- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #55.161
G
kızlar benim hamileliğim devam ederse ben diyet yapamayacak durumda olacağım yediklerime gene dikkat edip diyetisyen kontrolünde olacağım ama kilo kaybım olamayacak.bu durumda grupdan çıkmış mı oluyorum.ben sizden ayrılmak da istemiyorum ama bu şekilde nasıl olacak bilemiyorum ki.acaba doğum sonrasına kadar geçici bir ayrılık olabilir mi.ben burada sizle olurum gene ama listede olmam.
ama bunlar için pazartesiyi bekliyelim.doktor ne diyecek tam netleşsin de gerçek gebelik mi dış gebelik mi vs vs.
hepiniz allaha emanet olun.ben sık sık geleceğim inşallah
hoşgeldin
kızlar menüleriniz güzel beğndim
napayım lalecim haftasonu aldığım kiloları vermeye çalışıyorum
sende ne var ne yok?
Günaydın arkadaşlar,bu ara yine gevşedik galiba....Kimsecikler yok
Huuu huuuu Aslı,Hasret,Begüm,Pınar,Nurcan,Ece,Derya,İklima nerelerdesiniz.....
büskivi nedir yaakendıme nasıl hakım olamadım moralım cok bozuldu hemde cıkolotalıydı hemde aksam
günaydın pınarcımgünaydın kızlar.nasılsınız bakalım bakın bir hafta daha bitmek üzere
spor yapamıyorum ve bunun eksikliğini çok yaşıyorum.yürüyüş yapmayı çok özledim.bakalım inşallah doktor pazartesi artık ayağa kalkabilirsin der.
sağlıklı sporla dengeli bir hamilelik yaşamak istiyorum.allah inşallah dualarımızı kabul eder.
ıns canm ne guzl bı duygudr kımbılır allh hepmıze nasp eder ınsgünaydın kızlar.nasılsınız bakalım bakın bir hafta daha bitmek üzere
spor yapamıyorum ve bunun eksikliğini çok yaşıyorum.yürüyüş yapmayı çok özledim.bakalım inşallah doktor pazartesi artık ayağa kalkabilirsin der.
sağlıklı sporla dengeli bir hamilelik yaşamak istiyorum.allah inşallah dualarımızı kabul eder.
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?