- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.261
sağol canmafiyet olsun Aslıcım.bende akşamdan karnıbahar yemeği pişirmiştim .işyerine onu getirdim 2 dilim ekmekle karnıbahar yemeği yedim.
akşama da kadınlar günü sebebiyle yemek var oraya gideceğim yemekde ızgara varmış çok sorun olmaz inşallah.ekmek yemem çorbada varmış.tatlı yoksa sorun olmaz varsa da artık yememem lazım zaten bugün ara öğünümde 1 lokma yedim.lokmayı artık hemen hemen heryerde biliyorlar ama bilmeyen varsa İzmirde genelde sokaklarda hayır olarak yapılır hamur yağda kızartılıp şerbete atılır sıcak sıcak mideye indirilir :)))
ellerine sağlık cnm pek bi hamaratsın maşallahmisafirlerime hazırlayacağım mönümü yazıyorum kızlar:
başlangıç:ezo gelin çorba ama belki sebzede yapabilirim henüz karar vermedim
zeytinyağlı:sarma yapmıştım önceden onları çıkarıcam bide portakallı kereviz yapıcam
ana yemek:islim kebabı yapıcam yanına püre ve pilav
salatalar:havuç ve rus salatası yapıcam ayrıca karışık marul salatası yapıcam
bide baklava yufkasından peynirli börek sarıcam
tatlı olarakta kadayıflı muhallebi
işte böle kızlar
ilk defa gelicekler evime güzel ağırlmam lazım
tabii banada bunlardan hangisini yicen derseniz,hiçbirini
Off ya Begümcüm ben de gelebilir miyim yemeye senin yerine yerim....misafirlerime hazırlayacağım mönümü yazıyorum kızlar:
işte böle kızlar
ilk defa gelicekler evime güzel ağırlmam lazım
tabii banada bunlardan hangisini yicen derseniz,hiçbirini
Sorma Pınarcım ya bu hafta benimde misafirlerim vardı,gerçekten hazırladıklarımdan kaldı ,zor oluyor,atılmasın diyoruz yiyoruz,herşey de dondurucuya girmez ki?menünü puanlıyorum canım
10 üzerinden 10 .e o halde misafirlerine afiyet olsun
misafir ağırlamanın en kötü yanı bir sürü yemek kalıyor sonra onları bitirmek zorunda kalıyorz.Bari miktarlarını çok yapma da fazla kalmasın çüünkü bir sürü çeşit oluyor
SAKIN diyeyim9.00: 2 kuru kayısı,1 ceviz
9.30:2 dilim tb ekmeği, domates salatalık közlenmiş kırmızı biber 1.5 kk peynir
11.00:türk kahvesi
14.00: 1 tabak barbunya,yarım kase yoğurt ,salata
17.00:1 tane küçük elma
19.30:1 tabak mantar sote, yoğurt,salata
evde 1 tane cips var ve benm gözüm var onda kaçamak olabilir :18:
9.00: 2 kuru kayısı,1 ceviz
9.30:2 dilim tb ekmeği, domates salatalık közlenmiş kırmızı biber 1.5 kk peynir
11.00:türk kahvesi
14.00: 1 tabak barbunya,yarım kase yoğurt ,salata
17.00:1 tane küçük elma
19.30:1 tabak mantar sote, yoğurt,salata
evde 1 tane cips var ve benm gözüm var onda kaçamak olabilir :18:
afiyet olsun Aslıcım.bende akşamdan karnıbahar yemeği pişirmiştim .işyerine onu getirdim 2 dilim ekmekle karnıbahar yemeği yedim.
akşama da kadınlar günü sebebiyle yemek var oraya gideceğim yemekde ızgara varmış çok sorun olmaz inşallah.ekmek yemem çorbada varmış.tatlı yoksa sorun olmaz varsa da artık yememem lazım zaten bugün ara öğünümde 1 lokma yedim.lokmayı artık hemen hemen heryerde biliyorlar ama bilmeyen varsa İzmirde genelde sokaklarda hayır olarak yapılır hamur yağda kızartılıp şerbete atılır sıcak sıcak mideye indirilir :)))
Canım Allah yardımcın olsun,aman diyeyim dikkat et hasta olma...merhaba kızlar bu hafta 3 tane sınavım var onlara çalışıcam.
