- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #55.181
canım eğer takıma zaman ayırabilirim diyorsan buyur gel bir de zaman ayırabilirsen kaptan yardımcılığı teklifim olacak sana.eğer ilgilenebilirim zamanım var dersen ben sana gerekli bilgileri aktarırım.önemli olan zaman ayırabilmen.arkadaşlar takımınızın üyesi olmaya talibim şayet kabul görürseniz :)
31 yaşındayim 3 yaşında oğlum var evde olan ve sadece kilo almakla meşgül bi hanımım işte
bugun uydum menume kızlar nerelerdesınız ya ben gırdıgımde sız olmuyosunuz sız oldugunuzda ben uf bı kaynasamadık ıyıceyıllık ızne cıkıorum bu cuma spor yuruyus yapabılcem 10 gun kendıme gelırım heralde cok mutluyum
menum canlarım
sabah ıkı dılım kepeklı ekmek sekersız cay 3 zeytın cok az beyaz peynır
ara 1 elma
öğlen bol salata corba ve ıspanak yemegı
ara yarım elma
aksam balık salata corba
herkese merhaba.galiba takım arkadaşı arıyormuşsunuz.ben de takımınıza katılmak istiyorum. 25 yaşındayım,psikologum ve bekarım
b
günaydın ablacığım
ben hergün düzenli geliyorum üstelik işlerim yoğun olmasına rağmen
gelmeyen arkadaşlara sormak lazım takım çok başı boş
Canım çok geçmiş olsun,umarım önemli birşeyi yoktur,korkudan basmıyordur yavrucak...buralardayım arkadaşım aksilikler beni hiç bırakmıyorkii sizinle ilgileneyim
dün kızcem düştü meleğim bnm yüzümden hepsi yatağımın üstüne bırakmıstım bi mutfağa kostum fırını kapatana kadar ağlama sesine geri gittim yavrumun bazadan yere düşmüş ve yeni yeni yürüyen kızım dün ayağını yere hiç koydurmadı ağladı ağladı işte
doktora götürdüm hmn filmde kırık yok dendi ama bugunda akşama doğru ortopediye götürücem
off yaa hep bnm yüzümdem kızlar Rabbim bizi o kadar çok seyle sınıyorkii inanın hiç bos oturmaya vaktim olmuyor
zaten cumada izne ayrılacağım takımda(ececiğim bilgine)
1 hafta yokum ş.dışına gideceğim
elimden geldiğince girmeye çalışıyorum
sabah: 1 yumurtayla omlet 1 dilim bugday ekmeği, 1 kk peynir, 1 kırmızı biber
ara:10 ındık
ara: 5 fındık
ara:eti canga
öğlen yok malesef
akşam: 5 kaşık bezelye yemeği, yarım kase yoğurt ,salata
Arkadaşlar lütfen herkes kendisi en az 5 maddelik takım kuralı önerisini özelden bana iletsin.
Iletmeyen arkadaşlar kural kabul konusunda oy kullanamayacaktir.
Tatil iyi olacak senin için yoruldun bu aralar...Kilo almadan dön yeter ki... Biz hep buradayız zaten....
Bak bak tatil moduna girmişiz bileherşey güzel canga hariç Keşke öğleni atlamasaydın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?