Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar temizliğimi yaptım bende bugun bitirdim size bakım dedim çamasırlar cıkana kadar iyi olmanıza sevindim ben adet olamıyorum yine off şiştim resmenalıntı yapamadım netim hızlı değil zor açılıyor sayfalar..

Aslı başın sağolsun yawgüzellik yarışmasına bakamıyorum net kötü hızlı oldugunda bende bakıcam sayfa daha acılamadı
pınar sen bu hafta gercekten cok streslıydın canım ama stres uzaklaşmış :) fazla yürüyorsun sen o kadar yürüsem ine ipliğe dönerim valla ben:)
hasret kaynanaya ne pişircen kız akşama geliyormuymuş ne hadi kazan mubarek ola ehehe:)
diğer arkadaslar mönüleriniz çok güzel iyi olmanıza çok sevindim hepinize selam

selm canım sağolasın
yarışma başladı ve bitti güzeller seçildi
ama ne hızlı başladı bitti ben anlamadım daha bugün gördüm başladığını 13 dede bitti böle yarışmamı olur
neyse ilk 5 e giremedim
önemli olan katılmaktı

öğlen yine tavuk dürüm yedim tabi evde yemek yok temizlikteyim ya bu sefer yarısını yedim büyük gelişme dimi ehehe
dünkü menüm

sabah:klasık kahvaltı 1 dilim ekmek
ara:şekersiz nescafe 3 form biskvi
öğle:fırında biftek 1 dilim ekmek ayran salata
akşam:ızgara köfte ayran 2 kasık kuru 1 dilim ekmek
2 yesılcay su içtim..

hadi bea daha yeni resimleri şimdi gördüm ben ne zaman başlamışki alala olsun canım sen bizim gönlümüzün birincisisin

Ayrıca yoğurt yememizi önerdi . akşam acıkırsanız yoğurdun içine elma rendeleyerek yiyebilirsiniz dedi. yoğurt da yağ yakıyormuş ..
bende burda kaç kere dedim deryacığım yoğurt yiyin yağ yakıyor diye ama sen görmemişsin

ıyıyım aslıcm sabh erkenden temızlık yapmk ıcın uyandm sogk aldm herlde:18:
ya bende üşütmüşüm cenazede çok soğuktu hava bide benm üstüm inceydi akşam eve gittim ısınamadım bi türlü
battaniyle yattım içerde sonrada 9 buçukta uyudum
sağolsun eşim ilgilendi
bugün iyim çok şükür
selam kızlar nasılsınız ben hepinizi özleedim valla. sonunda geri döndüm.
hoşgeldin
geçmiş olsun canım bende dün çok kötüydüm havalrdandır
afiyet olsun

etoburum benim

hadi bea daha yeni resimleri şimdi gördüm ben ne zaman başlamışki alala olsun canım sen bizim gönlümüzün birincisisin
ne biçim yarışmaymış
daha ben bile resimleri bugün gördüm
hemn oldu bittiye geldi
önemli olan katılmaktı medeni cesart gööstrip katıldım bence en güzel benm
sağol canım benm

aslıcım cok cok tsk ederm ıı kı warsın sen
ama hata werıo olmuo bı turlu sabahtan bende denemıstm ama

aslıı bn sennle aramzda 0.2 den dha fazla fark war sanıodm morlım bozldu smdı üüüü üüüüü üüüüü
gorecksın haftya sen üüüüüüüüüü

sana bildirimd dedim ya yetiştim hasrettt diye
aman hafaya benden fazla çıkmada çok ağlarsın sonra

bende çıktım kızlar iyi haftasonları
biz sabah mangala gidiyoz yine
haftasonu gene battı
hoşçakalın

gunaydın
kızlar dun alsından sonra kımse bısı yazmamıs bole nasıl motıwe olcz merk edıorum dogrusu

gunaydın
kızlar dun alsından sonra kımse bısı yazmamıs bole nasıl motıwe olcz merk edıorum dogrusu

Günaydın Hasretcim.

Herkese günaydınlar kızlar. Çok güzel bir hava var İstanbul'da. Umarım kaçamaksız bir gün olur hepimize.

Son düzenleme:
bugunkı menum cok koyu
sbah tam bugday ekmegınn arasına slam peynır domates koydum we cay
ara 3 form bskuwı cay
oglen sabahkının aynı
ara 3 form bskuwı cay
aksam salata corba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…