- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #55.421
masallh canıım benım bunlarla haftada 3 kilo verıyosan ben kendımı neyleyım.buarada sporsuz mu verıyosun bu kiloları .ben sende sadece menu göruyorum spor görmedım hiç
canım sana kesin bir söz veremem ama şu an yer var gibi gözüküyor ben çok memnun olurum takım da yer almandan.
o halde heyecanla sizden gelecek haberi bekliyorum
kızlar bugun cooook dengesız yedım valla havlar benı cok etıkılıyor psikolojimi yaazayım ama tükürüm suratıma
saatlerde belli değil herseyı karısık yedım
sabah 1 kahve 1 simit
yogurtlu konserve bezelye 1 kepek ekmekği 1 domates
200 gr kaju fıstık 3 bardak ayran
yarım kase pilav üstüne yarım kase kuru fasulye azıcık yogurt ayyy coooookkk yedim yaafff
3 lt su içtım agzımı saat 5 te kapattım ..............ayyyyyyyyyyy cooooooooookkkkkkkkkkk yedim yafffffffffffffffffff
Bence kendimi unutturmamalıyım.blreysellerde 1. Olmuşum :) çok mutluyum.
çok güzel canım mönünSabah:1 dl ekmek 2 zeytin 1 kk peynir 1 br yeşil çay yr bardak 5i1yerde bol domates
ara yr elma(büyüktü)
öğle 1 kase bamya 1 dl ekmek yoğurt
ara 1 br yr yağlı süt 3 badem
akşam 1.5 kase yağsız kabak yemeği(soğan falan da var) 4 yk yağsız bulgur pilavı (2 kaşığı 1 dl(25 gr) ekmeğe eşmiş.) bol yoğurt(1 kase eder herhalde)
en son 6 da yedim...
esiyorum tabi hayatım :)ooo benim güzel ecem 1.cimi olmuş hadi bakalım yaz yakın bakıorum yine fırtına gibi esiorsun tebrikler canım:)
çok güzel canım mönün
merhaba kızlar bugun giremedim fazla misafirim vardı.mönüm kötü sayılabilir bugun yazım hemen
sabah:klasık kahvaltı 1 dilim ekmekle
ara:yeşilçay şekersiz nescafe 2 form bisküvi
öğle:1 simit ayran
akşam:tavuk 1 dilim ekmek ayran salata
Benim canım yardımcımi gören var mi bugün?
merhaba kızlar bugun giremedim fazla misafirim vardı.mönüm kötü sayılabilir bugun yazım hemen
sabah:klasık kahvaltı 1 dilim ekmekle
ara:yeşilçay şekersiz nescafe 2 form bisküvi
öğle:1 simit ayran
akşam:tavuk 1 dilim ekmek ayran salata
canım bence sen gel takıma... Bir arkadaş bugün ayrılmak istediğini söylemişti.kendini tanıtır misin biraz?
beliki biliyorsun simitin nasıl kalorisi bol birsey oldugunu ama ben yinede yazacağim
simit bende cok severim ama benim diyetsyenim bir simit 5 dilim ekmek,1 parsyon bol yağlı yemek dedi şstersen yiyebilirsin ama saydıklarımı eksilterek demişti.
biliorum canım ondan kötü dedimya mönüme zaten ama yazmadan da olmuyor..
acil şifalar oğluna
ayyy afedersin ya simiti okuyunca neeeeeee dedimmm ve yazdım bişeyler işteyorgunluğuma ver olurmu
ayrıca güzel dileğin için de teşekkür ederim
Seeengg gel bakim kız buraya sen
Naaptın da, bu kadar kilo verdin, anlat bakem
önemli değil canım zaten benimde günüm pek parlak gecmedi sıkıntıdan bugun hiç dikkatetmedim öle işte resimlerine baktım senin profilinde sen kac kilosun?
ahada şimdi paylaşım alanına ötüyorum
özlemcim yardım et bana gelmişler takımımda kıstırıyorlar beni
canım (mutedeyyin) adınıda öğrenemedim senin olduğun yerde birden mutlu oluyorum...ne enerji var sende maşallah..bu arada ben ece nur
5-6 yıldıır 85 ile 93 arasında gidip geliyorum aşağıya hiç inmedim :) o resimlerde geçen yılki niye ki :)
hep neler oluyor orda bakem :)))
92.4 kg canım evet bencede güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?