- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.301
:44:
valla guzel gıttı aslında cok ıyıde dun aksam bıraz lahana sarması yedım o benı rahatsız etti.ama sımdılık ıyı kendımı bıraz daha hafıf hıssedıyorum kacamagım bı bu oldu bıde tek sorunum var su ıcmeyı unutuyorum:44:
söylesemmi acaba tamm dur itiraf ediyorumaslı ne yedın cok merak ettım sen sole bende solıcm
menn güzel afiyet olsunben menumu yazayım
kahwltı : 07 =4 sıyah 2 yesıl zeytın 1 dılım salam 1 kk byaz peynır 2 dılm cadr ekmegı form cay
10.00 mandalına
12.00 3 tane form bıskuwı yesl cay
15.00_16.00 :kuru fasulye salata yogurt yarım dılım ekmek
19.00 _20.00 corba salata yogurt yarım dılm ekmek
2 - 2bucuk lıtre su
söylesemmi acaba tamm dur itiraf ediyorum
kahvaltıda pastırmalı yumurta pideyle
öğledn sonra kazandibi az cips
akşam küçük boy karışık pizza (örnek kilo alma menüsü gidip kilo almak isteyenlerin topiğine yazmam gerekirdi)
1.5 saat spor 2 yeşilçay 2 lt su
hadi sen dökül bakalım
menn güzel afiyet olsun
bnmde bugünkü menüm ssennki gibi
soluorum :26::18::18:
cmrtesı aksamı makarna
pazar aksamı ıskender
başka kaçamağı yokmu kahvaltılarını düzgün mü yaptın?
neyse bitti gitti benm her pazar böle oluyor
önümüze bakalım pazara kadar yine hiç kaçamak yapmayacağım
neyse vücudu şaşırtmış olduk amma benmki çok şaşmıştır bu işesabhlarda oglenlerde problm yok aksamları dısarya cıktk bole oldu
neyse vücudu şaşırtmış olduk amma benmki çok şaşmıştır bu işe
sana ve bana teselli vereyimmi
ben bi paazar ve her pazar aslındaböle cozutmama regmen 2 kg vermiştim
cumaya en az 500 gram eksik çıkmak istiyorum ve çıkacağımda
hiç kaçamak yok diğer pazar kadar
oo süperbnmde bnm dehaftasonuna kadr hıc kacamk yok bulentıme surprz yapocm ozamna kadr sıfr kacamk kndıme soz werdm reglıde oldm belkı bu hafta dha cok gıder facede fotograflarımın altına zayıflamıssın yazıolar mutlu oluorum bnde
oo süperhatunuma
banada herkes zayıflamışsın diyor
evlenmeden önce sezon sonu aldığım bi eşofmanım vardı hiç giyememiştimevlenip öbür kışa kilo almıştı m çünükü bana tayt gibi oluyordu
dün giydim süper oldu ohh bulmuş gbi oldum 2 sene önce aldığım eşofmanımı daha şimdi giyebiliyorum
ayrıca olmayan bi kotum daha vardı bu sabah o da oldu daha ne olsun
çizme almak istiyorum sezon sonu indiriminden ama alışverişe çıkacak vaktim olmadıı
ıns dahada dewamı gelır cnm
inşallah canm mayıstada bi arkadaşın düğünü var siyah saten elbisemi giymeyi düşünüyorum ama 65 ken güzel oluyor o elbise mayısın 12 sine kadar olurum herhalde 65 altında
bende dün yediklerimden dolayı fazla spor yaptım saat akşam 5 gibi 45 dk eliptik bisiklerime bindim
bide saat 22.30 da 45 dk bindim
toplamda 1.5 saat spor yaptım umarım yediklerim eriiştir
:44:
valla guzel gıttı aslında cok ıyıde dun aksam bıraz lahana sarması yedım o benı rahatsız etti.ama sımdılık ıyı kendımı bıraz daha hafıf hıssedıyorum kacamagım bı bu oldu bıde tek sorunum var su ıcmeyı unutuyorum:44:
