Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sağol canm
1 lkmada ödülün olsun 2 kg verdin bu hafta
ellerine sağlık cnm pek bi hamaratsın maşallah

9.00: 2 kuru kayısı,1 ceviz

9.30:2 dilim tb ekmeği, domates salatalık közlenmiş kırmızı biber 1.5 kk peynir

11.00:türk kahvesi

14.00: 1 tabak barbunya,yarım kase yoğurt ,salata

17.00:1 tane küçük elma

19.30:1 tabak mantar sote, yoğurt,salata

evde 1 tane cips var ve benm gözüm var onda kaçamak olabilir :18:

misafirlerime hazırlayacağım mönümü yazıyorum kızlar:

işte böle kızlar
ilk defa gelicekler evime güzel ağırlmam lazım

tabii banada bunlardan hangisini yicen derseniz,hiçbirini
Off ya Begümcüm ben de gelebilir miyim yemeye senin yerine yerim....Maaşşallah çok hamaratsın,merak ettim baklavalık yufkadan börek nasıl yapılıyor yazarsan sevinirim...

Sorma Pınarcım ya bu hafta benimde misafirlerim vardı,gerçekten hazırladıklarımdan kaldı ,zor oluyor,atılmasın diyoruz yiyoruz,herşey de dondurucuya girmez ki?
SAKIN diyeyim cipsi yemeyi aklından bile geçirme,koca gün çok güzel beslenmişsin..Menün süper

Aslıcım sakın yeme.onun yerine başka kaçamaklar yap ama cips hem sağlıksız hemde cısssssss hemde çok cısss

Ayyy o lokma ne güzeldir bilmez miyim,ama booool kalorili Afiyet şeker olsun canım benim 1 tanecikten ne olur ki
Canım Allah yardımcın olsun,aman diyeyim dikkat et hasta olma...

Canım çok geçmiş olsun,inşaallah çabuk iyileşir erkeklerin hastalığı bir facia..Hepsi aynı,nasıl bir naz,kapris hiiiç çekilmez...

Arzucum ikimiz aynı kilodayız . hadi bu hafta biraz gayret edelim .senin de işlerin düzene girdi heralde.
Evet Deryacım bende farkettim,15 gün rahat sayılırım yani annemin ameliyatına kadar,bu süreyi çok iyi değerlendirmem lazım,günüm de yok bu ara...Hadi bakalım bu hafta en çok biz verelim de çatlatalım arkadaşlarımızı...
Yok yok hepimiz verelim 1. olalım inşaallah....

Ayyy o lokma ne güzeldir bilmez miyim,ama booool kalorili Afiyet şeker olsun canım benim 1 tanecikten ne olur ki
..
aslına bakarsan ben lokmayı da hiç sevmem ama tatlı krizim tutunca nasıl tatlı geldi anlatamam.işyerinin ön tarafında hayır için pişiriyorlardı.gene gidip almayacakdım ama bir baktım eşim almış gelmiş bende dayanamadım yedim :)))) akşama yemeye gidiyoruz ama daha iradeli olmakda kararlıyım

Bu günkü menümü de yazayım,çok yoğundum bugün,kaç gündür eve bakamamıştım,çamaşırlar birikmişti,ev tam takır olmuş...
Temizlik alışveriş derken akşam oldu....menüm şöyle,ara daki kaçamak bozdu herşey galiba...

SABAH 2 yumurta,domates,peynir ,4 zeytin,1 çay bardağı tuzsuz fıstık
ÖĞLEN 4 kaşık kereviz,eti fzla 3 kaşık bezelye,yoğurt,salata
ARA sütlü tatlı,biaz da çubuk kraker yedim... Reglim yakın kendimi tutamadım...
aKŞAM tavuk ve salata yicem...
SPOR olarak 1 saat koşu bandında yürüyüş yaptım ve de temizlik,bol bol su içiyorum,yeşilçayı akşam içicem...

