- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.281
arzu abla bugunde yine sildim süpürdüm ocağı sil perde yıka bittim valla en üst katta oturuyoruz tavan küf yaptı onu sildik bulasık maki.arkasına dökülmüşler mutfakla cok ugrastım sabahtan beri valla enerjı cok harcanıor ev işlerinde hele bide ben gibi temiz bir hanımsan:)Kolay gelsin canım sende öğrencisin sanırım gözümden kaçmış,hoşgeldin bu arada....
Canım dikkat et kendine...
Dışarıda olmana rağmen çok güzel bir menü Nurcan...Sen de benim gibi temizlik yaparken bile kalori harcadığını düşünüyorsun ,böylece ben kendimi spor yapıyor gibi hissediyorum...Avuntu işte yoksa temizlik işkenceye dönüyor bizim evde....
yemedim ama başka cıslar yedimama en ezından cipsten iyidir herhalde
sizi dinledim yemedim valla
ekmek olmadığı için fazla değil abalcım menün güzel
güzel ama ara yok çok az gibi geldi afiyet olsun
afiyet olsun dürümüde eritmişsindir
günaydın canm bi bakim dedim
sen nasılsın
9.00: 2 kuru kayısı,1 ceviz
9.30:2 dilim tb ekmeği, domates salatalık közlenmiş kırmızı biber 1.5 kk peynir
11.00:türk kahvesi
14.00: 1 tabak barbunya,yarım kase yoğurt ,salata
17.00:1 tane küçük elma
19.30:1 küçük şırdan (dışarda) bide biraz pastırma yedim pideyle
pınarım dediğin gibi başka cıss yedim cipsi yemedim
geçmişolsun ece limonlu ıhlamur filan iç canım hem sinirlere iyi gelior hem enfeksionlarahatunlar ben çook kötüyüm bir halsizim ki sormayın bilgisayarın başında yığılmış durumdayım.
duşumu aldım yemeğimi yedim yeşilçayımı içtim birazdan yatıcam...
aklıma birşey gelmiyor ya..Bugünlük raporuda yazmasam..kötü değildi ama toparlayamıyorum kafamı...bunları nasıl yazdım acaba :)
idare edioz cicim sen nasılsıngunaydınnnnnn nasılsınız
kolay gelsin aslıgünayın kısceler herkese güzel pazarlar
malum pazar ve işler beni bekler
öpüyorum hepiciğinizi
iyi pazarlar kızlarrrrr.pazar menümüzü yazalım dedik diye hemen geldim yazayım dedim hem de kaçamak yapmıyayım diye.
her zamanki gibi gene pazar telaşı ve bitmeyen işler.sabah 10 30 a kadar uyudum ama bana kalan kar o kadar :))
bu arada da bugün 2 saat yürüyüş yaptım.1 saat yürüdüm eve dönüyordum arkadaşım aradı yürüyüşe gidelim diye zaten ordaydım onunlada 1 saat yürüyünce 2 saat yürümüş oldum.birde bu hafta arabamı sattık diye pazara da yürüyerek gittik.birde ev temizliği de vardı.ve çok yorulmuşum çokkkk.
saat 11.30 2 dilim kepekli ekmek-6 zeytin-2 yumurtalı maydonozlu omlet-1 kk peynir
saat 14 00 1 yerli muz
saat 18 00 4 kuru incir
saat 18 30 büyük bir kase mercimek çorbası-2 kaşık karnıbahar yemeği-yeşil salata
akşam ekmek yemedim ama karnım doydu ilerleyen saatlerde meyve yerim ve acıkırsam yatmadan süt içer yatarım
sabah görüşürüz kızlar iyi akşamlar
merhaba kızlar , bugün pazar herkes yoğun , malum hafta sonu , temizlik , ütü ....vs
bugün gezmeye gittim , yemek yapmışlardı , hepsinden azar aldım ama midem çok doldu . yarın da oruç tutmayı düşünüyorum . cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum .
