- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #55.641
şu tarcınlı caydan daha hiç içmedim ama ilk fırsatta alıp içicem:)MESAJ 6
Canım inşaallah kilo veririm bu hafta ama hiç ümidim yok,reglim de bitmedi,zaten canım bu yüzden çok tatlı çekiyor...
diyetisyene bir kaç kez gittim aslında,veriyorum ama koruyamıyorum sonuçta param boşa gidiyor...
Menün çok gelmedi bana....
şu an tarçınlı çay içiyorum...
akşam nohut varmıs 1 dilim ekmek olsaydı nohutun yanında daha iyi olurdu yoğurt ve ayranda güzel giderdi die düşünüyorum tatlımbugünki menüm:
sabah. çok az yağda yumurta-bir dilim ekmek-çay
ara. soda
öğlen. 1 kase çorba-yarım porsiyon tavuk şiş-1 kaşık mantı
ara. muz
akşam. 2 dilim ekmek-1 porsiyon nohut
ara. soda-elma
canım benım hızla verılen kılo hızla alınır dıye bırsey olduguna ınanmıyorum.ben 28 kılo vermış oldum .bu alışkanlıkları değiştırmekle alakalı dıye dusunuyorum.hayaımız boyunca yemek duzenımızı kontrol altına almayıp alışkanlıklarımızı değiştırmezsek tabıkı kılo alınır.ben bunu 2 senedır alışkanlık halınde getırdım.beynıme okadar yerleştırdımkı bunu umarım hep boyle gıder
hosgeldın canm nasılsın
sabah kalkınca ilk işim neti açmak oluyo sağol kızlar sayenizde diyette olduğumu güne başlarken bi hatırlatmış oluyorum kendime :) sen napıyon umarım akşam karşılaşırızcok sukur bugun hasret ve özlem abla var nasıl gıdıyor
canım vucudunu tanımaya calş.kahvaltı cok önemlı yoksa dıger oğunler yemege saldırmana sebep olur.bu dogru bır secım olmaz benceben bugun kahvaltı yapmadım bilerek hep kahvaltı yaptım yaptım kaç aydan beri olmadı bikaç gün kahvaltı yapmıcam onun yerine 130 kalorilik bir diet biskvi yicem yarında öyle sonra normal kahvaltı bakalım işe yarıcakmı
mutlaka sızın yasınızı tabıkı bılmediğimde özur dilerım.mutlaka yaşla bırlıkte katabolızma olcak vucudumuzda.ben sadece 27 yasındayım.mutlaka kılo alıp verıcez tabıkı ama işte dıyorumkı hayatımızın yemeklere bakış alışkanlıgımızı şimdiden değiştirelımki gelecege yatırım yapmış oluruz.suan tabıkı hersey guzel ilerde nolur bılemem.insallh herkes sağlıklı kılo verıp korumayı basarır umıt edıyorum.kendıme guvenmelıyımkı yanlışlıklar yapmayım yiyerek.bende yeterı kadar vucudumu tanıyıp tecrube edındıgıme ınanıyorum.umarım yanılmam .yoksa ilerde insulune baglı yasamak zorunda kalabılırım.drum 83 kıloyken cok kızmıştı.ve ilerde seker hastası olma adayısın dedi.cünkü kendı annemde dedemde seker hastası ınsulıne baglı.dedem sekerden vefat etmıştı.genetık ailedede var yanı.dikkat etmek zorundayımcanım benım eer allah nasıp edıp 50 60 yasına gelırsek bu kadar ıradelı olacagımızı sanmıorum metobolızma az calısacak azıcık sele yetınmıcksın gup gerı alacaksn kıloyu bız bu grupta cok hızlı kılo werıp tekrr gerı aldık kı cok kacırmamamıza ragmen tecrubelıyız yanı bu konuda eskıler bılır
ohhh erısın yaglar deseneben geeeldim..Ama şimdi spor yapmaya başlıycam :)şimdilik göbek atmakla meşgulum :)
menumude yazayım
sabah 2 yumurtayla omlet domates salatalık 2 kepek ekmek
öğlen tavuk sote yogurt 6 7 acı bıber tursusu
1 limonlu soda
1 armut
2.5 lt su içtım.
bukadar bendende saat 6 oldu maalesef.sabah kılomu bıldırırım.
canım ece yarın kılomu bıldırıp annemlere gıdıcem orda ınternet yok anca pazar aksamı burda olurum herkesın haberı olsun
gunaydın hatunlar nasılsınız
neredeyse 1 haftadr ıse gelmıorum gelıp stajere bısıler gosterıp ewe dondum yanı gıremedım nete nolur kusura bakmayın
reglı oldum artıdayım:18::18::18::18:haftaya telafı edecegımı dusunuorum
dun hastanedeydım saclarım cok dokuluo dıe gıttım ıgne felan werdı bı suru sey
artık aranızdayım ben sızden uzak olunca laaap dıe alıorum gerıye kıloları
kızlar moralim bozuk yaaa...
takımı toparlayamadım.Kendimde adam gibi paylaşım yapamıyorum.Sevdiceğim belini sakatlamış.Dersler ve lys maratonuda bir yandan sıkıştırıyor...Diyet deseniz kaç ay oldu hala buradayım.Off..
allahım sen bana yardım et.Gönlümün razı olduğunu hakkımda hayırlı eyle hakkımda hayırlı olana gönlümü razı et...
menumude yazayım
sabah 2 yumurtayla omlet domates salatalık 2 kepek ekmek
öğlen tavuk sote yogurt 6 7 acı bıber tursusu
1 limonlu soda
1 armut
2.5 lt su içtım.
bukadar bendende saat 6 oldu maalesef.sabah kılomu bıldırırım.
canım ece yarın kılomu bıldırıp annemlere gıdıcem orda ınternet yok anca pazar aksamı burda olurum herkesın haberı olsun
canlar ben kılo bıldırımım yapayım belkı yarın gıremeden annemlere gıdebılırım pazar aksamı burda olurum.
55.5 oldum ece ben oldumu baska bısey yazmam gerekmı
aynen :)ohhh erısın yaglar desene
hoşgeldin ebrucum :)Selam kızlar. Bugün bizim grupta pek ses seda yok. Acaip çene çalasım var. Bende kardeş takımımıza bi bakayım bakim dedim.
Bu arada ben 13. Gruptan Ebru
off hiç sorma yaa yine dibe vurdumcanım nıye bukadar sıktın kendını yapma hersey yoluna gırecek merak etme
canlar ben kılo bıldırımım yapayım belkı yarın gıremeden annemlere gıdebılırım pazar aksamı burda olurum.
55.5 oldum ece ben oldumu baska bısey yazmam gerekmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?