Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben asıl mesleğim anestezi hastanede calışıyordum fakat.hocam kocam oldu ve bırakmamı istedı çocougum olunca.cocugumla ilgilenmem gereken durumlar ortaya cıkınca işi bıraktım.

ben asıl mesleğim anestezi hastanede calışıyordum fakat.hocam kocam oldu ve bırakmamı istedı çocougum olunca.cocugumla ilgilenmem gereken durumlar ortaya cıkınca işi bıraktım.

Ayy şu söze bayılıyorum hocam kocam oldy

Çocuğun anneyle büyümesi bir başka oluyor gerçekten.

Ece sınava hazırlanıyor daha Ezgi'cim.
Yalnız bence bu heyecanla sen kıvırırsın bu yardımcılık işini.

yanı yardım etmek benı tabıkı mutlu eder .fakat oğlumun durumları belli olmuyor 6 yasında oğlum var kuzum.rahatsızlığından oturu psikolojık bozukluk. aslında kafamı dagıtmaya calışıyorum.

Ezgi canım ilgi alanına giriyorsun ehehehe bunları uzun uzun konuşacağız daha...lise son eşit ağırlık düz lise ygs ve lys sinavlari.

18 yaşındayım:)

hıncımı butun agresifliğimi kilolarımı vererek cıkarıyorum.bazı seylerı düşünmemek için sırf zihnımde kilolarımı takmaya calışıyorum.bu konulara gırmeyelım nolur volkan gbyım.düşüncelerımle savasırken bu konuyu suan acıklamak istemooyrum.

yalnız kızlar ben hafta sonları giremeyebilirim.yanı bazen cunku oğlumun bazı eğitımleri oluyor.oyuzden özellikle hafta sonu giremeyebilirim.bi sorun olurmu

aayy dagıtalım konuyu aglatcanız bak cok hassas gunler yasıyorum .kapatalaım nolur.ee kızlr ececım hangı bölüm istıyon.hilal sen hangı bölumde okuyon

Canım kusura bakma hemen dağıtıyorum.

Ben fen bilgisi öğretmenliğinde okuyorum.
Sen hangi ildesin?

Sen nasıl ıstersen canım ıstersen yardımcılık işini diğer 2 arkadaş düşünsün...belki ani durumlarda müsait olamayabilirsin.

Evet bencede kapatalım konuyu.

Canım ben edebiyatta karar kıldım.
Ama bazen düşünmüyor değilim tip falan.. Çok şeye hevesi var da.. bunlar paylaşicam zaten..

herkes kaçırıyor valla ama ınanın bayanlar yediklerımız kadar yediğimiz saatlerde cok önemli yeme alışkanlıklarınızı yemek sattlerınızı belirleyıp hep o sattlerde yıyın ınanın buna faydaını ben 25 kilo vererk gördum.saatte yedıklerınız kadar onemlı

Edebiyat ve tıp mı
Pek yakınmış canım ya

çok hızlısınız kızlar yahu,biraz pc başından ayrıldım kaç sayfa yazmışsınız ben de bugünkü menümü bildireyim bari:
sabah: 1 kase nesfit
ara: 1sütlü türk kahvesi,1 portakal
öğlen: köfte,salata,ayran
ara:7-8 badem
akşam:zeytinyağlı pırasa(ilk pırasa yapışımdı) yoğurt
tabi 3 litre su birazdan da form çayı içicem

hilalcım ececım hersey gönlınızde olsun.eşim uzman dr.tıp istemesın diyor sartları zorlaştırdıkları için

sende hosgeldın canım.menu sizinnde cok guzel kaç kilosun yasın kaç tanıtırsan kendını daha iyi olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…