çünkü moralim bozuluyor. bu hafta yediklerime dikkat edeceğim ...bakalım sonuç ne olacak ...
inş sonuclar güzel olur bu cuma bende tartılmak ıstemıorum hiç büy bozulmasın dieyarın görüşürüz. yeni bir hafta ve kalan dört gün , inş iyi sonuçlar alırız ...
Hamarat arkadaşım benim,bayağı yorulmuşsun sende,ev işi çok nankör di mi?Tavanı silmek çok zor olmuştur ya...arzu abla bugunde yine sildim süpürdüm ocağı sil perde yıka bittim valla en üst katta oturuyoruz tavan küf yaptı onu sildik bulasık maki.arkasına dökülmüşler mutfakla cok ugrastım sabahtan beri valla enerjı cok harcanıor ev işlerinde hele bide ben gibi temiz bir hanımsan:)
Al bir hamarat hanım daha,biz topik olarak öyleyiz di mi,kolay gelsin canım...günayın kısceler herkese güzel pazarlar
malum pazar ve işler beni bekler
öpüyorum hepiciğinizi
Menü sper,spor süper diyecek söz bulamadım harikasın arkadaşım...iyi pazarlar kızlarrrrr.pazar menümüzü yazalım dedik diye hemen geldim yazayım dedim hem de kaçamak yapmıyayım diye.
her zamanki gibi gene pazar telaşı ve bitmeyen işler.sabah 10 30 a kadar uyudum ama bana kalan kar o kadar :))
bu arada da bugün 2 saat yürüyüş yaptım.1 saat yürüdüm eve dönüyordum arkadaşım aradı yürüyüşe gidelim diye zaten ordaydım onunlada 1 saat yürüyünce 2 saat yürümüş oldum.birde bu hafta arabamı sattık diye pazara da yürüyerek gittik.birde ev temizliği de vardı.ve çok yorulmuşum çokkkk.
Evet canım bu hafta çok dikkat etmeliyiz,özellikle ben bir ileri bir geri çok sıkıldım artık...merhaba kızlar , bugün pazar herkes yoğun , malum hafta sonu , temizlik , ütü ....vs
cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum .
çünkü moralim bozuluyor. bu hafta yediklerime dikkat edeceğim ...bakalım sonuç ne olacak ...
gunaydın nasılsınız dıcem hepınız uyuyosunuzdur sımdı ben ıse ısteyım calısma saatlerım degıstı 5 2 calısıorum artık
gunaydın hasretcım allah yardımcın olsun:26:
merhaba kızlar , bugün pazar herkes yoğun , malum hafta sonu , temizlik , ütü ....vs
bugün gezmeye gittim , yemek yapmışlardı , hepsinden azar aldım ama midem çok doldu . yarın da oruç tutmayı düşünüyorum . cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum .
yarın görüşürüz. yeni bir hafta ve kalan dört gün , inş iyi sonuçlar alırız ...
bugun yine cok yorucuydu evle baya ugrastım akşam ustude balıkcıya gittim balık siparişi verdim ordan da makete ugradım
sabah:1 dilim ekmek klasik kahvaltı
ara:şekersiz nescafe form bisküvi
öğleide döner ayran
ara:mısır patlağı
akşam:cupra balık ızgara yarım dilim ekmek salata
ara:bir armut
bööö mısır patlağı ile pide dönerle yıkılıom bugun o yuzden akşam üstü attım kendimi sokağa bol su içtim yeşilçayı ıcmeyı unuttum bugun
Menümü de yazıp çıkayım çok yorgunum uyusam iyi olacak...
