Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhabalar kızlar,herkese hayırlı günler
dün evlilik yıldönümümdü güzel geçti
akşam koçişle yemeğe çıktık
ızgara köfte yedim salatayla he bide light kola inş fazla kaçmamıştır
onun dışında diyet güzel gidiyor

yarın sabahtan dişçi randevum var o yüzden kilo bildirimimi bugünden yapmak istiyorum
75,20 olarak ve mezun olmak istiyorum artık seng duyy benii kuzummm

şu tarcınlı caydan daha hiç içmedim ama ilk fırsatta alıp içicem:)
bugünki menüm:

sabah. çok az yağda yumurta-bir dilim ekmek-çay
ara. soda
öğlen. 1 kase çorba-yarım porsiyon tavuk şiş-1 kaşık mantı
ara. muz
akşam. 2 dilim ekmek-1 porsiyon nohut
ara. soda-elma
akşam nohut varmıs 1 dilim ekmek olsaydı nohutun yanında daha iyi olurdu yoğurt ve ayranda güzel giderdi die düşünüyorum tatlım

ben bugun kahvaltı yapmadım bilerek hep kahvaltı yaptım yaptım kaç aydan beri olmadı bikaç gün kahvaltı yapmıcam onun yerine 130 kalorilik bir diet biskvi yicem yarında öyle sonra normal kahvaltı bakalım işe yarıcakmı

canım benım eer allah nasıp edıp 50 60 yasına gelırsek bu kadar ıradelı olacagımızı sanmıorum metobolızma az calısacak azıcık sele yetınmıcksın gup gerı alacaksn kıloyu bız bu grupta cok hızlı kılo werıp tekrr gerı aldık kı cok kacırmamamıza ragmen tecrubelıyız yanı bu konuda eskıler bılır

hosgeldın canm nasılsın

hoşbuldum canım sağol cok ıyıyım oğluşum iyileşti bende çok mutluyum :)
evimi derleyip topladım sildim süpürdüm sonrada yemeğimi yaptım oğlumu da sımdı uyuttum bı bakayım sizlere dedim :)

cok sukur bugun hasret ve özlem abla var nasıl gıdıyor
sabah kalkınca ilk işim neti açmak oluyo sağol kızlar sayenizde diyette olduğumu güne başlarken bi hatırlatmış oluyorum kendime :) sen napıyon umarım akşam karşılaşırız

kızlar dersle ilgili önemli işim var açıyorum siteyi dersle ilgileniyim derken kalıyo...Gelicem biter bitmez..

ben geeeldim..Ama şimdi spor yapmaya başlıycam :)şimdilik göbek atmakla meşgulum :)

canım vucudunu tanımaya calş.kahvaltı cok önemlı yoksa dıger oğunler yemege saldırmana sebep olur.bu dogru bır secım olmaz bence

mutlaka sızın yasınızı tabıkı bılmediğimde özur dilerım.mutlaka yaşla bırlıkte katabolızma olcak vucudumuzda.ben sadece 27 yasındayım.mutlaka kılo alıp verıcez tabıkı ama işte dıyorumkı hayatımızın yemeklere bakış alışkanlıgımızı şimdiden değiştirelımki gelecege yatırım yapmış oluruz.suan tabıkı hersey guzel ilerde nolur bılemem.insallh herkes sağlıklı kılo verıp korumayı basarır umıt edıyorum.kendıme guvenmelıyımkı yanlışlıklar yapmayım yiyerek.bende yeterı kadar vucudumu tanıyıp tecrube edındıgıme ınanıyorum.umarım yanılmam .yoksa ilerde insulune baglı yasamak zorunda kalabılırım.drum 83 kıloyken cok kızmıştı.ve ilerde seker hastası olma adayısın dedi.cünkü kendı annemde dedemde seker hastası ınsulıne baglı.dedem sekerden vefat etmıştı.genetık ailedede var yanı.dikkat etmek zorundayım
ben geeeldim..Ama şimdi spor yapmaya başlıycam :)şimdilik göbek atmakla meşgulum :)
ohhh erısın yaglar desene

