Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslıcım başınız sağolsun .

Ayrıca verdiğin kilo için tebrikler , ama bana yetişemediniz, bu hafta kaçtım sizden ...

5. Olduk kızlar tebrikler...

Başınız sağolsun cnm. Allah yakınlarına sabırlar versin.

gunaydın herkescıklere

aslıcım başın sağolsun bu aradaaa

ASLICIM,Başın sağolsun,Allah ailesine sevdiklerine sabır versin...

günaydın kızlar başsağlığı dilkleriniz için sağolun
yetişemedik deryacığım ama haftaya yetişeceğizz
5. olmamız süper haftaya daha iyi olur inş

Kızlar bende dünkü mönümü yazıyım

sabah:2 dilim ekmek arası lor domates salatalık çay

ara:1 portakal

öğlen:6 kaşık z.y. ıspanak +1 dilim ekmek

ara:1 portakal

ara:1 kase mevyeli yoğurt

akşam:yemek yemedim misafirliğe gittik ikram vardı tabiiki

2 çatal pastadan tattım,1 avuç kadar da badem yedim.bol şekersiz çay eşliğinde

inş fazla kaçmamıştır

Günaydın kızlar , 5. olmuşuz , gayet güzel , eminim haftaya daha fazla kilo vereceğiz.

sabah biraz geç uyandım , biraz önce kahvaltı yaptım ...

2 dilim ekm , şekersiz çay , peynir , yumurta yedim .

akşam spor var , gündüz temizlik yaparım artık .

canım akşam fazla yememişsin , iradene hakim olmuşsun tebrikler ... diğerleri de çok iyi .

Ayrıca yoğurt yememizi önerdi . akşam acıkırsanız yoğurdun içine elma rendeleyerek yiyebilirsiniz dedi. yoğurt da yağ yakıyormuş ..

canım akşam fazla yememişsin , iradene hakim olmuşsun tebrikler ... diğerleri de çok iyi .

Ayrıca yoğurt yememizi önerdi . akşam acıkırsanız yoğurdun içine elma rendeleyerek yiyebilirsiniz dedi. yoğurt da yağ yakıyormuş ..

afiyet olsun sanada tatlım
yoğurdu bende duymuştum.özelllikle içine kırmızı biber katarak yemeyi bide

eet yogrdu blıordum canm
temızlk yapmakda kaloruıyaktırıo zaten ıısın
bnce kacmamıs canm ıradene sahp cıkmıssın ben hc dunden bahsetmek ıstemıodum dun serbest gunmdu fena yedım smdı karnımın ıcı acıo sogktan mı yemkten mı anlamadımkı ben
iyim canım sağolasın sen nasılsın?

ıyıyım aslıcm sabh erkenden temızlık yapmk ıcın uyandm sogk aldm herlde:18:

selam kızlar nasılsınız ben hepinizi özleedim valla. sonunda geri döndüm.

kızlar bi yakınımız vefat etmiş çok üzüldüm 1-2 sat sonra cenazeye gideceğim..
listemiz çok iyi bu hafta herkesi tebrik ederim

başınız sağolsun Aslıcım.Allah sabır versin.

5. Olduk kızlar tebrikler...

süperrrr

kolay gelsin canım ya.işin zor

bizim spor hocası da şekersiz Türk kahvesini önerdi. yağ yakıyormuş ...

evet bende duyrum.zaten yoğurdu alışkanlık haline getirmiştik kahveyide alışkanlık yaparsak güzel olacak ama şekersiz içemiyorum ki tatlandırıcı kullansam olmaz mı

kızlar hepinize kocaman selamlarrr.dün sabahdan beri pek iyi değilim kolumu kıpırdatacak halim yok.dün sabah yürüyüşümü zor yaptım ve tempomuda çok arttıramadan.iş çıkışıda anneme gittim yemek yiyip yattım.bu arada dün sabah kayınvalidem gitti.Galiba bu hafta hem stresli bir hafta geçirdim kendimi çok üzüldüm ve spor da çok yaptım diye vücuda ağır geldi galiba.birkaçgün daha sakin bir spor yapmayı düşünüyorum.dün akşam çok dinlenince bu sabahda daha iyi uyandım ama gene de üzerimde o yorgunlukdan biraz var.inşallah birkaç güne geçer.geçmezse endokrin uzmanına gitmeyi düşünüyorum troid değerlerim mi değişti acaba.birkaç gün bekleyip göreceğim

nasılsın hasretcim nasıl gidiyor görüşmeyeli.
ıyııym canm sen nasılsn zayflamaya dewm ıste
eet ben msj gonderdm bılem
gecms olsn canım we gozun aydın begn benmkısı gelıo bakalm bızımkısıyle nasıl olck yarn donr ama calısıo cnku

tamamdır güzelimi seçtim :))

yorum yapanlardan biri benden için estetik var demiş
kızlar allah aşkına estetikli gibimi duruyorum
duuryorsamda nerem estetikli gibi duruyor söyleyin bana
tşk ettim sizlere

ben menumu yazayım
sabah 2 dılm kasar azcık sosıs zeytın form cay 2dılm tam bugdy ekmegı
ara 3 form bskuwı sıyah cay ( yesılcayım bıttı sonnda )
oglen 1 dılm ekmek kabuska ( canım kabuskayı doktum dun aksm bugn yanıma almk ıcın ayırdm )
ara portakal cay
aksam hafıf beslencem ama ne yıcemı blmıorum suan kaynwaldem gelıo o hazırlar belkım bz ewe gıdesye kadr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…