Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nurcancım ilk defa bildirim yapanlarda ayrıntı istiyoruz.Çok ayrıntı vermene gerek yok....Arada onay amaçlı isterim...

ece yapma böyle strestrendır .duzenın bozulması .ınsanın moralı cok bozuk olunca ogun dıyetıde göturmek zorlaşıyor.

eceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım ya benım kılo cetvelım nıye olmuyor bır el atarmısn.baslangıc kılom 83 şimdi 55.5 hedef 53.yapabılırsen yaparmısın yada söyle tekrar deneyım yapamıyorum ya bırcok yerı okudum burada ama olmadı

ece yapma böyle strestrendır .duzenın bozulması .ınsanın moralı cok bozuk olunca ogun dıyetıde göturmek zorlaşıyor.

bugün diyet gayet iyiydi.Bir de son ana kadar kendimi tutmayı başardım bir anda ne olduysa gözyaşlarıyla beraber sıkıntılarda döküldü...
Ama şimdi toparlanma aşamasındayım :)

kızlar 1 hafta da 2 kilo verdım sayılarak bugun ödül gunu ilan ederk yedıklerım.çünkü eşim bagırıyor suratın ufaldı yeter deyıp duruyor ama hafta sonu annemlerdeyım ya fena yerım bılıyorum.kalabalık olcaz 4 kızız bız hepimiz annemlerde toplapcaz yandım valla
buaksam 3 cips 3 bardak kola içtım.ödülüm valla.....oyuzden kızmanıza gerek yok

kızlar 1 hafta da 2 kilo verdım sayılarak bugun ödül gunu ilan ederk yedıklerım.çünkü eşim bagırıyor suratın ufaldı yeter deyıp duruyor ama hafta sonu annemlerdeyım ya fena yerım bılıyorum.kalabalık olcaz 4 kızız bız hepimiz annemlerde toplapcaz yandım valla
buaksam 3 cips paketı bana aitti 3 bardak kolayla içtım.ödülüm valla.....oyuzden kızmanıza gerek yok

bugün diyet gayet iyiydi.Bir de son ana kadar kendimi tutmayı başardım bir anda ne olduysa gözyaşlarıyla beraber sıkıntılarda döküldü...
Ama şimdi toparlanma aşamasındayım :)

canım yeni bir cetvel yapmayı dene...Bende tam bilmiyorum ki bizim takımdan birisi biliyordu ama kim :)

eyvaaaahhh ..

kabızlık cekenlere önerrım.acı bıber tursusu.yemeklerınıze acı pul bıber ,nane atarsanız wc ye dost olursunuz.bılgınıze tecrubelerım ve dr ların onerısı

ece eyvaahh deme ya korkum yok ben dengelemeyı ögrendım artık buaksam sımartma gunumdu.ama bı yandanda wc ye dostum korkum yok yanı

merhabalar;

geçmişi okudum geldim, ben de bildirimimi bugünden yapayım. Lakin yarın buralarda olamayabilirim :) malum akşamları uğrayabilirim.

başlangıç kilom:76
geçen haftaki kilom:74
bu haftaki kilom: 73
hedef kilom: 58

1 kilo vermişim çok şükür. % 1.35

Ezgi akşamı yine uçurmuşsun :)

Hilalim iyi akşamlar nasılsın?

iyiyim canım sizler nasılsınız? ha bu takımda benden başka hilal yok dimi, hemen üstüme alındım da :)

insaf diycem ama hakettin sen bu ödülü :)

İyi akşamlar canlar,bugün çok yorucu ama keyifliydi,anlatayım size...Sabah 9 da spordaydım.Sonra annemle Eminönüne geçip arkadaşlarla buluştuk.,kapalı çarşı,oradan Sultanahmet e çıktık,e oraya gidince köfte yemeden olmaz di mi ,merak etmeyin diyeti bozmadım...Sonra Gülhane parkına girdik,sarayburnunu tepeden seyrederken çay keyfi yaptık...Dönüş yolu kalabalıktı ama bu kadar keyfinde eziyeti olsun azıcık di mi?

canım benım sız benı yanlış anladınız 3 cips dderken 3 cips paketı dediidim

Önce menümü yazayım sonra geçmişi bir okuyayım bakalım siz neler yapmışsınız...
SABAH 1 kaşık yulaf ilaveli yoğurt
ARA 1 muz
ÖĞLEN köfte,salata,1 dilim ekmek,ayran
AKŞAM yumurtalı kabak,yoğurt,hurma,1 avuç leblebi
2 kupa yeşil çay,1 bardak form çay,bol su
Spor 1 saat step,bol bol yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…