Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ee nereye gidiyon kaptanım.basımızda kim kalıyor.bu cumada bildircem kilomu dımı özeldendenmı bildirmem gerek ayy valla cok sevındım

ben 27 yasında 1 cocuk annesıyım .adım ezgi.ben 83 kilodan 58 düştüm spor artı diyetle .hedefım 53 diyorum boyum 1.63 .ayy kızlar ne yazsam cok heyecanlandım.menumu yazayım bugun
sabah 1 haslama yumurta 1 kepek ekmek 1 lokma peynır
1 turk kahvesı
1 cay
aksam ton balıklı salata 2 kepek ekmek
yarım armut
2.5 lt su
saat 5 ten sonra agzıma bısey surmuyorum

Canım ben sizi bırakamam.sadece yarışmaya kilo bildirimi yapmayacağım...canım bu hafta listeye alma konusunda takımda oylama başlatacam.şimdilik evet alındın takıma.gerisini takıma ilgin belirleyecek

Ezgicim hoşgeldin aramıza...senin gibi heyecanlı arkadaşlara çok ihtiyacımız var...

Maşallah valla canım biz olmasak bile bu hizini hiç kaybetme.yaparsın tabi bildirimini..
Canım ben bir yandan test çözdüğü için yetişemiyorum tam kusura bakma olur mu

Iyi mi şimdi bir de 3 kişi arasından yardımcı seçimi yapacaz aranızda kararlaştırın artık

kuzum arranıza yenı katıldım.engın tecrubelerımle dıyeyım pirinç lapası zamanında bende yapmıştım kabızlık yaptı bende.ödem atamadımyaff.sen maydozu kaynat içine limon sık iç daha guzel

canım sendemı yenısın ayy bende yenyım baska kim yenı aramızda kararlaştırcakmışız.

Birisi şu an konuyu okuyor ehehehe...

O maydonoz işini denedim ama yapamadım yaaa...engin tecrübelerini gorelim bakalım

bence menu cok guzel canım sanırım menulere uymaya zorlanıyorsun .devam et böyle yediklerıne dıkkat et verıısın .basaramıcak kadın olmaz .ben 25 kilo verdım halada bak devam edıyorum.

Hilalim yetiiiş ben test çözmekten ezgiyle falan konusamıyorum sen açık kaynatıver

Birisi şu an konuyu okuyor ehehehe...

O maydonoz işini denedim ama yapamadım yaaa...engin tecrübelerini gorelim bakalım

canım ben-1 yemek kaşığı biberiye

- 1 yemek kaşığı rezene

- 1 tatlı kaşığı anason

- 1lt. suda bitki karışımını demleyin. Otları suyun içinde bırakmamaya dikkat edin. Gün içinde 2-3 fincan bu karışımdan içebilirsiniz.bunu denemıştım

Yeni kan gelmiş takıma Ece'cim çok da iyi olmuş kız sayısal da problemin olursa özelden sorabilirsiin..

Hoşgeldin Ezgi'cim ben kardeş takımdanım.

Hilalim saoleve gidince netten sorarım soru olursa :)

eğitim tarif için teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…