- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.901
Kızlar selam. Hiç giremedim bu hafta. Yarın misafirim var. Bayağı iş güç vardı. Hazırlık malum. Bir yandan dersler falan vaktim hiç olmadı. Bildirim yapıp çıkıcam. Benim size hiç faydam olmuyoor. Takımdan ayrılabilirim eğer isterseniz. Kimseye bir faydam dokunmuyor böyle üzülüyorum. Gelebilirsem muhabbete gelirim siz ayrılmamı isterseniz yani. Yer işgal etmeyeyim diye düşündüm bilmem yanlış mı düşündüm. Bu hafta gr. gitmemiş.
Başlangıç: 75.7
Geçen hafta : 68.5
Bu hafta: 68.5
heheheh kandırdım seniiiiiiiiaslıııııııııııııııııııııı ben dun aksm sadce corba ıcecektm sadce corbyla doymassın dedınz dıe tawk sıs yedım dunden 0.3 fazla cıktımhıh hep senın yuzunden nese canm benım cok tebrk ederm INS HAFTAYA 67 GORURUZ BN YARN PROTOIN DIETINE BASLIORUM
heheheh kandırdım seniiiiiiii
beni çok geçmene izin veremezdim
şaka şaka canım çorba yesen gece çok acıkırdın
dün kaç çıkmıştın?
kızlar bi yakınımız vefat etmiş çok üzüldüm 1-2 sat sonra cenazeye gideceğim..
listemiz çok iyi bu hafta herkesi tebrik ederim
gözümün önünde waffle dönüyor ama tabiki sadece dönecek ben yemeyeceğim
hazır baklava yufkaları satılıyor ondan yapsan daha kolay olur iklimacım
eşim onlardan yemez ki gülüm ya
hem bende sevemedim zaten tadını tuhaf oluyor biraz onlarla baklava
ama onun böreği süper kızlar içine birde mercimek konuldumu süper oluyor diyet bitince tavsiy e ederimm
reglim dün başlad kızlar bu hafta tam bir hayal kırıklığıyla karşı karşıyayımm
70.4 kiloyum
gecen hafta kaçtım bilemedim
akşam eşimle de çok yemek yedim dünde yedimm ahh aksi kafam
bu hafta hele kaşıklı çikolata elimden hiç düşmedi
ahh bn ahhh
canlarım sıze bısey sorucam sade neskafe klasık dıet ıcın zararı varmı 3 ü bı arada ıcıodum onu bıraktım sade sekersız klasık ıcıorum:26:
gunaydın herkescıklere
offf offf bu erkekler tekrrdan gecmıs oolsnCanlarım hepinize Günaydın,geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler..Çarbamba günü annem ameliyat oldu ,iyi geçti çok şükür,bende hastanede yanında kaldım dün öğleden sonra çıktı.Gelen giden çok oldu..Gece 11 de eve geldik ama resmen dökülüyordum...dün kilo bildiriminde bulunamadım kusura bakmayın ,Kilo veren arkadaşlarımı kutlarım,harikasınız...Sizi kıskanmadım desem yalan olur...Sizi duyar gibiyim' yeme seninde olur'
Sabah evin halini farkedince nevrim döndüAllahım bu erkekler neden bu kadar dağınık ve pis...Nasıl altından kalkıcam bilemiyorum,gözümde allerji olmuş sanırım doktora da gitmem gerek,akşam da kayınpedere gidilecek,erteleyebilirsem çooook sevinicem,İşte benden bu kadar şu işleri bir yola koyayım akşam gelirim,hepinizi öpüyorum ,hoşçakalın...
ASLICIM,Başın sağolsun,Allah ailesine sevdiklerine sabır versin...
bn gecen sne 1 hafta spora gıtmıstmşekersiz çok bi zararı yoktur tatlım.ama kafein olduğu için sık içilmemesinde fayda var yinede
günaydın tatlımmm
aslıcım başın sağolsun bu aradaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?