Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Rabbim bize de böyle kullardan olmayı nasip etsin,Allah razı olsun çok güzel...

Son düzenleme:
ay duydunuzmu tarım bakanlığı desıfre ettı bazı fırmaları.ne yedıiğimize dıkat edelım.kızlar ben haslama mısır yedım kalorısde azmış ıyı bende yedım

Temel bel ölçüsüyle başlıyor. Bir çoğumuz kilolara kafamızı takarız ama aslında önemli olan bel ölçüsüdür. Çünkü, bel ölçünüz genel sağlığınız açısından en iyi ve tek göstergedir. Bel ölçüsü kontrolü programınızın işe yaraması için, ne kadar çok yediğinizi veya yemediğinizi asla düşünmeyeceğiniz pratik bir plana ihtiyacınız var.

Haydi yahu kaynatak azcıkın...
Ben de tam ozlem özdili izliyordum misafir geldi...seviyorum o kadını yaa.ses tonu ve bağlama çalması öldürüyor beni müzik hayranlığım mağlum

Hanımlar size bir şey soracağım...ölenin arkasından ıskat(tam olarak böyle olmayabilir) ya da deviri diye birşey duydunuz mu?

2side aynı anlamda geçmekte tartışma da...
Tam doğru yazmamış olabilirim bu arada.

ne sorduunu dahi anlamadım canım

Birşeyler anlatayım ama ne...
Buldum dün 5 ders sayisal ders 1 derste müzik vardı.

4. Derste matematik sınavı olduk.
5. Ders müzikti. Müzikçi girdi sınıfa defteri imzalayıp gitti. Sonraki ders seçmeli geometriydi. Hoca geldi baktı öğretmen masasinin üzerinde anahtarlık var.4-5 tane de anahtar var.neyse ders bitti.hoca bana verdi anahtarlığı dedi git ayhan hocaya ver.matematik hocasından bahsediyor.ama ben de inatla o anahtarlarını müzik hocasına ait olduğunu düşünüyordum.ama herkes matematikcinin olduğunu soyleyince hocaya bişey demedim.bu arada hoca bu anahtarlığı ayhan hocaya ver deyince sersemlikten görürsem veririm dedim.hoca da bir bağırdı suna baş birde görürsem veririm diyo görmezsen ne yapıcan eve mi götürücen.bekle işin ne diye.ama benim de o an öyle derken aklımdan hoca okulda değilse ne yapabilirim diye geçti.ama hoca yanlış anladı.

Neyse zil çaldı indim aşağı matematikçiye sordum benim değil dedi.tabi ben artık emin oldum müzikçinin olduğuna çünkü ondan önce görülürdü o anahtarlar.
Gittim konferans salonuna hocayi buldum dedim hocam bunlar sizin mi aaa sen nerde buldun bunu dedi adam şoka girdi resmen hiç farketmemiş dedi bunlar olmasa eve giremeyecektim biliyor musun teşekkür etti sonra :)

ben diğer hocadan yediğim fırçayla müzikçi de son anda atlattığı faciayı kaldik

Nurcancım teyzemin kaynı öldü ya. Hocalar demiş ki kardeşleri birleşip ıskat ödeyecekler.şöyle anlatılmış.2-3 hoca bi araya gelecek okuyacaklar falan ölen kişinin günahları mi ne(burayi ben de anlamadim en azından saçma geldi) onları ölçüyorlarmış bir miktar söylüyorlarmış o miktarı kardeşleri ödüyormuş.ben de anlamadim ki saçma geldi nereden bilecekler günahını namazini adamın.kafam karıştı size sorayım dedim duydunuz mu biliyor musunuz böyle birşey...

Nurcancım oğluşunu anlat biraz yaramazlıklarını falan :)

ezgicım hoşgeldin gel hadi kaynatak biraz sen de anlat hatta oğlun neler yapıyor...sohbet acilir belki :)

kızlar ben bu persembe saat 11.30da estetıkçıye gun aldım .yok kızlar ben artı spordan dıyetten bıktım.gercı dr gıtsen kılo verdırıp masaya yatırıyor.kı bende 28 kılo vererek masaya yatma zamanı gelmıştır dıye dusunerek dr gııdıcem.arkadaslar bu zamana kadar aldım verdım aldım verdım karın derım aryık cok sarktı ve yumusadı ınanın esımın karsısında uatanıyorum.esım benım ıcın sorun yok desede ben bunu kafaya taktım.o sadece masada kalrım dıye korkuyor.heryerde eokudum .doğum,kılo alıp vermevs.nedenlerle olasan sarkmaalrı ne spor nede diyet fayda etmezmış.naparsan yap anlık toparlanmalar ve sonra fosssssssssssss.olmuyor.kızlar etım ınanın okadar yumusakkı emınımkı dr oda amelıyat dıcektır.kı dersede eylul gb yaptırmayı dusunuyorum artık.fıkrımde değişiklik olmazsa...persembe gunu gelınce sızede anlatırım.ya sımdı herkes bosver dıcek ama ınanın ayaktayken vucudum super bıde oturayım iç camasırlarıyla oooo et langır lungur vs.nerde verdiğim 28 kılo sadecce salaş gıyım yerıne vucuda oturan seyler gıyıyorum.dıstan super ıcım berbat.kıyafetlerle guzel olmak bana yetrlı gelmıyor.aynanın karsısında otururken camasırlarımla baktıgım fotodan nefret edıyorum anlıyorsunuzn dımı.eee bende sonsuza kadar ayakta olamıcagıma gore.............

aayyy cok moralım bozuk ece ve nurcan ya valla yazdıklarımı okudunuzmu....parası nekadr olur.burdada olanları okudum herkes memnun gb ama

Ezgicım anlayabiliyorum seni.şu yaşıma rağmen ben bile memnun değilim ama yaşım daha küçük spor falan derken sabredersem atlatırım diye düşünüyorum sen bi git bakalım doktora hayirlisi neyse o olsun...

oğlumun bana cok ıhtıyacı var tek korkum oglum zaten.kı ameleıyat falan derse ablama falan bırakırım zaten sadece ablamda kalmak istıyor.annmelerde kalmaz.ayy vallla patlıcam .amelyattan sonra oğlum sorun cıkartırmı dıyorum.ayy nebıleyım.evde zzor tuttugum için.ayy bılmıyorum.ya oglumun bır sorunu oldugu ıcın burda paylaşmak ıstemıyorum .paylasırsam dagılıyorum.oyuzden lutfen neyı var demeyın.psikolojık.okul hayatının nasıl olcagıda bellı değil.okulda sorun yasayabılırım benı eylul ayında nelerın bekledığnı bılmıyorum.hersey muhallakta yanı

karın estetiği olucaksın sanırım 1 tane doğum yaptın o da sezeryanlamı?
bak canım olmayı düşündüğün ameliyat hiçde öle kolay bir ameliyat değil sezeryandan daha büyük bir kesi yapıcaklardır sezeryanı biliyorsan kendini herşeyden sakındıgınıda düşünüyorum ağır kaldırmak dikişlerin açılması filan ben olma derim ama sen tüm bunları göze aldıysan değer benim ağda yaptırdıgım bayan hem meme hem karın estetiği oldu ve bu ameliyatıda sıradan bir dr değil türkiyede ünlü ve başarılı bir doktora oldu halinden memnundu olucaksanda doktoruna güvenmelisin belki günümüzde estetik çok önemli biz kadınlar için ama öncelikli sırada sağlık olmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…