Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah:kırmızı biber 1 yumurtayala omlet, 1 kk peynir,1 yeşil biber

ara:7 adet badem

öğlen: tavuk döner, salata(ekmeksiz sipraiş verdim ama geldikten sonra açtım ekmek var lavaş az bişe yedim )
bundan sonra dışardan istemicem hiç diyetime uygun bişe yok

ara: 3 ceviz

akşam: 3 adet et köfte, salata

Canım Rabbim yardımcın olsun,inşaallah pazartesi tam netleşir herşey,bebişini kucağına alırsın...Sen sadece kendine iyi bak,doktorun dediklerini yap gerisini düşünme...

Merhaba canlarım resmen dökülüyorum,vücudum hastalığa direniyor farkındayım,çok üşüyorum boğazım biraz iyi ama öksürük var...Sabah annemin dr kontrolü vardı,sonra illa salı pazarına gidelim dedi kıramadım ama çok üşüdüm ve yoruldum,daha ancak kendime geldim..Annemin enerjisine yetişemiyorum ben,hergün gezmek istiyor....
Kilo veremicem bu hafta gene reglim yakın,tartıda + gösteriyor çok canım sıkılıyor....
MENÜME gelince
SABAH 2 yumurta,domates,peynir,maydanoz
ÖĞLEN çorba,yumurtalı kabak,yoğurt,kurabiye Çok aç kaldığımdan kan şekerim düştü sanırım tabii bahane değil,birde kilo gitmeyince moralim bozuluyor...
AKŞAM bezelye ve salata yicem...
SPOR 1,5 saat hızlı tempo yürüyüş....

hoşgeldin

kızlar menüleriniz güzel beğndim
napayım lalecim haftasonu aldığım kiloları vermeye çalışıyorum
sende ne var ne yok?

yaaaa bana hemen kızarmısınız kızlar aksamkı öğün berbattı yazdıklarımı yıyemedım karmakarısık ettım mıdemı
3 yumurta hasladım once onu yedım sonra annem cay yapmıstı bı paket büskivi yedım

Günaydın arkadaşlar,bu ara yine gevşedik galiba....Kimsecikler yok
Huuu huuuu Aslı,Hasret,Begüm,Pınar,Nurcan,Ece,Derya,İklima nerelerdesiniz.....

günaydın kızlar.nasılsınız bakalım bakın bir hafta daha bitmek üzere
spor yapamıyorum ve bunun eksikliğini çok yaşıyorum.yürüyüş yapmayı çok özledim.bakalım inşallah doktor pazartesi artık ayağa kalkabilirsin der.
sağlıklı sporla dengeli bir hamilelik yaşamak istiyorum.allah inşallah dualarımızı kabul eder.

büskivi nedir yaa kendıme nasıl hakım olamadım moralım cok bozulduhemde cıkolotalıydı hemde aksam

bende akşamki menümün yanında azcık lavaş yedim ama çok küçüktü
3 yumurta yemişsin aleciğim çok abartı olmuş kçamağın
üzülme hiç kaçamak yapmamış gibi devm et
bugün menüne tam olarak uy

günaydın ablacığım
ben hergün düzenli geliyorum üstelik işlerim yoğun olmasına rağmen
gelmeyen arkadaşlara sormak lazım takım çok başı boş

günaydın pınarcım
inş sorunsuz bi hamilelik yaşar bebeğini sağlıkla kucağına alırsın tatlım

ıns canm ne guzl bı duygudr kımbılır allh hepmıze nasp eder ıns

günaydın kızlar

huu baby

cıtırcıklarım menum
sabah 3 dılım karpuz 1 dılm cawdr ekmegı 2 dılm kasar peynırı 2 sıyah 2 yesıl zeytın cay
ara 3 form bskuwı yesılcay
oglen 3 yemk kasıgı yogurt 4 nugget 1 dılm cawdr ekmedı
ara form bıskuwı yesılcay
aksam pırasa yemegı salata yogurt yarım dılm ekmek
ara cay meyve
2 lıtredn fazla su

buralardayım arkadaşım aksilikler beni hiç bırakmıyorkii sizinle ilgileneyim
dün kızcem düştü meleğim bnm yüzümden hepsi yatağımın üstüne bırakmıstım bi mutfağa kostum fırını kapatana kadar ağlama sesine geri gittim yavrumun bazadan yere düşmüş ve yeni yeni yürüyen kızım dün ayağını yere hiç koydurmadı ağladı ağladı işte
doktora götürdüm hmn filmde kırık yok dendi ama bugunda akşama doğru ortopediye götürücem
off yaa hep bnm yüzümdem kızlar Rabbim bizi o kadar çok seyle sınıyorkii inanın hiç bos oturmaya vaktim olmuyor

Kızlar şu sınav gecsede en azından şu an ki duruma göre daha fazla ilgilenebilirim...

Iklimacım geçmiş olsun.

Kızlar birşey desem şu katılmak isteyenler alanında bir sürü cevap bekleyen arkadaş var.onlarla bir konuşsak belki bir yardımcı bulabiliriz.şimdi pınar da izne çıkacak bende lysye kadar izne ayrılırım. 3 yeni arkadaş seçelim ama zaman ayırabileceklerden...biri mutlaka kaptan yardımcısı olsun.bende kaptanlığa devam ederim...

Arkadaşlar lütfen herkes kendisi en az 5 maddelik takım kuralı önerisini özelden bana iletsin.

Iletmeyen arkadaşlar kural kabul konusunda oy kullanamayacaktir.

Son düzenleme:
Kızlar nasıl özledim sizinle uzun uzun konusmayi anlatamam.annem vermese de ben kendi paramdan tl yükleyip kampanyaya devam edecem.en azından ara ara gelirim.

Bugün 11e kadar uyumusum.dün ıstanbul geldikten sonra bir de sinava gireceğim okulu bulduk.sonra hani bizim lösemi olan bi bebeğimiz vardı bilenler hatırlayanlar çıkar belki.onlara gittik bebiş gayet iyi çok şükür.haziranda 2 yaşında olacak.orda da ders çalıştım tabi.sonra uçurum dizisini izleyebilmek için yarıda eve gittik.dizi bitince yattığım gibi uyumusum.

Bugünde takıldığım sorular vardı okula gittim ama 2 hocayida bulamadım.şimdi arkadaşımın annesi ayağını kırmış yine.oradayız.

arkadaşlar takımınızın üyesi olmaya talibim şayet kabul görürseniz :)

31 yaşındayim 3 yaşında oğlum var evde olan ve sadece kilo almakla meşgül bi hanımım işte

bugun uydum menume kızlar nerelerdesınız ya ben gırdıgımde sız olmuyosunuz sız oldugunuzda ben uf bı kaynasamadık ıyıce yıllık ızne cıkıorum bu cuma spor yuruyus yapabılcem 10 gun kendıme gelırım heralde cok mutluyum
menum canlarım
sabah ıkı dılım kepeklı ekmek sekersız cay 3 zeytın cok az beyaz peynır
ara 1 elma
öğlen bol salata corba ve ıspanak yemegı
ara yarım elma
aksam balık salata corba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…