- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #55.221
Yeni kan gelmiş takıma Ece'cim çok da iyi olmuş kız sayısal da problemin olursa özelden sorabilirsiin..
Hoşgeldin Ezgi'cim ben kardeş takımdanım.
Hilalim saoleve gidince netten sorarım soru olursa :)
eğitim tarif için teşekkürler...
hosbulduk canım.ece sen kaç yasındasın hangi bölümdesin kusura bakma canım ben pc kullanmakta pek ıyı değilim ondan soruyorum.
ben asıl mesleğim anestezi hastanede calışıyordum fakat.hocam kocam olduve bırakmamı istedı çocougum olunca.cocugumla ilgilenmem gereken durumlar ortaya cıkınca işi bıraktım.
Ece sınava hazırlanıyor daha Ezgi'cim.
Yalnız bence bu heyecanla sen kıvırırsın bu yardımcılık işini.
yanı yardım etmek benı tabıkı mutlu eder .fakat oğlumun durumları belli olmuyor 6 yasında oğlum var kuzum.rahatsızlığından oturu psikolojık bozukluk. aslında kafamı dagıtmaya calışıyorum.
a tipik otızm var.fakat bazı yolunda gitmeyen durumlar var 17 nısanda tekrar psikiyatrıte gidicez.canım cok detaya gırmeyelım nolur ben 2 gundur bazı nedenlerdır kafam ıyı değil bu konu hakkında yorum yapmak ıstemıyorum.
Ciddi bir rahatsızlık mı Ezgi'cim?
a tipik otızm var.fakat bazı yolunda gitmeyen durumlar var 17 nısanda tekrar psikiyatrıte gidicez.canım cok detaya gırmeyelım nolur ben 2 gundur bazı nedenlerdır kafam ıyı değil bu konu hakkında yorum yapmak ıstemıyorum.
yaaaa bana hemen kızarmısınız kızlar aksamkı öğün berbattı yazdıklarımı yıyemedım karmakarısık ettım mıdemı
3 yumurta hasladım once onu yedım sonra annem cay yapmıstı bı paket büskivi yedım
Sen nasıl ıstersen canım ıstersen yardımcılık işini diğer 2 arkadaş düşünsün...belki ani durumlarda müsait olamayabilirsin.
Evet bencede kapatalım konuyu.
Canım ben edebiyatta karar kıldım.
Ama bazen düşünmüyor değilim tip falan.. Çok şeye hevesi var da..bunlar paylaşicam zaten..
Sen nasıl ıstersen canım ıstersen yardımcılık işini diğer 2 arkadaş düşünsün...belki ani durumlarda müsait olamayabilirsin.
Evet bencede kapatalım konuyu.
Canım ben edebiyatta karar kıldım.
Ama bazen düşünmüyor değilim tip falan.. Çok şeye hevesi var da..bunlar paylaşicam zaten..
sende hosgeldın canım.menu sizinnde cok guzel kaç kilosun yasın kaç tanıtırsan kendını daha iyi olur .çok hızlısınız kızlar yahu,biraz pc başından ayrıldım kaç sayfa yazmışsınızben de bugünkü menümü bildireyim bari:
sabah: 1 kase nesfit
ara: 1sütlü türk kahvesi,1 portakal
öğlen: köfte,salata,ayran
ara:7-8 badem
akşam:zeytinyağlı pırasa(ilk pırasa yapışımdı) yoğurt
tabi 3 litre su birazdan da form çayı içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?