Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar takımınızın üyesi olmaya talibim şayet kabul görürseniz :)

31 yaşındayim 3 yaşında oğlum var evde olan ve sadece kilo almakla meşgül bi hanımım işte
canım eğer takıma zaman ayırabilirim diyorsan buyur gel bir de zaman ayırabilirsen kaptan yardımcılığı teklifim olacak sana.eğer ilgilenebilirim zamanım var dersen ben sana gerekli bilgileri aktarırım.önemli olan zaman ayırabilmen.

canım tebrikler.umarım hep böyle devam edersin.evet yaa bir türlü kaynaşamadık.senin adın neydi canım yaa..sen bu hafta bireysel derecelerde 3. Oldun dereceye girdin yani.ben yazdım da sanırım görmedin...

herkese merhaba.galiba takım arkadaşı arıyormuşsunuz.ben de takımınıza katılmak istiyorum. 25 yaşındayım,psikologum ve bekarım

hosgelmıssınz kızlar nasılsınız bnce bu grubun ıkınızede ıhtıyacı war tabı ece bılır yınede ama bı tanenızn baskan yardımcısı olması gerekıo blgınız war mı acaba

herkese merhaba.galiba takım arkadaşı arıyormuşsunuz.ben de takımınıza katılmak istiyorum. 25 yaşındayım,psikologum ve bekarım

hayatim yukarıda ozlem için yazdıklarım senin içinde geçerli zaman ayırabilirsen yardımcılık teklifide geçerli olmak üzere buyur gel..

teşekkür ederim arkadaşlar. ben genelde masa başı çalışıyorum ama bazen alana gitmem gereken zamanlarda yoğun olabiliyorum.bundan birkaç yıl önce 8.takımdaydım ama uzunca bir dönem ara verdim.kaptan yardımcısının hangi görevleri olduğunu bilmiyorum açıkçası anlatırsanız sevinirim

b

günaydın ablacığım
ben hergün düzenli geliyorum üstelik işlerim yoğun olmasına rağmen
gelmeyen arkadaşlara sormak lazım takım çok başı boş

Aman yanlış anlaşılmasın amacım kimseyi suçlamak değildi,yoksa fırsat buldukça hepinizin girmeye çalıştığını biliyorum...
Canım çok geçmiş olsun,umarım önemli birşeyi yoktur,korkudan basmıyordur yavrucak...

slm kızlar
yok arzu ablacığım yanlış anlamadım ben hergün giriyorum çünkü
hiç uğramayn arkadaşlar var
ececiğim kural konusunda şuan pek bi fikrim yok ondan msj atmadım canım
kızlar ben yoğunum bu sıralar
zaten cumada izne ayrılacağım takımda(ececiğim bilgine)
1 hafta yokum ş.dışına gideceğim
elimden geldiğince girmeye çalışıyorum

Son düzenleme:
sabah: 1 yumurtayla omlet 1 dilim bugday ekmeği, 1 kk peynir, 1 kırmızı biber

ara:10 ındık

ara: 5 fındık

ara:eti canga

öğlen yok malesef

akşam: 5 kaşık bezelye yemeği, yarım kase yoğurt ,salata

Bak bak tatil moduna girmişiz bile herşey güzel canga hariçKeşke öğleni atlamasaydın...

Arkadaşlar lütfen herkes kendisi en az 5 maddelik takım kuralı önerisini özelden bana iletsin.

Iletmeyen arkadaşlar kural kabul konusunda oy kullanamayacaktir.

Ececim özel mesaj gönderdim,umarım işine yarar birşeyler bulmuşumdur...:44:

Bugün pirinç lapası diyeti yapıyorum,çok ödem var bu ara,yüzüğüm sabah parmağıma yapışmış resmen...
Menümü yazayım
SABAH pirinç lapası,2 kaşık yoğurt,domates ,1 portakal
ÖĞLEN yine aynı ,meyve olarak hurma
Akşam da meyve hariç aynı olacak
Aralarda,yeşil çay kahve,su içiyorum....
Karatay diyeti bana yaramadı sanırım kuruyemiş abartılı oluyor
Ayça Kayanın diyetini yapıcam Cumartesi başlıyorum...

Tatil iyi olacak senin için yoruldun bu aralar...Kilo almadan dön yeter ki...Biz hep buradayız zaten....

daha çok beynim oyoruldu ablacığım
bide çocuklu müşteri geldimi her yer talan oluyor
inş kilo almam açık büfelerde
ama bol bol spor yapacağım

Bak bak tatil moduna girmişiz bile herşey güzel canga hariçKeşke öğleni atlamasaydın...

öğleni atlamak benmde pek işime gelmedi ablacığım
ama yicek vaktim hiç olmadı
öğleden sonra yogundum hep
tatil modunad yavaştan girdim herhalde dünkü kaçamakarım da kötüydü onların bahanesi yok

Yeni gelen 2 arkadaşım şu an telefondan girdiğim için uzunca anlatamam.ama:
yardımcı öncelikle toplam yüzde hesaplamayi vs kısaca takım bildirimini yapmayı öğrenecek.(ben bizzat telefonla anlatıcam)

öğrendikten sonra zevkli bile oluyor.ben okulda falan oluyorum sinavlar üniversite sinavlari derken uğrayamıyorum.o zamanlarda yardımcım devreye girecek...ve tabi ki ben yokken takımı o denetleyecek.kim görevlerini yapıyor kim yapmiyor.(sandığınız kadar ayrıntılı değil)

aranızda kararlaştırın lütfen ve bana iletin.

Bir kişi daha katılıyor aramiza.ben de cuma günü paylaşım alanında izne ayrılıyorum ama burada olacağım.

Aslıcım izne ayıracağım.umarım çok güzel geçer seyahatin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…