MENÜM
SABAH 2 yumurta,peynir,5 zeytin,domates,1 çay bardağı fıstık,5 tane hurma
ARA şekersiz sütlü neskafe
ÖĞLEN bezelye,yoğurt
AKŞAM 4 köfte,7 tane kızarmış patates,tarhana çorbası,1 kk helva
Spor yapamadım bugün,dizim çok ağrıyor,boynum da tutulmuşama cam sildim,ütü yaptım artık spor yarın...
gunaydın nasılsınız dıcem hepınız uyuyosunuzdur sımdı ben ıse ısteyım calısma saatlerım degıstı 5 2 calısıorum artık
Günaydın Hasretcim.umarım yeni çalışma saatlerin yemek düzenini bozmaz.çalıştığın firma ne üzerine faaliyet gözteriyor tatlım.
gunydn cnm ben nısanlımn yannda calısıorum nısanlm da muhasebecıbı bı otobus fırmasınn muhasebecısı ama su soralar yogunluk war dıe 2 wardyelı yaptılar bnde bu saatı ıstedım yoksa 2 de gırıp 12 de cıkctm etkılemıck ıns
cmrtesı pazar gunu olan menumu yazmak ıstemıorumpısmanımmm
sabahları yanımda kahwltılk bısıler getrcem ara da da form bskuwı yada meywe yıcm ogle we aksam yemklerımde de ewde olcm ıns cuma gunu + cıkmaktan korkuorum cumaya kadr aksamları sadce corba salata yogrt yemeyı dusunuorum
hım anladım canım kolay gelsin.2-12 daha zor olurmuş doğru söylüyorsun.erken kalkan yol alırmış :))
eet cnm zorlanmadm zaten kalkerkende bn erken kalkmayı cok sewrm cnku
Hasretcim sıkı tutmaya çalışsanda sakın öğün atlama.çalışırken yemek düzenini sağlamak oldukça zor oluyor ama bir gün önceden ertesi gününün yiyeceklerini belirleyip hazırlarsan daha kolay oluyor.en azından acıkınca ne yesem diyip cısslara gitmemiş oluruz.
süpersin pınarcığımiyi pazarlar kızlarrrrr.pazar menümüzü yazalım dedik diye hemen geldim yazayım dedim hem de kaçamak yapmıyayım diye.
saat 11.30 2 dilim kepekli ekmek-6 zeytin-2 yumurtalı maydonozlu omlet-1 kk peynir
saat 14 00 1 yerli muz
saat 18 00 4 kuru incir
saat 18 30 büyük bir kase mercimek çorbası-2 kaşık karnıbahar yemeği-yeşil salata
akşam ekmek yemedim ama karnım doydu ilerleyen saatlerde meyve yerim ve acıkırsam yatmadan süt içer yatarım
sabah görüşürüz kızlar iyi akşamlar
ende cumya kadar tartılmayacağım diyorum ama çarşambada tartılabilirm:18:merhaba kızlar , bugün pazar herkes yoğun , malum hafta sonu , temizlik , ütü ....vs
benede yıkıldım dünbugun yine cok yorucuydu evle baya ugrastım akşam ustude balıkcıya gittim balık siparişi verdim ordan da makete ugradım
sabah:1 dilim ekmek klasik kahvaltı
ara:şekersiz nescafe form bisküvi
öğleide döner ayran
ara:mısır patlağı
akşam:cupra balık ızgara yarım dilim ekmek salata
ara:bir armut
bööö mısır patlağı ile pide dönerle yıkılıom bugun o yuzden akşam üstü attım kendimi sokağa bol su içtim yeşilçayı ıcmeyı unuttum bugun
sağol arzu abla çok yoruldum bende aa için rhat evim missAl bir hamarat hanım daha,biz topik olarak öyleyiz di mi,kolay gelsin canım...
günaydın tatlım hayırlı olsun yeni saatlerin umarım kolay alışırsın ve yeme düznini etkilemez:18:gunaydın nasılsınız dıcem hepınız uyuyosunuzdur sımdı ben ıse ısteyım calısma saatlerım degıstı 5 2 calısıorum artık
cmrtesı pazar gunu olan menumu yazmak ıstemıorumpısmanımmm
sabahları yanımda kahwltılk bısıler getrcem ara da da form bskuwı yada meywe yıcm ogle we aksam yemklerımde de ewde olcm ıns cuma gunu + cıkmaktan korkuorum cumaya kadr aksamları sadce corba salata yogrt yemeyı dusunuorum
SAOL cnm nasılsın nasıl gdıo rejm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?