- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #55.621
MESAJ 6off valla cok az yemek yemişin bu hafta gzel kilo gider canım
aynen bende dietisyenemi gitsem diorum sonra diorum araları iptaledim daha iyi gider kilo
herkese hayırlı sabahlar,nasılsınız bakalım? hemen dünün menüsünü vereyim:
sabah:1 dilim kepek ekmeği,peynir,zeytin,şekersiz çay
ara: 1bitki çayı
öğlen:1 kase çorba,yoğurt,az turşu
ara: 1 gofret
akşam: tavuk ızgara,salata,ayran
3litre su,spor pek yapamadım sadece markete gidip gelirken arabayı uzağı park edip yarım saat yürüdük
kızlar catlamayın ama bugun de 500 gr gıderek 55.9 oldummmmmmmmmmmmm
barı menumu yazayım ayıp olmasın kımse yok ama
sabah 2 yumurta 1 kepek ekmek kk peynır
öğlen tavuk sote yarım kase yogurt 1 kepek ekmek
1 kahve 1 cay 2.5 lt su benden bukadar
bgün takıma mesaj yazanların ismini listeledim.Her ne kadar takım canlı olmasa da hepinize teşekkür ederim.
ebru
özlem
ezgi
begüm
derya
arzu
Cocostar ekleyeceğim listeye :)
senin adın neydi :)
cerencim valla ben izne ayrılıcam zaten.(burada olucamda dersler yoğunlaşıyor bir de kilo derdim olmasın diyorum)
paylaşım alanında bir konuşmalar geçmiş ama anlamadım.Sen çıkalı 6 ay oldu mu?paylaşım alanına da bir göz gezdir.Ben de listeyi kontrol ediyorumm
cerencim biraz beklersen sanırım diskalifiyeler sayesinde yer açılacak ama şu anda yer yok.
bak bak kısçe ismimi bile unutmamışşşşş
zaten açımm yerim seni :)
ben ağustosta mezun oldum diye hatırlıyorum tatlım, en az 7-8 ay geçti yani, şimdi elimde netbook var ufak ya çok rahat bakamıyorum yarın işyerinde rahat bi inceliyim bakiyim kurallar neymiş, ben şimdilik beklemedeyim sizi o zaman, maşallah sen tam eli maşalı hatun olmuşsun helal olsun sana böyle disiplin lzım takımlarada :)
öpüyorum tatlım seni, iyigecelerrr
canım dıyetısyene falan gıtme cok paralar gıdıyor.herkesın bıldıgı diyetlerı yazıp para alıyorlar.ınan gerek yok ya sen oraya gıtsende yemek ıstedıkten sonra yersın.iş sende bıtıyorMESAJ 4
Ben bu kilo verme işini tek başıma başaramıyacağım gibi geliyor,yine diyetisyene mi gitsem acaba diyorum,bazen de boğazımı tutsaM yaparım diyorum,diyetisyene vereceğim parayla eksiklerimi alırım diyorum,sizce ne yapayım:44::44::44::44:
canım hersey guzelde aksam yıcegın pide dönerı öğlen yeseydın keske.aksamları hafıf gecırmek önemlı bunu unutma lutfensabah:1 dilim ekmek klasık kahvaltı
ara:10 badem sekersiz nescafe ve 3 form biskvi
öğle:biftek ve 1 dilim ekmek ayran salata
akşam:1 pide döner
2 yesılcay su ve uzunca bir yol yürüdüm bugun mönü kötü oldu dönerle öyle icabetti
canım soda içerken içine dilimlenmış lımonda at metobolızma için süper olyor.bugünki menüm:
sabah. çok az yağda yumurta-bir dilim ekmek-çay
ara. soda
öğlen. 1 kase çorba-yarım porsiyon tavuk şiş-1 kaşık mantı
ara. muz
akşam. 2 dilim ekmek-1 porsiyon nohut
ara. soda-elma
canım menu guzelde elma mıktarları cok bence arada 2 elma yıcegıne 1 elma yesen daha ıyı olur.selam millet
oyyy yoruldummmm yahuu öğlene kadar evi derle topla öğleden sonra kendimi dışarı attım :)))) oğluşuma gidip alışveriş yaptım yeni ciciler aldım :))))
keyifli ve yorucu bi gündü
MENÜM
Sabah
1dilim kaşar,domates,salatalık,2 bardak çay,2 dilim ekmek
ara
2 elma
öğlen
1 kase yeşil mercimek çorbası,bir kase yoğurt
ara
4 tane altınbaşak
akşam
bol salata, bir dilim ekmek, 1 elma
veee karşınızdayımmmmmmmmm :)))
canım benımde cokk dokulmeye başlıyordu.bende dr gıttım hap verdı 4 kutu içeçkmısım.3 .kutudayım iyi geldı gb.umarım sanada ıyı gelırgunaydın hatunlar nasılsınız
neredeyse 1 haftadr ıse gelmıorum gelıp stajere bısıler gosterıp ewe dondum yanı gıremedım nete nolur kusura bakmayın
reglı oldum artıdayım:18::18::18::18:haftaya telafı edecegımı dusunuorum
dun hastanedeydım saclarım cok dokuluo dıe gıttım ıgne felan werdı bı suru sey
artık aranızdayım ben sızden uzak olunca laaap dıe alıorum gerıye kıloları
günayyyyyyyyyydınnnnnnnnnnnnnnn
ayy ınanmıorum 1 kg az gıtmıs dıosun cnm hızlı werılen kılo hızla gerı alınır unutmagunaydın sizede kızlar bugun 1 gr gitmış yafff 55.8 oldum.az gıtmış yafff
cok sukur bugun hasret ve özlem abla var nasıl gıdıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?