- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.941
yorum yapanlardan biri benden için estetik var demiş
kızlar allah aşkına estetikli gibimi duruyorum
duuryorsamda nerem estetikli gibi duruyor söyleyin bana
tşk ettim sizlere
selam kızlar temizliğimi yaptım bende bugun bitirdim size bakım dedim çamasırlar cıkana kadar iyi olmanıza sevindim ben adet olamıyorum yine off şiştim resmenalıntı yapamadım netim hızlı değil zor açılıyor sayfalar..
Aslı başın sağolsun yawgüzellik yarışmasına bakamıyorum net kötü hızlı oldugunda bende bakıcam sayfa daha acılamadı
pınar sen bu hafta gercekten cok streslıydın canım ama stres uzaklaşmış :) fazla yürüyorsun sen o kadar yürüsem ine ipliğe dönerim valla ben:)
hasret kaynanaya ne pişircen kız akşama geliyormuymuş ne hadi kazan mubarek ola ehehe:)
diğer arkadaslar mönüleriniz çok güzel iyi olmanıza çok sevindim hepinize selam
bizim spor hocası da şekersiz Türk kahvesini önerdi. yağ yakıyormuş ...
selm canım sağolasın
yarışma başladı ve bitti güzeller seçildi
ama ne hızlı başladı bitti ben anlamadım daha bugün gördüm başladığını 13 dede bitti böle yarışmamı olur
neyse ilk 5 e giremedim
önemli olan katılmaktı
bende burda kaç kere dedim deryacığım yoğurt yiyin yağ yakıyor diye ama sen görmemişsinAyrıca yoğurt yememizi önerdi . akşam acıkırsanız yoğurdun içine elma rendeleyerek yiyebilirsiniz dedi. yoğurt da yağ yakıyormuş ..
ya bende üşütmüşüm cenazede çok soğuktu hava bide benm üstüm inceydi akşam eve gittim ısınamadım bi türlüıyıyım aslıcm sabh erkenden temızlık yapmk ıcın uyandm sogk aldm herlde:18:
hoşgeldinselam kızlar nasılsınız ben hepinizi özleedim valla. sonunda geri döndüm.
geçmiş olsun canım bende dün çok kötüydüm havalrdandırkızlar hepinize kocaman selamlarrr.dün sabahdan beri pek iyi değilim kolumu kıpırdatacak halim yok.dün sabah yürüyüşümü zor yaptım ve tempomuda çok arttıramadan.iş çıkışıda anneme gittim yemek yiyip yattım.bu arada dün sabah kayınvalidem gitti.Galiba bu hafta hem stresli bir hafta geçirdim kendimi çok üzüldüm ve spor da çok yaptım diye vücuda ağır geldi galiba.birkaçgün daha sakin bir spor yapmayı düşünüyorum.dün akşam çok dinlenince bu sabahda daha iyi uyandım ama gene de üzerimde o yorgunlukdan biraz var.inşallah birkaç güne geçer.geçmezse endokrin uzmanına gitmeyi düşünüyorum troid değerlerim mi değişti acaba.birkaç gün bekleyip göreceğim
afiyet olsunben menumu yazayım
sabah 2 dılm kasar azcık sosıs zeytın form cay 2dılm tam bugdy ekmegı
ara 3 form bskuwı sıyah cay ( yesılcayım bıttı sonnda )
oglen 1 dılm ekmek kabuska ( canım kabuskayı doktum dun aksm bugn yanıma almk ıcın ayırdm )
ara portakal cay
aksam hafıf beslencem ama ne yıcemı blmıorum suan kaynwaldem gelıo o hazırlar belkım bz ewe gıdesye kadr
etoburum benimöğlen yine tavuk dürüm yedim tabi evde yemek yok temizlikteyim ya bu sefer yarısını yedim büyük gelişme dimi ehehe
dünkü menüm
sabah:klasık kahvaltı 1 dilim ekmek
ara:şekersiz nescafe 3 form biskvi
öğle:fırında biftek 1 dilim ekmek ayran salata
akşam:ızgara köfte ayran 2 kasık kuru 1 dilim ekmek
2 yesılcay su içtim..
ne biçim yarışmaymışhadi bea daha yeni resimleri şimdi gördüm ben ne zaman başlamışki alala olsun canım sen bizim gönlümüzün birincisisin
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wzV2ViO/weight.png
bi daha dene bakim hasretciğim
senn çizelgen yüksek olunca ben nasıl gaza geleyim
sana bildirimd dedim ya yetiştim hasrettt diye
aman hafaya benden fazla çıkmada çok ağlarsın sonra
gunaydın
kızlar dun alsından sonra kımse bısı yazmamıs bole nasıl motıwe olcz merk edıorum dogrusu
Günaydın Hasretcim.
Herkese günaydınlar kızlar. Çok güzel bir hava var İstanbul'da. Umarım kaçamaksız bir gün olur hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?