- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #56.101
iyi geceler kızlar çok gec girebildim off oğlum çok huysuzdu ağladı durdu sanırım ağrısı vardı calpol filan verdim işte
bugun ne zor gectı persembe diemi sıkıntıdanmı ne canım herseyi yemek istedi valla zor tuttum kendımı
tatlım başın sağ olsun cok üzüldüm rabbim geride kalanlarına sağlıklı ömürler versin
sabahları kan ilacı veriyorum gece yatarkende içinde çinko da olan balık yagını veriyorum aslında başka bir balık yagı kullanıyordum ama bahsettiğim çinkolu balık yagını calışıyor arkadasım reprezant o numunelerden vermıştı kaan cok sevdı bırde cok işe yaradı
kızlar ben annemlere bı gııtım berbat bı yeme duzenım aldı basını gıdıyor.ne oluyor anlamadım.ya toparlanamıyorum.napıcam ben.menumu yazayımda görun
sabah ögle karısık bende anlamadım
sabah 1 kahve
öğlen domates salatalık kk peynır 1 dılım kepek ekmek 1 yesıl cay
1 cay
aksam yarım borek
200 gr soslu cıps fıstık
100 gr mısır sosu
3 bardak ayran
2 lt su.
ayy ölmek istıyorum.noluyor ya coook moralım bozuk neden böyle oldum.okuyun benı nazara geldım .yok bundan sonra kılo versemde cuma soylecem.hafta içi bellı ede ede söyledım nazara geldım yokk maff oldum ya.tartıldım bu sabah 3 kıloo almışım 58.2 geldım yafff noluyoz
bak bak 8ındın ıste hıhhhhBen çıktım kızlar, hazırlanıp spora gideyim . yine yorgunluk , yarın tartıda 68.4 ün altına inmemiş olursam artım pes edeceğim ya ....imdaaaaaat diye bağıracağım . .....
ezgıcım ye sen sonra nazara geldım deayy nazara geldım hılal yaaa duzene bı gıreyım cuma soylıcem ınan herkese haftaıcı deyınce nazara gelıyom.suan coook pişmanım ınan depresyona gırdım.ben cerez hastasıyım zate.en buyuk zahafım cerezdır.marketen gıttım 1 poşet butun cerezlerden aldı.daha hepsini yemedım.duruyor.fındık fıstıkk vs.ayy napcam ya
haftaya werrsın ıns ablaGünaydın canlar ben de çıkmadan bildirimde bulunayım dedim,ben yine verememişim aksine almışım,moralim çok bozuk.
sAMANYOLU (68,5/69/0.5 /%0,73)
ben de kilo bildirimimi yapayım:
73 / 71,5 / 1,5 / % 2
73 / 71,5 / 1,5 / % 2
Canım tebrik ederim seniDiyetisyene devam ediyor mudun,ben karar veremedim bir türlü insülin direnci testi yaptırıcam diyetisyenler de uyguluyor mu?Bilgin var mı?
bende 28 yaşındayım canım boyumda 1.70Aslı'cım boyum 1.63. yaşım da 33. aslına bakarsan 20li yaşlarda hiiç kilo almazdım ben, yer dururdum ama sanırım yaş ilerledikçe - yaşlanmış gibi oldu- kilo alımı başlıyor. ya da metabolizma hızı düşüyor artık bilemiyorum. sen kaç yaşındasın?
hoşgeldin rezzzancımKızlar iyi akşamlar. Nihayet gelebildim dimi. İnşallah artık buralardayım. Sınavım çok güzel geçti. Ece umarım seninkide iyi geçmiştir. Daha önce gelecektim ancak misafirlerim oldu kızımın toplantısı falan vakit bulamadım. Eski işyerime gittim. Hekes irademden dolayı beni tebrik etti. Sizlerle de paylaşayım istedim. 8 kilo verince herkes doğal olarak şaşırdı. Evde olunca daha zor oluyor ya kilo vermek. Daha vereceğim 3 kilo var diyorum iyisin diyorlar. Ama ben kararlıyım vereceğim inşallah o 3 kiloyu. Umarım herkes iyidir. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada.
Bir şey daha kilo artışı yok kızlar. Gittiğim gibi geldim
Başlangıç kilo:76.6
Geçen hafta:69.2
Bu hafta:68.2:18::18::18::18:
GideN : 1 KG
Toplamda Giden:8,4
Hedef 60
ohh sefan olsun deryaa 67 leri görmeye başladıngünaydın kızlar , kilo bildirimimi yapıp okula gidiyorum ....
68.4 / 67.6 / 0.8 / % 1.17
Hasret ve Aslıcım a özellikle duyurulur .....
73 / 71,5 / 1,5 / % 2
günaydın kızlar musmutlu bi sabaha uyandım
size demiştim salı günü sabahı 73.3 tüm
bu sabah 70.5 im
3 günde 3 kilo ödem birazıda kilodur herhalde attım kurtuldum
ezgicim sende üzülme çabuk gelen çabuk gidiyor işte
tatilden önceki kiloma 1.2 kaldı haftayada fazlasıyla vereceğim
tekrar 68 i görmek istiyorum
tbrk ederm aslım senıde onde derya en arkada sen ben gecıocem sızıbule bule yapcm 60 dan sıze
Kızlar birisi geçen haftaki listemizi ulaştırabilir mi?
Hilalcım çok çok teşekkür ederim hayatım
Merhaba arkadaşlar,neler yaptınız bilmiyorum,henüz geçmişi okumadım,çok yoruldum bugün,uykususuzum ve başım ağrıyor...Negatif enerji yaydım size...
Allah hastanelere düşürmesin,tahlillerin bir kısmı halloldu kalanı yarın çıkacak ,sonra gün alıcaz bakalım....Öğleden sonra döndüm,sonra kuzenim haber vermeden gelmiş ta Tayland dan anneme geçtim mecburen,mezarlık ,hasta ziyareti derken bu saat oldu,şimdi de kızartma yapıcam,şöyle çabucak bir bakayım neler olmuş...
kızlar ben annemlere bı gııtım berbat bı yeme duzenım aldı basını gıdıyor.ne oluyor anlamadım.ya toparlanamıyorum.napıcam ben.menumu yazayımda görun
sabah ögle karısık bende anlamadım
sabah 1 kahve
öğlen domates salatalık kk peynır 1 dılım kepek ekmek 1 yesıl cay
1 cay
aksam yarım borek
200 gr soslu cıps fıstık
100 gr mısır sosu
3 bardak ayran
2 lt su.
ayy ölmek istıyorum.noluyor ya coook moralım bozuk neden böyle oldum.okuyun benı nazara geldım .yok bundan sonra kılo versemde cuma soylecem.hafta içi bellı ede ede söyledım nazara geldım yokk maff oldum ya.tartıldım bu sabah 3 kıloo almışım 58.2 geldım yafff noluyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?