- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #55.661
seni gidi seni seninde akşam yemekleri yok bende kahvaltıyı cıkardım işte
şekerim şu şekilde bildirimde bulunuoz
başlangıç:
gecen hafta:
bu hafta:
giden kg:
hedef:
işte bu şekilde bildirimde bulunuoz
ece yapma böyle strestrendır .duzenın bozulması .ınsanın moralı cok bozuk olunca ogun dıyetıde göturmek zorlaşıyor.
ece yapma böyle strestrendır .duzenın bozulması .ınsanın moralı cok bozuk olunca ogun dıyetıde göturmek zorlaşıyor.
canım yeni bir cetvel yapmayı dene...Bende tam bilmiyorum ki bizim takımdan birisi biliyordu ama kim :)eceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım ya benım kılo cetvelım nıye olmuyor bır el atarmısn.baslangıc kılom 83 şimdi 55.5 hedef 53.yapabılırsen yaparmısın yada söyle tekrar deneyım yapamıyorum ya bırcok yerı okudum burada ama olmadı
kızlar 1 hafta da 2 kilo verdım sayılarak bugun ödül gunu ilan ederk yedıklerım.çünkü eşim bagırıyor suratın ufaldı yeter deyıp duruyor ama hafta sonu annemlerdeyım ya fena yerım bılıyorum.kalabalık olcaz 4 kızız bız hepimiz annemlerde toplapcaz yandım valla
buaksam 3 cips 3 bardak kola içtım.ödülüm valla.....oyuzden kızmanıza gerek yok
of karnım acıktı cok fena gurul gurul
menumude yazayım
sabah 2 yumurtayla omlet domates salatalık 2 kepek ekmek
öğlen tavuk sote yogurt 6 7 acı bıber tursusu
1 limonlu soda
1 armut
2.5 lt su içtım.
bukadar bendende saat 6 oldu maalesef.sabah kılomu bıldırırım.
canım ece yarın kılomu bıldırıp annemlere gıdıcem orda ınternet yok anca pazar aksamı burda olurum herkesın haberı olsun
Hilalim iyi akşamlar nasılsın?
kızlar 1 hafta da 2 kilo verdım sayılarak bugun ödül gunu ilan ederk yedıklerım.çünkü eşim bagırıyor suratın ufaldı yeter deyıp duruyor ama hafta sonu annemlerdeyım ya fena yerım bılıyorum.kalabalık olcaz 4 kızız bız hepimiz annemlerde toplapcaz yandım valla
buaksam 3 cips 3 bardak kola içtım.ödülüm valla.....oyuzden kızmanıza gerek yok
canım benım sız benı yanlış anladınız 3 cips dderken 3 cips paketı dediidimmerhabalar;
geçmişi okudum geldim, ben de bildirimimi bugünden yapayım. Lakin yarın buralarda olamayabilirim :) malum akşamları uğrayabilirim.
başlangıç kilom:76
geçen haftaki kilom:74
bu haftaki kilom: 73
hedef kilom: 58
1 kilo vermişim çok şükür. % 1.35
Ezgi akşamı yine uçurmuşsun :)
iyiyim canım sizler nasılsınız? ha bu takımda benden başka hilal yok dimi, hemen üstüme alındım da :)
insaf diycem ama hakettin sen bu ödülü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?