ben menumu yazayım
kahwltı : 07 =4 sıyah 2 yesıl zeytın 1 dılım salam 1 kk byaz peynır 2 dılm cadr ekmegı form cay
10.00 mandalına
2 - 2bucuk lıtre su
akşam küçük boy karışık pizza (örnek kilo alma menüsü gidip kilo almak isteyenlerin topiğine yazmam gerekirdi)
hadi sen dökül bakalım
menn güzel afiyet olsun
soluorum :26::18::18:
cmrtesı aksamı makarna
pazar aksamı ıskender
menünü puanlıyorum canım
10 üzerinden 10 .e o halde misafirlerine afiyet olsun
misafir ağırlamanın en kötü yanı bir sürü yemek kalıyor sonra onları bitirmek zorunda kalıyorz.Bari miktarlarını çok yapma da fazla kalmasın çüünkü bir sürü çeşit oluyor
sağol canm
1 lkmada ödülün olsun 2 kg verdin bu hafta
ellerine sağlık cnm pek bi hamaratsın maşallah
9.00: 2 kuru kayısı,1 ceviz
9.30:2 dilim tb ekmeği, domates salatalık közlenmiş kırmızı biber 1.5 kk peynir
11.00:türk kahvesi
14.00: 1 tabak barbunya,yarım kase yoğurt ,salata
17.00:1 tane küçük elma
19.30:1 tabak mantar sote, yoğurt,salata
evde 1 tane cips var ve benm gözüm var onda kaçamak olabilir :18:
Off ya Begümcüm ben de gelebilir miyim yemeye senin yerine yerim....Maaşşallah çok hamaratsın,merak ettim baklavalık yufkadan börek nasıl yapılıyor yazarsan sevinirim...
Sorma Pınarcım ya bu hafta benimde misafirlerim vardı,gerçekten hazırladıklarımdan kaldı ,zor oluyor,atılmasın diyoruz yiyoruz,herşey de dondurucuya girmez ki?
SAKIN diyeyimcipsi yemeyi aklından bile geçirme,koca gün çok güzel beslenmişsin..Menün süper
Bu günkü menümü de yazayım,çok yoğundum bugün,kaç gündür eve bakamamıştım,çamaşırlar birikmişti,ev tam takır olmuş...
Temizlik alışveriş derken akşam oldu....menüm şöyle,ara daki kaçamak bozdu herşey galiba...
SABAH 2 yumurta,domates,peynir ,4 zeytin,1 çay bardağı tuzsuz fıstık
ÖĞLEN 4 kaşık kereviz,eti fzla 3 kaşık bezelye,yoğurt,salata
ARA sütlü tatlı,biaz da çubuk kraker yedim... Reglim yakın kendimi tutamadım...
aKŞAM tavuk ve salata yicem...
SPOR olarak 1 saat koşu bandında yürüyüş yaptım ve de temizlik,bol bol su içiyorum,yeşilçayı akşam içicem...
Çok mu olmuş ne dersiniz huzursuz oldum...:44:
ıyı aksamlar canlar
bugunkı menumu yazmadan derse baslamayayım dedım
sabah :sekersız cay kepeklı ekmek peynırlı sandwich
öğlen: ıkı dılım tam bugday ıkı dılım ekmek bol salata (dersaneyı pıknık alanına cevırdım herkes nasıplendı)
aksam yesıl cay corba salata yogurt
öpüldünüz canlar ben derse kacar
selam sonunda gelebildim bugun çok hareketliydi cıkmadım cıkmadım evden cıktımmıda eve geri dönemiorum avm gezdım durdum bugun market filan yaptım hava buz gibi ve bogazlarım şişiyor sankim çok yürüdüm kızlar bugun yoruldum ama cok ıyı geldı keske hergun yuruyus yapabılsem ne güzel kilo verirdim cıslardan uzak durmaya calıstım catalın ucuyla 2 kere browniden tattım sadece birde marketten mavi yeşilin diet cikolatalarından buldum 10 tane aldım cok tatlı krizi gelirse yerim artık..
