- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #56.141
3 1 arada yine pek cok seye gore masum valla bakalım napcambence yap cnm bnde bugn 3u 1 arada ıctım meslela aksm da ıstedıgımı yıcm yarn yıne dewam edersn
çok takmıştımGünaydın kızlar, hayırlı bildirimler hepimize. Kilo veren kızları tebrik ederim. Veremeyenlerde hırs yapalım haydi kızlar haftaya verenlerden olalım.
Başlangiç:75.7
Giden:
Bu hafta: 68.0
Ececiğim hatırlayamadım izne ayrıldığımdaki kilomu. Sende varmıdır ki acaba?
Aslıcım tatilin güzel geçmiştir umarım. Kiloya da takılma gider, yerleşen kiloda sorun oluyo. Bak kaç haftadır 68 lerde geziyorum. Gidemedi bir türlü.
şimdi yapıyorum canımcımaslıcım aslıcım aslıcım nerelerdesın
benım cızelgemı degıstırır mısın:37:
bıyendım hatunum ama bıde bıra olmasaydı daha ııydı gobek yapar gubek
cnm yesılcayın fazlası zarr dıe bılıorum ben dıkkat et derım cok su ıcmen ıı tabıkıde
kızlar saclarım ıcın hap kullanıorum sabah aksam
aksam kullandıgım maf ettı benı
oldum dun aksam mıgde bulantısından geberıorum sandım
tamda yemek yerkene basladı hemn yat etkısıne baktık
yazıo mıgde bulantısı kusma dıe
sızce kullanmaya dewam edeyım mı hala:18::18::18:
çok güzem menün canım yesılcay 2 tane ıcıorum ben gunde
çinkomuydu senin kullandıgın hap demirmiydi bence bırakma yalnız bu tür hapların kimisi kilo aldırıor
İnşaallah canım,Hasretim kan ilacını bırakma,yatarken al istersen,yan etkisi gece olur,uykuda anlamazsın...
AAaaa çok sevindim Aslıcım...
Lütfen arada 69 la beni unutmayın....
Amin canım inşaallah,öğleden sonra gidip gün alıcaz,bakalım...Az az ama sağlam adımlarla ilerliyorsun Özlemcim...
bakalım sonuç ne çıkacak, ben kocakarı kesileyim başına hemen yorumu yapıştırayımSabah kendim için doktora gittim,şişlerim var diye,birsürü tahlil verdi,yarın aç karnına yaptırıcam,bakalım neden şişiyormuşum...tutarı biraz fazla olacak gibi ama napıyım devlete gitsem istediğim tahlilleri yapmıyorlar ki...
Neyse ben kaçtım,oğlumla buluşup doktora gidicez...
1 bucuk aydan beri hiç ne bir tatlı ne çok kalorili bişey yedim ve çok mutsuzum bugun kaçamak yapsammı diorum acaba şok etkisi gösterirmiydi kızlar
bence yap cnm bnde bugn 3u 1 arada ıctım meslela aksm da ıstedıgımı yıcm yarn yıne dewam edersn
9. olduk...E diyorum ki artık ben sık sık geleyim ve sizi de sıkı tutayım...
ayy canım cocuklar huzursuz olunca zaten bızım yıyesımız gelıyor strestenmı ne anlamadım.iyi geceler kızlar çok gec girebildim off oğlum çok huysuzdu ağladı durdu sanırım ağrısı vardı calpol filan verdim işte
bugun ne zor gectı persembe diemi sıkıntıdanmı ne canım herseyi yemek istedi valla zor tuttum kendımı
ayy gulum bu hafta bende öyle oldum ama bugun topladım cok sukur.öbur cuma ınıccem ant ıctımGünaydın canlar ben de çıkmadan bildirimde bulunayım dedim,ben yine verememişim aksine almışım,moralim çok bozuk.
sAMANYOLU (68,5/69/0.5 /%0,73)
kuzum tebrıklr valla cok kıskandım cumaya bende bende olucamben de kilo bildirimimi yapayım:
73 / 71,5 / 1,5 / % 2
ayy kuzum annemlere gıtıım geldım böyle oldu yok bugun toparlandım kıskandım sızı bak
günaydın kızlar musmutlu bi sabaha uyandım
size demiştim salı günü sabahı 73.3 tüm
bu sabah 70.5 im
3 günde 3 kilo ödem birazıda kilodur herhalde attım kurtuldum
ezgicim sende üzülme çabuk gelen çabuk gidiyor işte
tatilden önceki kiloma 1.2 kaldı haftayada fazlasıyla vereceğim
tekrar 68 i görmek istiyorum
kuzum annemlere gıtmeseydım bu hafta mezun bıle olurdumda .sızden ayrılmak ıstemedığımdende yedımcanım umarım hersey yolunda gıder rabbim sıkıntısız atlatmanızı nasip etsin
ya inan yediklerini hep takip ettim ve patlama yaşayacağından hiç kuşkum yoktu çokkkk azz yiyerek beslendin şimdi vücüt intikam alıyor gibime geliyor hiç nazar filan deme hiç bişey yemeyerek olmuyor dengeli beslenerek oluyor bu iş bir kez daha ispatlanmış oldu
bu hafta ki kilo bildiririmim umarım becerebilirim unutmadıysam
başlangıç kilom 93.8 kg
geçen haftaki kilom 92 kg
bu haftaki kilom 91.6 kg
giden kilo 300 g
toplam giden 2.2 kg
Arkadaşlar hedefim haftada yarım kilo vermek fazlası olması için ayrıca bı azim göstermicem ha fazla giderse de itirazım yok
ayda ortalama 2 kilo vermek istiyorum bu 10 ayda 20 kilo eder ve bu benim için süper olur hatta bu 20 kilo 1 sene içinde gitse bile razıyım
ayyy kuzum o hırs bende vat cumaya bomba gb olcazGünaydın kızlar, hayırlı bildirimler hepimize. Kilo veren kızları tebrik ederim. Veremeyenlerde hırs yapalım haydi kızlar haftaya verenlerden olalım.