menumude yazayım
sabah 2 yumurtayla omlet domates salatalık 2 kepek ekmek
öğlen tavuk sote yogurt 6 7 acı bıber tursusu
1 limonlu soda
1 armut
2.5 lt su içtım.
bukadar bendende saat 6 oldu maalesef.sabah kılomu bıldırırım.
canım ece yarın kılomu bıldırıp annemlere gıdıcem orda ınternet yok anca pazar aksamı burda olurum herkesın haberı olsun

off...Ne yapmalıyım ki takımın motivasyonu artsın..Tamam pc başında kilo verilmiyor ama kimse gelip konuşmayınca da gelenlerinde konuşası olmuyor...

tamam ezgicim..

geçmiş olsun hasretcim...

kızlar moralim bozuk yaaa...
takımı toparlayamadım.Kendimde adam gibi paylaşım yapamıyorum.Sevdiceğim belini sakatlamış.Dersler ve lys maratonuda bir yandan sıkıştırıyor...Diyet deseniz kaç ay oldu hala buradayım.Off..

allahım sen bana yardım et.Gönlümün razı olduğunu hakkımda hayırlı eyle hakkımda hayırlı olana gönlümü razı et...

menüm:
sabah 4 zeytin, yr. dl kaşar yr. dl tam tahıl ekmeği 100 ml süt
ara 150 ml süt
öğle 1 kase sebze yemeği-4 kaşık bulgur pilavı-yoğurt(sebze yemeğini kendim yaptım.kabak patlıcan biber kereviz soğan sarımsak fasülye domates var.)
ara sütlü elma püresi(yr. kase)
akşam yr kase mercimek çorbası yr kase sebze yemeği sebzeli tost yoğurt
2 yeşilçay 1,35 dk leslie.1,25 dk dans
2 lt. su

yemeklerin hiç birinde yağ tuz vs. yok...

bugün annem evde yoktu bende birkaç mutfak denemesi yapayım dedim hepsi benden :)
fazladan elmalı kek yaptım.birde domates biber maydonoz dereotu haşlanmış kabakta koydum vs. tost yaptım.yasız falan çok güzel oldu..tabi küçük yaptığım için hepsinden gıdım gıdım koydum :) benden başkası yemez evde sebzeli tost..birde mantı yaptım.(o da azdı ama bir avuç kadar) mantı ve keki komşunun küçük oğluna verdim :) ben yemiyimde kim yerse yesin...

Selam kızlar. Bugün bizim grupta pek ses seda yok. Acaip çene çalasım var. Bende kardeş takımımıza bi bakayım bakim dedim.

Bu arada ben 13. Gruptan Ebru

canım nıye bukadar sıktın kendını yapma hersey yoluna gırecek merak etme

canlar ben kılo bıldırımım yapayım belkı yarın gıremeden annemlere gıdebılırım pazar aksamı burda olurum.
55.5 oldum ece ben oldumu baska bısey yazmam gerekmı

canlar ben kılo bıldırımım yapayım belkı yarın gıremeden annemlere gıdebılırım pazar aksamı burda olurum.

seni gidi seni seninde akşam yemekleri yok bende kahvaltıyı cıkardım işte
şekerim şu şekilde bildirimde bulunuoz

başlangıç:

gecen hafta:

bu hafta:

giden kg:

hedef:

işte bu şekilde bildirimde bulunuoz

ohhh erısın yaglar desene
aynen :)
Selam kızlar. Bugün bizim grupta pek ses seda yok. Acaip çene çalasım var. Bende kardeş takımımıza bi bakayım bakim dedim.

Bu arada ben 13. Gruptan Ebru
hoşgeldin ebrucum :)
canım nıye bukadar sıktın kendını yapma hersey yoluna gırecek merak etme
off hiç sorma yaa yine dibe vurdum tek dayanağım sizlersiniz..

tamam canım yeterli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…