Çok mu olmuş ne dersiniz huzursuz oldum...:44:

ekmek yerine yemiş olmuşsun fazla gelenleri de .listende hiç ekmek yok.bende ekmek yemeden doymuyorum gibi geliyor.

ekmek yerine yemiş olmuşsun fazla gelenleri de .listende hiç ekmek yok.bende ekmek yemeden doymuyorum gibi geliyor.
Canım umarım öyle olmuştur,oburluğum tuttu yine,aslında ekmek yemek gerekiyor,ben biraz hızlı kilo vereyim diye 1-2 hafta böyle deniyorum sonra diyetisyenin verdiğine devam edicem...
Canım sana iyi eğlenceler diliyorum,umarım güzel bir akşam olur,ben de namaz kılıp yemek yiyeyim artık....

hatunlar ben çook kötüyüm bir halsizim ki sormayın bilgisayarın başında yığılmış durumdayım.
duşumu aldım yemeğimi yedim yeşilçayımı içtim birazdan yatıcam...
aklıma birşey gelmiyor ya..Bugünlük raporuda yazmasam..kötü değildi ama toparlayamıyorum kafamı...bunları nasıl yazdım acaba :)

ıyı aksamlar canlar
bugunkı menumu yazmadan derse baslamayayım dedım
sabah :sekersız cay kepeklı ekmek peynırlı sandwich
öğlen: ıkı dılım tam bugday ıkı dılım ekmek bol salata (dersaneyı pıknık alanına cevırdım herkes nasıplendı)
aksam yesıl cay corba salata yogurt
öpüldünüz canlar ben derse kacar

selam sonunda gelebildim bugun çok hareketliydi cıkmadım cıkmadım evden cıktımmıda eve geri dönemiorum avm gezdım durdum bugun market filan yaptım hava buz gibi ve bogazlarım şişiyor sankim çok yürüdüm kızlar bugun yoruldum ama cok ıyı geldı keske hergun yuruyus yapabılsem ne güzel kilo verirdim cıslardan uzak durmaya calıstım catalın ucuyla 2 kere browniden tattım sadece birde marketten mavi yeşilin diet cikolatalarından buldum 10 tane aldım cok tatlı krizi gelirse yerim artık..

sabah:1 dilim ekmek klasık kahvaltı
ara:yeşilçay
öğle:tavuk dürüm (yemek dısardan aldık öğlene)
ara:kahve
akşam:ızgara köfte 1 dilim ekmek salata
ara:ıhlamur

su ıctım bugun yine en güzeli yürüyüş yapmam evi temizlemem oldu çok yorucuydu ama baya yaktıgımı hissettim bugun

Kolay gelsin canım sende öğrencisin sanırım gözümden kaçmış,hoşgeldin bu arada....

Canım dikkat et kendine...

Dışarıda olmana rağmen çok güzel bir menü Nurcan...Sen de benim gibi temizlik yaparken bile kalori harcadığını düşünüyorsun ,böylece ben kendimi spor yapıyor gibi hissediyorum...Avuntu işte yoksa temizlik işkenceye dönüyor bizim evde....

9.00: 2 kuru kayısı,1 ceviz

9.30:2 dilim tb ekmeği, domates salatalık közlenmiş kırmızı biber 1.5 kk peynir

11.00:türk kahvesi

14.00: 1 tabak barbunya,yarım kase yoğurt ,salata

17.00:1 tane küçük elma

19.30:1 küçük şırdan (dışarda) bide biraz pastırma yedim pideyle
pınarım dediğin gibi başka cıss yedim cipsi yemedim

Arkadaşlar bende geçtiğimiz pazartesi 91 ile başladım diyete bugün baktım 89 um. Çok kararlıyım kilo vermeye. Yaza düğünüm olacak inşallah Eğer sayıyı aşmayacaksam takımda bulunmak istiyorum.

Yalnız mesajlarımı ancak öğleden sonra ve akşam yazabilirim. 2 mesaj ortalamam olur yani. Sonuçta yapamayacağım şeye söz vermeyeyim. Ama zayıflamaya söz veriyorum. Hatta bu takımı, kendi payıma düşen kısmında, zafere götürmek için elimden geleni yapacağıma da söz veriyorum.

Hergün en az yarım saat yürüyüş yapıyorum 1 haftadır. Zamanla 1 saate şıkaracağım yürüyüşü. Günde maalesef 3 ana öğün besleniyorum. Ama en azından 1 tane (yeşil elma) ara öğün yapmaya çalışıyorum.

Beni de aranıza alır mısınız? Cevap bekliyorum

günaydın karbeyaz
takımızda boş yerimiz yok canm ama istersen burda listede adın geçmeden bizimle olabilirsin
günde 3 öğün beslenmene malesef niye dedinki anlamadım gayet güzel
eğer listede olmak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html
buraya yaz sana boş yeri olan bi takım dönüş yapacaktır
iyi pazarlar

günayın kısceler herkese güzel pazarlar
malum pazar ve işler beni bekler
öpüyorum hepiciğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…