Kahvaltı menüm 2 br. ılık süt 2,5 dl ısıtılmış kepek ekmek domates peynir 1,5ta haşlama yumurta...
bugün üzerimde bir ağırlık var sormayın gitsin.Akşam erkenden duş alıcam yatıcam belki grip başlangıcındandır halsizliğim...
Canım çok geçmiş olsun,inşaallah çabuk iyileşir erkeklerin hastalığı bir facia..Hepsi aynı,nasıl bir naz,kapris hiiiç çekilmez...günaydın kızlar gece pek uyumadık
gece eşim hastalandı ateşi çıktı 39 dereceydi
kolaltlarına ve alnına ıslak bezle biraz düşürüp acile gittik
çok şükür sabah daha iyiydi
dışarda çalıştığı için soğuk yemiş
şimdi işe geldim oda annesigile gitti
sizde ne var ne yok?
Evet Deryacım bende farkettim,15 gün rahat sayılırım yani annemin ameliyatına kadar,bu süreyi çok iyi değerlendirmem lazım,günüm de yok bu ara...Hadi bakalım bu hafta en çok biz verelim de çatlatalım arkadaşlarımızı...Arzucum ikimiz aynı kilodayız . hadi bu hafta biraz gayret edelim .senin de işlerin düzene girdi heralde.
aslına bakarsan ben lokmayı da hiç sevmem ama tatlı krizim tutunca nasıl tatlı geldi anlatamam.işyerinin ön tarafında hayır için pişiriyorlardı.gene gidip almayacakdım ama bir baktım eşim almış gelmiş bende dayanamadım yedim :)))) akşama yemeye gidiyoruz ama daha iradeli olmakda kararlıyımAyyy o lokma ne güzeldir bilmez miyim,ama booool kaloriliAfiyet şeker olsun canım benim 1 tanecikten ne olur ki
..
Bu günkü menümü de yazayım,çok yoğundum bugün,kaç gündür eve bakamamıştım,çamaşırlar birikmişti,ev tam takır olmuş...
Temizlik alışveriş derken akşam oldu....menüm şöyle,ara daki kaçamak bozdu herşey galiba...
SABAH 2 yumurta,domates,peynir ,4 zeytin,1 çay bardağı tuzsuz fıstık
ÖĞLEN 4 kaşık kereviz,eti fzla 3 kaşık bezelye,yoğurt,salata
ARA sütlü tatlı,biaz da çubuk kraker yedim... Reglim yakın kendimi tutamadım...
aKŞAM tavuk ve salata yicem...
SPOR olarak 1 saat koşu bandında yürüyüş yaptım ve de temizlik,bol bol su içiyorum,yeşilçayı akşam içicem...
Çok mu olmuş ne dersiniz huzursuz oldum...:44:
Canım umarım öyle olmuştur,oburluğum tuttu yine,aslında ekmek yemek gerekiyor,ben biraz hızlı kilo vereyim diye 1-2 hafta böyle deniyorum sonra diyetisyenin verdiğine devam edicem...ekmek yerine yemiş olmuşsun fazla gelenleri de .listende hiç ekmek yok.bende ekmek yemeden doymuyorum gibi geliyor.
Kolay gelsin canım sende öğrencisin sanırım gözümden kaçmış,hoşgeldin bu arada....ıyı aksamlar canlar
bugunkı menumu yazmadan derse baslamayayım dedım
sabah :sekersız cay kepeklı ekmek peynırlı sandwich
öğlen: ıkı dılım tam bugday ıkı dılım ekmek bol salata (dersaneyı pıknık alanına cevırdım herkes nasıplendı)
aksam yesıl cay corba salata yogurt
öpüldünüz canlar ben derse kacar
Canım dikkat et kendine...hatunlar ben çook kötüyüm bir halsizim ki sormayın bilgisayarın başında yığılmış durumdayım.
duşumu aldım yemeğimi yedim yeşilçayımı içtim birazdan yatıcam...
aklıma birşey gelmiyor ya..Bugünlük raporuda yazmasam..kötü değildi ama toparlayamıyorum kafamı...bunları nasıl yazdım acaba :)
selam sonunda gelebildim bugun çok hareketliydi cıkmadım cıkmadım evden cıktımmıda eve geri dönemiorum avm gezdım durdum bugun market filan yaptım hava buz gibi ve bogazlarım şişiyor sankim çok yürüdüm kızlar bugun yoruldum ama cok ıyı geldı keske hergun yuruyus yapabılsem ne güzel kilo verirdim cıslardan uzak durmaya calıstım catalın ucuyla 2 kere browniden tattım sadece birde marketten mavi yeşilin diet cikolatalarından buldum 10 tane aldım cok tatlı krizi gelirse yerim artık..
