam bilemiyorumm

ececim seninlede bir türlü buluşamadık :))
yazdığını okudum inan ki arkadaşım o kadarda mühim bişey değil annem hep derdi ilkokul lise aşkları toz bulut sen hayatının geri kalanını nasıl yönlediriceğini düşün önünde üniversite var bn liseyi bitireli 3 veya 4 sene oldu 89 doğumluyum ve yapmamasaymısım söylemeseymişim dediğim o kadar çok sey varki hayatım da

neyse hayıırlısı bnde çok fena gribim kızlar bütün vucudum ağrıyo başımda tabiki
bu sabah hatta 2 gündür kahvaltılarımı yapamaya başladım birazdan ev temizliğinide başalayacam
pilates yapamaıyorum heç grşpşm gecsin onada başlıcam
cuma günü rapor verecemm inşallahh

allah sağlıklı uzun ömür versin kızına canm..sende genç annesin betül gibi
kızın yesinde kilosunu kafaya takma bencede yemeyen çocuk çok zor yiğenimden biliyorum ama yemesede büyüdü çok şükür 5 yaşında şimdi
sanda geçmiş olsun canm
cuma günü sende izinden dönüyorsun yani iyi takımımız toplandı gözümüz aydın

selam iklima hiç uğramıyorsun karabatak gibisin ee tamam benimkide 16 şubat doğumlu yeni 1 yaşında oldu büyümüş artık senin kız:) benimkide yatarak yiyor mamasını aynen kusuor hep o yzden canım aynı sorun bizde de var geçmişolsun siz de geçmedinizmi ek gıdaya

aslı beğendin demek menümü bende tartıldım ay çok sinir bir durum bu hafta gidemedi kilolar 77 olmuşum 76 gibi gösterior ama listede artılarda olucam kendimi haftaya saklıyorum ben ahaha inş gider kilolar

kızlarcığım tartılmıcaktım güya ay ne tutarsızım tutamadım kendimi tartıldım bugün
evet pazar günü su tutmuş vücudum yalancı kiloymuş o
hala 69 lardayım mutlu oldum
tibrikler...
Ben de ben de ben de...
ohh miss sende uykunu almışsın ne güzel
bende akşam 1 saat sporumu yaptım spordan sonra uyuyorum ya bayılıyorum resmen
hiç gece uyanmıyorum
Ben de dün akşam 10 da çıktım koşu bandına 10.45e kadar yürüdüm 4 km. daha sonra bir yattım yatış o yatış sabah 7.30 da kalktım.
İklimacım benim kızım da aynen seninkisi gibiydi. şu an 33 aylık 12 kg daha. Kızımdan 6 ay küçük çocukları görüyorum hem daha kilolu hem de daha uzun olbiliyor bazıları maşallah. Sen de takma kafana boş ver. Sağlıklı olsunda kilo o kadar da önemli değil.
Oturarak yemesi çok daha iyi tabi ama yemiyor ne yapabilirsin ki. Mecbur öyle yedireceksin. En azından tamamen yatarak değilde başının altından detekle. yatarak yedirmek orta kulak iltihabına yol açıyormuş. doktor öyle demişti.

menum : sacah 2 dılm cawdr ekmegı az petnır 3 sıay 1 yesıl zeytın yarım cay kasıgı cılek recelı bıber cokazcık sucuklu yumurtadan aldım hc yag koymadn yaptım omlet gıbı
ara 3 form bskuwı yeslcay
oglen 5 kasık pırasa yemegı yogurt 1dılm ekmek
ara portakl yeslcay
aksam corba salata yogrt belkı azcık pırasa yemegı
2 -2.5 lıtre su

aslı beğendin demek menümü bende tartıldım ay çok sinir bir durum bu hafta gidemedi kilolar 77 olmuşum 76 gibi gösterior ama listede artılarda olucam kendimi haftaya saklıyorum ben ahaha inş gider kilolar
çok beğndm canm afiyet olsun hep bu şekilde beslensen inan gider kilolar
yeşilçayınıda düzenli iiçiyorsun değilmi inan onunda çok faydası oluyor
haftaya eksilerde olursun takma kafana hayatım liste önemli değilki sen biliyorsu biz biliyoruz doğrunun ne olduğunu
tibrikler...

Ben de ben de ben de...

