- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #55.401
Canım kurallarımız cumartesiden itibaren devre de ve sadece 4 kişinin oylamasına sunulacak.bildirimde bulunmama olayıda bu haftadan sonra iyi bir takipçiyse 3. Uyarı 4. Diskalifiye
orta haldeyse 2. Uyarı 3. Diskalifiye olacak.bu kez taviz vermeyi düşünmüyorum.[/QUsana guvenıyoruz canım.umarım hersey ıı olur
aslı gelmemıs:26::26::26::26:
Bence kendimi unutturmamalıyım.blreysellerde 1. Olmuşum :) çok mutluyum.
Aslıcım güzel bir tatil geçirmeni diliyorum , gerçekten insana çok iyi geliyor..bomba gibi dönersin artık , Hasret bizi geçti bak ....
Bence kendimi unutturmamalıyım.blreysellerde 1. Olmuşum :) çok mutluyum.
Valla kısa seyahat sayesinde oldu herşey.düzenli yeşilçay düzenli yürüyüş kopardı ipleri :)
Sabah:1 dl ekmek 2 zeytin 1 kk peynir 1 br yeşil çay yr bardak 5i1yerde bol domates
ara yr elma(büyüktü)
öğle 1 kase bamya 1 dl ekmek yoğurt
ara 1 br yr yağlı süt 3 badem
akşam 1.5 kase yağsız kabak yemeği(soğan falan da var) 4 yk yağsız bulgur pilavı (2 kaşığı 1 dl(25 gr) ekmeğe eşmiş.) bol yoğurt(1 kase eder herhalde)
en son 6 da yedim...
arkadaşlar merhaba, ben bir zamanlar - ilk doğumumu yaptığımda - 5. takımda idim. kilolarımı da buradaki destekle vermiştim. şimdi yine doğum yaptım ve yine geldim. kurallar değişmiş olabilir hiç bilmiyorum ama takımlara nasıl dahil olunuyor? ben de katılabilir miyim aranıza?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?