su ıctım bugun yine en güzeli yürüyüş yapmam evi temizlemem oldu çok yorucuydu ama baya yaktıgımı hissettim bugun
yemedim ama başka cıslar yedimama en ezından cipsten iyidir herhalde
sizi dinledim yemedim vallaAslıcım sakın yeme.onun yerine başka kaçamaklar yap ama cips hem sağlıksız hemde cısssssss hemde çok cısss
ekmek olmadığı için fazla değil abalcım menün güzelBu günkü menümü de yazayım,çok yoğundum bugün,kaç gündür eve bakamamıştım,çamaşırlar birikmişti,ev tam takır olmuş...
Temizlik alışveriş derken akşam oldu....menüm şöyle,ara daki kaçamak bozdu herşey galiba...
SABAH 2 yumurta,domates,peynir ,4 zeytin,1 çay bardağı tuzsuz fıstık
ÖĞLEN 4 kaşık kereviz,eti fzla 3 kaşık bezelye,yoğurt,salata
ARA sütlü tatlı,biaz da çubuk kraker yedim... Reglim yakın kendimi tutamadım...
aKŞAM tavuk ve salata yicem...
SPOR olarak 1 saat koşu bandında yürüyüş yaptım ve de temizlik,bol bol su içiyorum,yeşilçayı akşam içicem...
Çok mu olmuş ne dersiniz huzursuz oldum...:44:
güzel ama ara yok çok az gibi geldi afiyet olsunıyı aksamlar canlar
bugunkı menumu yazmadan derse baslamayayım dedım
sabah :sekersız cay kepeklı ekmek peynırlı sandwich
öğlen: ıkı dılım tam bugday ıkı dılım ekmek bol salata (dersaneyı pıknık alanına cevırdım herkes nasıplendı)
aksam yesıl cay corba salata yogurt
öpüldünüz canlar ben derse kacar
afiyet olsun dürümüde eritmişsindirselam sonunda gelebildim bugun çok hareketliydi cıkmadım cıkmadım evden cıktımmıda eve geri dönemiorum avm gezdım durdum bugun market filan yaptım hava buz gibi ve bogazlarım şişiyor sankim çok yürüdüm kızlar bugun yoruldum ama cok ıyı geldı keske hergun yuruyus yapabılsem ne güzel kilo verirdim cıslardan uzak durmaya calıstım catalın ucuyla 2 kere browniden tattım sadece birde marketten mavi yeşilin diet cikolatalarından buldum 10 tane aldım cok tatlı krizi gelirse yerim artık..
sabah:1 dilim ekmek klasık kahvaltı
ara:yeşilçay
öğle:tavuk dürüm (yemek dısardan aldık öğlene)
ara:kahve
akşam:ızgara köfte 1 dilim ekmek salata
ara:ıhlamur
su ıctım bugun yine en güzeli yürüyüş yapmam evi temizlemem oldu çok yorucuydu ama baya yaktıgımı hissettim bugun
günaydın canm bi bakim dedimgunaydınnnnnn nasılsınız
sen nasılsın
Arkadaşlar bende geçtiğimiz pazartesi 91 ile başladım diyete bugün baktım 89 um. Çok kararlıyım kilo vermeye. Yaza düğünüm olacak inşallahEğer sayıyı aşmayacaksam takımda bulunmak istiyorum.
Yalnız mesajlarımı ancak öğleden sonra ve akşam yazabilirim. 2 mesaj ortalamam olur yani. Sonuçta yapamayacağım şeye söz vermeyeyim. Ama zayıflamaya söz veriyorum. Hatta bu takımı, kendi payıma düşen kısmında, zafere götürmek için elimden geleni yapacağıma da söz veriyorum.
Hergün en az yarım saat yürüyüş yapıyorum 1 haftadır. Zamanla 1 saate şıkaracağım yürüyüşü. Günde maalesef 3 ana öğün besleniyorum. Ama en azından 1 tane (yeşil elma) ara öğün yapmaya çalışıyorum.
Beni de aranıza alır mısınız? Cevap bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?