Ben de dün akşam 10 da çıktım koşu bandına 10.45e kadar yürüdüm 4 km. daha sonra bir yattım yatış o yatış sabah 7.30 da kalktım.
evet betül senn şuanki kgnu bilmediğim için cumaya 6 yı görürmüsün kestiremedim
hadi kızlar yarışa
bende 1 saat yaptım 500 kalori yakmışım öyle yazıyordu
maşallah canım spor ve diyetle çok güzel gidecek bu kglar
evlendiğim kgya 5 kg kaldı hedefimede 9 kg

akşam kaçamk yok anlaştıkmı cumaya son 2 gün

ayy içime su serptin aslı böle yesem hep kesin kilolar giderde işte şu ruh hali stresten yiyorum bazen daralıorum

sabah 79,9 geldim bakalım cumaya ne olcaz :))

balık sağlıklıda benim listemde yoktu o yüzden huzursuz oldum canım

ekmek miktarı banada birazcık fazla geldi ama diyetisyen eşliğinde olduğu için vardır bi bildiği diyorum

çok geçmiş olsun tatlım

günaydın kızlar fazla yazamıcam şimdi oğlum huysuz yanımda:)

hasret,rezzan,şirine,pınar,aslı daha gelmemiş günaydın kızlar güzel birgün diliyorum

aman oğluşunla ilgilien o zaman da dahada huysuzlanmasın

neden etiformla kahvaltı yapıyosun tatlım?

kızlarcığım tartılmıcaktım güya ay ne tutarsızım tutamadım kendimi tartıldım bugün

OHH GÖZÜN AYDIN NE GÜZEL BAK İŞTE

İKLİMA ALLAH BAĞIŞLASIN EVLADINI,KİLOYA TAKMA BENCEDE.ÖNEMLİ OLAN SAĞLIKLI OLMASI.DOKTORU Bİ PROBLEM YOK DİYOSA İÇİN RAHAT ETSİN BENCE

MÖNÜN ÇOK GÜZEL CANIM

soz werıorum kı yok :18::18ff walla cok zor bu reglı donemı ılkkez dun aksm ıstedı ama bol su cıtım ıste bıde o dedımı (2 hanmeller ) dısımın kawugna gtmedı kı

AKLINDA OLSUN REGLİ DÖNEMİNDE CANIN ÇOK TATLI İSTEDİĞİNDE YA 3 4 TANE KURU KAYISI YADA İNCİR YE
YADA ELMAYI RENDELE İÇİNE AZ CEVİZ VE TARÇIN EKLE MİS GİBİ BİR TATLI OLUR SANA HEMDE HAFİF
Bİ ÖNERİDE MUZU ÇATALLA EZ ÜZERİNE CEVİZ İSTENİRSE 1 TATLI KAŞIĞIDA BAL KAT OHHH EN GÜZEL EN HAFİF TATLI TARİFLERİ SANA
BİDE SÜTLÜ TÜRK KAHVESİDE TATLI İSTEĞİNİ YATIŞTIRIR AKLINIZDA OLSUN TÜM BAYANLARRRR

NE ÇOK OLDU BE BAK

OHH GÖZÜN AYDIN NE GÜZEL BAK İŞTE

İKLİMA ALLAH BAĞIŞLASIN EVLADINI,KİLOYA TAKMA BENCEDE.ÖNEMLİ OLAN SAĞLIKLI OLMASI.DOKTORU Bİ PROBLEM YOK DİYOSA İÇİN RAHAT ETSİN BENCE

MÖNÜN ÇOK GÜZEL CANIM

soz werıorum kı yok :18::18ff walla cok zor bu reglı donemı ılkkez dun aksm ıstedı ama bol su cıtım ıste bıde o dedımı (2 hanmeller ) dısımın kawugna gtmedı kı

AKLINDA OLSUN REGLİ DÖNEMİNDE CANIN ÇOK TATLI İSTEDİĞİNDE YA 3 4 TANE KURU KAYISI YADA İNCİR YE
YADA ELMAYI RENDELE İÇİNE AZ CEVİZ VE TARÇIN EKLE MİS GİBİ BİR TATLI OLUR SANA HEMDE HAFİF
Bİ ÖNERİDE MUZU ÇATALLA EZ ÜZERİNE CEVİZ İSTENİRSE 1 TATLI KAŞIĞIDA BAL KAT OHHH EN GÜZEL EN HAFİF TATLI TARİFLERİ SANA
BİDE SÜTLÜ TÜRK KAHVESİDE TATLI İSTEĞİNİ YATIŞTIRIR AKLINIZDA OLSUN TÜM BAYANLARRRR

NE ÇOK OLDU BE BAK

Hala 69 lardayım mutlu oldum

iyiki söledin yoksa ilgilenmeyi düşünmüyordum

niye bozuk atıyosun ki şimdi arkadaşım,kötü bişeymi söyledim ki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…