sabah:1 dilim ekmek klasık kahvaltı
ara:yeşilçay
öğle:tavuk dürüm (yemek dısardan aldık öğlene)
ara:kahve
akşam:ızgara köfte 1 dilim ekmek salata
ara:ıhlamur
su ıctım bugun yine en güzeli yürüyüş yapmam evi temizlemem oldu çok yorucuydu ama baya yaktıgımı hissettim bugun
9.00: 2 kuru kayısı,1 ceviz
9.30:2 dilim tb ekmeği, domates salatalık közlenmiş kırmızı biber 1.5 kk peynir
11.00:türk kahvesi
14.00: 1 tabak barbunya,yarım kase yoğurt ,salata
17.00:1 tane küçük elma
19.30:1 küçük şırdan (dışarda) bide biraz pastırma yedim pideyle
pınarım dediğin gibi başka cıss yedim cipsi yemedim
iyi pazarlar kızlarrrrr.pazar menümüzü yazalım dedik diye hemen geldim yazayım dedim hem de kaçamak yapmıyayım diye.
her zamanki gibi gene pazar telaşı ve bitmeyen işler.sabah 10 30 a kadar uyudum ama bana kalan kar o kadar :))
bu arada da bugün 2 saat yürüyüş yaptım.1 saat yürüdüm eve dönüyordum arkadaşım aradı yürüyüşe gidelim diye zaten ordaydım onunlada 1 saat yürüyünce 2 saat yürümüş oldum.birde bu hafta arabamı sattık diye pazara da yürüyerek gittik.birde ev temizliği de vardı.ve çok yorulmuşum çokkkk.
saat 11.30 2 dilim kepekli ekmek-6 zeytin-2 yumurtalı maydonozlu omlet-1 kk peynir
saat 14 00 1 yerli muz
saat 18 00 4 kuru incir
saat 18 30 büyük bir kase mercimek çorbası-2 kaşık karnıbahar yemeği-yeşil salata
akşam ekmek yemedim ama karnım doydu ilerleyen saatlerde meyve yerim ve acıkırsam yatmadan süt içer yatarım
sabah görüşürüz kızlar iyi akşamlar
bugun yine cok yorucuydu evle baya ugrastım akşam ustude balıkcıya gittim balık siparişi verdim ordan da makete ugradım
sabah:1 dilim ekmek klasik kahvaltı
ara:şekersiz nescafe form bisküvi
öğleide döner ayran
ara:mısır patlağı
akşam:cupra balık ızgara yarım dilim ekmek salata
ara:bir armut
bööö mısır patlağı ile pide dönerle yıkılıom bugun o yuzden akşam üstü attım kendimi sokağa bol su içtim yeşilçayı ıcmeyı unuttum bugun
Menümü de yazıp çıkayım çok yorgunum uyusam iyi olacak...
MENÜM
SABAH 2 yumurta,peynir,5 zeytin,domates,1 çay bardağı fıstık,5 tane hurma
ARA şekersiz sütlü neskafe
ÖĞLEN bezelye,yoğurt
AKŞAM 4 köfte,7 tane kızarmış patates,tarhana çorbası,1 kk helva
Spor yapamadım bugün,dizim çok ağrıyor,boynum da tutulmuşama cam sildim,ütü yaptım artık spor yarın...
gunaydın nasılsınız dıcem hepınız uyuyosunuzdur sımdı ben ıse ısteyım calısma saatlerım degıstı 5 2 calısıorum artık
günaydın kızlar bende dünkü menümü yazmayacağım kötüydü bide yazarsm yediklerimden canınız çekebilirrr
ben menumu yazayım
10.00 mandalına
2 - 2bucuk lıtre su
hadi sen dökül bakalım
menn güzel afiyet olsun
inşallah canm mayıstada bi arkadaşın düğünü var siyah saten elbisemi giymeyi düşünüyorum ama 65 ken güzel oluyor o elbise mayısın 12 sine kadar olurum herhalde 65 altında
ya oluruzda her ihtimale karşı yinede acaba diyorummayıs mıooo cokdan oluruz be canm ıns tabı yne
inşallah rimiştir arkadaşım ermisede yapacak bişey yok artıkerimiştir dert etme :)))
afiyet olsun .ama yaramasın arkadaşım.
sanada yaramasın Hasretcim.afiyet olsun.mis gibi olsa canım çektii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?