Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

masallh canıım benım bunlarla haftada 3 kilo verıyosan ben kendımı neyleyım.buarada sporsuz mu verıyosun bu kiloları .ben sende sadece menu göruyorum spor görmedım hiç

canım bugün ders çalışmaktan kafamı kaldıramadım ki.normalde hiçbirşey yapamasam göbek atarım bir de hem bilgisayardaki netin kotası dolu hem de ders çalıştığım için pc acamıyorum buradan da ya gözümden kaçıyor ya da yazmak zor olduğu için erteliyorum.

Bu arada hayatim takım boşken bile burada olduğun için teşekkürler

Selam kızlar ben kardeş takım 13. gruptan Ebru. Tebrik ediyorum hepinizi.

Ebrucum hoşgeldin teşekkür ederiz ben de sizi tebrik ederim açık ara farkla 1. Oldunuz...

200 gr kaju koparmış olayı zaten :)malesef çok kaçırmısın canım bugun neyse yarın telafi edersin

Bence kendimi unutturmamalıyım.blreysellerde 1. Olmuşum :) çok mutluyum.

ooo benim güzel ecem 1.cimi olmuş hadi bakalım yaz yakın bakıorum yine fırtına gibi esiorsun tebrikler canım:)

çok güzel canım mönün

merhaba kızlar bugun giremedim fazla misafirim vardı.mönüm kötü sayılabilir bugun yazım hemen

sabah:klasık kahvaltı 1 dilim ekmekle
ara:yeşilçay şekersiz nescafe 2 form bisküvi
öğle:1 simit ayran
akşam:tavuk 1 dilim ekmek ayran salata

ooo benim güzel ecem 1.cimi olmuş hadi bakalım yaz yakın bakıorum yine fırtına gibi esiorsun tebrikler canım:)

çok güzel canım mönün
esiyorum tabi hayatım :)

ne kötüler gördük şekerim biz :)

Benim canım yardımcımi gören var mi bugün?

işte burada yardımcın ama çokkkk yorgun bi halde.....

arkadaşlar kaptana yazdım özelden size derdimi dökeyim oğluşum gözümün nuru hastalandı sabah 5 gıbı hastanedeydık ateşlendi düşmek bilmedi ateşi saat akşam 9 gibi eve geldik öyle bitkin ve yorgunumki tahmin bile edemezsiniz
o minicik beden kocaman yatakda yatıyor olması canımı yaktı annemmmm annecimmm diye ağladı kuzucummmm
rabbim hepimizin evladını korusun

böyle işte daha ilk bildirimde kaldım ama sevindirici bi haber vereyim sizlere geç de olsa :))) -1,4 kilodayim ayyy nasıl mutlu oldum tahmın edemezsiniz resmen moral buldum sonra yediklerimi düşündüm daha mutlu oldum :))
ben normalde böyle stresli zamanlarımda elimde nutellayla geziyor olmam lazımdı şu saatler de :)))

sabah kahvaltı yok
ara yok
öğlen sade kahve
ara yok
aksam yani saat 21:20 de bir tabak bulgur pilavı bir kase cacaık yedim
2 lt su gün içinde

beliki biliyorsun simitin nasıl kalorisi bol birsey oldugunu ama ben yinede yazacağim
simit bende cok severim ama benim diyetsyenim bir simit 5 dilim ekmek,1 parsyon bol yağlı yemek dedi şstersen yiyebilirsin ama saydıklarımı eksilterek demişti.

Son düzenleme:
canım bence sen gel takıma... Bir arkadaş bugün ayrılmak istediğini söylemişti.kendini tanıtır misin biraz?

biliorum canım ondan kötü dedimya mönüme zaten ama yazmadan da olmuyor..
acil şifalar oğluna

biliorum canım ondan kötü dedimya mönüme zaten ama yazmadan da olmuyor..
acil şifalar oğluna

ayyy afedersin ya simiti okuyunca neeeeeee dedimmm ve yazdım bişeyler işte yorgunluğuma ver olurmu
ayrıca güzel dileğin için de teşekkür ederim

Seeengg gel bakim kız buraya sen

Naaptın da, bu kadar kilo verdin, anlat bakem

ayyy afedersin ya simiti okuyunca neeeeeee dedimmm ve yazdım bişeyler işte yorgunluğuma ver olurmu
ayrıca güzel dileğin için de teşekkür ederim

önemli değil canım zaten benimde günüm pek parlak gecmedi sıkıntıdan bugun hiç dikkatetmedim öle işte resimlerine baktım senin profilinde sen kac kilosun?

Seeengg gel bakim kız buraya sen

Naaptın da, bu kadar kilo verdin, anlat bakem

ahada şimdi paylaşım alanına ötüyorum

özlemcim yardım et bana gelmişler takımımda kıstırıyorlar beni

canım (mutedeyyin) adınıda öğrenemedim senin olduğun yerde birden mutlu oluyorum...ne enerji var sende maşallah.. bu arada ben ece nur

önemli değil canım zaten benimde günüm pek parlak gecmedi sıkıntıdan bugun hiç dikkatetmedim öle işte resimlerine baktım senin profilinde sen kac kilosun?

5-6 yıldıır 85 ile 93 arasında gidip geliyorum aşağıya hiç inmedim :) o resimlerde geçen yılki niye ki :)

hep neler oluyor orda bakem :)))

5-6 yıldıır 85 ile 93 arasında gidip geliyorum aşağıya hiç inmedim :) o resimlerde geçen yılki niye ki :)

hep neler oluyor orda bakem :)))

anladım oke şuanki kilonu merakettim kiloları yakın olan arkadaslar takım içinde yarışsa güzel olur aslında hırslanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…