Başlangiç:75.7
Giden:
Bu hafta: 68.0
Ececiğim hatırlayamadım izne ayrıldığımdaki kilomu. Sende varmıdır ki acaba?
Aslıcım tatilin güzel geçmiştir umarım. Kiloya da takılma gider, yerleşen kiloda sorun oluyo. Bak kaç haftadır 68 lerde geziyorum. Gidemedi bir türlü.
anam zaten esler eve gelınce yemeden olmuyordün menümü yazmamışım
sabah
3 zeytin,domates,salatalık,2dilim ekmek,1 kk beyaz peynir,2 bardak çay
ara
1 elma,1 minnak muz
öğle
bir tabak z.y. semizotu bir kase yoğurt doktum üzerine debir kase de tarhana çorba
ara
1 elma
akşam
1 kase ızgara tavuklu salata,1çay bardağı diyet kola
akşam saat 17:00 da akşam yemeğini yiyip bitirdim ama 21:00 eşimle 1 bira içtim
kuzum eger yan etkı yaptıysa bırak derım bende saçlarım için hap verdı dr.4 kutu içicen dedı 3.kutudayım yenı saclar fırlıyor her taraftan vallakızlar saclarım ıcın hap kullanıorum sabah aksam
aksam kullandıgım maf ettı benı
oldum dun aksam mıgde bulantısından geberıorum sandım
tamda yemek yerkene basladı hemn yat etkısıne baktık
yazıo mıgde bulantısı kusma dıe
sızce kullanmaya dewam edeyım mı hala:18::18::18:
canım gecmış olsun yafffKızlar acayip yorgunum gelirken ayağımı da burktum.uyuyakalırsam diye listeyi birazdan verecem.ne olur ne olmaz.
arada vucudu saaırt valla vucut alısıyor duzene .haftanın bır gunu ödul ver cok bartmadan.tecrube dıyorum1 bucuk aydan beri hiç ne bir tatlı ne çok kalorili bişey yedim ve çok mutsuzum bugun kaçamak yapsammı diorum acaba şok etkisi gösterirmiydi kızlar
Ay Hilalcim tebriklerBu hafta ki birincimiz cocostar yani hilal...
Tebrik ederim canım...
Canım sen zaten ne yiyorsun ki,senin kadar yesem iskelet olurum benayy canım cocuklar huzursuz olunca zaten bızım yıyesımız gelıyor strestenmı ne anlamadım.
ayy gulum bu hafta bende öyle oldum ama bugun topladım cok sukur.öbur cuma ınıccem ant ıctım
Evet evet eveeeet9. olduk...E diyorum ki artık ben sık sık geleyim ve sizi de sıkı tutayım...
Canım evet ameliyat 20 nisan cuma günü perşembe yatış yapılacak ama yatmayacak,cuma erken gidicez...Şimdiden evde terör estiriyor,şuan tarih belli olmuştur.Rabbim sıkıntısız atlatmanı nasip etsin canım her daim dua edicem
evet canım saglam gitmek istiyorum çunkü hızlı gıdıp çok bıraktım artık akıllandım
bakalım sonuç ne çıkacak, ben kocakarı kesileyim başına hemen yorumu yapıştırayımayaklarınıza giymiyonuz terlik çorap üşütüyonuz sonra da şiştim deyip dolanıyonuz
öpüyorum cok
:
Ye canım ya 1 günle birşey olmaz,git dondurma ye,tatlı ye,bitter ye,benim yerime de ye...1 bucuk aydan beri hiç ne bir tatlı ne çok kalorili bişey yedim ve çok mutsuzum bugun kaçamak yapsammı diorum acaba şok etkisi gösterirmiydi kızlar
Ya bugün doktora gittim de birsürü tahlil verdi,220 lira tutuyor,eve geldim,tahlillerin çoğu birkaç ay önce rutin olarak yapılmış,yani o kadar para veremem şimdi...ödem atıcı çay falan içicem,yeşil çay vs denicem bakalım...gecmısolsun arzum ya oğlusada gecmısolsun şimdiden şişler neden var sende acaba bende merakettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?