Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tebrık ederım herkesı arkadaslar.kaptanın yuzunu guldurebıldıkmı ozaman 2 olmuşşuz olsun sonuncu olmaktan ıyıdır.grubun 1.kım

Kızlar tebrik ederim 2.liğinizi ..
Ecec'cim gerçekten bu listeyle biraz ilgilen bence de bildirim yapmayanlara kaç kere hak veriyorsun mesela ?
Takım kurallarını falan da düzenlerseniz çok daha güzel olacağına inanıyorum bu takımın ..

Canım kurallarımız cumartesiden itibaren devre de ve sadece 4 kişinin oylamasına sunulacak.bildirimde bulunmama olayıda bu haftadan sonra iyi bir takipçiyse 3. Uyarı 4. Diskalifiye
orta haldeyse 2. Uyarı 3. Diskalifiye olacak.bu kez taviz vermeyi düşünmüyorum.

kızlar bugun cooook dengesız yedım valla havlar benı cok etıkılıyor psikolojimi yaazayım ama tükürüm suratıma
saatlerde belli değil herseyı karısık yedım
sabah 1 kahve 1 simit
yogurtlu konserve bezelye 1 kepek ekmekği 1 domates
200 gr kaju fıstık 3 bardak ayran
yarım kase pilav üstüne yarım kase kuru fasulye azıcık yogurt ayyy coooookkk yedim yaafff
3 lt su içtım agzımı saat 5 te kapattım ..............ayyyyyyyyyyy cooooooooookkkkkkkkkkk yedim yafffffffffffffffffff

Aslıcım güzel bir tatil geçirmeni diliyorum , gerçekten insana çok iyi geliyor..bomba gibi dönersin artık , Hasret bizi geçti bak ....

Hasretcim tebrik ederim canım , bu ne azim , sen kilo ver ben senin verdiklerini alayım , ne yaptın bu hafta böyle ..

Aslıcım güzel bir tatil geçirmeni diliyorum , gerçekten insana çok iyi geliyor..bomba gibi dönersin artık , Hasret bizi geçti bak ....

hiç sorma ya
çok kıskandım onu ve tebrik ettim
ama bomba gibi döneceğim
tatile ihtiyacım var gerçekten beynim yorgun

Bence kendimi unutturmamalıyım.blreysellerde 1. Olmuşum :) çok mutluyum.

senide tebrik ederim ece
bir haftada 3 küsür kilo nasıl verdin hem tebrik ettim hem şaşırdım:26:

Valla kısa seyahat sayesinde oldu herşey.düzenli yeşilçay düzenli yürüyüş kopardı ipleri :)

Valla canlarım ben de şaşırdım şok geçirdim hatta :) bi an kalpten gidiyordum

görevim gereği ayrıntıları paylaşım alanına yazacağım zaten ...

Sabah:1 dl ekmek 2 zeytin 1 kk peynir 1 br yeşil çay yr bardak 5i1yerde bol domates

ara yr elma(büyüktü)

öğle 1 kase bamya 1 dl ekmek yoğurt

ara 1 br yr yağlı süt 3 badem

akşam 1.5 kase yağsız kabak yemeği(soğan falan da var) 4 yk yağsız bulgur pilavı (2 kaşığı 1 dl(25 gr) ekmeğe eşmiş.) bol yoğurt(1 kase eder herhalde)

en son 6 da yedim...

kusura bkmayın ama hem kımse yok hemde kımse yorum yapmıyormu ne herkes bellı kişilere yazıyor galıba aaaaaaaaaaaa darılırım valla.okadr menu yazdık kımseden tık yok

masallh canıım benım bunlarla haftada 3 kilo verıyosan ben kendımı neyleyım.buarada sporsuz mu verıyosun bu kiloları .ben sende sadece menu göruyorum spor görmedım hiç

arkadaşlar merhaba, ben bir zamanlar - ilk doğumumu yaptığımda - 5. takımda idim. kilolarımı da buradaki destekle vermiştim. şimdi yine doğum yaptım ve yine geldim. kurallar değişmiş olabilir hiç bilmiyorum ama takımlara nasıl dahil olunuyor? ben de katılabilir miyim aranıza?

canım sana kesin bir söz veremem ama şu an yer var gibi gözüküyor ben çok memnun olurum takım da yer almandan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…